Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah 1 adet şeftali 10 fındık 1 kk beyaz peynir
1 adet kırmızı biber maydanoz

akşam 4 adet biber dolması ay tuzunu busefer ayarlayamamışım çok yavandı
en sevdiğim yemeklelrden biridir dolma halbuki
1 kase yoğurt
semizotu salatası bol domatesli

adet oldum sancım çok malesef bugun spor -
2 litre su

yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler

SABAH;kkk +5 küçük kayısı ÖĞLEN 1 kase yoğurt+7-8 kiraz AKŞAM;kabak yemeği(pirinçsiz-bulgursuz),yoğurt, yarım çiğ köfte...yürüryüş yok

Herkese merhabalar. 08:30aç olarak uyanmadım birkaç tane kiraz yedim. 12:00 bir el büyüklüğünde tepsiye basılmış kıyma-yarım pişmiş domates. 15;00 yarım avuç tuzsuz badem. 18:30 bir tabak semiz otu yemeği-yoğurtlu dövme. 2 sade kahve+1 fincan yeşil çay 45 dk kondisyon bisikleti. Şu an da çay içiyorum ... Bugün cnm çok sıkkın ondan mı acıkmadım bilemiyorum😔

tercih senin canım. biz karataydan çok memnunuz ve onu yapıyoruz.

dün yediklerim.
08.30 1 tabak yoğurt
13.00 1 adet kıymalı kaşarlı pide
18.00 bulgur pilavı nohut 2 bardak ayran
19.00 birsürü hıyar( dalından taze taze yedim)
21.00 bulgurlu semizotu yemeği, 3-4 dilim karpuz, 1 bardak ayran
evde yatılı misafirim var. onlarla sofraya oturuyorum ve ben yemeyeceğimde denmiyor. o yüzden 2 gündür menülerim böyle saçma sapan.

ben de dün il dışına çıktım bir akrabamın düğünü için ve menüm şöyle:

sabah (08.00):

karatay kahvaltısı

öğle(13.00):
2 lahmacun (77 leri görmenin ödülü)
ayran

akşam yemiycektim çünkü lahmacun çok doyurmuştu.saat 18 de yola çıktık yanıma süt almıştım acıkırsam içerim diye ama kesmedi mola da fındık aldım ve saat 19.45 gibi bir yada 2 avuç yedim..

sabah menüm ise karatay kahvaltısına ek olarak bir parça ekmek
bir aydan sonra ilk kez ekmek yedim ama anneciğimin yaptığı doğal ekmek, yemesem ayıp olurdu, özlemişim :)

ayrıca sabah 1 saat yürüyüş yaptım, yürüyüşten sonra ev halkına ve çocuklara fırından ekmek, simit poğaça vs. aldım.. ama hepsini bir kenara iterek sadece annemin yaptığı tam buğdaydan sac ekmeğini yemem son derece masum geldi bana :)

Sanki konu boşaldı herkes yaz kaçamakları mı yapıyor acep😈😆 sabah 08:30 1 haşlanmış yumurta+peynir+açık çay+1 avuç çilek. Saat 14:00 bi kase yoğurtlu dövme+bir avuç badem ceviz. Saat 18:30 yeşil fasulye+2 kase cacık. Fena değilim ama az önce bi lokma kek attım ağzıma çoooook pişmanım😪bu arada 30 dk yavaş tempo yürüdüm ve birazdan bi 70 squat yapcam

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum karatay diyetiyle ilgili, herhangi bir yan etkisi oldu mu bu diyetin ?Her sayfayı okuyamadım belki konuşulmuştur ama...yani herkafadan ses çıkıyor diyetisyenler tehlikeli diyor öte yandan bu beslenme şeklinin de başarısı ortada...kafam karışık...

mrhba,sağlıklı beslendiğimiz için hiçbir yan etkisi yok,sadece şekeri ve zararlı karbonhidratları kestiğimiz ilk günlerde hafif başağrısı olabiliyor.onun dışında karatay cildimi güzelleştirdi,gözaltı morluklarım vardı hiçbir kremle geçmeyen,onlar azaldı,inanılmaz enerjik hissediyorum kendimi,bedenim daha dinç artık,başlamayı düşünüyorsan kitabı oku,orada pek çok soruna yanıt bulacaksın

Son düzenleme:
kimsecikler yokmenüm şöyleydi; SABAH;kkk+ 15 kiraz,ÖĞLEN; 1 kase susamlı yoğurt(kulakların çınlasın xc9) AKŞAM;mercimek yemeği,semizotu salatası,1 kaşık makarna şimdi yürüyüş vakti,tahminen 5 km yürürüm yine

Tekrar merhabalar😊. Sabah 09:00 peynirli maydonozlu omlet+1 zeytin+1 fincan yeşil çay. Öğlen 13;30 bir avuç badem+1 kase çilek. Akşam 20:00 2 tavuk budu +1 kase salata+1 kase yoğurt. 30 dk yüzdüm 15 dk da yürüdüm şu an sade kahve içiyorum😘

Kızlaaaar hepinize günaydıııııınnnn:)))) dün kızımın düğünü muhteşemdi.Veeeeeee şu anda 2 saatlik uykuyla size yazıyorummmmm..kaç gündür uykum çok azdı zaten,kınaydı düğündü derken hepsi geçti ve ben şu son 3 günde daha da inceldimmm:))) kızımı vermenin burukluğunu yaşarken incelmenin de mutluluğunu yaşıyorummm:)beni sevenlerin güzel bakışlarını ve övgülerini almak muhteşemdi:)) lakin kıskançlıkla bakanlar da moralimi bozmadı değil,ama ne yapalım, çatlasınlaar:)))) 10 kilo insanı çoooooook değiştiriyormuşşş:)))) bence;KİLO VERMENİN ZEVKİ; BÖREK ÇÖREK YEMEKTEN DAHA BÜYÜÜÜK:)))

merhaba çıtır hatunlarrrr...

3 haftadır kilo bildirimleri dışında yazamadım kızlar malum işler yoqun olduqundan dolayı.

kızlar kızararak söylüyorumki ben bu 3 hafta boyunca karatayı yapamadım.

gerek 1 haftalık zonquldak yolculuqunda annemin yemekleri gerekse ki haftadır şirketteki yemeklri

bahane oldu ve karataydan bayaqı uzak beslendim.

zonquldaka gitmeden önce 103 kq ya inmiştim döndüğümde ise 107 olmuştum

bir hafta sonra ise tekrar 103,5 olmuştum :))

bir haftada 4 kq alabilen ve verebilen kaç kişi var kızlar

fakat şu varki son 4 kq yu karataysız verdim hatta herşeyi yiyerek verdimde diyebiliriz

kızartma kola tatlı herşeyi yedim sadece ekmek yemedim fazla açok nadir yedim

fakat işim o adar efor harcatıyor ki deli gibi yiyerek bile haftada 4 kqa yakın verebildim anlayacaqınız kızlar.

bu hafta ise 101,7 yi gördüm üstelik reqlimin3.günü yani kilo vermem çok zor.

yinede 103,5 tan 101,4 ye indim.

hafta sonu çalışmadıqım için yarın sabaha 102,5 u görme ihtimalimde var

tabi bu ihtimal kendi kendine oluşmuyor sabah yediğim hamur kızartmaları ve yarım karpuzunda buna etkisi olacaktır :))

işe yeni başladıqım için kendimi diyete hazırlayamadım.

bünyem işin steresine ve eforuna alışınca kilo vermemde durur diye düşünüyorum.

o zamana kadar bende diyetimi işime göre ayarlarım.

yani sonrasında karataya devam etcem.

fakat şuan diyetimi sürdürmem çok zor çünkü otomotiv sektöründeyim ve

gerçekten aqır işimiz..iyi adapte olup alışana kadar kendime yiyecekelrde sınır koymayı düşünmüyorum kızlar

eğer şuan karatay yapmadıqım için buraya yazmamı istemezseniz anlarım.

zaten bu kadar uzun ve ayrıntılı yazmamın sebebide size bunu sormak istememdi.

karatay yapamıyorum şuan kısacası..çünkü buna ayırcak extra bir zamanım ve gücüm yok.

ne bulursam yediğim bir dönemdeyim

Son düzenleme:

hayırlısı olsun felluz,allah mutlu etsinbenim de kızım var henüz sekiz yaşında ne zaman bir düğün görsem nasıl vericem diye şimdiden hüzünleniyorum:2:verdiğin 10 kg için de benden sana ve

hoş geldin tebessümaldığın kiloları yerleşmeden verdiğin içinkaratay yapamasan da bence burada paylaşım yapabilirsin tabi diğer kızlar ne der bilmem:26:sonuçta seninki bir bakıma mecburiyet,zaten çoğumuz yazı kaçamaklarla geçiriyoruz,burada kalırsan toparlanman ve karataya dönmen daha çabuk olacaktır bence

SABAH;kkk+biberiye çayı+15 kiraz ÖĞLEN;mercimek çorbası,1 kase yoğurt, AKŞAM;z.yağlı enginar,yoğurtlu kırmızıbiber

Merhaba kızlar benden uzun bir aradan sonra tekrardan geldim kilo alaraktan bade süzerekten :) neyse yine başladım yeniden başladım hem spora hem karatay a arayı fazla açtım ama olsun zararın neresinden dönülürse kardır :) nasılsınız görüşmeyeli sizde durumlar nasıl ??

cumartes
menü 1 dilim domates 4 siyah zeytin
yumurtalı menemen 2 kaşık
maydanooz, 1 adet biber dolması
1 dilim börek adet sigara böreği kahvaltı sefası kaçtı

akşam domatesli semizotu salatası
1 saat yürüyüş
3 litre su

pazar
menü 1 yumurta 10 fındık 1 dilim beyaz peynir domates salatalık
öğle 3 adet tavuk köfte
4 kaşık zeytinyağlı zate fasulye
akşam 4 adet çiğköfte
marul 1 bardak ayran

1.5 saat yürüyüş
2.5 litre su

iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…