Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Akşam:3 kaşık bulgur pilavı,4,5 kaşık kabak,1 hurma.

;[/QUOTE]
felluzcum
geçen hafta da soracaktım arada unutmuşum oğlunun sınavı nasıl geçti sınavlar bitti galiba hadi geçmiş olsun umarım istediği puanı alır da emekleri boşa gitmez

;[/QUOTE]
Umarım:) ama seneye daha iyi hazırlanıp tekrar sınavlara girmeyi düşünüyor,bu yıl pek çalışmadı aslında 4. Oturum da bugün.sanki çok çalışmış gibi hepsine katılıyor:))

hayır büyük bir kısmını kısa bir sürede dukanla verdim
Aradaki fark mükemmel.. Sanırım ciddi bir spor yapmadın değil mi? Karatay direk yağları yakmış, sıkılaştırmış, harika olmuşsun..

ciddi spor yapmadım,sadece ilk 4 ay hergün yürüdüm,akşamları kendimce bacak egzersizleri yaptım...güzel sözleriniz için teşekkür ederim,bana moral oldu,çünkü bende melezgi arkadaşımız gibi motivasyonumu kaybetmeye,kaçamaklar yapmaya başladım...bence yaz bir an önce bitsin

felluz umarım oğlun istediği yere yerleşir nasıl da stres altındadır şimdixc9şanslısınkeşke biz de görebilsek,gezebilsek oralarda

Sakın kaybetme motivasyonunu, arada telafi edilebilecek minik kaçamaklar olabilir, hepimiz insanız ama bu kilo denen illet yerleşince gitmek bilmez bırakınca direk gelir, bu kadar yol almışsın cidden bambaşka birine dönüşmüşken eski haline dönmek istemezsin değil mi? Alt tarafı birkaç parça yiyecek, bir kez yaptım yine yaparım diye düşünme zira metabolizma sarsılıyor ve hep aynı tepkileri vermiyor, sakın pes etme

yahniyi biliyorum da ben kaşarlı imam bayıldının güzel olacağını düşünmüştüm bi de şehriyeli güveç vardı ya mmmmmm bayılırım ona

.........

Umarım:) ama seneye daha iyi hazırlanıp tekrar sınavlara girmeyi düşünüyor,bu yıl pek çalışmadı aslında 4. Oturum da bugün.sanki çok çalışmış gibi hepsine katılıyor:))

hayırlısı olsun zor iş tabii

kızlar yarın tartı günümüz ama bu hafta hiç umudum yok kendimi şiş hissediyorum bulgurlu dolmayı da çok yapmışım ye ye bitmedi herhalde fazla bulgurdan böyle hissediyorum sabit kalmaya razıyım ama +++ya hiç tahammülüm olamaz

canım karatayla dukanın farkını yazabilir misin bir ara vaktin olursa, kilo sorunum hep var ama popüler diyetlerle hiç aram yok karatay dışında onu da popüler diyet değil yaşam tarzı olarak değerlendirmek lazım sanırım, toplam kaç ayda verdin 6 ay kadar falan sanırım...
ben de dün 3 bardak şalgam suyu içtim sanırım ondan ben de şiş hissediyorum kendimi.. bakalım sabah ola hayrola...

8 gün kars'a görevli gidiyorum yarın kg bildiremem 2 dkk bildireyim

başlangıç tarihi...6.5.2013
başlanğıç kg..
geçen hafkati kg...74.5
bu haftaki kg..74.4
hergün 20 dkk yürüyüş
karatay diyeti harfi harfine

yüzde hesaplamayı bilmiyroum ilk defa bildirim yapıyorum vaktimde yok çıkmak üzereym
görüşmek üzere

başlanğıç kg..79
20 günde 4.5 kg verdim
20 gündür 74-75 arası inip çıkıyor..

felluz umarım oğlun istediği yere yerleşir nasıl da stres altındadır şimdix

Teşekkürler canım:)) valla sınava gire gire bir hal oldu çocuk,hayırlısı olsun:)

Moralini bozma,ne olursa hatayı düzeltip devam edeceksin;ne de olsa sırrı biliyorsun:)) yarına bakalım ne olacakkk..???

Sabah:karatay kahvaltısı
2 neskafe(cıss)
1 çay

Öğlen:1 lahmacun(küçük),3 kaşık pilav,3 kaşık taze fasülye,salatalık,domates.1 erik,1kayısı

Açım birazdan bişeyler ayarlayıp yerim.yine yazarım:)

bugün de 2 öğün yaptım
sabah
2 yumurtayla peynirli omlet
1 kk peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 domates
1 salatalık
2 erik

arada 1 bardak yoğurt

akşam
4 yk tavuklu bulgur pilavı
3 yk z. yağlı taze fasülye
3-4 tane kiraz

1 saat yürüyüş 3 lt su yatmadan süt veya ayran içebilirim acıkmaya başladım çünkü

yarın tartıda hepimizin yüzü güler umarım

1 küçük lahmacun(incecik),4kaşık kabak,4kaşık bulgur pilavı.1 avuç badem.

Kendimi aman aman tok hissetmiyorumm.ALLAH GÖZÜMÜ DOYURSUNN:))

sabah menüm(11.00):
yumurta salatası
peynir
zeytin
salatalık
ceviz yerine fıstık
3-4 kiraz

akşam(17.30)
1,5 tabak bulgur pilavı üstü barbunya
yoğurt
1-2 acı biber turşusu
taze soğan
sonradan aldığım tabak fazladan oldu maalesef ama nedense gözüm doymadı yerken çok doyduğumu anladım ama tabağımı da bitirdim, bile bile lades dedim yani, huyum kurusun ya yılların alışkanlığı
yarın tartı günü.. oysaki bu akşamı hafif geçirmeyi hedefliyordum...

Son düzenleme:
selam kızlar bir haftadır yazamadım ama arada girip okumya çalıştım 5 dkka..
zamanım olmuyor fazla çocuklar ev iş derken birde bu hafta 2. vardiyeydim hiç zamanım olmadı.
yarın 1. vardiye gitcem ve çok erken çıkcam o yüzden bildirimimi şimdi yapcam kızlar.
geçen hafta sonu anneme gittiğim için 106 kq ya çıkmıştım..bu hafta dikkat etmememe raqmen
2 kq vermişim. 104 oldum.buda çok sevindirici çünkü şirkette bu hafta kızartmalar pilavlar
makarnalar dolmalar boldu.. minimum yemeye çalışsamda mecbur yedim
ve kesin kilo alırım derken verdim.neyse bildirimimi yapayım ve yatayım kızlar..şimdiden herkesi tebrik ediyorum.
listeyi yapana arkadaşımada teşekkür ediyorum.

rumuz: Tebessum_19o5
başlangıç:08.05.2013
başlangç kilo:119kq
geçen hafta kilo:106 q
bu hafta :104kq
fark:2kq
toplam fark:15 kq
boy:1,75
beden:üst :46 alt:48
spor yapamıyorum fakat 8 saat ayakta durduqum bir işim var yeterincede stresli :))

günaydın kızlar..şimdi uyandım ve tkrar tartıldım ..103,5 im..-500 gramı görmzden gelemezdim o yüzden bildirirmi yenileyim dedim

rumuz: Tebessum_19o5
başlangıç:08.05.2013
başlangç kilo:119kq
geçen hafta kilo:106 q
bu hafta :103,5kq
fark:2,5kq
toplam fark:15,5 kq
boy:1,75
beden:üst :46 alt:48
spor yapamıyorum fakat 8 saat ayakta durduqum bir işim var yeterincede stresli :))[/QUOTE]

Rumuz: mahzen77
Başlangıç tarihi:27/05/2013
Başlangıç kg:82
Geçen hafta:79.6
Bu hafta:78.8
Fark:-0.8
Toplam fark:3.2
Beden:44
Spor:haftada 2 gün 1 saat yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:70
Yüzdesi: -%1
.00

1 küçük lahmacun(incecik),4kaşık kabak,4kaşık bulgur pilavı.1 avuç badem.

Kendimi aman aman tok hissetmiyorumm.ALLAH GÖZÜMÜ DOYURSUNN:))

zaten bütün sorun bu gözümüz doysa kilo vermek hiç sorun değil ben de bu hafta porsiyonlarımı biraz büyük tuttum ağzımın payını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…