heheheh bende gördüm seniiiiii naberrr
menümü yazıyım bugun sabah ılık limonlu 500ml su sade türk kahvesi saat 12.15 de yoğurtta közlenmiş patlıcan
saat 15.30 da biraz çekirdek kuru üzüm yerfıstığı
akşamı bilmiyorum evde yeşil fasulye var pişirebilirim ama canım deli giib kıymalı pide istiyo tereyağını sür üstüne sıcak sıcak ohh
alt kısmım 38 üst kısmım 36 idi. kilo verince alt kısmım 38-36 üst kısmım ise 36-34 markaya göre falan değişiyor.
yoooo pes etmek tabi ki yok ben de daha buradayım pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
bana bi dostum diyen olmadı şu topikte
o zaman sen dur ben görürüm ikimizin yerine dostumyürü be xc9 ben bu gazla 52leri bile görürüm.
ama görmesem daha iyi hastalıklı gibi görünürüm heralde o zaman.
dostum dostum dostum dostum dostum dostum dostumdostumdostumdostumdostumdostumdostum
havaların ısınmasından olabilir mi sonuçta diyette yeni değilsin tnsiyon problemin var mıkızlar ben size bişey söylücem ama; diyete bağlamak istememekle beraber buraya yazıp moral bozmamakta istiyorum . ama 1 haftadır neredeyse çektiğimi ben bilirim. o yüzden daha fazla içimde tutamayacağım.
benim başımda bir ağrı bir ağrı. böyle habire yatıcam başka bişey yapmaya takatim yok. kafamı öne eğince ağırlık gibi sonrada başım döner gibii..
En iyi dostuuuuuummmm xc9 naberrr:)))
yap nasılsa tartı gününe daha çok var biraz şişersin ama geri iner 1 haftaya afiyet olsunkızlar kısır yapsam kocam fasulyeden bıkmış
bazen bende de inatçı baş ağrıları olur geldi mi bikaç gün gitmez ağrı kesici al dinlen bol bol su iç sıcaklarda sıvı alımını artırmak gerekiyor susuzluk da açlık gibi baş ağrısı yapabiliyorbu belirtiler tansiyona benziyor demi?
normalde sapasağlamım turp murp gibiyim
nasıl olsun sıcaklarla beraber şiştim oturuyorum bizim buraların neminden bittim yaz boyu ayaklar şiş gezerim artık kuru bi yere gidince hemen sönüyorum ayak numaram bile değişiyor
öğlen daha iyi haklısın da kocası fasülyeden bıkmış naapacak yapacak artık mecbuuuuuurrAynen dostum:)bende şu an göbeğim önümde şiş oturuyor vaziyetteyimhemen kalkıp hazırlanmaya gidiyorum bugün oğlumun mezuniyet balosu var:)))
Milagros kısırı keşke öğlen yapsaydı di mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?