Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar ikramlık ne yaptınız?
Yenı gelen kızlar hosgeldınız ,Pındıstancı ben famırın tatlısını dusunuyorum,bıtter koymam ama,"medine hurması,toz tarçın,kuru incir ve ceviz malzemeeler..
kuru meyveler ince ince doğranır yada robattan geçitilir,üzerine iri kıyılmış ceviz ve tarçın eklenir,ıslatmak için sadece biraz süt eklenir yoğurulur.
ceviz büyüklüğünde toplar yapılıp dolaba konur.
eritilmiş bitterle bulanabilir ama koymasanda oldukça lezzetliii."Dıyor famır tatlı olarak bu,mısırın patlayınca posası yuksek oluyormus ,gı sı dusuyormus bır de mısır patlatayım dıyorum,cerez kavrulmamıs karısık da verılebılır Yemedıgımı yedırmeyeyım dıyorum kızlar

pindistan
kızlar ikramlık ne yaptınız?

Ben birşey yapmadım sadece şeker aldım:)
Evde durmuyoruz hep ziyaret durumundayız.
Zaten bize gelen olmuyor küçüküz biz

Evet İstanbuldayım cnm bizim müşterilerimiz var yumurtacı ondan aldırdım.

gülcüm harikasın ama bizden başkası bilir mi bunların kıymetini,burun kıvrılırsa sigortalarım atabilir,omega 3 de almıyom daha mazeretim var asabiyim ben

protein kurabiyesi derken kavurmayı kastetmiyon inşallah

Hahahaha, ilahi. Hayır kavurmayı kastetmiyorum. Badem tozu, fındık tozu, öğütülmüş keten tohumu, keçiboynuzu unu, yumurta akı ve kuru meyvelerle yapılan bir çeşit kurabiye. Ama içinde un şeker yok. Tamamen sağlıklı. Sadece eşim için yaparken içine biraz bal ya da pekmezde ilave ediyorum.

Tesekkurler mattıka ellerın dert gormesın. :44: Bu hafta tatlı yerler bu kızlar,kesın ılk ucteyım haftaya

iyiymiş,keçiboynuzu ununu nerden alıyorsun?

gülcüm harikasın ama bizden başkası bilir mi bunların kıymetini,burun kıvrılırsa sigortalarım atabilir,omega 3 de almıyom daha mazeretim var asabiyim ben
Tarcınlı suyu kaynat ocagı kapat,ıkıye boldugun kabukları soyulmus elmaları,bırkac kuru uzumu bu suya at,soguyunca buz dolabında beklet bır gece,ertesı gun elmaların cukur kısımlarını cevızle uzumle doldur,ustune portakal suyu gezdır ,varsa koy kaymagıyla servıs yap,sıfır trans yaglı tatlı buna denır...................Kurdana ıncır,kahverengı kuru kaysı cevız tak az koy kaymagı da koyarak servıs yap nasıl tarıf ama..........Kacamak Tatlı (Kaynanalara verılebılır ): Mılfoy hamurunu tepsıye dız,uzerıne yumurta beyazını sur,ufalanmıs cevızlerı uzerıne serpıstır,kalan mılfoy hamurlarını uzerıne tekrar ser,onun ustune yumurta sarısıNı sur dılılme baklava gıbı,fırınla uzerıne zeytınyagı konulmus serbet dok al sana baklava bu arada acılın telefonu 112 sanırsam .........:189: muftuluk(yanlıs hatırlamıyorsam,ımam fılan gerekebılır).....malum mılfoy trans yag ıcerır ,hazır gıda

amanınn bu ne hız yetişemiyorum size off bayram temızlıgı yapıyorum anca oglum öglen uyudu. bu bayram eşım çalışıyor bende evde yalnızım bundan dolayı yemek kaçırma olayı olmayacak bende ama sevıneyımmı üzüleyımmı bayramım yalnız ve buruk geçecek:

Kuru yemıslerı ve meyvelerı pısırmıyoruz trans yaga donusuyorlar. :44: Karısım cok guzel not ettım bunu,acAba cıg hazırlanamaz mı? truf gıbı mesela.

bir seferde öldürmez caaanım,ama insülin direncimizi hortlatır,cısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…