arkadaslar bende keten tohumu aldim siz asil tuketiyorsunuz tv de duydum aksam islatilip yenilmesini söylüyordu gurkan kubilay
ben yoğurda veya cacığa karıştırıp yiyorum..
profilindeki resim guzelmis ama bizler atacagiz kilolari uzerimizden elbise gibi
ben bütün tohum olarak tüketiyorum yoğurtla, canan hoca herşeyi doğal haliyle tüketin dediği için öğütülmemiş aldım, yanlış mı yapıyorum? siz öğütülmüş mü aldınız, ya da hergün taze nasıl çekiyorsunuz?ıslatılmasındaki amaç sert kabukları bağırsağı çizmesin diye...ben de mahzen gibi yoğurda karıştırıp yiyorum gayet güzel,bu şekilde tüketirsen ıslatmaya gerek yok çünkü öğütüyoruz,ama bütün tohum olarak kullanacaksan ıslat ancak içindeki omega3 ün açığa çıkması için öğütülerek(mümkünse hergün taze çekilmeli) tüketilmesi tavsiyedir...östrojen bakımından zengindir,o yüzden kullanan arkadaşlar dikkat edin...ayrıca buzdolabında saklamayı unutmayın
ben bütün tohum olarak tüketiyorum yoğurtla, canan hoca herşeyi doğal haliyle tüketin dediği için öğütülmemiş aldım, yanlış mı yapıyorum? siz öğütülmüş mü aldınız, ya da hergün taze nasıl çekiyorsunuz?
merhabalar,
.................
Beni özleyin anacım bayyy!
merhaba ben 4 sene önce 70-79 kg arası olanlara biraz katılmıştım işlerim yoğunlaşınca 4 sene girmemişim...karataya başlayınca topiklere bakarken burayı buldum 1 hafta eski yazılanları okudum sonra yazmaya başladım...azminizden dolayı öncelikle sizi tebrik ediyorum süper kilo verdiniz...idolümsünüz...
ben 1 ay oldu başlayalı 10 günde 2.5 kg verdim 20 gündür duraklamadayım...sizin 2011 deki yazılarınızda okumuştum duraklama zamanlarında 5 gün protein şoku gibi bişeyler yapıyordunuz onu yazma imkanınız varmı...
arkadaşlar herkese selamlar benim netim yoktu 3 gündür giremedim
bu haftaki kilo bildirimini daha yeni gördüm ikinci olmuşum
çok sevindim seam liste için çok teşekkür ederim ellerine sağlık arkadaşım
xc9 senide tebrik ederim süpersin valla birinciliği hak ettin
pazartesi sabah
klasik karatay kahvaltısı ama
yanında karpuzda var
akşam saat 6da
karnıyarık ve küçük bir dilim patates fırında
ve yine kavun yedim
gece 11.30 da çok acıkmıştık dürüm yedim
yarım saat yürüyüş ve 2 litre su içtim
salı günü sabah
klasik karatay kahvaltısı ve
karpuz dayanamıyorum napıyim
çok sıcak soğuk soğuk götürüyorum
akşam saat 5 buçukta
2 tane biber dolma
6 tane lahana sarma
yoğurt ve yine karpuz yedim
gecenin 10unda yine dürüm yedim
ayran içtim
yarım saat yürüyüş ve yine 2 litreye yakın suyumuda içitm
bugünden itibaren kendime çeki düzen verrecegim 73 ten birtürlü inemiyorum
aslında almadığıma dua etmeliyim ama olmaz böyle düzenim çok bozuldu
kızlarr bana yardım edinn göbeğimi eritemiyorumm
kilo da verdim 1-2 kilo amaa karnım hala aynı erimiyor hiçç deliricem o kadar dikkat ediyorum ama yokk
menü bildirimi
sabah: birşey yemedim
öğlen 12.00: bir tabak kısır bir bulgurlu dolma ayran üzerine türk kahvesi bir lokum
arada 5 gibi çok acıkmıştım bir tane peynirli börek
akşam: iki karnıyarık bir kase yoğurt bir avuç tuzsuz yerfıstığı
kahvaltıda çok şeker yüklemişsin meyve yediğin zaman yanında mutlaka protein almalısınSabah 1muz 1 seftali
Öglen karatay kahvaltisi 2 yumurta 3 cevizle
Aksam 4 bucukta 1 tabak patlican yemegi yogurtlu, 1 kase mercimekli yogurtlu yaz corbasi, 2 kasik ispanak 2 kasik ananas hosafi
Simdi acikir gibi oldum napim??
çiğ kuruyemiş içindeki omegalardan dolayı yemelisin hergün 1 çb nı geçmemeli ama illa o kadar da olmak zorunda değil kahvaltıda 2-3 ceviz yesen yeterli olur hem de çok tok tutar rahat edersinKizlar merhaba uc gun oldu diyete baslayali sabak kahvaltisinda salatalik zeytin peynir yiyorum oglen haslanmis tavuk yiyiorum aksam yogurt ve sebze yiyorum kurusyemis hic yemiyorum yemelimiyim? Meyvede hic yemiyorum aklima geldikcede su iciyorum .daha once cok kez diyet yaptim ayda 6 kg kadar verdim akupunkturla bakalim bunun sonuclari ne olacak suan 75 kgyum.
karatay mı yapıyorsun biraz karın hareketleri yaparsan sıkılaşmayı farkedersin karatayla öncelikle göbek gidiyor sabırlı ol
uyan wc işini bitir evde biraz oyalan öyle tartıl 1 saat sonraki doğrudur uyanır uyanmaz şişlik oluyor 3-4 gün tarılma bi de öyle bakYa kizlar ben sabah kalkinca tartiliyorum birde bi saat sonra felan tekrar bakiyorum dah düşük oluyor hangisi dogru?? Dun aksam o kadar erkden yedim hâlâ 78 gösteriyor sinir oldum ya(((
evett ama yok gitmiyor deli oluyorum, sabahları yumurta yemekten yumurta çıkıcam artık
çalıştığım için sabahları anca yumurta yiyebiliyorum evden çıkmadan önce , öğlen ve akşam da çok az yiyorum mesela burda yazan menülere bakıyorum da ben yarısını anca yiyorum ama yine bir sonuç yokk , karnımı içeri çekmekten yoruldum tek sorun göbeğim ne tür hareketler yapmalıyım ertimek için neler yemeliyimm
ne zamandır diyettesin kilon kaç youtube a yaz bisürü çıkar bölgesel incelme için egzersiz şart
üzülme geçer yarım mekik üst karına çok iyi geliyor sırtüstü yatıp bacakları 90 derece yaparak mekik de alt karınailk ne zaman buraya yazdım pek hatırlamıyorum ama 1,5 ay falan olmuştur 63 tüm şimdi 61-62 falan çıkıyorum ama en az 58 e falan inmeyi istiyorum en çok karın bölgesi sinirimi bozuyor , hatta uzun zamandır görmediklerim baya zayıflamışsın diyor , zaten bacaklarım falan ince yüzüm de öyle ama işte göbeği görmüyorlar
sabah aç karnına bile göeğim biraz çıkık yani o kadar moralim bozuluyor ki
mekik çekmeye başlayacağım bende artık ne yapayım üfff en zoru göbek sorunu yaa
üzülme geçer yarım mekik üst karına çok iyi geliyor sırtüstü yatıp bacakları 90 derece yaparak mekik de alt karına
arkadaslar bende keten tohumu aldim siz asil tuketiyorsunuz tv de duydum aksam islatilip yenilmesini söylüyordu gurkan kubilay
ben yoğurda veya cacığa karıştırıp yiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?