Karatay diyeti bencede bi yaşam şekili. Ama dukan kadar cok kilo verdirmiyor istatistiklere göre. ZAyıfladıktan sonra yaşam tarzı olarak karataya uyacagım bende cunku en mantıklı tarz onunki ve dukan cok sert:) Haftada bide ek olarak saf protein gunleri yapacagım. Ama sütlaça içim gide gide bakacaksam bilmiyorum yaniii:)
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum karatay diyetiyle ilgili, herhangi bir yan etkisi oldu mu bu diyetin ?Her sayfayı okuyamadım belki konuşulmuştur ama...yani herkafadan ses çıkıyor diyetisyenler tehlikeli diyor öte yandan bu beslenme şeklinin de başarısı ortada...kafam karışık...
Kızlaaaar hepinize günaydıııııınnnn:)))) dün kızımın düğünü muhteşemdi.Veeeeeee şu anda 2 saatlik uykuyla size yazıyorummmmm..kaç gündür uykum çok azdı zaten,kınaydı düğündü derken hepsi geçti ve ben şu son 3 günde daha da inceldimmm:))) kızımı vermenin burukluğunu yaşarken incelmenin de mutluluğunu yaşıyorummm:)beni sevenlerin güzel bakışlarını ve övgülerini almak muhteşemdi:)) lakin kıskançlıkla bakanlar da moralimi bozmadı değil,ama ne yapalım, çatlasınlaar:)))) 10 kilo insanı çoooooook değiştiriyormuşşş:)))) bence;KİLO VERMENİN ZEVKİ; BÖREK ÇÖREK YEMEKTEN DAHA BÜYÜÜÜK:)))
merhaba çıtır hatunlarrrr...
3 haftadır kilo bildirimleri dışında yazamadım kızlar malum işler yoqun olduqundan dolayı.
kızlar kızararak söylüyorumki ben bu 3 hafta boyunca karatayı yapamadım.
gerek 1 haftalık zonquldak yolculuqunda annemin yemekleri gerekse ki haftadır şirketteki yemeklri
bahane oldu ve karataydan bayaqı uzak beslendim.
zonquldaka gitmeden önce 103 kq ya inmiştim döndüğümde ise 107 olmuştum
bir hafta sonra ise tekrar 103,5 olmuştum :))
bir haftada 4 kq alabilen ve verebilen kaç kişi var kızlar
fakat şu varki son 4 kq yu karataysız verdim hatta herşeyi yiyerek verdimde diyebiliriz
kızartma kola tatlı herşeyi yedim sadece ekmek yemedim fazla açok nadir yedim
fakat işim o adar efor harcatıyor ki deli gibi yiyerek bile haftada 4 kqa yakın verebildim anlayacaqınız kızlar.
bu hafta ise 101,7 yi gördüm üstelik reqlimin3.günü yani kilo vermem çok zor.
yinede 103,5 tan 101,4 ye indim.
hafta sonu çalışmadıqım için yarın sabaha 102,5 u görme ihtimalimde var
tabi bu ihtimal kendi kendine oluşmuyor sabah yediğim hamur kızartmaları ve yarım karpuzunda buna etkisi olacaktır :))
işe yeni başladıqım için kendimi diyete hazırlayamadım.
bünyem işin steresine ve eforuna alışınca kilo vermemde durur diye düşünüyorum.
o zamana kadar bende diyetimi işime göre ayarlarım.
yani sonrasında karataya devam etcem.
fakat şuan diyetimi sürdürmem çok zor çünkü otomotiv sektöründeyim ve
gerçekten aqır işimiz..iyi adapte olup alışana kadar kendime yiyecekelrde sınır koymayı düşünmüyorum kızlar
eğer şuan karatay yapmadıqım için buraya yazmamı istemezseniz anlarım.
zaten bu kadar uzun ve ayrıntılı yazmamın sebebide size bunu sormak istememdi.
karatay yapamıyorum şuan kısacası..çünkü buna ayırcak extra bir zamanım ve gücüm yok.
ne bulursam yediğim bir dönemdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?