Akşam:3 kaşık bulgur pilavı,4,5 kaşık kabak,1 hurma.Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:1 şiş et,salata,patlıcan salata,ali nazik1 kaşık,1 kaşık humus,ayran.
Oğlumun sınavı vardı,dönüşte yemek yedik, aslında hiç acıkmamıştım:))eskiden olsa öğlene kan şekerim düşmüş olurdu...yediğim şeyler beni acıktırıyormuş meğerse...
hayır büyük bir kısmını kısa bir sürede dukanla verdimcanım son halin olduğunu biliyorum ama 78 lik halinle son halini yan yana görmek istiyoruz demek istemiştim.. kk uzmanı arkadaşlar bu sorunun nasıl çözüldüğünü biliyorlardır umarım yardımcı olurlar ve merakımız son bulur.. birde ne kadardır diyet yapıyorsun ve hepsini karatayla mı verdin?
Aradaki fark mükemmel.. Sanırım ciddi bir spor yapmadın değil mi? Karatay direk yağları yakmış, sıkılaştırmış, harika olmuşsun..
ciddi spor yapmadım,sadece ilk 4 ay hergün yürüdüm,akşamları kendimce bacak egzersizleri yaptım...güzel sözleriniz için teşekkür ederim,bana moral oldu,çünkü bende melezgi arkadaşımız gibi motivasyonumu kaybetmeye,kaçamaklar yapmaya başladım...bence yaz bir an önce bitsin
yahniyi biliyorum da ben kaşarlı imam bayıldının güzel olacağını düşünmüştüm bi de şehriyeli güveç vardı ya mmmmmm bayılırım onacanım kaşarlı imambayıldı iş yerinde çıkmıştı, evde de yahni vardı menüde, oğlum da çok sever, o yesin diye yapmıştım, menümü beğendiğine sevindim ama canın çektiyse üzüldümkaşarlı imambayıldı pek güzel değildi, yahniyi sen de yapabilirsin canım, istersen tarifini yazayım hemen...
.........
Umarım:) ama seneye daha iyi hazırlanıp tekrar sınavlara girmeyi düşünüyor,bu yıl pek çalışmadı aslında4. Oturum da bugün.sanki çok çalışmış gibi hepsine katılıyor:))
canım karatayla dukanın farkını yazabilir misin bir ara vaktin olursa, kilo sorunum hep var ama popüler diyetlerle hiç aram yok karatay dışında onu da popüler diyet değil yaşam tarzı olarak değerlendirmek lazım sanırım, toplam kaç ayda verdin 6 ay kadar falan sanırım...hayır büyük bir kısmını kısa bir sürede dukanla verdim
ciddi spor yapmadım,sadece ilk 4 ay hergün yürüdüm,akşamları kendimce bacak egzersizleri yaptım...güzel sözleriniz için teşekkür ederim,bana moral oldu,çünkü bende melezgi arkadaşımız gibi motivasyonumu kaybetmeye,kaçamaklar yapmaya başladım...bence yaz bir an önce bitsin
ben de dün 3 bardak şalgam suyu içtim sanırım ondan ben de şiş hissediyorum kendimi.. bakalım sabah ola hayrola...kızlar yarın tartı günümüz ama bu hafta hiç umudum yok kendimi şiş hissediyorum bulgurlu dolmayı da çok yapmışım ye ye bitmedi herhalde fazla bulgurdan böyle hissediyorum sabit kalmaya razıyım ama +++ya hiç tahammülüm olamaz
8 gün kars'a görevli gidiyorum yarın kg bildiremem 2 dkk bildireyim
başlangıç tarihi...6.5.2013
başlanğıç kg..
geçen hafkati kg...74.5
bu haftaki kg..74.4
hergün 20 dkk yürüyüş
karatay diyeti harfi harfine
yüzde hesaplamayı bilmiyroum ilk defa bildirim yapıyorum vaktimde yok çıkmak üzereym
görüşmek üzere
felluz umarım oğlun istediği yere yerleşir nasıl da stres altındadır şimdix
kızlar yarın tartı günümüz ama bu hafta hiç umudum yok kendimi şiş hissediyorum bulgurlu dolmayı da çok yapmışım ye ye bitmedi herhalde fazla bulgurdan böyle hissediyorum sabit kalmaya razıyım ama +++ya hiç tahammülüm olamaz
Sabah:karatay kahvaltısı
2 neskafe(cıss)
1 çay
Öğlen:1 lahmacun(küçük),3 kaşık pilav,3 kaşık taze fasülye,salatalık,domates.1 erik,1kayısı,1 kase yoğurt.
Açım birazdan bişeyler ayarlayıp yerim.yine yazarım:)
selam kızlar bir haftadır yazamadım ama arada girip okumya çalıştım 5 dkka..
zamanım olmuyor fazla çocuklar ev iş derken birde bu hafta 2. vardiyeydim hiç zamanım olmadı.
yarın 1. vardiye gitcem ve çok erken çıkcam o yüzden bildirimimi şimdi yapcam kızlar.
geçen hafta sonu anneme gittiğim için 106 kq ya çıkmıştım..bu hafta dikkat etmememe raqmen
2 kq vermişim. 104 oldum.buda çok sevindirici çünkü şirkette bu hafta kızartmalar pilavlar
makarnalar dolmalar boldu.. minimum yemeye çalışsamda mecbur yedim
ve kesin kilo alırım derken verdim.neyse bildirimimi yapayım ve yatayım kızlar..şimdiden herkesi tebrik ediyorum.
listeyi yapana arkadaşımada teşekkür ediyorum.
rumuz: Tebessum_19o5
başlangıç:08.05.2013
başlangç kilo:119kq
geçen hafta kilo:106 q
bu hafta :104kq
fark:2kq
toplam fark:15 kq
boy:1,75
beden:üst :46 alt:48
spor yapamıyorum fakat 8 saat ayakta durduqum bir işim var yeterincede stresli :))
1 küçük lahmacun(incecik),4kaşık kabak,4kaşık bulgur pilavı.1 avuç badem.
Kendimi aman aman tok hissetmiyorumm.ALLAH GÖZÜMÜ DOYURSUNN:))
...........akşam(17.30)
1,5 tabak bulgur pilavı üstü barbunya
yoğurt
1-2 acı biber turşusu
taze soğan
sonradan aldığım tabak fazladan oldu maalesef ama nedense gözüm doymadıyerken çok doyduğumu anladım ama tabağımı da bitirdim, bile bile lades dedim yani, huyum kurusun ya yılların alışkanlığı yarın tartı günü.. oysaki bu akşamı hafif geçirmeyi hedefliyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?