işte 24 haziran minnak listemiz ta ta taaaa
1)Tebessum_19o5 2,3:124:
2)degua 1,53:124:
3)mahzen77 & milagros24 1:124:
4)seam 0,75
5)Felluz 0,62
6)leneva 0,35
7)avşarlı75 0,25
8)gul_0663 0,13
kilosu sabit kalanlar
melezgi 0 :103: :103:
kilo alanlar
xc9 0,79
Ellerine sağlık lenevacım çok şirin bir liste olmuşş:)) kişi sayımız azalıyor sanırımyılmak yok devamm kızlaaar:)))
istersen en sonuncuyu baz al. hem motivede olursun. yüzden kaç?
geç kaldım sanırım hesaplamak için lenevacımm.. çokk teşekkürler liste için emeğine sağlık. bu arada bu hafta ben biraz karatay diyetime şoklama yaptım o şekilde sanırım gitti bir kilo bir aydır ilk kez 1 kilo değiştim. herşeyden az yedim yine yasaklardan kaçmaya çalıştım bu hafta tekrar karataya başlıyorum
Kizlar sabah 68,8idi su an 68,5 hangisini baz alicazz arada bol su icip tuvlte gittim
tekrar hoşgeldin canım leneva iyi demiş şu an ki kilonla başlayan yeni bir çizelgeyle yeni bir başlangıç yapBende baslamak ve bıtrmek ıstıyorum artık cok yoruldum eskı karataycıyım belkı bılenler olabılır ama bır turlu devam ettıremıyorum cok yoruldum artık göbeklı olmaktan sureklı baslıyorum ve pes edıyorum ırademe ıstahıma sahıp olamıyorum psıkolojık destekmı almalıyım acaba
işte 24 haziran minnak listemiz ta ta taaaa
1)Tebessum_19o5 2,3:124:
2)degua 1,53:124:
3)mahzen77 & milagros24 1:124:
4)seam 0,75
5)Felluz 0,62
6)leneva 0,35
7)avşarlı75 0,25
8)gul_0663 0,13
kilosu sabit kalanlar
melezgi 0 :103: :103:
kilo alanlar
xc9 0,79
ikincisini baz al wc faktörü var çünkü
şoklamayı bize de anlat
geçen hafta şoklama yap diye sana mı demiştim ben bu aralar çok unutkanım kimdi o cıslara yumulmuştu allah allah hatırlayamıyorum :44:
tebessüme olabilirmi?
tekrar hoşgeldin canım leneva iyi demiş şu an ki kilonla başlayan yeni bir çizelgeyle yeni bir başlangıç yap
çizelgemiz bu hafta gerçekten pek bi küçük olmuş ama olsun çabamız büyük
kilo verenleri tebrik ediyorum geçen hafta baştan bu hafta sondan birinci olan XC9 isimli arkadaşa da teessüf ediyorum
bu arada lenevacım bana koyduğun kafalar pek bi manidar olmuş biri ben biri sen misin
şaka bi yana en sevdiklerimden biri
rica ederim canımm. evet kesinlikle yılmak yok. ben o 55i görücem.
felluuuuz gördüm seni naber 500 gr senden çıkmış bana gelmiş neden her hafta veremiyoruz anlamadım yaw 100 gram da olsa yüzümüzü güldürmeye yeterdi di mi ama
yediğim günler oldu canım bazende akşam yemedim meyve dondurma filan yedim günü dengelemeye çalıştım yani kalori aşımı yapmadımmilagroscum 1 hafta hiç mi akşam yemeği yemedin meyve ve dondurmayı yemeklerin üstüne yedin herhalde ara öğün yapmadığına göre
aman haaa o hatayı ben yaptım geçen hafta 1 kilonun üzerinde verdim diye şımardım bu hafta durum ortadaheheheh bende gördüm seniiiiii naberrr
menümü yazıyım bugun sabah ılık limonlu 500ml su sade türk kahvesi saat 12.15 de yoğurtta közlenmiş patlıcan
saat 15.30 da biraz çekirdek kuru üzüm yerfıstığı
akşamı bilmiyorum evde yeşil fasulye var pişirebilirim ama canım deli giib kıymalı pide istiyo tereyağını sür üstüne sıcak sıcak ohh
senin niye çizelgen yoook
Olsun canım... üzülmek yoookk.!!Yavaş yavaş veriyoruz bazen de alıyoruz:))) kilo vermek kolay değil ki; inişler çıkışlar olacak mutlaka,önemli olan pes etmemekkk:13: sanırım ben uzun bir süre burdayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?