bardencim bildirimi sabahtan yapsaydın listeye girer alkış alırdın
neyse yine senigüzel kilo vermişsin
iyi mi gidiyorum listeyi görmedin galiba kilo alan tek kişi benim hani yumruk yiyen var ya sondatesekkur ederim olsun gelecek haftaya alkisi alirim sabahlari giremiyorum oglum yatinca giriyorum sende iyi gidiyorsun burasi iyi motive ediyor keske daha once fark etseydim
evet kızlar önemli olan pes etmemek, suyun taşı delmesi gücünden değil sürekliliğindendir demişler... biz devam ettiğimiz sürece az da olsa vereceğiz ama eninde sonunda er yada geç hedefimize ulaşacağız...yoooo pes etmek tabi ki yok ben de daha buradayım pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
kızlar ben size bişey söylücem ama; diyete bağlamak istememekle beraber buraya yazıp moral bozmamakta istiyorum . ama 1 haftadır neredeyse çektiğimi ben bilirim. o yüzden daha fazla içimde tutamayacağım.
benim başımda bir ağrı bir ağrı. böyle habire yatıcam başka bişey yapmaya takatim yok. kafamı öne eğince ağırlık gibi sonrada başım döner gibii..
sıvısız kalmış olabilirsin, başı öne eğip kaldırdığında zonklama şeklinde ağrı sinüzit belirtisidir... başağrısı tansiyon yüksekliğinde, baş dönmesi de düşüklüğünde olur genelde ama sende 2si bir arada, stres varsa o da neden olur bu şikayetlere.. geçmiş olsun canımyaaa bende nasıl kıskandım aslında biliyomusuuun.
ben söyliyim istermisin?
dostum ne olacak benim bu baş ağrısı işi
süper olurkızlar kısır yapsam kocam fasulyeden bıkmış
canım her çıkışın bir inişi, her inişinde çıkışı vardır, bende geçen hafta alanlar arasındaydım ama yalnız değildim, sanırım artıda olan arkadaşlar bildirim yapmadılar, listemiz çok sakin çünkü belkide yanılıyorumdur ama.. bu hafta 4.yüm yani sen de haftaya üst sıralarda olacaksın benceiyi mi gidiyorum listeyi görmedin galiba kilo alan tek kişi benim hani yumruk yiyen var ya sondaama olsun haftaya alkış alacağım yılmak yok burası gerçekten iyi motive ediyor yoksa diyet yapmak gerçekten sıkıcı ve zor iş
evet kızlar önemli olan pes etmemek, suyun taşı delmesi gücünden değil sürekliliğindendir demişler... biz devam ettiğimiz sürece az da olsa vereceğiz ama eninde sonunda er yada geç hedefimize ulaşacağız...
geçen yıl başladığın diyetinde şu an ne durumdasın canım, kaç kilo verdin?Bu sözü geçen yıl Karatay'a başladığımda yazıp, ofis panoma asmıştım, hala arada bakarım..Bir an dejavu oldu
geçen yıl başladığın diyetinde şu an ne durumdasın canım, kaç kilo verdin?
Bu sabahtan itibaren ben de başlıyorum Karatay Diyetini uygulamaya.Aslında kitabı ilk çıktığında okumuştum da..Kilo veren arkadaşlar beni de yüreklendirdiniz. Teşekkürler:)
naber dostum?(ben kusur kalamazdım)bana bi dostum diyen olmadı şu topikte
klasik sinüzit vakası...senelerden beri çekiyorum şu illeti,müzminleşmeden tedavini ol derim,geçmiş olsunkızlar ben size bişey söylücem ama; diyete bağlamak istememekle beraber buraya yazıp moral bozmamakta istiyorum . ama 1 haftadır neredeyse çektiğimi ben bilirim. o yüzden daha fazla içimde tutamayacağım.
benim başımda bir ağrı bir ağrı. böyle habire yatıcam başka bişey yapmaya takatim yok. kafamı öne eğince ağırlık gibi sonrada başım döner gibii..
Bu sabahtan itibaren ben de başlıyorum Karatay Diyetini uygulamaya.Aslında kitabı ilk çıktığında okumuştum da..Kilo veren arkadaşlar beni de yüreklendirdiniz. Teşekkürler:)
sanki sinüzit değil gibi çünkü o ağrı ta ensemden geliyor çok fena yaa
zonklama tipi ağrı ile beraber baş dönmesi oluyorsa aynısı bende de var ondan dedim,tabi tansiyon ihtimalini de gözardı etme,yaşadığın yer sıcak mı,dışarda çok vakit geçiriyor musun ki?dr git istersen...
zonklama tipi ağrı ile beraber baş dönmesi oluyorsa aynısı bende de var ondan dedim,tabi tansiyon ihtimalini de gözardı etme,yaşadığın yer sıcak mı,dışarda çok vakit geçiriyor musun ki?dr git istersen...
aynı o dediğin gibi artı ensemden ağrı vuruyo. kafamı öne eğince. çokta aşırı sıcak bir yerde yaşamıyorum. daha geçmezse gidicem . çok sağol canım benim.
QUOTE]
sanki sinüzit değil gibi çünkü o ağrı ta ensemden geliyor çok fena yaa
Dukan diyetini mi onerıyorsunuz kızlar Karatay dıyetını mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?