Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kilo verenleri vermeyenleri ve alanları tebrik ederim. Bende yoğunluktan ders çalışmaktan giremiyorum buraya. Bide karatayı tam uygulayamıyorum. Dün tartıldım +500 gr çıktım Ve İsveç yapmaya karar verdim. Dün 1. günümdü. Bugün tartıldım -1.100 çıktım çok şükür. 13 gün yapacam sonucunu buraya yazarım. İsveçten sonra karataya devam etcem. çünkü benim için en uygun diyet Karatay.

Dukan diyetini mi onerıyorsunuz kızlar Karatay dıyetını mı ?

karatay yaptığım ilk ve tek diyet. onuda geleneksel yeme içme alışkanlığımıza uyduğu için yapmaya başladım. dukanı yapmazdım heralde fakat hiç bir bilgim de yok dukan hakkında. yani haksızlık etmiş olmak istemem. tercih sizin.

26/06/2013 sabahı korkunc gercegı göze alıp tartılıyorum ve karataya baslıyorum tahmınlerıme gore 77 kılo cıvarındayım hedefım ıse 60 kılo ayda 4 kılo oratlamayla ılerlersem 4,5 ay gıbı bır sure var buda ekım sonu artık gobegımı saklamak zorunda kalmadan dıledıgım gıbı yasamak demek daha once de cok basladım ama bu sefer bırakmıcam ınsallah aslında dıyetısyene basladım 1 ay once ama dıyet yapamadıgım ıcın ramazan sonrasına ertelemıstım.parasını odedıgım ıcın gitmeye devam edeyım ama karatay yaparak ılk yag olcumlerın mevcut ramazan sonu toplam ne kadar yağ vermısım bunu gozlemleyıp sonucları paylasırım.yanı ılk hedef 6 kılo surec ramazan bıtımıne kadar yarın sabah baslıyorum

istersen ölçülerinide al. en azından kilo kaybetmediğin dönemlerde ne kadar sıkılaştığını görüp motivasyonunu kaybetmezsin.

haklisin diyet sikici ve zor is her hafta kilo verilecek diye birsey yokki ama tablona bakilirsa iyi kilo vermissin keske senin gibi azimli olabilsem:)))

sabah:

karatay kahvaltisi yesil cay

öglen:

3 tane köfte dünden kalan yogurtlu kabak yesil cay

aksam:daha belli degil ama hafif geciririm

bol su
yürüyüs yok

haklisin diyet sikici ve zor is her hafta kilo verilecek diye birsey yokki ama tablona bakilirsa iyi kilo vermissin keske senin gibi azimli olabilsem:)))
buraya takıl biz senin vazgeçmene engel oluruz:13: tek başına kalırsan elbiselere girmen biraz kolaylaşınca ideal kiloya gelmeden bırakırsın
bu aradada oğlun nasıl oldu iyileşti mi

ben de göz attım da bazı günler makul ama bazı günler ölüm orucu gibi

artık alışık olduğum için zor gelmiyor isveç

tsk ederim simdiye kadar surdurduysem buradaki motivasyon sayesinde.sagol oglumda iyilesti simdi biraz daha rahatim

bende denesemmi acaba yöntemi?

dünkü menüm;SABAH;kkk ÖĞLEN;1 kase yoğurt AKŞAM;1,5lahmacun(tartı gününü atlattık ya) 2 bardak ayran,1 küçük çiğ köfte...bugün SABAH;kkk+2 lokma kıymalı kol böreği AKŞAM;fırında levrek,salata kaçamak olarak tahin yemedim zira sabah küçük bi kaçamak yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…