Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaslar bende keten tohumu aldim siz asil tuketiyorsunuz tv de duydum aksam islatilip yenilmesini söylüyordu gurkan kubilay

ben yoğurda veya cacığa karıştırıp yiyorum..

ıslatılmasındaki amaç sert kabukları bağırsağı çizmesin diye...ben de mahzen gibi yoğurda karıştırıp yiyorum gayet güzel,bu şekilde tüketirsen ıslatmaya gerek yok çünkü öğütüyoruz,ama bütün tohum olarak kullanacaksan ıslat ancak içindeki omega3 ün açığa çıkması için öğütülerek(mümkünse hergün taze çekilmeli) tüketilmesi tavsiyedir...östrojen bakımından zengindir,o yüzden kullanan arkadaşlar dikkat edin...ayrıca buzdolabında saklamayı unutmayın

ben bütün tohum olarak tüketiyorum yoğurtla, canan hoca herşeyi doğal haliyle tüketin dediği için öğütülmemiş aldım, yanlış mı yapıyorum? siz öğütülmüş mü aldınız, ya da hergün taze nasıl çekiyorsunuz?

Keten tohumu öğütülmediği takdirde bağırsaklara tam öğütülmeden ilerler. Bu nedenle tüm besin değerleri alınmamış olur,ben kahve,k.biber değirmenleri var ya onda öğütüyorum 2-3 günlük,belki de hocamızın dediği doğrudur ama şimdi hatırlayamadığım başka bir prof. öğütün demişti...

menü bildirimi
sabah: birşey yemedim
öğlen 12.00: bir tabak kısır bir bulgurlu dolma ayran üzerine türk kahvesi bir lokum
arada 5 gibi çok acıkmıştım bir tane peynirli börek
akşam: iki karnıyarık bir kase yoğurt bir avuç tuzsuz yerfıstığı

Sabah 1muz 1 seftali
Öglen karatay kahvaltisi 2 yumurta 3 cevizle
Aksam 4 bucukta 1 tabak patlican yemegi yogurtlu, 1 kase mercimekli yogurtlu yaz corbasi, 2 kasik ispanak 2 kasik ananas hosafi
Simdi acikir gibi oldum napim??

Kizlar merhaba uc gun oldu diyete baslayali sabak kahvaltisinda salatalik zeytin peynir yiyorum oglen haslanmis tavuk yiyiorum aksam yogurt ve sebze yiyorum kurusyemis hic yemiyorum yemelimiyim? Meyvede hic yemiyorum aklima geldikcede su iciyorum .daha once cok kez diyet yaptim ayda 6 kg kadar verdim akupunkturla bakalim bunun sonuclari ne olacak suan 75 kgyum.

Sabah:karatay kahvaltısı
Türk kahvesi
Akşam:fındık,badem(1'er avuç),2 şiş kebap,zeytin salatası,kekik salatası,

havalar erken aydınlanmaya başladığı için artık gece kaçta yatarsam yatayım en geç 6 da ayaktayım gün içinde sersem gibi dolaşıyorum o yüzden

seam avatarın çok güzel olmuş kiloları kafamızdan atamadığımız sürece üzerimizden atmamız imkansız her baktığımda bunu hatırlayacağım:)

dün iki öğün yaptım
sabah bolca domates salatalık bibre maydanoz ve peynir yedim
kahvenin yanına minik bi çikolata(karatay hoca arada kaçamk olarak yiyebilirsiniz diyor çanta yollamayın lütfen:))
akşam 10 tane bulgurlu sarma 1 tane domates dolması ve ayran
topik bu ara çok hareketsiz sıcaklarla beraber herkese rehavet çöktü herhalde
saat 9 dan sonra nete gireceğim kahveye beklerim:126:

merhabalar,

.................
Beni özleyin anacım bayyy!

seni tabi ki özleriz de döndükten sonra daha aktif olacağına söz verirsen ve tabi kilo almadan dönmelisin

sen eski yazıları okuyup geldin ama çoooook eskileri okumuşsun gül63 artık topikte değil ve sanırım hesabı birinin elinne geçmiş haftada bir aynı yazıyı yollayıp duruyor
protein şoku dukanın atak evresi gibi bişey sadece protein tüketiyorsun sebze vs yok

sana o kadar kızdım ki göndereceğim çantalar yetmez yahu gece dürüm nasıl yersin tamam yenir çok da güzel olur benim de geçmişte öyle hatalarım oldu ama bak bedelini ödüyorum hadi bir hata yaptım ertesi gün yine aynı şey zaten karpuza abanmışsın lütfen kendini toparla
bunlar aklını başına getirir umarım
kızlarr bana yardım edinn göbeğimi eritemiyorumm

kilo da verdim 1-2 kilo amaa karnım hala aynı erimiyor hiçç deliricem o kadar dikkat ediyorum ama yokk

karatay mı yapıyorsun biraz karın hareketleri yaparsan sıkılaşmayı farkedersin karatayla öncelikle göbek gidiyor sabırlı ol

bunlar kahvaltı yapmadığın için lokumu çikolatadan sayacağım ama börek ı-ıh olmadı mis gibi börekleri ben yiyemiyorsam kimse yememeli bu topikte

Sabah 1muz 1 seftali
Öglen karatay kahvaltisi 2 yumurta 3 cevizle
Aksam 4 bucukta 1 tabak patlican yemegi yogurtlu, 1 kase mercimekli yogurtlu yaz corbasi, 2 kasik ispanak 2 kasik ananas hosafi
Simdi acikir gibi oldum napim??
kahvaltıda çok şeker yüklemişsin meyve yediğin zaman yanında mutlaka protein almalısın
akşam yemeğin de çok erken olmuş acıkman çok normal öğünlerinin arasını açmalısın

çiğ kuruyemiş içindeki omegalardan dolayı yemelisin hergün 1 çb nı geçmemeli ama illa o kadar da olmak zorunda değil kahvaltıda 2-3 ceviz yesen yeterli olur hem de çok tok tutar rahat edersin
meyve zaten biz de yemiyoruz kahvaltıda yiyebilirsin ancak karpuz kavun üzüm dut incir hariç bakma sen bu ara herkes karpuza abandı ama yasak kahvaltıda mutlaka yumurta ye süt yoğurt da tüketebilirsin

Son düzenleme:
Ya kizlar ben sabah kalkinca tartiliyorum birde bi saat sonra felan tekrar bakiyorum dah düşük oluyor hangisi dogru?? Dun aksam o kadar erkden yedim hâlâ 78 gösteriyor sinir oldum ya(((

karatay mı yapıyorsun biraz karın hareketleri yaparsan sıkılaşmayı farkedersin karatayla öncelikle göbek gidiyor sabırlı ol

evett ama yok gitmiyor deli oluyorum , sabahları yumurta yemekten yumurta çıkıcam artık

çalıştığım için sabahları anca yumurta yiyebiliyorum evden çıkmadan önce , öğlen ve akşam da çok az yiyorum mesela burda yazan menülere bakıyorum da ben yarısını anca yiyorum ama yine bir sonuç yokk , karnımı içeri çekmekten yoruldum tek sorun göbeğim ne tür hareketler yapmalıyım ertimek için neler yemeliyimm

Ya kizlar ben sabah kalkinca tartiliyorum birde bi saat sonra felan tekrar bakiyorum dah düşük oluyor hangisi dogru?? Dun aksam o kadar erkden yedim hâlâ 78 gösteriyor sinir oldum ya(((
uyan wc işini bitir evde biraz oyalan öyle tartıl 1 saat sonraki doğrudur uyanır uyanmaz şişlik oluyor 3-4 gün tarılma bi de öyle bak

ne zamandır diyettesin kilon kaç youtube a yaz bisürü çıkar bölgesel incelme için egzersiz şart

ne zamandır diyettesin kilon kaç youtube a yaz bisürü çıkar bölgesel incelme için egzersiz şart

ilk ne zaman buraya yazdım pek hatırlamıyorum ama 1,5 ay falan olmuştur 63 tüm şimdi 61-62 falan çıkıyorum ama en az 58 e falan inmeyi istiyorum en çok karın bölgesi sinirimi bozuyor , hatta uzun zamandır görmediklerim baya zayıflamışsın diyor , zaten bacaklarım falan ince yüzüm de öyle ama işte göbeği görmüyorlar
sabah aç karnına bile göeğim biraz çıkık yani o kadar moralim bozuluyor ki
mekik çekmeye başlayacağım bende artık ne yapayım üfff en zoru göbek sorunu yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
üzülme geçer yarım mekik üst karına çok iyi geliyor sırtüstü yatıp bacakları 90 derece yaparak mekik de alt karına

üzülme geçer yarım mekik üst karına çok iyi geliyor sırtüstü yatıp bacakları 90 derece yaparak mekik de alt karına

hımm deneyeceğim canım , ama artık çok olmaya başladı kıyafetlerden bile belli oluyor bazen , sevgilim de farkediyor bişey demiyor tabi ama çok taıkılıyo bu konuda şakayla iyice sinir yapıyorumm

günaydın hanımlar

burda olmayı ozlemişim inş hedefim bayrama kadar 6 kilo vermek
karatay kahvaltımı yaptım şimdi çayımı içiyorum

sabah 10.30..karatay kahvaltısı, 1 bardak adaçayı ve 25 dkk yürüyüş
akşam yemeğine kadar bişey yemek yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…