Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ahh ahh bilmem mi o şişlikleri kolay gelsin
kendini eklemişsin canım iyi olmuş, sensiz liste olmamıştı inan

herkese iyi bayramlar kızlar..
canımsınnnnn
iyi bayramlar tatlışımm
iyi bayramlar canım,iyi tatiller
Hepinize şimdiden iyi bayramlar kendinize çok iyi bakın sevgiler:)
sana da canımmm
ooo harikasın canımm demin varmış demekki,attın kurtuldun,haftaya kilo bildiriminde çok işine yarayacak
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar
sana da canım
kızlar ikramlık ne yaptınız?
canım ben henüz hiç bir şey hazırlamadım.bize çok gelen olmaz zaten.apartmandan 2 komşumuz ve ablamlar gelirler.Hem onlar için hem de adettendir diye tatlı yapacağım ama şerbetli tatlı yapardım hep.Büyük ihtimalle sütlü tatlı yapacağım.Herkes her gittiği yerde ağır tatlılar yiyor zaten.Bir de bizim için de daha sağlıklı olması açısından.Uydurmasyon sütlü tatlımın tarifini de yazayım belki yapmak isteyen olur.

3 kaşık tepeleme un
3 kaşık tepeleme nişasta
1 bardak şeker
1 lt süt
2 yumurta sarısı
bunlar muhallebi kıvamına gelene kadar pişirlir.
ocağı kapatınca 50 gr. margarin ve vanilya eklenir.çırpılır.
bir tarafta 1 bardak soğuk sütle krem şanti hazırlanır.muhallebi tamamen soğuyunca,çırpılmış krem şanti muhallebiye eklenir ve çırpılır.bir borcama yarısı dökülür.üzerine bir sıra kakaolu bisküvi dizlir (süte batırılarak).muhallebinin geri kalanı dökülür.yarım paekt kadar kakaolu bisküvi,1 avuç kadar ceviz robotta çekilir.cevizler çok ezilmesin ama.1 çay kaşığı tepeleme tarçınla karıştırılıp muhallebinin üstü kaplanır.mümkünse bir gece dolapta bekletilir.nefis oluyor ama tabiki bizim diyetimize uygun değil.yine de yoğurt tatlısından iyidir diyorum.(revaninin irmiksizi)
kızlarr CNN turk u acın..canan hoca ordaa
tüh ya yine kaçırdım
Ben protein kurabiyesi yapacağım yarın sabah ve yanında da kahve, çay ya da bitki çayı ile ikram edeceğim.
protein kurabiyesi mi? :26:
çok başarılı ikramlar bunlar.trufları çiklataya bulamayacaksan hindistan cevizine bulayabilirsin
hımmm değişikmiş.kaydediyorum hemen
Tesekkurler mattıka ellerın dert gormesın. :44: Bu hafta tatlı yerler bu kızlar,kesın ılk ucteyım haftaya

oh oh süper,haftaya sıkı bir rekabet bizi bekliyor desene :13:

Hemen Karatay Kahvaltısı yapın,bolca omega3 ıcerır ,atoım karınca gıbı olursunuz.Bol su ıcın ,gecmıs olsun benım de oyle oluyor reglı oncesı .Iyı Bayramlar

yaptım karatay kahvaltısı hala açıkmadım fakat bu seferde çok yiyorum kahvaltıda midemiz büyümesin ben onu küçültene kadar neler çektim...korkuyorum böyle çok yemekten kilo alıcam diye...

kızlar ikramlık ne yaptınız?

ben hiç birşeyyapmadım.çünkü burda kimse gelmez bana.komşuluk denen bir olay yok.ailede ise en küçük biziz mecburen kimse gelmiyor bana bayramlarda.

şeker bile almadım gecen bayram çok güzel şekerlerden almıştım .çocuklardan bile kapıyı çalan olmadı onlar duruyor dolapta kapı yanlışlıkla çalınırsa ikram ederim....

patlamış mısır serbestmidir??????

evet bahane yokk

omega 3 ınsulın dırencını kırıyormus..ve depresyonu engellıyormus...

sunucu bıle sasırdı hocanın anlattıklarına..

tüh kaçırdım..

işlerim bitsin tivibudan tekrarını izlerim akşama...

ahh ahh bilmem mi o şişlikleri kolay gelsin

oh oh süper,haftaya sıkı bir rekabet bizi bekliyor desene :13:

korkuyorum şişlikmi yoksa kilomu aldım diye.1 hafta oldu karataya geceli hiç bukadar çok yemiyordum..inş regl dir.çok da asabiyim bugun bilemiyorum nedendir????

şu hafta atlasın regl bitsin bende varım yarışta

Kahvaltım:

2.5 yumurta beyazı + 1 yumurta sarısı
peynir
zeytin
1/4 ince dilim kepek ekmeği + azcık tereyağ
1 bardak şekersiz çay
üstüne 2 kuru kayısı +10 ad. badem +1 şekersiz çay

Kahvaltımı 11.30 12 gibi yedim.öğlen yemeğimi de 17 civarı yerim ve akşam yemeği yemem,belki ayran,süt,kahve,bitki çayı vs.. içerim

sabah kahvaltım

3 yumurtadan omlet yaptım kızımla beraber yedik
3minik domates
1 minik salatalık
5 siyah zeytin
kaşar peyniri
1/2 dilim ekmek
üzerine tereyeg ve bir tatlı kaşıgı petek bal
kuruyemiş yok evde yemedim
1 mandalina
2 dilim ayva
2 bardak çay

şimdi işlere mola verdim maden suyu içiyorum

sen bizi unuttun biz seni unutmadıkk
bayramın mübarek olsunn ailenle beraber güzel bi bayram geçir famirtoo

slm bayanlarrrrr
işte kahvaltım
1 avuç peynir
8 zeytin
2 haşlanmış yumurta
biraz fıstık
3 adet incir tatlısı(hiç şekersiz yapıldı,ancak kuru inciri haşladım trans yağ içeriyor:26:)

kahvaltıdan 2 saat sonra
1 avuç badem ve ceviz yedimm

az önce
lesli teyzemle 2 mil yaptım
15 dk da platess

şimdide ketentohumlu yoğurt yicemmm..

sonrada bayram temizliği:18:

sen bizi unuttun biz seni unutmadıkk
bayramın mübarek olsunn ailenle beraber güzel bi bayram geçir famirtoo

niye üzüyon sen beni bakimmmmm
bende sizi unutmadımm..
aslanım benimmmm,aslanlar unutmaz zaten,sevdiklerinden vazgeçmez..
sseninde bayramın mübarek olsunn..
bende öperim kocamannnnnnnnnnnnnnn

Soda ıcmek yok kılonuz fazlaysa dıyor hoca :"796391 | Soran : OZLEM-1053052 | Soru Grup : Genel
Soru : Merhaba Canan Hanım,
Kitabınızı merakla bir solukta okudum ve hevesle uygulamaya başladım. Uygulama ile ilgili 2 sorum var:

1. Akşam saat 19:00'dan sonra bir şey yememe kuralı ile ilgili olarak: Finans kurumunda çalışıyorum ve işten 18:00 civarında çıkıyorum. Evime vasıta ile veya yürüyerek 19:00-19:30 arasında varabiliyorum. Akşam yemeğini en kısa yoldan hazırlayıp masaya oturmak 19:50-20:00 civarını buluyor. 20:30 civarında yemek ve atıştırmalık bölümünü sonlandırıyorum. 23:00'de yatıyorum. Bu şartlarda 19:00'da akşam yemeğini sonlandırma kuralına uyamıyorum. Bu konu ile ilgili görüşünüz öğrenmek isterim..

2.Soda / maden suyu ile ilgili olarak kitabınızda bir not göremedim. İşlenmiş gıda grubuna girer mi?

Çok teşekkürler...
04.10.2011 13?00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :
Akşam yemeği 19:00-20:00 arası da olabilir. Ancak ne kadar erken bitirirseniz o kadar iyidir.

Kilolunuz fazla ise soda ve maden suyu da içmememlisiniz.

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay"

hadiya bak bunu bilmiyordum maden suyu içerdim ben soda deil..gecenlerde ender saracta çok kilosu olanın 2 litre su biişe yaramaz yanında 1 -2 maden suyu ve 1-2 türk kahveside tüketmesi lazım dedigini ögrenmiştim..
o yüzden içiyordum zorlaya zorlaya sevmem zaten..
...bende bugun sana özel bir teşekkür meajı yazacaktım bende.bu akşam 20den sonra ısrarlı mesajlarından dolayı dün gece midem kazındı kazındı ama hep aklıma senin yazdıkların geldi.20den sonra yemek yok diye kendi kendime söylendim durdum ve erkenden yatıp uyudum sabah nasıl açıkmışım bilemezsin..

gül gerçekten sana TEŞEKKÜR EDİYORUM.beni şu bayram gecsin bi ele al.harbiden ben hiç kilo veremeyen biriyim ne yapsam da...69 da olmazsa şöyle bi baskulde 75 görsem oda yetcek bana.gitmedigim doktor kalmadı her türlü akapunktur o biber hapları hiç bişey yapmadı .günde 700 kalarili diyetle bile beslediler beni 1 ay tık yok.psikolojim bozuldu artık

Bayram münasabetiyle ben d yarım dilim ekmek yemeyi düşünüyorum kahvaltıda, kendi yatptığım tereyağını sürerek tabii

Masalcım, daha ne olsun neredeyse 5cm incelmişsin süper valla...

Canım sıkma canını, bu güzel günlerin kıymetini bil...Bizde 2 küçük çocuk ben eşimle lafım bölünmeden doğru düzgün konuşup başbaşa oturabilmeyi çok özledim. keşke nişanlılığımın kıymetini daha iyi bilseydim))

mrb kahvaltım
peynır ceviz kayısı yumurta 2 çay bardağı çay
akşam 4 gibi oğluma kabak patates pırasa havuç kuru soğan bunları rendeleyıp bıraz soteledıkten sonra fırına atıyorum ondan 1 tabak yedım şimdi 1 tabakta yoğurt yıyecem bırazda brokolı salatası yedım canım dehşet şekılde sebze istıyor ete ara vermek istiyorum etten tıksındım resmen ben sebze ve etı bırlıkte tuketmedıgım için agır geldı sadece et.

Bayram münasabetiyle ben d yarım dilim ekmek yemeyi düşünüyorum kahvaltıda, kendi yatptığım tereyağını sürerek tabii

Tereyağını evde nasıl yaptığını öğrenebilir miyim? Bildiğimiz kutu sütlerden mi yapıyorsun?

kızlar süpersiniz başarılarınızı okuyorum..ben de eşime önerdim bu diyeti başlıcaz bakalım benim merak ettigim bu örnek diyeti aynen uygulamak mı gerek yani değiştirecegimde nasıl bilemedim..hergün onca yiyecek almak yapmak çalışan kişileriz nasıl halledebilirz

Merhabalar,

sabah 9.30 yarın yeşil elma
kahvaltı 11.00 4 zeytin 1 yumurta haşladım 2 dilim ekmek(ekmeği henüz çıkartamadım hayatımdan) yarım kibrit kutusu peynir 1 cherry domatesi 1 kaşık yoğurt
öğlen boş(bayram temiziiği yaparken yemek yemeyi unuttum)
ikindi 17.00 salata kıymalı soğan yemeği yarım tabak ve yine iki dilim ekmek 1 kaşık makarna

off düzene sokmam için biraz zman geçecek sanırım yada bayramdan sonra tam anlamı ile bir diyete gireceğim. İŞ yaparken unutuyorum ya bir bakıyorum saat kaç olmuş. Sizce çok mu?
:2::2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…