Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah
3 yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
1 domates

öğle
2 ceviz
10 fındık
1 bardak yoğurt
1 kase vişne

akşam
1 tabak k.fasülye
10 tane bulgurlu sarma
1 tane patlıcan dolma

1 saat yürüyüş 3 lt su
akşam yemeğim çok oldu biliyorum yarın telafi edeceğim

sabah(08.00):
karatay kahvaltısı

öğle(12.30):
kaşarlı imam bayıldı
etli şehriye güveç (sadece etleri)
yoğurt
arkasından da 8-10 kiraz

akşam(17.30):
1.5 tabak yahni
(haşlanmış kemikli et soğanlı ve salçalı et suyuyla bulgur pilavı üzerinde servis ediliyor)
yarım tabak fazladan oldu ama çok severim ve epeydir yememiştim, bulgur da iri bulgurdu yani neredeyse dövme gibi, pilavı çok lezzetli oluyor tavsiye ederim)

seamcim harika görünüyorsun, çizelgen 65.8 sanırım ama sen çoook daha zayıf görünüyorsun..
78 lik foto ile beraber son halini merakla bekliyoruz canım

teşekkür ederimçook mutlu oldum yorumlarınızabu zaten son halim 78 kiloluk fotoğrafımı dünden beri eklemeye çalışıyorum ama her seferinde dosya büyük diye uyarıyor

sabah
1 yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
1 domates
1 çb fındık
öğle
1 kase yoğurt
1 küçük şeftali

akşam
1 tabak z.yağlı enginar
1 kase cacık
3 tane bulgurlu biber dolma

sabah:karatay kahvaltısı
2 saat sonra 1 türk kahvesi
öğlen:etli kuru fasulye ve ayran
akşam:ayranlı soğuk çorba ve tavuk sote

teşekkür ederimçook mutlu oldum yorumlarınızabu zaten son halim 78 kiloluk fotoğrafımı dünden beri eklemeye çalışıyorum ama her seferinde dosya büyük diye uyarıyor
canım son halin olduğunu biliyorum ama 78 lik halinle son halini yan yana görmek istiyoruz demek istemiştim.. kk uzmanı arkadaşlar bu sorunun nasıl çözüldüğünü biliyorlardır umarım yardımcı olurlar ve merakımız son bulur.. birde ne kadardır diyet yapıyorsun ve hepsini karatayla mı verdin?

kızlar bişey sorcam vücut analizi yapan basküller işe yarıyor mu? kullanan var mı? yani doğru analiz ediyor mu almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım, boşa para vermek de istemiyorum, teknosa da fakirin böyle bir baskülü var ,40 tl, ne dersiniz?

Son düzenleme:
Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:1 şiş et,salata,patlıcan salata,ali nazik1 kaşık,1 kaşık humus,ayran.

Oğlumun sınavı vardı,dönüşte yemek yedik, aslında hiç acıkmamıştım:))eskiden olsa öğlene kan şekerim düşmüş olurdu...yediğim şeyler beni acıktırıyormuş meğerse...

çok manidar olmuş

olmuş mu bakalım...http://img197.imageshack.us/img197/9595/2cl.JPG

Uploaded with ImageShack.us fotonun üstünde bir link var onu da nasıl oraya yapıştırdıysam işte...2ayrı foto ikisi 78 kilo iken...

şok şok şok yüzünü görmediğimiz için iki resmi yanyana düşününce aynı kişi demek iökansız gerçekten fazla kilo insanı yaşlı ve hantal gösteriyor seni çoooook tebrik ediyorum
hadi kızlar seamın yolundan yürüyelim gari (hoş zaten o yoldayız da)

felluzcum
geçen hafta da soracaktım arada unutmuşum oğlunun sınavı nasıl geçti sınavlar bitti galiba hadi geçmiş olsun umarım istediği puanı alır da emekleri boşa gitmez

mahzencim
yaww sen dün ne güzel şeyler yemişsin öyle okurken bile ağzımın suyu aktı

kızlar basından da biliyorsunuzdur mersinde akdeniz olimpiyatları başladı
bugün ritmik cimnastik müsabakalarını ve yelken yarışlarını izledik artık diğerlerini günlere böleceğiz akşam da marinada konser var olimpiyatlar buraya canlılık kattı son derece güzel tesisler yapılmış her şey dünya standartlarında gurur duydum bi de her branşta madalya alabilecek kadar iyi sporcular yetiştirebilsek... yoksa milli sporumuz inşaat yapmak olarak kalacak bak o işte gerçekten gelişmişiz
ben menümü de yazayım akşama giremem
sabah
1 yumurta
yarım kase susamlı yoğurt
1 bardak süt
2 ceviz
10 tane çilek

öğle
yarım kaşarlı simit(dışarıda olduğum için)
ayran

ara
öğlen doymadığım için maalesef eve gelince yarım kase yoğurda 1 ceviz 5 fındık 1 kaşık susam ekleyerek yedim

1 saat yürüyüş
akşam
tavuk ızgara
salata
ayran

3-4 lt su

mahzencim
yaww sen dün ne güzel şeyler yemişsin öyle okurken bile ağzımın suyu aktı
canım kaşarlı imambayıldı iş yerinde çıkmıştı, evde de yahni vardı menüde, oğlum da çok sever, o yesin diye yapmıştım, menümü beğendiğine sevindim ama canın çektiyse üzüldüm kaşarlı imambayıldı pek güzel değildi, yahniyi sen de yapabilirsin canım, istersen tarifini yazayım hemen...

sabah(11.00):
karatay kahvaltısı

akşam(18.30)
1 adet levrek tava
semizotlu çoban salata
3 bardak şalgam suyu (bu fazla oldu sanırım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…