ayyy bende karın bölgesinden kilo alıyorum karaciğer yağlanması olmasın sonra bende de offf
canım listenin bende oldugunu bilmiyordum ben 5 temmuz sanıyordum ama yapan yoksa yapabilirm ancak aksam yayınlayabilirm. Bugün çok yogunum. iki haftadır giremedim.
acil cevap bekliyorum.
canım senin menülerini detaylı bir şekilde irdeliycektik değil mi? ben sensin diye hatırlıyorum ama başka biri miydi yoksa:26::26:sabah 08.30
karatay kahvaltısı
öğlen 14.30
4 kayısı
biraz fındık
akşam 17.30
l orta pizza
1 barkak süt
1 saat yürüyüş
2 lt.süt
sabah 08.30
karatay kahvaltısı
öğlen 14.30
4 kayısı
biraz fındık
akşam 17.30
l orta pizza
1 barkak süt
1 saat yürüyüş
2 lt.süt
kızlar hafta sonu topiğe giremiyorum. pazartesi liste yapma sırası bendeydi. pazartesi sabahtan gelir yaparım listyeyi.
teşekkür ederim felluzcum ,aslında ilk defa bir diyeti bu kadar benimsedim ama sıcakların gelmesiyle abur cubr isteğim arttı,aslında diyeti bırakmayı hiç istemiyorum,bırakırsam başlayamam biliyorum ertelerim hep...bugün bu diyet esnetme seanslarına son veriyorum.ilk hedefim olan 70e 2 haftada inmeyi düşünüyorum çok değil aslında 3,3 kg..istersem başaramayacağım şey yok di mi?Melezgiiii melezgiiiiiiii ..!!! Kendine gel diyorum.! Bence kendine belli bir tarih için söz ver; ve o tarihe kadar bir hedef belirle,örn. Doğum günün vb. Ben kızımın düğünü için belirledim ve iyi gidiyor:))2.hedef 'bayrama kadar 4,5 kg vermek olacak inşallah,sonra başka hedefler bulunur yeter ki isteyelim.giyinirken sana yakışacak giysileri bir düşün ve her şeyden önce kazanacağın sağlık...:) yiyeceğin şeyleri önceden programlayıp hazırla böylece canın başka şeyler çekmez kolay kolay...
Eki Görüntüle 740553 Eki Görüntüle 740554 işte benson halim...bulabilirsem 78 kglık fotoyu da eklerim...
Eki Görüntüle 740553 Eki Görüntüle 740554 işte benson halim...bulabilirsem 78 kglık fotoyu da eklerim...
teşekkür ederim ablacımseamm süpersin canımseni örnek almamız gerekiyor.TEBRİKLEERR hedefine az kalmış
teşekkür ederim,evet göbeğim ayaktayken yok da oturunca yanlardan pırtlıyotebrik ederi ne guzel duruyorsun göbek yok bu arada uzun boylu gözüküyorsun boyunkac cm?
sabah:karatay kahvaltısı
öğlen14:00:1 tabak ton balıklı salata,ayran
akşam18:00:4,5 kaşık taze fasülye,3,kaşık patlıcan salata,1 kase yoğurt.
erken yedim umarım acıkmambugün beni uzun zamandır görmeyen arkadaşlarım çok kilo verdiğimi söylediler sırrını istediler verdim yapıp yapmamak onlara kalmış ben böyle çooook mutluyuummmm özellikle göbeğimi sordular çünkü her yere benden önce gidiyordu
bende zayıfladım ama karın bölgem hala duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?