hayırlı uğurlu olsun canım,kimbilir ne kadar güzel olmuşsundurKızlaaaar hepinize günaydıııııınnnn:)))) dün kızımın düğünü muhteşemdi.Veeeeeee şu anda 2 saatlik uykuyla size yazıyorummmmm..kaç gündür uykum çok azdı zaten,kınaydı düğündü derken hepsi geçti ve ben şu son 3 günde daha da inceldimmm:))) kızımı vermenin burukluğunu yaşarken incelmenin de mutluluğunu yaşıyorummm:)beni sevenlerin güzel bakışlarını ve övgülerini almak muhteşemdi:)) lakin kıskançlıkla bakanlar da moralimi bozmadı değil,ama ne yapalım, çatlasınlaar:)))) 10 kilo insanı çoooooook değiştiriyormuşşş:)))) bence;KİLO VERMENİN ZEVKİ; BÖREK ÇÖREK YEMEKTEN DAHA BÜYÜÜÜK:)))
Teşekkürler seam:)hem iyi hem kötü bir duygu,hala kendime gelemedim...sonuçta artık misafir gibi gelecek değil mi?hayırlısı olsun felluz,allah mutlu etsinbenim de kızım var henüz sekiz yaşında ne zaman bir düğün görsem nasıl vericem diye şimdiden hüzünleniyorum:2:verdiğin 10 kg için de benden sana ve
naber kızlar 5 gün ayrılıktan sonra yine aranızdayım sizleri çok özledim
3 gün çok kaçamak yaptım yarın tartıda ne çıkacak merakla bekliyorum biz de nişanı yaptık 3 görümceden 1 tanesi bile zayıflamışsın demediler
aaaaaah ah görümce görümce bir gün görmedim ömrümcekızım annem 8 kilo verdi deyince yaaa öylemi ama hiç belli değil dediler düşünebiliyor musunuz
ayıptır söylemesi de ben ufak tefek ama fazla kiloma rağmen muntazam vücutlu yüzü gözü güzel bir kadınımdır görümcelerimin 3 ü de gözleri çukur yanakları çökük yüzleri çil dolu vücutları orantısız tiplerdir(kocam yakışıklıdır ama) ben de kendimi övmüş gibi oldum ama aslında mütevazi ve iç güzelliğe önem veren biriyimdir onlar da iyi huylu sevecen insanlardır ama demek ki kompleks içindelermiş ben son yıllarda kilo alınca kendileri zayıf olduğu için bana hep kilo sana yakışıyor derlerdi anlaycağınız evime görümcelerime gıcık olarak geri döndüm beni kıskandıklarını hep biliyordum ama koskoca 8 kiloyu göremeyecek kadar olduğu düşünmüyordum her neyse ben evime öfkeli ama diyet konusunda daha kararlı olarak döndüm 2-2.5 ay sonra düğün var büyük görümcem kilo almış şimdi o da çok hırslandı bakalım bu maç nasıl sonuçlanacak
Çoook teşekkürler mahzen:) amiiin:)kızına allah kavuştursun felluzcum, mutlululuklar diliyouz ve seni de tebrik ediyoruz fit bir anne ve kayınvalide oldun, darısı başımıza inşallah..
Çoook teşekkürler:)) inşallah sizler de böyle güzel duygular yaşarsınız:)hayırlı olsun..ALLAH mesut etsin..bizlerede nasip etsin böyle güzel günler..
merhaba kızlar 1 haftadır yoktum,şehir dışından misafirlerim vardı birde iki göğsümdende biyopsi yaptırdım cuma günü, 15-20 güne çıkacak sonuçları..sizden uzak kaldım bu hafta birsürü saçmasapan şey geldi başıma pek güzel bir hafta değildi.+700 le geri döndüm zaten çizelgemi değiştirmemiştim 74 e çıktım çok üzgünüm
rumuz:melezgi
başlangıç tarihi:06/05/2013
başlanıç kg:77,3
toplam verilen kg:3,3
geçen haftaki kg:73,3
bu haftaki kg:74,0
bu haftaki fark:+700
yüzde:-%9 kontrol edermisiniz?
boy:1,58
spor :bu hafta yok
merhaba kızlar 1 haftadır yoktum,şehir dışından misafirlerim vardı birde iki göğsümdende biyopsi yaptırdım cuma günü, 15-20 güne çıkacak sonuçları..sizden uzak kaldım bu hafta birsürü saçmasapan şey geldi başıma pek güzel bir hafta değildi.+700 le geri döndüm zaten çizelgemi değiştirmemiştim 74 e çıktım çok üzgünüm
canım sen kendin ağzınla bunun bir geçiş dönemi olduğunu söylüyorsun zaten. geçici bir dönem olduğu için bence buraya yazmanın hiç mahsuru yok. nasıl olsa başlıyacaksın karataya. yalnız ben bir şeyi merak ettim daha önce farklı bir işte mi çalışıyordun?
Felluz
başlangıç tarihi:9 mart
başlangıç kilo:87
geçen haftaki kilo:78.9
bu hafta kilo: 77.8
haftalık yüzde:1.394
fark:1100gr
toplam fark:9.2gr
beden:42,44
boy:1.65
Düzensiz yürüyüş
------------ ler
1. tebessüm % 1.44
2. felluz % 1.39
3. gül-0663 % 0.60
4. sea % 0.49
5. seam % 0.20
6. leneva % 0.17
++++++++ lar
7. milagros % 0.29
8. degua % 0.31
9. xc9 % 0.47
10. mahzen % 0.60
11. melezgi % 0.95
------------ ler
1. tebessüm % 1.44
2. felluz % 1.39
3. gül-0663 % 0.60
4. sea % 0.49
5. seam % 0.20
6. leneva % 0.17
++++++++ lar
7. milagros % 0.29
8. degua % 0.31
9. xc9 % 0.47
10. mahzen % 0.60
11. melezgi % 0.95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?