Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah 08.30

karatay kahvaltısı

öğlen 14.30

4 kayısı
biraz fındık

akşam 17.30

l orta pizza
1 barkak süt

1 saat yürüyüş
2 lt.süt

canım listenin bende oldugunu bilmiyordum ben 5 temmuz sanıyordum ama yapan yoksa yapabilirm ancak aksam yayınlayabilirm. Bugün çok yogunum. iki haftadır giremedim.
acil cevap bekliyorum.

canım yanlış yere yazdıın. karatayla eğlennerek zayıflıyoruza yazman gerek. sersum bizim topikte değil galibaaa.

sabah 08.30

karatay kahvaltısı

öğlen 14.30

4 kayısı
biraz fındık

akşam 17.30

l orta pizza
1 barkak süt

1 saat yürüyüş
2 lt.süt
canım senin menülerini detaylı bir şekilde irdeliycektik değil mi? ben sensin diye hatırlıyorum ama başka biri miydi yoksa:26::26:

bu arada ben bu hafta kilo bildiriminde bulunamadın. zaten regli dönemindeydim. 600 gr fazla gösteriyordu tartı. ve tüm hafta açık büfeyle mücadele ettim. bazen ben kazandım bazen o kazandı. pzrtesi belli olacak herşey.

sabah 08.30

karatay kahvaltısı

öğlen 14.30

4 kayısı
biraz fındık

akşam 17.30

l orta pizza
1 barkak süt

1 saat yürüyüş
2 lt.süt

öğlen yediklerin ana öğün olacak miktarda değil. ama ben olsam oraya 1 yoğurt yada salata yada sebze yemeği ekler, akşam öğünümüde 1 saat daha geçe alırdım. çünkü 5 buçuktan sonra gece acıkmam çok yüksek ihtimal. eğer 5 buçukta yemek yediğimde acıkmıyorum diyorsan o halde öğlen öğünümü 1 saat erken çekerdim. ki aralar 4 saatten az olmasın ve leptinim salgılansın.
akşam pizza yemişsin onunla ilgili zaten biliyosun yanlış olduğunu. umarım üstüne birde trans yağ olan mayonez ketçap ve türevleri soslardan eklememişsindir. bakalım yarın neler yiyeceksin. takipteyim canım

dün yediklerim:
13-14.00 2 avuç çiğ badem, karışık salata, fırında patates( seyahatten geldiğim için evde başka hiçbir malzeme yoktu. patates yemeye mecbur kaldım.
saat 6 dan sonra baş ağrısından öldüm birkaç çatal patates attım ağzıma ilaç içtim yattım uyudum. kalktığımda saat 8 falandı 2 bardak ayran içtim sadece.

kızlar hafta sonu topiğe giremiyorum. pazartesi liste yapma sırası bendeydi. pazartesi sabahtan gelir yaparım listyeyi.

teşekkür ederim felluzcum ,aslında ilk defa bir diyeti bu kadar benimsedim ama sıcakların gelmesiyle abur cubr isteğim arttı,aslında diyeti bırakmayı hiç istemiyorum,bırakırsam başlayamam biliyorum ertelerim hep...bugün bu diyet esnetme seanslarına son veriyorum.ilk hedefim olan 70e 2 haftada inmeyi düşünüyorum çok değil aslında 3,3 kg..istersem başaramayacağım şey yok di mi?

sabah:sucuklu yumurta,peynir,zeytin
öğle:bulgur pilavı ve yoğurt
ara:bir türk kahvesi
akşam:kesme çorbası,köfte,ayran

bugun sabah karatay diyeti yaptim ama öglene kacamak yaptim 2 adet börek yedim ama bunu yürüyerek telafi ettim insallah aksama acikmam aksam hafif gecirecegim

sabah:karatay kahvaltısı

öğlen14:00:1 tabak ton balıklı salata,ayran

akşam18:00:4,5 kaşık taze fasülye,3,kaşık patlıcan salata,1 kase yoğurt.

erken yedim umarım acıkmambugün beni uzun zamandır görmeyen arkadaşlarım çok kilo verdiğimi söyledilersırrını istediler verdim yapıp yapmamak onlara kalmış ben böyle çooook mutluyuummmmözellikle göbeğimi sordular çünkü her yere benden önce gidiyordu

Son düzenleme:

göbeğimizin erimesi doğru yolda olduğumuzun göstergesidir,depo yağlarımız gidiyor

bende zayıfladım ama karın bölgem hala duruyor

elma tipiysen ideal kilona gelene kadar biraz göbek olur bölgesel egzersizler yardıcı oacaktır

seam
fiziğin çok düzgün ayrıca zayıflık gerçekten de insanı uzun ve zarif gösteriyor harika görünüyorsun darısı başımıza
melezgi canın abur cubur istiyorsa her öğünden sonra kuruyemiş ye veya çiğ çekirdek bi sonraki öğüne kadar canın bişey
istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…