İsveçte kahvaltı yok ki sıkıntı olsunKaratayda alışmıştım bol bol herşeyden yiyordum
ben isveç diyeti yapmıştım zamanında.o zamanlar çok gençtim zararlarını sonradan anladım. 20 günde 15 kiloya yakın vermiştim(gençlik :) ) ve yüryüşe gittiğim bebek parkında bayılmıştım. doktora gittiğimde kalbimde aritmi ve çok fazla mineral ve su kaybettiğimi söyledi.verdiğim 15 kiloyu 1,5 ay gibi kısa sürede 30 kg. olarak geri aldım. yaklaşık 10 yıl oldu ve artık asla şok diyet yapmıyorum.karataya göre besleniyorum ve 120 kg. den 98 e düştüm. ayrıca glifor kullanıyorum.bazen zorlanıyorum ama daha iyiyim.keşke ama keşke o şok diyeti yapmasaydım. arkadaşım sana da yapmanı asla tavsiye etmem.yazık günah bedenine.
ben isveç diyeti yapmıştım zamanında.o zamanlar çok gençtim zararlarını sonradan anladım. 20 günde 15 kiloya yakın vermiştim(gençlik :) ) ve yüryüşe gittiğim bebek parkında bayılmıştım. doktora gittiğimde kalbimde aritmi ve çok fazla mineral ve su kaybettiğimi söyledi.verdiğim 15 kiloyu 1,5 ay gibi kısa sürede 30 kg. olarak geri aldım. yaklaşık 10 yıl oldu ve artık asla şok diyet yapmıyorum.karataya göre besleniyorum ve 120 kg. den 98 e düştüm. ayrıca glifor kullanıyorum.bazen zorlanıyorum ama daha iyiyim.keşke ama keşke o şok diyeti yapmasaydım. arkadaşım sana da yapmanı asla tavsiye etmem.yazık günah bedenine.
merhaba,sizi tebrik ediyorum güzel kilo vermişsinizarada uğrasanız,paylaşımlarda bulunsanız,aramızda olsanız??
arkadaşa katılıyorum, isveç diyeti ve benzer şok diyetler kilo verdiriyor tabiki ama ileride kalıcı sağlık sorunlarına yol açıyorlar ve kısa sürede fazlasıyla geri geliyor verilen kilolar, karatay gibi bir diyeti bulmuşken isveç yapmak bana da çok doğru gelmiyor ama tercih sizin..ben isveç diyeti yapmıştım zamanında.o zamanlar çok gençtim zararlarını sonradan anladım. 20 günde 15 kiloya yakın vermiştim(gençlik :) ) ve yüryüşe gittiğim bebek parkında bayılmıştım. doktora gittiğimde kalbimde aritmi ve çok fazla mineral ve su kaybettiğimi söyledi.verdiğim 15 kiloyu 1,5 ay gibi kısa sürede 30 kg. olarak geri aldım. yaklaşık 10 yıl oldu ve artık asla şok diyet yapmıyorum.karataya göre besleniyorum ve 120 kg. den 98 e düştüm. ayrıca glifor kullanıyorum.bazen zorlanıyorum ama daha iyiyim.keşke ama keşke o şok diyeti yapmasaydım. arkadaşım sana da yapmanı asla tavsiye etmem.yazık günah bedenine.
bu hafta sana çanta yollamayalım düğünün hatrına :123:Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:1avuç ceviz,fındık,salata,1 kase yoğurt.1 dilim elma,1 dilim kavun.
Akşam:1 dürüm kebap(cısss)
Çantayı hakkettimama bugün çok karışığım çoook..kızımın kınası perş,düğünü ct günü,bugün şehir dışından misafirler gelmeye başladı.her ne kadar otelde ve yakınlarımda kalacak olsalarda 1,2 kişi de bende kalıyor.çoook hareket halindeyim işler bitmiyor şu an ayaklarımı dinlendirirken yazıyorum bu saatten sonra ütü yapıcammm ühhüüü ühhhüüüü (((
ay canım iyiki paylaştın. sana çok geçmiş olsun bilmeyenlerinde kulağına küpe olsun.
Sizi uZun zamandır takip ediyorum arkadaşlar bn de ufaktan başladım gibi ama size bir sorum olacak,karatay diyetinde soda içmek nasıl karşılanıyor ?
Arkadaşım İsveç 13 günden fazla yapılmıyor ki. 13 günden fazlası zarar. Ve tekrar 13 gün yapmak içinde 6 ay sonrayı beklemek zorundasınız. Siz ondan fazla vermişsiniz kg ve suyuda yeteri kadar içmemişssinz anladığım kadarıyla. Yukarda dediğim gibi benim 13 günde verdiğim kg sadece 4 ve 4,5 kg. Daha fazlası bana görede zararlı. Karataylada güzel kg vermişssiniz maşallah. Karatayda her zaman dediğim gibi herkes için uygun bir diyet. Sağlıklı kg vermeler hepimize :)
sadayı yemeklerden 4 saat sonra içebilirsin ama yemek üstüne yada 4 saatin içinde içmiyoruz.
BUGUN MILADIM OLACAK HIC BU KADAR KILOYA CIKMAMISTIM HAMILELIKLERIM Dısında sabh tarıldım 78,3 olmuşum belımı olceyımdedım 100 geldı tam ama yanlısmı olctum bılemıyorum en kalın yerden göbek ustunden olctum bunları gururla yazıyorum :) cunku sahane dususlerımıde yazıcam INSALLAH
SABAH 1 YUMURTA 5 ZEYTIN 1 DILIM PEYNIR VE DOMATES YEDIM 10 GIBI ACIKIR GIBI OLDUM GOZUM MARKETTEKI KRABIYELRE DUSTU SONRA KALORISINE BAKTIM KARATAYDA KALORI BAKMIYORUZ BILIYORUM AMA 100 GR 568 CAL IDI BU SEFER OLMUCAK BOZMUCAM DEDIM VE CIKTIM OGLEN KARINIYARIK YANINDA BOL AYRAN ICICEM YAKINDADA YURUYUSE BASLAYABILIRIM UMARIM
hangi tür olursa olsun yemiyoruz ancak kaçamak olarak haftada 1 dilim yemeyi kabul edersen başla yoksa yapamazsın hayatından ekmek pirinç patates karpuz kavun üzüm vs gi yüksek gıdaları çıkarmalısın bak yaz geldiğinden beri topikte yenen karpuzu saysan 1 tam etmezMerhabalar herkese karatay yapmayı düşünüyorum
şuan araştırma aşamasındayım
acaba karatayda hiç mi ekmek yemiyoruz
daha önce dukan denemiştim bu ekmek muhabbetinden yapamamıştım
heröğün 1er dilim kepek ekmeği yesek olmaz mı?
Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:1avuç ceviz,fındık,salata,1 kase yoğurt.1 dilim elma,1 dilim kavun.
Akşam:1 dürüm kebap(cısss)
Çantayı hakkettimama bugün çok karışığım çoook..kızımın kınası perş,düğünü ct günü,bugün şehir dışından misafirler gelmeye başladı.her ne kadar otelde ve yakınlarımda kalacak olsalarda 1,2 kişi de bende kalıyor.çoook hareket halindeyim işler bitmiyor şu an ayaklarımı dinlendirirken yazıyorum bu saatten sonra ütü yapıcammm ühhüüü ühhhüüüü (((
BUGUN MILADIM OLACAK HIC BU KADAR KILOYA CIKMAMISTIM HAMILELIKLERIM Dısında sabh tarıldım 78,3 olmuşum belımı olceyımdedım 100 geldı tam ama yanlısmı olctum bılemıyorum en kalın yerden göbek ustunden olctum bunları gururla yazıyorum :) cunku sahane dususlerımıde yazıcam INSALLAH
SABAH 1 YUMURTA 5 ZEYTIN 1 DILIM PEYNIR VE DOMATES YEDIM 10 GIBI ACIKIR GIBI OLDUM GOZUM MARKETTEKI KRABIYELRE DUSTU SONRA KALORISINE BAKTIM KARATAYDA KALORI BAKMIYORUZ BILIYORUM AMA 100 GR 568 CAL IDI BU SEFER OLMUCAK BOZMUCAM DEDIM VE CIKTIM OGLEN KARINIYARIK YANINDA BOL AYRAN ICICEM YAKINDADA YURUYUSE BASLAYABILIRIM UMARIM
Merhabalar herkese karatay yapmayı düşünüyorum
şuan araştırma aşamasındayım
acaba karatayda hiç mi ekmek yemiyoruz
daha önce dukan denemiştim bu ekmek muhabbetinden yapamamıştım
heröğün 1er dilim kepek ekmeği yesek olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?