Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bardencim bildirimi sabahtan yapsaydın listeye girer alkış alırdın
neyse yine seni güzel kilo vermişsin

tesekkur ederim olsun gelecek haftaya alkisi alirim sabahlari giremiyorum oglum yatinca giriyorum sende iyi gidiyorsun burasi iyi motive ediyor keske daha once fark etseydim

tesekkur ederim olsun gelecek haftaya alkisi alirim sabahlari giremiyorum oglum yatinca giriyorum sende iyi gidiyorsun burasi iyi motive ediyor keske daha once fark etseydim
iyi mi gidiyorum listeyi görmedin galiba kilo alan tek kişi benim hani yumruk yiyen var ya sonda ama olsun haftaya alkış alacağım yılmak yok burası gerçekten iyi motive ediyor yoksa diyet yapmak gerçekten sıkıcı ve zor iş

yoooo pes etmek tabi ki yok ben de daha buradayım pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
evet kızlar önemli olan pes etmemek, suyun taşı delmesi gücünden değil sürekliliğindendir demişler... biz devam ettiğimiz sürece az da olsa vereceğiz ama eninde sonunda er yada geç hedefimize ulaşacağız...

yaaa bende nasıl kıskandım aslında biliyomusuuun.
ben söyliyim istermisin?
dostum ne olacak benim bu baş ağrısı işi
sıvısız kalmış olabilirsin, başı öne eğip kaldırdığında zonklama şeklinde ağrı sinüzit belirtisidir... başağrısı tansiyon yüksekliğinde, baş dönmesi de düşüklüğünde olur genelde ama sende 2si bir arada, stres varsa o da neden olur bu şikayetlere.. geçmiş olsun canım
kızlar kısır yapsam kocam fasulyeden bıkmış
süper olur
canım her çıkışın bir inişi, her inişinde çıkışı vardır, bende geçen hafta alanlar arasındaydım ama yalnız değildim, sanırım artıda olan arkadaşlar bildirim yapmadılar, listemiz çok sakin çünkü belkide yanılıyorumdur ama.. bu hafta 4.yüm yani sen de haftaya üst sıralarda olacaksın bence

sabah (08.00):
karatay kahvaltısı

öğle(12.00)
soslu tavuk
3-4 kaşık bulgur pilavı
4-5 kaşık tavuk suyuna şehriye çorbasının suyundan
salata

akşam(17.30)
yoğurtlu tereyağlı 1 tabak haşlanmış dövme
(dövmeli yoğurt çorbası yapmak için akşamdan haşlamıştım ama işten dönünce çorbayla uğraşmak istemedim, dövmeyi yoğurtla karışıp, üzerine bolca tereyağı gezdirdim, süper oldu)

bu arada öğlen sonra katıldığım toplantıda kola, fanta ve envai çeşit kurupasta vardı ama yemedim.. sadece su içtim,kendime bi alkış alayım peşinen

Bu sözü geçen yıl Karatay'a başladığımda yazıp, ofis panoma asmıştım, hala arada bakarım.. Bir an dejavu oldu

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:1 minik lahmacun,kağıt kebabı 100gr.2 kaşık kabak,domates,yoğurt.

Akşam:cevizli biber,patlıcan salata,süzme yoğurt,1dilim sac oruğu,1 parça tavuk,3 kiraz

Bu sabahtan itibaren ben de başlıyorum Karatay Diyetini uygulamaya.Aslında kitabı ilk çıktığında okumuştum da..Kilo veren arkadaşlar beni de yüreklendirdiniz. Teşekkürler:)

geçen yıl başladığın diyetinde şu an ne durumdasın canım, kaç kilo verdin?

Hiç sorma canım ya, mehteran takımı gibiyim ben, kış sonuydu 60-61 kg. ile başladım 56-57 kilo aralığına indim ama oldukça inceldim, ben yazın aşırı çalışıp kışın hiç çalışmıyorum bu nedenle durumun farklı biraz, kışları hareketsizlikten 2-3 kilo alıyordum, bu kış almadım ta ki mart ayına kadar.. 2 ay hormon ilacı kullanınca yine 60 lara çıktım, şimdi tekrar çabalıyorum işte.. Aslında yaşam biçimi haline getirdim Karatay'ı, genel olarak çok memnunum ama kilo kısmında sanırım bünyem alıştı pek tepki vermiyor ya da kırılma noktasına gelemedim ya da bu ilaçlar bayağı etkiliymiş bilemiyorum.. Boyum 1.66 olunca pek sırıtmıyorum ama olmak istediğim kilo 54 ve 36 beden.. Bakalım nasip, kısmet

bana bi dostum diyen olmadı şu topikte
naber dostum?(ben kusur kalamazdım)
klasik sinüzit vakası...senelerden beri çekiyorum şu illeti,müzminleşmeden tedavini ol derim,geçmiş olsunliste için de eline sağlık
Bu sabahtan itibaren ben de başlıyorum Karatay Diyetini uygulamaya.Aslında kitabı ilk çıktığında okumuştum da..Kilo veren arkadaşlar beni de yüreklendirdiniz. Teşekkürler:)

hoşgeldin

QUOTE]

sanki sinüzit değil gibi çünkü o ağrı ta ensemden geliyor çok fena yaa[/QUOTE]

Canım tansiyonuna baktırdın mı.? Ense ağrısı yapar o da.! Ben de bir kaç defa oldu da geçti çok şükür, özellikle yemeğimi kaçırınca oluyordu şimdi abartmamaya çalışıyorum.ama uyuyunca geçiyordu benimki...sen de devam ediyorsa bir doktora görün en iyisi.!! Geçmiş olsun:))

QUOTE]

sanki sinüzit değil gibi çünkü o ağrı ta ensemden geliyor çok fena yaa

Canım tansiyonuna baktırdın mı.? Ense ağrısı yapar o da.! Ben de bir kaç defa oldu da geçti çok şükür, özellikle yemeğimi kaçırınca oluyordu şimdi abartmamaya çalışıyorum.ama uyuyunca geçiyordu benimki...sen de devam ediyorsa bir doktora görün en iyisi.!! Geçmiş olsun:))[/QUOTE]

baktırmadım canım. ha evet yaa. aynen uyuyunca geçiyor. yatarken hani kafanı geri atmış oluyosun ya o nedenle galiba

Dukan diyetini mi onerıyorsunuz kızlar Karatay dıyetını mı ?

Selam,
Ben ikisini de yapan biri olarak Dukan'ı hiç önermiyorum. Karın içi yaglanmayı artırmakta.
Karatay bize daha uygun. Ancak ona da baslamadan once her diyete oldugu gibi tum tahlil vslerinizi yaptırmanızı oneririm..

Bu arada herkese de selamlar..::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…