Kızlaaaar hepinize günaydıııııınnnn:)))) dün kızımın düğünü muhteşemdi.Veeeeeee şu anda 2 saatlik uykuyla size yazıyorummmmm..kaç gündür uykum çok azdı zaten,kınaydı düğündü derken hepsi geçti ve ben şu son 3 günde daha da inceldimmm:))) kızımı vermenin burukluğunu yaşarken incelmenin de mutluluğunu yaşıyorummm:)beni sevenlerin güzel bakışlarını ve övgülerini almak muhteşemdi:)) lakin kıskançlıkla bakanlar da moralimi bozmadı değil,ama ne yapalım, çatlasınlaar:)))) 10 kilo insanı çoooooook değiştiriyormuşşş:)))) bence;KİLO VERMENİN ZEVKİ; BÖREK ÇÖREK YEMEKTEN DAHA BÜYÜÜÜK:)))
Sanki konu boşaldı herkes yaz kaçamakları mı yapıyor acep sabah 08:30 1 haşlanmış yumurta+peynir+açık çay+1 avuç çilek. Saat 14:00 bi kase yoğurtlu dövme+bir avuç badem ceviz. Saat 18:30 yeşil fasulye+2 kase cacık. Fena değilim ama az önce bi lokma kek attım ağzıma çoooook pişmanımbu arada 30 dk yavaş tempo yürüdüm ve birazdan bi 70 squat yapcam
canım sen kendin ağzınla bunun bir geçiş dönemi olduğunu söylüyorsun zaten. geçici bir dönem olduğu için bence buraya yazmanın hiç mahsuru yok. nasıl olsa başlıyacaksın karataya. yalnız ben bir şeyi merak ettim daha önce farklı bir işte mi çalışıyordun?merhaba çıtır hatunlarrrr...
3 haftadır kilo bildirimleri dışında yazamadım kızlar malum işler yoqun olduqundan dolayı.
kızlar kızararak söylüyorumki ben bu 3 hafta boyunca karatayı yapamadım.
gerek 1 haftalık zonquldak yolculuqunda annemin yemekleri gerekse ki haftadır şirketteki yemeklri
bahane oldu ve karataydan bayaqı uzak beslendim.
zonquldaka gitmeden önce 103 kq ya inmiştim döndüğümde ise 107 olmuştum
bir hafta sonra ise tekrar 103,5 olmuştum :))
bir haftada 4 kq alabilen ve verebilen kaç kişi var kızlar
fakat şu varki son 4 kq yu karataysız verdim hatta herşeyi yiyerek verdimde diyebiliriz
kızartma kola tatlı herşeyi yedim sadece ekmek yemedim fazla açok nadir yedim
fakat işim o adar efor harcatıyor ki deli gibi yiyerek bile haftada 4 kqa yakın verebildim anlayacaqınız kızlar.
bu hafta ise 101,7 yi gördüm üstelik reqlimin3.günü yani kilo vermem çok zor.
yinede 103,5 tan 101,4 ye indim.
hafta sonu çalışmadıqım için yarın sabaha 102,5 u görme ihtimalimde var
tabi bu ihtimal kendi kendine oluşmuyor sabah yediğim hamur kızartmaları ve yarım karpuzunda buna etkisi olacaktır :))
işe yeni başladıqım için kendimi diyete hazırlayamadım.
bünyem işin steresine ve eforuna alışınca kilo vermemde durur diye düşünüyorum.
o zamana kadar bende diyetimi işime göre ayarlarım.
yani sonrasında karataya devam etcem.
fakat şuan diyetimi sürdürmem çok zor çünkü otomotiv sektöründeyim ve
gerçekten aqır işimiz..iyi adapte olup alışana kadar kendime yiyecekelrde sınır koymayı düşünmüyorum kızlar
eğer şuan karatay yapmadıqım için buraya yazmamı istemezseniz anlarım.
zaten bu kadar uzun ve ayrıntılı yazmamın sebebide size bunu sormak istememdi.
karatay yapamıyorum şuan kısacası..çünkü buna ayırcak extra bir zamanım ve gücüm yok.
ne bulursam yediğim bir dönemdeyim
...........................xc9 ne tesadüf ben de bir akrabamın düğünü için il dışına çıktım memlekete gittim sayılır, ama çok şükür benim görümcemler orda değildi... ve ailem annem ablam çok zayıflamışsın dediler bendeki fark 4 kilo olmasına rağmen.. ben bile zor farkediyordum oysa.. neyse ailenim önemi burda öne çıkıyor, sen boşver o örümcekleri pardon görümcenleritam gaz karataya devam bakalım 1,5 ay sonra ne olacak :)
.............
naber kızlar 5 gün ayrılıktan sonra yine aranızdayım sizleri çok özledim
3 gün çok kaçamak yaptım yarın tartıda ne çıkacak merakla bekliyorum biz de nişanı yaptık 3 görümceden 1 tanesi bile zayıflamışsın demediler
aaaaaah ah görümce görümce bir gün görmedim ömrümcekızım annem 8 kilo verdi deyince yaaa öylemi ama hiç belli değil dediler düşünebiliyor musunuz
ayıptır söylemesi de ben ufak tefek ama fazla kiloma rağmen muntazam vücutlu yüzü gözü güzel bir kadınımdır görümcelerimin 3 ü de gözleri çukur yanakları çökük yüzleri çil dolu vücutları orantısız tiplerdir(kocam yakışıklıdır ama) ben de kendimi övmüş gibi oldum ama aslında mütevazi ve iç güzelliğe önem veren biriyimdir onlar da iyi huylu sevecen insanlardır ama demek ki kompleks içindelermiş ben son yıllarda kilo alınca kendileri zayıf olduğu için bana hep kilo sana yakışıyor derlerdi anlaycağınız evime görümcelerime gıcık olarak geri döndüm beni kıskandıklarını hep biliyordum ama koskoca 8 kiloyu göremeyecek kadar olduğu düşünmüyordum her neyse ben evime öfkeli ama diyet konusunda daha kararlı olarak döndüm 2-2.5 ay sonra düğün var büyük görümcem kilo almış şimdi o da çok hırslandı bakalım bu maç nasıl sonuçlanacak
kızına çooook mutluluklar diliyorum allah bi yastıkta kocatsın bi ömür mutlu olsunlar
ne güzel ki kıskananların yanında seni övenler de olmuş insan çabasının görülmesini ve takdir edilmesini bekliyor
neyse ki beni de kocam teselli etti
Selam bayanlar
ben de bugun bildirim yapmak istedim. Ancak affınıza sıgınarak ben listeden ayrılmak istiyorum. Cunku bir bölüm değ .gibi bir sey oldu. Ve hiç giremiyorum. takipte edemiyorum..
Kusara bakmayın tekrar..
Arada fırsat buldugumda giriş cıkacagım.
Faydalı bilgilerden paylaşacagım..
rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:65
geçen hafta kilo:60,8
bu hafta kilo:60,5
fark:-0,300
yüzde:-0,49
toplam fark:4,5
boy:159
beden:38-40
spor:yüzme, 60 dk fitness
Kızlaaaar hepinize günaydıııııınnnn:)))) dün kızımın düğünü muhteşemdi.Veeeeeee şu anda 2 saatlik uykuyla size yazıyorummmmm..kaç gündür uykum çok azdı zaten,kınaydı düğündü derken hepsi geçti ve ben şu son 3 günde daha da inceldimmm:))) kızımı vermenin burukluğunu yaşarken incelmenin de mutluluğunu yaşıyorummm:)beni sevenlerin güzel bakışlarını ve övgülerini almak muhteşemdi:)) lakin kıskançlıkla bakanlar da moralimi bozmadı değil,ama ne yapalım, çatlasınlaar:)))) 10 kilo insanı çoooooook değiştiriyormuşşş:)))) bence;KİLO VERMENİN ZEVKİ; BÖREK ÇÖREK YEMEKTEN DAHA BÜYÜÜÜK:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?