Merhabalar herkese karatay yapmayı düşünüyorum
şuan araştırma aşamasındayım
acaba karatayda hiç mi ekmek yemiyoruz
daha önce dukan denemiştim bu ekmek muhabbetinden yapamamıştım
heröğün 1er dilim kepek ekmeği yesek olmaz mı?
Pt gününe kadar çanta yollamayın kızlarxc9 çok düşüncelisin dostum:)))bu aralar ne yapsam mazur görün, kız vermek kolay değil...! ( :)) karışığım..!!!!
Pt gününe kadar çanta yollamayın kızlarxc9 çok düşüncelisin dostum:)))bu aralar ne yapsam mazur görün, kız vermek kolay değil...! ( :)) karışığım..!!!!
Annem benim isteme törenimden sonra kilo vermeye basladı.şuanda 60 kilo boyu 1 68. 38 beden. Bende evlenme stresinden 60 kilodan 69.5 oldum.Düğünümde annem benden daha guzeldiNeyse şimdi başldım dukana. Daha 3 gün. Son atak günüm 2 kadar kilo verdim ama eminim buyuk bolumu sudur. Ödem sıkıntım var biraz. Umarım hemencecik veririm kalan sekiz kilomuda. Bu arada benim boyum da 164
Tatlıdan vazgeçebiliyorum arada kaçamaklar oluyo tabi :) ama meyvesiz olmaz ama karatay bazı meyvelere izin veriyor sanırım kayısışeftali erik kiraz serbest dimisevgili kaania, ben de senin gibi ekmek bağımlısı idim, daha doğrusu bağımlı olduğumu sanıyordum ama karatayda kesinlikle ekmek aramıyorsun ben bırakalı 1 ay oldu ve 1 ay boyunca lokma ekmek yemedim ve hiç aramadım. dukan nasıl bilmiyorum ama karatay tok tutan bir diyet ve yapması çok kolay.. eğer meyve ve tatlı düşkünlüğün yoksa ekmeği hiç sorun etme...
Annen süpermiş maşallah:)sen de yol yakınken dikkat et; sonra kilo vermek zorlaşıyor,kızım ct günü evleniyor ama bir türlü istediği kiloya ulaşamadı çünkü gerektiği gibi beslenmedi ben de artık karışmıyorum,ben karışınca kapışıyoruz.
Bence karatay diyetini yap sen de daha sağlıklı, dukan yapanlar sonra hızla geri alıyormuş kilolarını.iyice araştır dukan diyetini çıkaran dr un ünvanı elinden alınmış.!!
Tatlıdan vazgeçebiliyorum arada kaçamaklar oluyo tabi :) ama meyvesiz olmaz ama karatay bazı meyvelere izin veriyor sanırım kayısışeftali erik kiraz serbest dimi
Annem süperdir evet yaa:) Araştırma yaptım çokca. ZAten gıda Mühendisi oldugum için gıdalar ve vucuda etkileri konusunda bilgi sahibiyim az da olsa:) Karatay ve Dukan diyeti arasında çok bi fark yok aslında. İkisinin de temel mantığı insulin direncini kırarak vucuttaki depoların kullanılmasını sağlamak. Bu nedenle protein ağırlıklı beslenme düzeni uyguluyorlar. Alınan kiilolar dikkat edilmezse her diette yeniden alınır. Çünkü vucudumuzun hafızası vardır. Aldığı en yüksek kiloya surekli çıkmak ister. Bu nedenle Dukanı tercih ettim çunku diet sonrasında sizi direk bırakmıyor. Bir müddet daha vucudun geri kilo alma dürtüsünü engellemek için diete devasm ediyorsunux. Bİrde benim kuruyemişlerin buyuk bolumune alerjım varr3 günde kilomun yaklaşık 2 kg si gitti bakalım.Normaldede cok cabuk kilo veren biriyimdir zaten..:)
Hadi bakalım hayırlısı olsun,benim de karatayı seçmemin sebebi uygulnmasının kolay oluşu ,ve özel alışveriş gerektirmiyor evde ne varsa ayarlanabiliyor:) ve diet değil de bir yaşam biçimi oluşu çok iyi.dukanı kızım yapmıştı sonra her şeyden yemeye başlayınca geri aldı kilolarını.karatayda diet yaptığın anlaşılmıyor bile,çok katı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?