Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sakın pideyi düşünme bile dostumhemen kalk fasülyeni pişir üşenme,fasülye, yanına 1 kase yoğurt ,salata

kızlar ben size bişey söylücem ama; diyete bağlamak istememekle beraber buraya yazıp moral bozmamakta istiyorum . ama 1 haftadır neredeyse çektiğimi ben bilirim. o yüzden daha fazla içimde tutamayacağım.
benim başımda bir ağrı bir ağrı. böyle habire yatıcam başka bişey yapmaya takatim yok. kafamı öne eğince ağırlık gibi sonrada başım döner gibii..

dostum dostum dostum dostum dostum dostum dostumdostumdostumdostumdostumdostumdostum

havaların ısınmasından olabilir mi sonuçta diyette yeni değilsin tnsiyon problemin var mı

bu belirtiler tansiyona benziyor demi?
normalde sapasağlamım turp murp gibiyim
bazen bende de inatçı baş ağrıları olur geldi mi bikaç gün gitmez ağrı kesici al dinlen bol bol su iç sıcaklarda sıvı alımını artırmak gerekiyor susuzluk da açlık gibi baş ağrısı yapabiliyor

nasıl olsun sıcaklarla beraber şiştim oturuyorum bizim buraların neminden bittim yaz boyu ayaklar şiş gezerim artık kuru bi yere gidince hemen sönüyorum ayak numaram bile değişiyor

Aynen dostum:)bende şu an göbeğim önümde şiş oturuyor vaziyetteyim hemen kalkıp hazırlanmaya gidiyorum bugün oğlumun mezuniyet balosu var:)))
Milagros kısırı keşke öğlen yapsaydı di mi???

Aynen dostum:)bende şu an göbeğim önümde şiş oturuyor vaziyetteyim hemen kalkıp hazırlanmaya gidiyorum bugün oğlumun mezuniyet balosu var:)))
Milagros kısırı keşke öğlen yapsaydı di mi???
öğlen daha iyi haklısın da kocası fasülyeden bıkmış naapacak yapacak artık mecbuuuuuurr

Son düzenleme:
slm arkadaslar cocugum rahatsiz oldugundan fazla katilamadim ama genede bildirim yapacagim

rumuz:barden
başlangıç :16.06.2013
geçen haftaki :68 kg
bu haftaki :67,6 kg
toplam verilen :400 gr
ilk hedef:60 kg
beden:42
boy:1.55 cm
spor:düzensiz yürüyüş

ben yuzde hesaplamayi bilmiyorum bu hafta yuruyuse basliyacagim insallah daha kolay kilo veririm ac kalmiyorum bu guzel :)))

bardencim bildirimi sabahtan yapsaydın listeye girer alkış alırdın
neyse yine seni güzel kilo vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…