Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşa katılıyorum, isveç diyeti ve benzer şok diyetler kilo verdiriyor tabiki ama ileride kalıcı sağlık sorunlarına yol açıyorlar ve kısa sürede fazlasıyla geri geliyor verilen kilolar, karatay gibi bir diyeti bulmuşken isveç yapmak bana da çok doğru gelmiyor ama tercih sizin..

sabah
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
domates-maydanoz

öğle
1 köfte (büyükçe)
1 dilim kaşar
yarım kase susamlı yoğurt

akşam
2 dilim fırında mücver (unsuz ve peynirli)
5 tane kiraz

1 saat yürüyüş 3 lt su 22.00 da 1 bardak süt

sabah(08.00):
karatay kahvaltısı
3-4 kiraz

öğle(13.00):
250 ml süt
1 avuç fındık
2 kayısı

akşam(17.30)
1 tabak semizotu yemeği
3 kaşık haşlanmış dövme bulgur
1.5 kase keten tohumlu yoğurt

2.5 3 litre su, 2 kupa yeşil çay
1 saat tempolu yürüyüş

Son düzenleme:
Sizi uZun zamandır takip ediyorum arkadaşlar bn de ufaktan başladım gibi ama size bir sorum olacak,karatay diyetinde soda içmek nasıl karşılanıyor ?

İsveç diyetinde kendimi çok kasmıyorum arkadaşlar. İlk hafta düzenli gitsemde mutlaka 2. hafta kaçamak oluyor az buçuk. Ben 13 günde maximum 4, 4,5 kg veriyorum. Spor içinde fazla üstüne düşmüyorum. Karatayı ben de çok seviyorum ve tok kalarak kg verdiren tek diyet. Başladım isveçe artık bırakırsam biliyorum ki benim için daha kötü olacak. Neyse hayırlısıyla 13 günü tamamlayım ve bu haftaki bütümüde atlatayım düzenli spor ve karatayla devam edecem inşallah. Teşekkür ederim uyarılarınız için.

Son düzenleme:
Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:1avuç ceviz,fındık,salata,1 kase yoğurt.1 dilim elma,1 dilim kavun.

Akşam:1 dürüm kebap(cısss)

Çantayı hakkettim ama bugün çok karışığım çoook..kızımın kınası perş,düğünü ct günü,bugün şehir dışından misafirler gelmeye başladı.her ne kadar otelde ve yakınlarımda kalacak olsalarda 1,2 kişi de bende kalıyor.çoook hareket halindeyim işler bitmiyor şu an ayaklarımı dinlendirirken yazıyorum bu saatten sonra ütü yapıcammm ühhüüü ühhhüüüü(((

bu hafta sana çanta yollamayalım düğünün hatrına :123:
sana kolaylıklar diliyorum:)

BUGUN MILADIM OLACAK HIC BU KADAR KILOYA CIKMAMISTIM HAMILELIKLERIM Dısında sabh tarıldım 78,3 olmuşum belımı olceyımdedım 100 geldı tam ama yanlısmı olctum bılemıyorum en kalın yerden göbek ustunden olctum bunları gururla yazıyorum :) cunku sahane dususlerımıde yazıcam INSALLAH
SABAH 1 YUMURTA 5 ZEYTIN 1 DILIM PEYNIR VE DOMATES YEDIM 10 GIBI ACIKIR GIBI OLDUM GOZUM MARKETTEKI KRABIYELRE DUSTU SONRA KALORISINE BAKTIM KARATAYDA KALORI BAKMIYORUZ BILIYORUM AMA 100 GR 568 CAL IDI BU SEFER OLMUCAK BOZMUCAM DEDIM VE CIKTIM OGLEN KARINIYARIK YANINDA BOL AYRAN ICICEM YAKINDADA YURUYUSE BASLAYABILIRIM UMARIM

Merhabalar herkese karatay yapmayı düşünüyorum
şuan araştırma aşamasındayım
acaba karatayda hiç mi ekmek yemiyoruz
daha önce dukan denemiştim bu ekmek muhabbetinden yapamamıştım
heröğün 1er dilim kepek ekmeği yesek olmaz mı?

ögle yemegım
2 karnıyarık
bır tabak bulgur oılavı ve ayran
bulgur oılavını bıraz cok kacırdım galıba

çok kararlı gördüm seni hadi bakalım kolay gelsin

hangi tür olursa olsun yemiyoruz ancak kaçamak olarak haftada 1 dilim yemeyi kabul edersen başla yoksa yapamazsın hayatından ekmek pirinç patates karpuz kavun üzüm vs gi yüksek gıdaları çıkarmalısın bak yaz geldiğinden beri topikte yenen karpuzu saysan 1 tam etmez

kolay gelsin. şimdiden hayırlı uğurlu olsun

hadi bakalım. çok motivesin çok güzel kilolar vereceksin. başarılar diliyorum.

karatayın amacı insülin direncinin kırılarak iç yağlarının erimesi. eğer ekmek yersen insülin direncin kırılmayabilir yada çook uzun sürede kırılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…