Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kararlıyım bu sefer onumde bır tabak meyve duruyo tadına bıle bakmadım aksamda guvec yanında yogurt bol bol su esımı ıkna edıp bı 45 dakıkada yuruyuse cıkarsam tamamdır bugun

sevgili kaania, ben de senin gibi ekmek bağımlısı idim, daha doğrusu bağımlı olduğumu sanıyordum ama karatayda kesinlikle ekmek aramıyorsun ben bırakalı 1 ay oldu ve 1 ay boyunca lokma ekmek yemedim ve hiç aramadım. dukan nasıl bilmiyorum ama karatay tok tutan bir diyet ve yapması çok kolay.. eğer meyve ve tatlı düşkünlüğün yoksa ekmeği hiç sorun etme...

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:1 minik çikolata
2 top dondurma ikram ettiler yedim
Yemek zorundaydım çünkü çok koşuşturmaktan başım dönüyor...akşama misafirler için dolma ve fasülye yaptım.inşallah dolmada kaçırmam:))
Herkes zayıfladığımı söylüyor

Sabah (08.00)
karatay kahvaltısı

2 si bir arada (cıss biliyorum ama alternatifim yoktu)

öğle (14.00):
Karışık ızgara
1 ayran
peynirli salata

sade türk kahvesi

1 litre kadar su
2 fincan yeşil çay

akşam yemek yemeyi düşünmüyorum, acıkırsam süt yada ayran içerim..

Pt gününe kadar çanta yollamayın kızlar xc9 çok düşüncelisin dostum:)))bu aralar ne yapsam mazur görün, kız vermek kolay değil...! ( :)) karışığım..!!!!

kızlar pzt ye kadar yokum bugünkü menümü yazayım pzt bildirim yapacağım liste sırası melezgide ama sea sırası geldiğinde burada olmadığı için yapamamıştı o gelirse öncelik onda
bu arada pzt +500 görmüştüm ya o gitmiş çok mutluyum öpüldünüz bye
sabah
1 kase kiraz
1 bardak süt

öğle
5 yk kavrulmuş kıyma
1 kase ezme salata
1 bardak yoğurt

akşam
4 -5 yk dövme
1 kase yoğurt
2 tane tavuk köftesi

1 saat yürüyüş 30 dk yüzme 3-4 lt su

Pt gününe kadar çanta yollamayın kızlar xc9 çok düşüncelisin dostum:)))bu aralar ne yapsam mazur görün, kız vermek kolay değil...! ( :)) karışığım..!!!!

biz de kız vermeye gidiyoruz bizim ki biraz büyük ama (40) yine de heyecan oluyor tabi ki (ay ben çok fena bi yengeyim)

Son düzenleme:
Daha öncede dediğim gibi sizleri uzun zamandır izliyorum , 3 gündür okuduklarımı hayata geçirdim :). 30 yaşında 1,68 boyunda 60 kiloyum aslında ideal kilom 59 ,ama ben 55 iken kendimi inanılmaz rahat hissediyorum,görüntümde hafif göbek dışında sıkıntım yok fakat insalar zayıf olmama o kdr alışık ki sürekli kilo aldın,hamile misin(!) diyorlar bana 1 yıldır çocuk için tedavi görüyorum kullanılan ilaç ve iğnelerden sonra inanılmaz bir şekilde açlık duygusu yaşamaya başladım, hayatı boyunca spor yapan ben bir düşükten sonra yürümeye bile korktum.....ve galiba yaşla beraber kilo vermekte zorlaşıyor, 3 gündür siZlere uyuyorum umarım geçmişteki beslenme düZenime kavuşurum bu arada her sabah 05:30 da 5 km yürüyen 55 kilo bir annenin kızı olduğumu da utançla belirteyim:) Sabah 08:30 : 1 haşlanmış yumurta - biraz peynir 1 avuç kiraz. Saat 14:00 ne yazık ki bu saate kadar sadece bir kaç bardak açık çay (uzun yıllardır şeker tüketmiyorum)içtim,geZmede sade kahve yanına badem ceviz yaban mersini kurusu yedim. Öğle 15:00 dövmeli yoğurt ve bir salatalık. Akşam saat 20 de bir yemekte olacağım geç olduğunu biliyorum ama az ızgara tavuk ayran salata yemeyi planlıyorum. Bu arada 40 dk kondisyon bisikleti sürdüm 70 te squats hepinize sevgiler

Annem benim isteme törenimden sonra kilo vermeye basladı.şuanda 60 kilo boyu 1 68. 38 beden. Bende evlenme stresinden 60 kilodan 69.5 oldum.Düğünümde annem benden daha guzeldi Neyse şimdi başldım dukana. Daha 3 gün. Son atak günüm 2 kadar kilo verdim ama eminim buyuk bolumu sudur. Ödem sıkıntım var biraz. Umarım hemencecik veririm kalan sekiz kilomuda. Bu arada benim boyum da 164

Annen süpermiş maşallah:)sen de yol yakınken dikkat et; sonra kilo vermek zorlaşıyor,kızım ct günü evleniyor ama bir türlü istediği kiloya ulaşamadı çünkü gerektiği gibi beslenmedi ben de artık karışmıyorum,ben karışınca kapışıyoruz.
Bence karatay diyetini yap sen de daha sağlıklı, dukan yapanlar sonra hızla geri alıyormuş kilolarını.iyice araştır dukan diyetini çıkaran dr un ünvanı elinden alınmış.!!

Tatlıdan vazgeçebiliyorum arada kaçamaklar oluyo tabi :) ama meyvesiz olmaz ama karatay bazı meyvelere izin veriyor sanırım kayısışeftali erik kiraz serbest dimi

Herkese merhaba

1 Mart tarihinde Karatay diyetine başladım, arada aksattığım oldu ama hemen toparladım kendimi, hiçbir zaman boşvermedim ve 4 ayda 61.60 kilodan 58.3 kiloya düştüm, 3.30 kilo benim için çok iyi, kaldı ki yavaş yavaş kilo almaya devam ediyordum, Karatay sayesinde hem sağlıklı besleniyorum hem kilomu koruyorum,

Tesekkürler Karatay

Annem süperdir evet yaa:) Araştırma yaptım çokca. ZAten gıda Mühendisi oldugum için gıdalar ve vucuda etkileri konusunda bilgi sahibiyim az da olsa:) Karatay ve Dukan diyeti arasında çok bi fark yok aslında. İkisinin de temel mantığı insulin direncini kırarak vucuttaki depoların kullanılmasını sağlamak. Bu nedenle protein ağırlıklı beslenme düzeni uyguluyorlar. Alınan kiilolar dikkat edilmezse her diette yeniden alınır. Çünkü vucudumuzun hafızası vardır. Aldığı en yüksek kiloya surekli çıkmak ister. Bu nedenle Dukanı tercih ettim çunku diet sonrasında sizi direk bırakmıyor. Bir müddet daha vucudun geri kilo alma dürtüsünü engellemek için diete devasm ediyorsunux. Bİrde benim kuruyemişlerin buyuk bolumune alerjım varr 3 günde kilomun yaklaşık 2 kg si gitti bakalım.Normaldede cok cabuk kilo veren biriyimdir zaten..:)

tabiikide canım. seninki çok özel bir durum. sana pztsiye kadar çanta falan yok. sen zaten dikkat edebileceğin kadar edersin

Tatlıdan vazgeçebiliyorum arada kaçamaklar oluyo tabi :) ama meyvesiz olmaz ama karatay bazı meyvelere izin veriyor sanırım kayısışeftali erik kiraz serbest dimi

kiraz gibi gi düşük meyveler yanında yoğurt yada cevizle, sabah yada öğlen öğün olarak tüketilebilir. ama bu kilo verme dönemini yavaşlatabilir. sonuçta şeker giriyor vücuda.çok kilom yok acelem de yok diyorsan sabah biraz meyve yer sonrada yürüyüşüne çıkarsın.

dün yediklerim
08.30 bir kase yoğurt
09.00 6-8 ceviz
11.30 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin,şeftali,1 küçük dilim ekmek
18.00 biraz çekirdek çitledim
20.00 balık, salata, birkaç meze tırtıkladım
şimdi en fenası geliyor.
22.00 bir dilim yaş pasta

Hadi bakalım hayırlısı olsun,benim de karatayı seçmemin sebebi uygulnmasının kolay oluşu ,ve özel alışveriş gerektirmiyor evde ne varsa ayarlanabiliyor:) ve diet değil de bir yaşam biçimi oluşu çok iyi.dukanı kızım yapmıştı sonra her şeyden yemeye başlayınca geri aldı kilolarını.karatayda diet yaptığın anlaşılmıyor bile,çok katı değil.

Karatay diyeti bencede bi yaşam şekili. Ama dukan kadar cok kilo verdirmiyor istatistiklere göre. ZAyıfladıktan sonra yaşam tarzı olarak karataya uyacagım bende cunku en mantıklı tarz onunki ve dukan cok sert:) Haftada bide ek olarak saf protein gunleri yapacagım. Ama sütlaça içim gide gide bakacaksam bilmiyorum yaniii:)

Dun aksamı basarılı gecırdım dıyebılırım bı kac ısrık karpuz kactı sadece o da erken saatte sabah 2 yumurtadan peynırlı maydanozlu omlet yaptım oglen soganlı mercımeklı ve bırazcık ınce bulgurlu uydurma bı yemek yaptım 1 tabak yedım az oncede 1 bardak sut ıctım ılk gunler ara ogun yapıyorum karatayın ızın verdıgı yıyeceklerle tek sorunum su içememek limonluda yapsam bı sıslık var su ıcesım gelmıyor dunden bugune 500 gr gıttı su oldugnu bılsemde ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…