işte 24 haziran minnak listemiz ta ta taaaa
1)Tebessum_19o5 2,3:124:
2)degua 1,53:124:
3)mahzen77 & milagros24 1:124:
4)seam 0,75
5)Felluz 0,62
6)leneva 0,35
7)avşarlı75 0,25
8)gul_0663 0,13
kilosu sabit kalanlar
melezgi 0 :103: :103:
kilo alanlar
xc9 0,79
Dukan diyetini mi onerıyorsunuz kızlar Karatay dıyetını mı ?
Dukan diyetini mi onerıyorsunuz kızlar Karatay dıyetını mı ?
26/06/2013 sabahı korkunc gercegı göze alıp tartılıyorum ve karataya baslıyorum tahmınlerıme gore 77 kılo cıvarındayım hedefım ıse 60 kılo ayda 4 kılo oratlamayla ılerlersem 4,5 ay gıbı bır sure var buda ekım sonu artık gobegımı saklamak zorunda kalmadan dıledıgım gıbı yasamak demek daha once de cok basladım ama bu sefer bırakmıcam ınsallah aslında dıyetısyene basladım 1 ay once ama dıyet yapamadıgım ıcın ramazan sonrasına ertelemıstım.parasını odedıgım ıcın gitmeye devam edeyım ama karatay yaparak ılk yag olcumlerın mevcut ramazan sonu toplam ne kadar yağ vermısım bunu gozlemleyıp sonucları paylasırım.yanı ılk hedef 6 kılo surec ramazan bıtımıne kadar yarın sabah baslıyorum
Kilo verenleri vermeyenleri ve alanları tebrik ederim. Bende yoğunluktan ders çalışmaktan giremiyorum buraya. Bide karatayı tam uygulayamıyorum. Dün tartıldım +500 gr çıktımVe İsveç yapmaya karar verdim. Dün 1. günümdü. Bugün tartıldım -1.100 çıktım çok şükür. 13 gün yapacam sonucunu buraya yazarım. İsveçten sonra karataya devam etcem. çünkü benim için en uygun diyet Karatay
merhaba bende onceden denemistim isvec diyetini ama ac kaliyordum bu karatayda guzel vede ac kalmiyorsun isvecde kahvalti yok karatayi tavsiye ederim gene doneceksin karataya :)))
iyi mi gidiyorum listeyi görmedin galiba kilo alan tek kişi benim hani yumruk yiyen var ya sondaama olsun haftaya alkış alacağım yılmak yok burası gerçekten iyi motive ediyor yoksa diyet yapmak gerçekten sıkıcı ve zor iş
isveç nasıl bir diyet?[/QUOTE
Leneva isveç 13 günlük bir şok diyet. En az 4 kg veriyorsun. bu sendeki kgya ve metoya göre değişir. 6,7,8, hatta 10-15 kg verenler bile var ki bu çok fazla geliyor bana. En normali 4-5 kg. Telden girmiyorsan googılda menüyü görebilirsin. Sıkıntılı tarafı kahvaltı olmaması ama süresi kısa olduğu için katlanabiliyorsun.
Kilo verenleri vermeyenleri ve alanları tebrik ederim. Bende yoğunluktan ders çalışmaktan giremiyorum buraya. Bide karatayı tam uygulayamıyorum. Dün tartıldım +500 gr çıktımVe İsveç yapmaya karar verdim. Dün 1. günümdü. Bugün tartıldım -1.100 çıktım çok şükür. 13 gün yapacam sonucunu buraya yazarım. İsveçten sonra karataya devam etcem. çünkü benim için en uygun diyet Karatay
merhaba bende onceden denemistim isvec diyetini ama ac kaliyordum bu karatayda guzel vede ac kalmiyorsun isvecde kahvalti yok karatayi tavsiye ederim gene doneceksin karataya :)))
Evet karatay bana da uygun zaten dedim de isveç bitince hemen karataya dönecem diye :) İsveç önceden 2 kere uygulamış biri olarak aslında çok aç kalmıyorsun menüdeki herşeyi yeyince. Tek sıkıntı kahvaltı. Ona da vereceğin kgları düşününce katlanabiliyorsun.
buraya takıl biz senin vazgeçmene engel oluruz:13: tek başına kalırsan elbiselere girmen biraz kolaylaşınca ideal kiloya gelmeden bırakırsınhaklisin diyet sikici ve zor is her hafta kilo verilecek diye birsey yokki ama tablona bakilirsa iyi kilo vermissin keske senin gibi azimli olabilsem:)))
ben de göz attım da bazı günler makul ama bazı günler ölüm orucu gibi
buraya takıl biz senin vazgeçmene engel oluruz:13: tek başına kalırsan elbiselere girmen biraz kolaylaşınca ideal kiloya gelmeden bırakırsın
bu aradada oğlun nasıl oldu iyileşti mi
buraya takıl biz senin vazgeçmene engel oluruz:13: tek başına kalırsan elbiselere girmen biraz kolaylaşınca ideal kiloya gelmeden bırakırsın
seviancım ben suanda uyguluyorum baslayalı 3 gun falan oldu hemen etkı gormeye basladım en azından şişkinliğim gitti. yanı özü şu ekmeği we sekerı kesıceksın.çok erken kalkıyorsan 3 öğün yemek yıceksın. ama ben 10 gbı falan kahwaltı yapıyorum aksamda 6 gıbı yıyorum çok rahatım.acıkıyorum tabı ama domates salatalık en iyi kurtarıcım... kilo werdikçe yazıcam zaten
tşk canım nasılsın
şimdi haberlerde dinledim de dünyanın en yaşlı insanı 116 yaşında ölmüş onca yıl yaşamak ne fena
tsk ederim simdiye kadar surdurduysem buradaki motivasyon sayesinde.sagol oglumda iyilesti simdi biraz daha rahatim
Leneva isveç 13 günlük bir şok diyet. En az 4 kg veriyorsun. bu sendeki kgya ve metoya göre değişir. 6,7,8, hatta 10-15 kg verenler bile var ki bu çok fazla geliyor bana. En normali 4-5 kg. Telden girmiyorsan googılda menüyü görebilirsin. Sıkıntılı tarafı kahvaltı olmaması ama süresi kısa olduğu için katlanabiliyorsun.
Evet karatay bana da uygun zaten dedim de isveç bitince hemen karataya dönecem diye :) İsveç önceden 2 kere uygulamış biri olarak aslında çok aç kalmıyorsun menüdeki herşeyi yeyince. Tek sıkıntı kahvaltı. Ona da vereceğin kgları düşününce katlanabiliyorsun.
isvecte kahvaltımı sıkıntı oluyor?
isvecte kahvaltımı sıkıntı oluyor?
İsveçte kahvaltı yok ki sıkıntı olsunKaratayda alışmıştım bol bol herşeyden yiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?