Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hayırlı uğurlu olsun canım,kimbilir ne kadar güzel olmuşsundur

hayırlısı olsun felluz,allah mutlu etsinbenim de kızım var henüz sekiz yaşında ne zaman bir düğün görsem nasıl vericem diye şimdiden hüzünleniyorum:2:verdiğin 10 kg için de benden sana ve
Teşekkürler seam:)hem iyi hem kötü bir duygu,hala kendime gelemedim...sonuçta artık misafir gibi gelecek değil mi?

Hoş geldin:) bu tür şeyler bizi daha da motive ediyor aslında...yazdıkların bana hiç yabancı gelmedi:)))

[/QUOTE=xc9]
kızına çooook mutluluklar diliyorum allah bi yastıkta kocatsın bi ömür mutlu olsunlar
ne güzel ki kıskananların yanında seni övenler de olmuş insan çabasının görülmesini ve takdir edilmesini bekliyor
neyse ki beni de kocam teselli etti [/QUOTE]
Darısı kızına inşalllah:)insanlar bakışlarıyla herşeyi anlatıyor zaten:)

kızına allah kavuştursun felluzcum, mutlululuklar diliyouz ve seni de tebrik ediyoruz fit bir anne ve kayınvalide oldun, darısı başımıza inşallah..
Çoook teşekkürler mahzen:) amiiin:)

hayırlı olsun..ALLAH mesut etsin..bizlerede nasip etsin böyle güzel günler..
Çoook teşekkürler:)) inşallah sizler de böyle güzel duygular yaşarsınız:)

Son düzenleme:
Merhaba 8 gündür yoktum kars'ta görevdeydim.
protokole baktığım için hergün 18 saat koşturuyordum, otelde herşey çoktu ama karataya uygun yiyecekler yoktu yinede kaçamak yapmadım (kendimi kutluyorum ) sabahları yumurtalar çok haşlanmış oluyordu translaşmış vaziyette rafadan isteyincede kızgın ateşte pişmiş geliyordu yemedim ( bir gün şeften izin aldım mutfağa kendime yumurta yapmaya girdim verdiği tavanın dibinde teflon kalmamış dibi bembeyaz alüminyumlaşmış tamamem kansorejen üretiyor yapmadan çıktım 5 yıldızlı otel sözde) salatalık,zeytin, domates ve peynirle kahvaltı yapıyordum, öğlenleri ve akşamları salata ve çorbayla öğün geçirdiğim oldu sonuç 600 gram verebilmişim çok acı

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:6/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:74.4
Bu hafta:73.8
Fark:-0.6
Toplam fark:5.4
Beden:44
Spor:düzensiz yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:60
Yüzdesi: -%0.806

merhaba kızlar 1 haftadır yoktum,şehir dışından misafirlerim vardı birde iki göğsümdende biyopsi yaptırdım cuma günü, 15-20 güne çıkacak sonuçları..sizden uzak kaldım bu hafta birsürü saçmasapan şey geldi başıma pek güzel bir hafta değildi. +700 le geri döndüm zaten çizelgemi değiştirmemiştim 74 e çıktım çok üzgünüm
rumuz:melezgi
başlangıç tarihi:06/05/2013
başlanıç kg:77,3
toplam verilen kg:3,3
geçen haftaki kg:73,3
bu haftaki kg:74,0
bu haftaki fark:+700
yüzde:-%9 kontrol edermisiniz?
boy:1,58
spor :bu hafta yok

geçmiş olsun canım..inşallah sonuçların güzel çıkar..

cok geçmişler olsun. umarım iyi netice alırsın :)

canım daha önce kendi iş yermizdeydim.oda büfe yani öle oturuyodum :))
evede yakındı günde bi kaç saat duruyodum hani öle.
zaten iki senedir hamilelikti doqumdu bebekle uqraşmaktı derken aqır bi iş yapmamıştım.
2 haftadır çalışıyorum.bu 3. haftam oluyor.
son 4-5 senedrde kendi yerimiz hariç çalışmamıştım hiç bir yerde.

kilo bildirimine gelince ..

rumuz:Tebessum_19o5
başlangıç tarihi:08.05.2013
başlangıç kilo:119kq
geçen haftaki kilo:103,5kq
bu haftaki kilo:102kq
toplam fark:17kq
haftalık fark:1,5 kq
boy:1,75
beden :46-48
spor:yok

Felluz
başlangıç tarihi:9 mart
başlangıç kilo:87
geçen haftaki kilo:78.9
bu hafta kilo: 77.8
haftalık yüzde:1.394
fark:1100gr
toplam fark:9.2gr
beden:42,44
boy:1.65
Düzensiz yürüyüş

canım benim çok güzel kilo veriyorsun tebrikler. kızınada mutluluklar diliyorum.

çok geçmiş olsun canım. 700 gr alınır veriliir sen takma kafana. en ufak bir değişiklikte çizelgeyi değiştirmek lazım bence. çekim yasası

arkadaşlar,

yaz geldi düğünler tatiller açık hava derken topiğe yeterince ilgi gösteremiyoruz anlıyorum ancak burayı boşlarsak daha sonra ağlaya ağlaya geri döneriz o nedenle lütfen herkes önce kendisi sonra da buradakiler için bildirim yapmak ve liste oluşturmak konusunda hassasiyet göstermeye devam etsin

bu hafta sıra melezgideydi ancak sea sırası geldiğinde izinli olduğundan yapamamıştı ben hafta içi aralarında konuşup kimin yapacağına karar vermelerini yazmıştım sanırım gözden kaçmış bugün de sea işlerinden dolayı topiğe yeterince vakit ayıramayacağını yazdı melezgi de ortalarda yok ben birazdan listeyi yayınlayacağım haftaya da yapmayan arkadaşlardan biri üstlenir sanırım

------------ ler

1. tebessüm % 1.44
2. felluz % 1.39
3. gül-0663 % 0.60
4. sea % 0.49
5. seam % 0.20
6. leneva % 0.17

++++++++ lar

7. milagros % 0.29
8. degua % 0.31
9. xc9 % 0.47
10. mahzen % 0.60
11. melezgi % 0.95

ellerine sağlık xc9 cum.

eline sağlık xc9liste konusunda hassas davranılmalı bence de,menü bildirimlerinde de öyle,izinlilere bişey demiyorum da bildirimde bulunmayan çok arkadaşımız var...yazdan olsa gerek,kimse sallamıyor burayı

eline saqlık canım benim..
benim sıram geldiğinde memnuniyetle hazırlarım listeyi yanlız bi hafta önceden haber verin haftaya sıra sende
diye.her gün giremeyebiliyorum çünkü kızlar.birde hangi vardiyada olduqumda önemli oluyor.
üstüme düşeni yapmaya hazırım

bugünkü menüm şöyleydi... SABAH;kkk ÖĞLEN;semizotlu yoğurt AKŞAM;tarhana çorbası,3 tane bulgurlu-kıymalı biber dolması,cacık su 2 lt ancak olmuştur,2 kupa yeşil çay içtim,1.5 saat yürüdüm

sabah
sucuk
peynir
cevizli biber
5-6 kiraz

akşam
tavuk haşlama
domates
2 erik
2 lokma ekmek

1 saat yürüyüş 2.5 lt su

liste için tşk xc9 sen de olmasan işimiz yaman yani, verenleri tebrik ediyorum ben yine artıdayım bu hafta
bu arada durum biraz karışıktı pek anlamadım ama, haftaya yapacak yoksa ben alabilirim listeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…