Yumurta yerıne cok az sutle yogurulup,elle mınık toplar halıne getırılebılır.Kuru yemısler cok ogutulmezse daha cekıcı olabılır mınık toplar.Olabilir aslında, ama yumurta beyazı bozarTruf nasıl yapılıyor?
Yumurta yerıne cok az sutle yogurulup,elle mınık toplar halıne getırılebılır.Kuru yemısler cok ogutulmezse daha cekıcı olabılır mınık toplar.
ahh ahh bilmem mi o şişlikleriben çok kötüyüm arkadaşlar.hertarafım şişmiş.kalkalı 45 dk oldu hala göz kapaklarım acıyor.gözlerim küçücük kalmış :)
tartıldım dü +1 idim bugun sabah +2 olmuşum...regl günümde geçti ondanmı oluyor acaba böyle
ne yapsamki.bugunde arife temizlik iş dolu evde...
canımsınnnnnkendini eklemişsin canım iyi olmuş, sensiz liste olmamıştı inan
herkese iyi bayramlar kızlar..
iyi bayramlar canım,iyi tatillergünaydınn sevgili arkadaşlarımmm
hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
tatil süresince aranızda olamıcamkızlar inşallah bu süre zarfında motivasyonumuz düşmezz.
kilo almayalım da şu bayramı sağ salim geçirelimm hayırlısıyla
öpüyorum hepinizi
sana da canımmmHepinize şimdiden iyi bayramlar kendinize çok iyi bakın sevgiler:)
ooo harikasın canımmGünaydınnnnnnnnnnnn
Kızlar bu sabah çok iyi hissediyorum kendimi çünküm dün kilo veremedim diyordum ya bu sabah tartıldığımda 65,7 gördüm çok sevindirik oldumm
Yani -400 gramdayım
Ben bayramda hiç giremem evde pc yok herkese iyi bayramlarr
Bu arada bayram süresince salonda spor yapamayacak olmanın derdi var bende biraz,zaten haftada en çok 4 kere gidebiliyordumm.:18:
Akşamları 10-15 dk.hareket yapabilsem keşkee
Haa bu arada dün güvendiğim bir yerden köy yumurtası aldırdım.20 tanesi 10 tl.
çok güzelmiş 1,5 yiyebildim bu sabah müthiş tıkadı beni
sana da canımHerkese iyi bayramlar arkadaşlar
canım ben henüz hiç bir şey hazırlamadım.bize çok gelen olmaz zaten.apartmandan 2 komşumuz ve ablamlar gelirler.Hem onlar için hem de adettendir diye tatlı yapacağım ama şerbetli tatlı yapardım hep.Büyük ihtimalle sütlü tatlı yapacağım.Herkes her gittiği yerde ağır tatlılar yiyor zaten.Bir de bizim için de daha sağlıklı olması açısından.Uydurmasyon sütlü tatlımın tarifini de yazayım belki yapmak isteyen olur.kızlar ikramlık ne yaptınız?
tüh ya yine kaçırdımkızlarr CNN turk u acın..canan hoca ordaa
protein kurabiyesi mi? :26:Ben protein kurabiyesi yapacağım yarın sabah ve yanında da kahve, çay ya da bitki çayı ile ikram edeceğim.
çok başarılı ikramlar bunlar.trufları çiklataya bulamayacaksan hindistan cevizine bulayabilirsinYenı gelen kızlar hosgeldınız,Pındıstancı ben famırın tatlısını dusunuyorum,bıtter koymam ama,"medine hurması,toz tarçın,kuru incir ve ceviz malzemeeler..
kuru meyveler ince ince doğranır yada robattan geçitilir,üzerine iri kıyılmış ceviz ve tarçın eklenir,ıslatmak için sadece biraz süt eklenir yoğurulur.
ceviz büyüklüğünde toplar yapılıp dolaba konur.
eritilmiş bitterle bulanabilir ama koymasanda oldukça lezzetliii."Dıyor famır tatlı olarak bu,mısırın patlayınca posası yuksek oluyormus ,gı sı dusuyormus bır de mısır patlatayım dıyorum,cerez kavrulmamıs karısık da verılebılırYemedıgımı yedırmeyeyım dıyorum kızlar
hımmm değişikmiş.kaydediyorum hemenHahahaha, ilahi. Hayır kavurmayı kastetmiyorum. Badem tozu, fındık tozu, öğütülmüş keten tohumu, keçiboynuzu unu, yumurta akı ve kuru meyvelerle yapılan bir çeşit kurabiye. Ama içinde un şeker yok. Tamamen sağlıklı. Sadece eşim için yaparken içine biraz bal ya da pekmezde ilave ediyorum.
Tesekkurler mattıka ellerın dert gormesın. :44: Bu hafta tatlı yerler bu kızlar,kesın ılk ucteyım haftaya
Hemen Karatay Kahvaltısı yapın,bolca omega3 ıcerır ,atoım karınca gıbı olursunuz.Bol su ıcın ,gecmıs olsun benım de oyle oluyor reglı oncesı .Iyı Bayramlar
kızlar ikramlık ne yaptınız?
Yenı gelen kızlar hosgeldınız,Pındıstancı ben famırın tatlısını dusunuyorum,bıtter koymam ama,"medine hurması,toz tarçın,kuru incir ve ceviz malzemeeler..
kuru meyveler ince ince doğranır yada robattan geçitilir,üzerine iri kıyılmış ceviz ve tarçın eklenir,ıslatmak için sadece biraz süt eklenir yoğurulur.
ceviz büyüklüğünde toplar yapılıp dolaba konur.
eritilmiş bitterle bulanabilir ama koymasanda oldukça lezzetliii."Dıyor famır tatlı olarak bu,mısırın patlayınca posası yuksek oluyormus ,gı sı dusuyormus bır de mısır patlatayım dıyorum,cerez kavrulmamıs karısık da verılebılırYemedıgımı yedırmeyeyım dıyorum kızlar
evet bahane yokk
omega 3 ınsulın dırencını kırıyormus..ve depresyonu engellıyormus...
sunucu bıle sasırdı hocanın anlattıklarına..
ahh ahh bilmem mi o şişliklerikolay gelsin
oh oh süper,haftaya sıkı bir rekabet bizi bekliyor desene:13:
sen bizi unuttun biz seni unutmadıkk
bayramın mübarek olsunn ailenle beraber güzel bi bayram geçir famirtoo
Soda ıcmek yok kılonuz fazlaysa dıyor hoca :"796391 | Soran : OZLEM-1053052 | Soru Grup : Genelsabah kahvaltım
3 yumurtadan omlet yaptım kızımla beraber yedik
3minik domates
1 minik salatalık
5 siyah zeytin
kaşar peyniri
1/2 dilim ekmek
üzerine tereyeg ve bir tatlı kaşıgı petek bal
kuruyemiş yok evde yemedim
1 mandalina
2 dilim ayva
2 bardak çay
şimdi işlere mola verdim maden suyu içiyorum
Soda ıcmek yok kılonuz fazlaysa dıyor hoca :"796391 | Soran : OZLEM-1053052 | Soru Grup : Genel
Soru : Merhaba Canan Hanım,
Kitabınızı merakla bir solukta okudum ve hevesle uygulamaya başladım. Uygulama ile ilgili 2 sorum var:
1. Akşam saat 19:00'dan sonra bir şey yememe kuralı ile ilgili olarak: Finans kurumunda çalışıyorum ve işten 18:00 civarında çıkıyorum. Evime vasıta ile veya yürüyerek 19:00-19:30 arasında varabiliyorum. Akşam yemeğini en kısa yoldan hazırlayıp masaya oturmak 19:50-20:00 civarını buluyor. 20:30 civarında yemek ve atıştırmalık bölümünü sonlandırıyorum. 23:00'de yatıyorum. Bu şartlarda 19:00'da akşam yemeğini sonlandırma kuralına uyamıyorum. Bu konu ile ilgili görüşünüz öğrenmek isterim..
2.Soda / maden suyu ile ilgili olarak kitabınızda bir not göremedim. İşlenmiş gıda grubuna girer mi?
Çok teşekkürler...
04.10.2011 13?00 tarihinde sorulmuştur.
--------------------------------------------------------------------------------
Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :
Akşam yemeği 19:00-20:00 arası da olabilir. Ancak ne kadar erken bitirirseniz o kadar iyidir.
Kilolunuz fazla ise soda ve maden suyu da içmememlisiniz.
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay"
Tebrik ederim ne güzel vermişsin papadiyacım ..
Ben de arada ekmek yemeyi düşünüyorum artık, çok aradığımdan değil de her sabah yumurta vs derken çok sıkıldım.
Hoşgeldin aramıza.
Zaman zaman takıldığı kilolar oluyor insanın ki sen birden çok güzel vermişsin onun da etkisi olabilir.
Hiç bozma moralini ve bence durakladığın bu zamanı sporla hızlandır.
Rica ederim ne demek.
Buradan link vermek yasak olduğundan özelden mesaj attım umarım faydasını görürsün.
Bu arada kızlar ne kadar sızlansam da kilo veremiyorum diye 3 hafta önce 99 cm olan basenim bugün 95 cm ..
Hatta 94.5 mu 95 mi pek anlayamadım.
kıslar bugun ıtıbarıyle yanı dıyete baslayalı 10 gunde 3 kılo vermış bulunmaktayım :))) karataya devam :))
iyi akşamlar kızlarr
bugün karışık duygular içerisindeyim. eve gidemiyorum tatili bağlamadıkları için, dönüş bileti bulamadım
nişanlım da seni yalnız bırakmam deyip o geliyor yanıma çoktandır görüşmüyoruz çok iyi olacak bizim için ama ne bilim bugün herkeste bir gitme telaşı vardıı mahsunlaştımm ben dee:43
neyse yarın ben de ilçeden ile doğru bir yolculuk yapacağım.polisevinde geçireceğiz tatilimizi.bayram tatili boyunca yokum kızlarr, şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorumm. bu arada inşallah diyetimiz sekteye uğramaz. kilo almadan döneriz.
Bayram münasabetiyle ben d yarım dilim ekmek yemeyi düşünüyorum kahvaltıda, kendi yatptığım tereyağını sürerek tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?