Sabah 8.30 1 muz yarim c. Bardagi findik kuru üzüm
Öğlen 12: 1 izgara sosis. 1 kk peynir, 2 zeytin, 1 yumurtali melemen, 1 seftali, 3 kiraz yarim domates 2 kitir ekmek krem peynirli
Aksam 5.30: 1 tabak patlıcan yemegi, 1 kucuk parca izgara tavuk, 1 izgara köfte, cacik, 3 kaşık pilav( tere sogan
Bitti
Spor: bugün calisiyorum ikinci isime geldim simdi
1. olmanın keyfini çıkarıyorsun bakıyorum da, eee hakkın da var yani :)bugün bi tanıdığın bahçesinde 1 kasa kiraz geldi bu hafta işim zor kahvaltılara koyucam ama bakalım nasıl etkileyecek bu arada bugün kan bağışı yaptım sene bir mutlaka bağışlarım 380 gr daha hafifledim ama yağdan değil kandanbu bahaneyle bugün biraz abarttım galiba neyse şaşırtmaca olur
sabah
1 yumurta
5 erik
yarım kase ktohumlu susamlı zencefil zerdeçal toz biberli yoğurt
öğle
1.5 tabak kısır
1 bardak ayran
arada 1 ısırık kek ve 1 ısırık magnum(kan verdikten sonra)
akşam
2.5 lahmacun(çok geldi ama durduramadım kendimi)
ayran
1 avuç kiraz
1 saat yürüyüş 2.5 lt su
Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:2 şiş tavuk,salata,ayran,2 kaşık pirinç pilavı,2,3 parmak patates(cıssss)
Akşam:2 parça tavuk,abugannuc,2,3 çatal humus,veeeee üzgünümmm bulgur pilavı yedimmmm 4,5 kaşıktan fazla(( en kötüsü de aylardan sonra yarım dilim peynirli künefe yedim (( bir sürü çanta hakkettim...
Reglim çok yakın, sanırım ondan bu iradesizlik...neyse düzgün yapmaya devammm ediyoruz kızlarrr,dün kızımın düğünü için elbise aldımmm nihayettttt.:))) iyi ki bu kiloları vermişim yoksa; işim çoook zordu..ama kesinlikle hedefe doğru devam.!!!çünkü bir çok yönden rahat ettim,özellikle ayak ağrılarım çoktu,şimdi yok çok şükür:)))
dün akşama kadar gayet güzel geçmişti sabah kkk yapmıştım ama kıızımı kayınvalideme bırakmaya gittiğimde yemeğe kalın diye ısrar etti,yemekte nohut,pilav,salata varmış...1 tabak nohut,salata yedim...çok ısrar edince baktım kırılıyor 1 kaşık pilav da koymasına izin verdim ama ona göre 1 kaşık benim 4-5 kaşığıma denk...yedimbitmediii,üstüne 1 dilim karpuz...ama alışmışım hafif beslenmeye midem öyle rahatsız oldu ki,patlayacak gibi hissettim kendimi
slm arkadaslar benim menu bildirimim:
dün icin;
sabah:
karatay kahvaltisi yesil cay
öglen:
yesil fasulye yogurt yesil cay 3 tane kuru hurma
aksam:
tavuk sote yogurt su papatya cayi
gün icerisinde 2 lt su iciyorum spor yapamiyorum 1,5 yasindan oglum var onun pesindeyim o uyudugunda ev toplama yemek yapma ama birazda canim istemiyor spor yapmak hava sicak oldugundan.
bildirimler hosuma gitti en azindan takip edebilme sansimiz var yüzde hesaplamasi nasil oluyor haftaya bende hesaplarim tabi kilo verirsem
mahzencim sen de gül63 ün başlığını atınca bi an korktum bulaşıcı mı diyegünaydın karataycı kızlar..
sabah kahvaltım her zamanki gibi
klasik karatay kahvaltısı
bir gülüşleri mutluluk sarhoşu yaparken insanı bi damla gözyaşların ok gibi kalbe saplanır..........
Biri evleniyor,biri sevgilisinden ayrılma bunalımında,biri LYS sınavı heyecanında,ahhhh!!! Öyle bir ah ki anlatamam duygularımı...beynim duruyor bazen kızlarbüyüdükçe dertleri büyür diyenlere gülüp geçerdim..en büyük dert gece uykusuzluklarıydı,bir zamanlar...anne olmak onunla gülmek onunla ağlamaktır bir ömür boyu.!!! İyi geceler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?