gül63 ün taklidini yapmaya çalıştım, belki ben de ona benzeyebilirim diye... yani onun kadar kilo veririm :)mahzencim sen de gül63 ün başlığını atınca bi an korktum bulaşıcı mı diye
Iy
i akşamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar,menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün (aksam)Mercimek çorbası,bakla yemeği,ayran,omega3 baılık yagı takvıye 2 kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)I
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum
merhaba
hurma yemeseniz iyi olur..glisemik indeksi yüksek canan hoca tv'de bir programda ramazanda bile yemeyin zeytinle açın orucunuzu dedi
sabah:
karatay kahvaltısı
yeşil çay
öğle:
topçata çorba
actıfryda kızarmış patlıcan,yoğurt
akşam:
kabaklı omlet,topçata çorba,yoğurt
su 2 olur,yürüyüş de bu akşam sanırım 2 saat hafif tempolu olacak
Eki Görüntüle 739082 cam silmem gerek
arkadaşlar herkese selamlar benim netim yoktu 3 gündür giremedim
bu haftaki kilo bildirimini daha yeni gördüm ikinci olmuşum
çok sevindim seam liste için çok teşekkür ederim ellerine sağlık arkadaşım
xc9 senide tebrik ederim süpersin valla birinciliği hak ettin
pazartesi sabah
klasik karatay kahvaltısı ama
yanında karpuzda var
akşam saat 6da
karnıyarık ve küçük bir dilim patates fırında
ve yine kavun yedim
gece 11.30 da çok acıkmıştık dürüm yedim
yarım saat yürüyüş ve 2 litre su içtim
salı günü sabah
klasik karatay kahvaltısı ve
karpuz dayanamıyorum napıyim
çok sıcak soğuk soğuk götürüyorum
akşam saat 5 buçukta
2 tane biber dolma
6 tane lahana sarma
yoğurt ve yine karpuz yedim
gecenin 10unda yine dürüm yedim
ayran içtim
yarım saat yürüyüş ve yine 2 litreye yakın suyumuda içitm
bugünden itibaren kendime çeki düzen verrecegim 73 ten birtürlü inemiyorum
aslında almadığıma dua etmeliyim ama olmaz böyle düzenim çok bozuldu
ben yoğurda veya cacığa karıştırıp yiyorum..arkadaslar bende keten tohumu aldim siz asil tuketiyorsunuz tv de duydum aksam islatilip yenilmesini söylüyordu gurkan kubilay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?