seamcim harika görünüyorsun, çizelgen 65.8 sanırım ama sen çoook daha zayıf görünüyorsun..Eki Görüntüle 740553 Eki Görüntüle 740554 işte benson halim...bulabilirsem 78 kglık fotoyu da eklerim...
seam fiziğin çok düzgün ayrıca zayıflık gerçekten de insanı uzun ve zarif gösteriyor harika görünüyorsun darısı başımızateşekkür ederim,güzel sözlerinizle beni mutlu ettiniz... giyinikken fena değil de çıplakken acı gerçeklerle yüzleşiyor insan,o yüzden devam
seamcim harika görünüyorsun, çizelgen 65.8 sanırım ama sen çoook daha zayıf görünüyorsun..
78 lik foto ile beraber son halini merakla bekliyoruz canım
canım senin menülerini detaylı bir şekilde irdeliycektik değil mi? ben sensin diye hatırlıyorum ama başka biri miydi yoksa:26::26:
canım son halin olduğunu biliyorum ama 78 lik halinle son halini yan yana görmek istiyoruz demek istemiştim.. kk uzmanı arkadaşlar bu sorunun nasıl çözüldüğünü biliyorlardır umarım yardımcı olurlar ve merakımız son bulur.. birde ne kadardır diyet yapıyorsun ve hepsini karatayla mı verdin?teşekkür ederimçook mutlu oldum yorumlarınıza bu zaten son halim 78 kiloluk fotoğrafımı dünden beri eklemeye çalışıyorum ama her seferinde dosya büyük diye uyarıyor
olmuş mu bakalım...http://img197.imageshack.us/img197/9595/2cl.JPG
Uploaded with ImageShack.us fotonun üstünde bir link var onu da nasıl oraya yapıştırdıysam işte...2ayrı foto ikisi 78 kilo iken...
teşekkür ederimçook mutlu oldum yorumlarınıza bu zaten son halim 78 kiloluk fotoğrafımı dünden beri eklemeye çalışıyorum ama her seferinde dosya büyük diye uyarıyor
olmuş mu bakalım...http://img197.imageshack.us/img197/9595/2cl.JPG
Uploaded with ImageShack.us fotonun üstünde bir link var onu da nasıl oraya yapıştırdıysam işte...2ayrı foto ikisi 78 kilo iken...
canım kaşarlı imambayıldı iş yerinde çıkmıştı, evde de yahni vardı menüde, oğlum da çok sever, o yesin diye yapmıştım, menümü beğendiğine sevindim ama canın çektiyse üzüldümmahzencim
yaww sen dün ne güzel şeyler yemişsin öyle okurken bile ağzımın suyu aktı
işte 78 kg lık önceki ben... ooof becerememişim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?