Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

işte 24 haziran minnak listemiz ta ta taaaa
1)Tebessum_19o5 2,3 :124:
2)degua 1,53 :124:
3)mahzen77 & milagros24 1 :124:
4)seam 0,75
5)Felluz 0,62
6)leneva 0,35
7)avşarlı75 0,25
8)gul_0663 0,13

kilosu sabit kalanlar
melezgi 0 :103: :103:

kilo alanlar
xc9 0,79

Son düzenleme:

Ellerine sağlık lenevacım çok şirin bir liste olmuşş:)) kişi sayımız azalıyor sanırım yılmak yok devamm kızlaaar:)))

istersen en sonuncuyu baz al. hem motivede olursun. yüzden kaç?

geç kaldım sanırım hesaplamak için lenevacımm.. çokk teşekkürler liste için emeğine sağlık. bu arada bu hafta ben biraz karatay diyetime şoklama yaptım o şekilde sanırım gitti bir kilo bir aydır ilk kez 1 kilo değiştim. herşeyden az yedim yine yasaklardan kaçmaya çalıştım bu hafta tekrar karataya başlıyorum

evet canım yaa senin ki 1,43 çıkıyo. msjımı düzenlemeye çelıştım ama beceremedim. sadece 1 kez mi düzenlenebiliyor.
ayrıca bu nasıl bir şoklama tüyo verseen

Kizlar sabah 68,8idi su an 68,5 hangisini baz alicazz arada bol su icip tuvlte gittim

ikincisini baz al wc faktörü var çünkü
şoklamayı bize de anlat
geçen hafta şoklama yap diye sana mı demiştim ben bu aralar çok unutkanım kimdi o cıslara yumulmuştu allah allah hatırlayamıyorum :44:

tekrar hoşgeldin canım leneva iyi demiş şu an ki kilonla başlayan yeni bir çizelgeyle yeni bir başlangıç yap

çizelgemiz bu hafta gerçekten pek bi küçük olmuş ama olsun çabamız büyük
kilo verenleri tebrik ediyorum geçen hafta baştan bu hafta sondan birinci olan XC9 isimli arkadaşa da teessüf ediyorum

bu arada lenevacım bana koyduğun kafalar pek bi manidar olmuş biri ben biri sen misin
şaka bi yana en sevdiklerimden biri

felluuuuz gördüm seni naber 500 gr senden çıkmış bana gelmiş neden her hafta veremiyoruz anlamadım yaw 100 gram da olsa yüzümüzü güldürmeye yeterdi di mi ama

milagros seni de gördüm naber

Son düzenleme:
lenevacım teşekkür ederim cnm. olsun çok bi fark yok nasıl olsa. xc9 evet bana demiştin bende biraz abartmıştım o hafta kg vermemiştim
şimdi kızlar hani klasik diyetler varya işte kahvaltıda herşeyden yedim ama tadımlık yarım simit yediğim günler oldu misafirliğe gittim ucundan herşeyin tadına baktım akşam yemek yemedim misafirlikte gece pasta börek tabaklarını geri çevirdim ama bi tabak meyvemi yedim dondurma da yedim iki üç kez yani farkettiyseniz menü bildirimi yapmadım hiç ama dediğim gibi bnlar abartmadım gün gün gram gram azaldı 200 300 400 derken bu pztsi 1 kiloyu buldu fark ara öğün yapmadım ama iki öğün yada 3 oldu ekmek yemedim öyle herşeyden az az mantığı şevkim kırılmıştı motivem düşmüştü hiç kg gitmeyince. birde yazın yumurta alerjim yeniledi kaşın kaşın uyuyamıorum baktım şu an adet şişliğim de var sanki bu gün karataya geri döndüm ama

bende çok sevdim artık çanta yerine bunu yapabilirim
nedense hep öyle oluyo insan ya başta ya sonda bende ilk kez ortalarda olduğumu görüyorum

milagroscum 1 hafta hiç mi akşam yemeği yemedin meyve ve dondurmayı yemeklerin üstüne yedin herhalde ara öğün yapmadığına göre

heheheh bende gördüm seniiiiii naberrr
menümü yazıyım bugun sabah ılık limonlu 500ml su sade türk kahvesi saat 12.15 de yoğurtta közlenmiş patlıcan
saat 15.30 da biraz çekirdek kuru üzüm yerfıstığı
akşamı bilmiyorum evde yeşil fasulye var pişirebilirim ama canım deli giib kıymalı pide istiyo tereyağını sür üstüne sıcak sıcak ohh

rica ederim canımm. evet kesinlikle yılmak yok. ben o 55i görücem.

İnşallah olacak:))yeter ki iste,neden olmasın ki.??ben de 65 i görmek istiyorum ,yolum uzun ama olsun, yavaş yavaş olsun:)

felluuuuz gördüm seni naber 500 gr senden çıkmış bana gelmiş neden her hafta veremiyoruz anlamadım yaw 100 gram da olsa yüzümüzü güldürmeye yeterdi di mi ama

Olsun canım... üzülmek yoookk.!! Yavaş yavaş veriyoruz bazen de alıyoruz:))) kilo vermek kolay değil ki; inişler çıkışlar olacak mutlaka,önemli olan pes etmemekkk:13: sanırım ben uzun bir süre burdayımmm

milagroscum 1 hafta hiç mi akşam yemeği yemedin meyve ve dondurmayı yemeklerin üstüne yedin herhalde ara öğün yapmadığına göre
yediğim günler oldu canım bazende akşam yemedim meyve dondurma filan yedim günü dengelemeye çalıştım yani kalori aşımı yapmadım

aman haaa o hatayı ben yaptım geçen hafta 1 kilonun üzerinde verdim diye şımardım bu hafta durum ortada

yoooo pes etmek tabi ki yok ben de daha buradayım pilavdan dönenin kaşığı kırılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…