Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Başlangıç tarihi: 15.5.2013
Başlangıç kilo: 80
Simdiki kilo: 77, 2
Boy: 1.55
Yas: 38
Beden:44
Verilen kilo toplam: 2, 8
Fark:100 gr
Yüzde: 0, 1
O kadar kacamak yaptim 100gr vermisim:))

[h=2]
[/h]
Baslangic tarihi 13.07.2012 kg 83.
Gecen hafta 74.4 kg
Bu hafta 74,3 kg
Boy 1.58.

Cok yogunum. yatili misafirlerim var bir kac gündür. menü bildirimi yapamadim. 1 aydir spor yapmiyorum.
Spor un maliyeti epey yüklü olmaya basladi. Yaz döneminde biraz ara vermeyi düsündüm. Malum ramazanda geliyor.
Dengem alt üst oldu ya. kg vermem yavasladi.Bahce & ev islerimde yogun bu ara.

Son düzenleme:
rumuz: Jabagi
başlangıç tarihi: 22.04.2013
başlangıç kilo: 63.700
geçen haftaki kilo:61.0
bu haftaki kilo: 61.0
fark:0
toplam fark: 2.700
beden: 38-40
boy:1.60
spor: yok

Merhaba arkadaşlar gecen haftada menü bildirimi yapamadım yoğunluktan. K.kardeşimi nişanladık hafta sonu çok şükür buda bitti:) Yemelerime dikkat etmedim. Ama yine de kg almamışım Yaa ben kg almayı beklerken neden kg almadım biri bana bunu açıklasın lütfen Hareketli bir haftadandır diye düşünüyorum ben.

17,06,2013 tarihli listemiz
kilo verenler

1. xc9+ %-1.86
2. ada392 %-0.67
3. degua %-0.62

4.felluz %-0.25
5.sivasıngülü %-0.13
6. avşarlı75 % -0.12

sabit kalanlar
7.jabagi %0

kilo alanlar

8.melezgi %+0.40
9.seam %+0.43
10.mahzen77 %+0.97
11.tebessüm_1905 %+2.5

bu benim ilk liste deneyimimdi arkadaşlar,hata yaptıysam hoşgörün lütfen...

eflalim,elçin-k,leneva,fatmatgezel,elifezgi,milagros bildirimde bulunrsa şayet, 4 e kadar buradayım,eklerim...

Ellerine sağlık canım liste süper. Listede azalma var sanırım. Kilo verenleri, sabit kalanları (ben) ve alanları tebrik ederim. İnşallah haftaya eksi (-) görürüz.

bende %+1 olarak hasapladım (esasında tam tamına %+0.97) şöyle 0.8/82=0.0097*100=0.97
canım geçen hafta kilom 78.8 +1.01 oluyor ama her hakukarda 10. yum sıralama değişmiyor..

eline sağlık canım, verenleri ve koruyanları kutluyorum..

geçen hafta ilk 3 teydim, bu hafta son 3 teyim.. kaderin kötü tecellisi ama bu çantalardan sonra haftaya gümbür gümbür geleceğiz, tutmayın bizi..

Son düzenleme:
kızlar bu arada kilo alınca çizelgemizi değiştirmek zorundamıyız, hiç değiştiresim yok benim?

Liste hatalı kg aldım -0.62 yüzdem kg alanlarda olmam lazım Cnm

eline sağlık canım ,gayet güzel ...hata varsa bizden kaynaklanıyor ,kilo alanlar neredeyse verenleri yakalamak üzere .. zor bir hafta olmuş anlaşılan hepimiz için.xc9 cum kutlarım harikasın.

1. xc9+ %-1.86
2. ada392 %-0.67
3. felluz %-0.25
4.sivasıngülü %-0.13
5.avşarlı75 % -0.12

sabit kalanlar
6.jabagi %0

kilo alanlar

7.melezgi %+0.40
8.seam %+0.43
9.degua %+0.62
10.mahzen77 %+1.01
11.tebessüm_1905 %+2.5

en son 2009 ağustos'ta girmişim.. işlerimin yoğunluğundan siteye girmek aklıma gelmemiş, o zamanlar 70 kg da zayıflamaya çalışırken 4 sene diyet peşini bırakmışım üstüne 9 kg daha almışım .. ben karatay diyetini duymadan 2 hafta önce (6 Mayıs) tartıda 79 kg yu görünce frene bastım önce az yiyerek başlayayım (işim gereği ayın yarısı 5 yıldızlı otellerde geçiyor tatlıyı çok sevdiğim içinde bol bol yiyorum her gidişimde 2-3 kg almış olarak dönüyorum) sonra rejim yaparım diye düşünüyordum B12 ve demirim düşük olduğu için sabahları ceviz ve kayısı yanında da peynir, zeytin,domates ve 1 dilim buğday ekmeği sonraki öğünlerde de öğlen hafif, akşam ekmeksiz yemek yiyordum tatlıyı kesip yemeyi azaltınca 2 haftada 2 kg vermiştim o sırada tv de posta gazetesi reklamında 2 yumurta ye göbeğin erisin reklamını duyunca internetten araştırmaya başladım önce canan hocanın sitesini sonrada kitabında bahsettiği (bay 47, bayan25 kg vermiş ) çiftin sitesini buldum yazılanlar benim yaptıklarıma uyuyordu okudum çok mantıklı geldi uygulamaya başladım 10 günde 2.5 kg daha verdim... 26 günde toplam 4.5 kg verdim...2 haftadır da duraklama süresindeyim aynı kg da kaldım

Son düzenleme:
seamcım eline sağlık liste çok güzel olmuş
1. olduğuma sevindim ama bu hafta çoğumuz için verimsiz geçmiş ona üzüldüm aslında ben de 2 hafta önceki kiloma döndüm bu ay benim için de pek başarılı sayılmaz

günaydın hanımlar uzun zamandır giremedim yaklaşık 2 ay oldu
çok güzel kilolar verilmiş bu arada be de verdiğim 3 kiloyu aldım yeiden karataya başlıycam
lütfen benide aranıza alın

eeee topiğe uğramayanın sonu budur burada olsan en azından sabit kalırdın hergün bildirim yapmak sohbet etmek diyete devamda çok önemliymiş burada anladım

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
artık buralardasın anlaşılan

eline sağlık canım ,gayet güzel ...hata varsa bizden kaynaklanıyor ,kilo alanlar neredeyse verenleri yakalamak üzere .. zor bir hafta olmuş anlaşılan hepimiz için.xc9 cum kutlarım harikasın.

tşk ederim canım umarım bu hafta da böyle güzel gider

Iy
i akşamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar,menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)Mercimek çorbası,bakla yemeği,ayran,omega3 baılık yagı takvıye 2 kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)I

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum

İlk defa ilk üçe girdim:)))güzel bir duyguymuşşş..!!! Seam ellerine sağlık.kilo veren herkesi kutluyorummm

Sabah 8.30 1 muz yarim c. Bardagi findik kuru üzüm
Öğlen 12: 1 izgara sosis. 1 kk peynir, 2 zeytin, 1 yumurtali melemen, 1 seftali, 3 kiraz yarim domates 2 kitir ekmek krem peynirli
Aksam 5.30: 1 tabak patlıcan yemegi, 1 kucuk parca izgara tavuk, 1 izgara köfte, cacik, 3 kaşık pilav( tere sogan
Bitti
Spor: bugün calisiyorum ikinci isime geldim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…