Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah:
karatay kahvaltısı

öğle:
mercimek çorbası
izmir köfte
cacık

akşam:
1 tabak kabak yemeği
1 kase keten tohum yoğurt
3 ceviz

2-3 litre su
form çay
yeşil çay

bugün bi tanıdığın bahçesinde 1 kasa kiraz geldi bu hafta işim zor kahvaltılara koyucam ama bakalım nasıl etkileyecek bu arada bugün kan bağışı yaptım sene bir mutlaka bağışlarım 380 gr daha hafifledim ama yağdan değil kandan bu bahaneyle bugün biraz abarttım galiba neyse şaşırtmaca olur
sabah
1 yumurta
5 erik
yarım kase ktohumlu susamlı zencefil zerdeçal toz biberli yoğurt

öğle
1.5 tabak kısır
1 bardak ayran

arada 1 ısırık kek ve 1 ısırık magnum(kan verdikten sonra)

akşam
2.5 lahmacun(çok geldi ama durduramadım kendimi)
ayran
1 avuç kiraz

1 saat yürüyüş 2.5 lt su

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
artık buralardasın anlaşılan

Amin inşallah canım. Evet nasip olursa buralarda olacam. Burda olmazsam annemlerdeyimdir :)

Aksam 9 30 da bir avuc badem ve kuru üzüm yedim

1. olmanın keyfini çıkarıyorsun bakıyorum da, eee hakkın da var yani :)

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:2 şiş tavuk,salata,ayran,2 kaşık pirinç pilavı,2,3 parmak patates(cıssss)

Akşam:2 parça tavuk,abugannuc,2,3 çatal humus,veeeee üzgünümmm bulgur pilavı yedimmmm 4,5 kaşıktan fazla(( en kötüsü de aylardan sonra yarım dilim peynirli künefe yedim(( bir sürü çanta hakkettim...

Reglim çok yakın, sanırım ondan bu iradesizlik...neyse düzgün yapmaya devammm ediyoruz kızlarrr,dün kızımın düğünü için elbise aldımmm nihayettttt.:))) iyi ki bu kiloları vermişim yoksa; işim çoook zordu..ama kesinlikle hedefe doğru devam.!!!çünkü bir çok yönden rahat ettim,özellikle ayak ağrılarım çoktu,şimdi yok çok şükür:)))

dün akşama kadar gayet güzel geçmişti sabah kkk yapmıştım ama kıızımı kayınvalideme bırakmaya gittiğimde yemeğe kalın diye ısrar etti,yemekte nohut,pilav,salata varmış...1 tabak nohut,salata yedim...çok ısrar edince baktım kırılıyor 1 kaşık pilav da koymasına izin verdim ama ona göre 1 kaşık benim 4-5 kaşığıma denk...yedim bitmediii,üstüne 1 dilim karpuz...ama alışmışım hafif beslenmeye midem öyle rahatsız oldu ki,patlayacak gibi hissettim kendimi

günaydın karataycı kızlar..
sabah kahvaltım her zamanki gibi
klasik karatay kahvaltısı

bu kadar dayanman bile çok iyi bu kaçamak seni 5 kilo daha götürür o nedenle bir çanta yeter

sana da bir tane yeter

ben de dün lahmacunu fazla yediğim için zor yürüdüm bütün gece pişmanlık yaşadım bu da bana gelsin

sabah 8.30
karatay kahvaltısı
öğlen 15.30
1 tabak kiraz
l avuç fındık

akşam 17.oo

biftek ızgara
salata
süt
1.5 lt.su
bugün spor yapamadım bacaklarımı dinlendirdim

slm kızlar yaklasık on gündür yoktum on gün bana 1.5 kilo olarak gelmiş çok üzgünümuyamadıgım şeyse gece 20 den sonra atıştırmalardı dondurma 1 kez nadiren lavaş bu ne şimdi bu kilolar çok üzgünüm
bugünki menüm:
sabah tayıni çıkan arkadaşa veda kahvaltısı vardı
dışardaydık saat 9:30 11:30 arası
1 yumurta
peynir
zeytin
domates
salatalık
jambon
tam iki ısırık simit
yoğurtlu semiz otu kırmızı biber havuç
1 kaşık kısır
akşam
ciger sote
salata
cacık
olacak büyük ihtimalle
umarım aldıklarım hemen gider bu arada zona oldum dr direncimin düştüğünü söyledi ve stress yaşadığımı
kızımıda mezun ettik hayırlısı ıle şimdi sıra iş bulmakta

slm arkadaslar benim menu bildirimim:

dün icin;

sabah:
karatay kahvaltisi yesil cay

öglen:
yesil fasulye yogurt yesil cay 3 tane kuru hurma

aksam:
tavuk sote yogurt su papatya cayi

gün icerisinde 2 lt su iciyorum spor yapamiyorum 1,5 yasindan oglum var onun pesindeyim o uyudugunda ev toplama yemek yapma ama birazda canim istemiyor spor yapmak hava sicak oldugundan.

bildirimler hosuma gitti en azindan takip edebilme sansimiz var yüzde hesaplamasi nasil oluyor haftaya bende hesaplarim tabi kilo verirsem

pazartesi menüm
sabah 9'da.......karatay kahvaltısı ve işe kadar 25 dkk yürüyüş
saat 15.00'de...yoğurt (badem,ceviz,kayısı,siyah çekirdekli üzüm,fındık) ve eve kadar 25 dkk yürüyüş
saat 19.30'da...yeşil fasulye, patlıcan salatası,yoğurt

salı sabah 9.00....sabah 9'da.......karatay kahvaltısı ve işe kadar 25 dkk yürüyüş
saat 15.00'de...yoğurt (badem,ceviz,kayısı,siyah çekirdekli üzüm,fındık)

merhaba
hurma yemeseniz iyi olur..glisemik indeksi yüksek canan hoca tv'de bir programda ramazanda bile yemeyin zeytinle açın orucunuzu dedi

sabah:
karatay kahvaltısı
yeşil çay

öğle:
zyağlı barbunya
tas kebabı (patatesleri yenmedi)

akşam:
çok az bulgurlu semizotu yemeği
2 kase keten tohumlu yoğurt

2,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:2 parça tavuk,patlıcan salata,yoğurt

Akşam:marul,3 pirzola(minik),semizotu yemeği,salata,
Türk kahvesi.
2 lokma karpuz.(cısss)

Biri evleniyor,biri sevgilisinden ayrılma bunalımında,biri LYS sınavı heyecanında,ahhhh!!! Öyle bir ah ki anlatamam duygularımı...beynim duruyor bazen kızlar büyüdükçe dertleri büyür diyenlere gülüp geçerdim..en büyük dert gece uykusuzluklarıydı,bir zamanlar...anne olmak onunla gülmek onunla ağlamaktır bir ömür boyu.!!! İyi geceler:))

günaydın karataycı kızlar..
sabah kahvaltım her zamanki gibi
klasik karatay kahvaltısı
mahzencim sen de gül63 ün başlığını atınca bi an korktum bulaşıcı mı diye

bir gülüşleri mutluluk sarhoşu yaparken insanı bi damla gözyaşların ok gibi kalbe saplanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…