liste için tşk xc9 sen de olmasan işimiz yaman yani, verenleri tebrik ediyorum ben yine artıdayım bu hafta
bu arada durum biraz karışıktı pek anlamadım ama, haftaya yapacak yoksa ben alabilirim listeyi..
saol canım, ben mi yapıyorum haberim yoktu?yalnız ben bildirim yapmak için bile çok zor geçiyorum bilgisayar başına,kızım izin vermiyor,birde 84 yaşındaki hasta ananem bende kalacak bir süre...birde oğlumun yaz kursları var tabii. nasıl olacak bilmiyorum,mecbursam birşeyler yaparım ama pek sağlıklı bir liste çıkmayabilir.geçmiş olsun canım bu hafta listeyi sen yapıyorsun di mi
saol canım eline sağlık,ya kusura bakma valla haberim yoktu liste sırasının bende olduğundan .------------ ler
1. tebessüm % 1.44
2. felluz % 1.39
3. gül-0663 % 0.60
4. sea % 0.49
5. seam % 0.20
6. leneva % 0.17
++++++++ lar
7. milagros % 0.29
8. degua % 0.31
9. xc9 % 0.47
10. mahzen % 0.60
11. melezgi % 0.95
saol canım, ben mi yapıyorum haberim yoktu?yalnız ben bildirim yapmak için bile çok zor geçiyorum bilgisayar başına,kızım izin vermiyor,birde 84 yaşındaki hasta ananem bende kalacak bir süre...birde oğlumun yaz kursları var tabii. nasıl olacak bilmiyorum,mecbursam birşeyler yaparım ama pek sağlıklı bir liste çıkmayabilir.
xc9 cum yapmamayayım demiyorum ,kaçmak istemiyorum şimdi ananem bende olduğu için gelen giden çok olacak siz oturun, ben bilgisayarda liste hazırlayacağım desem beni akrabalıktan aforoz ederler.ama bu pzt si için elimden geleni yapacağım, allahtan bir aksilik çıkmazsa...ben yapmayayım diyorsun yani
xc9 cum yapmamayayım demiyorum ,kaçmak istemiyorum şimdi ananem bende olduğu için gelen giden çok olacak siz oturun, ben bilgisayarda liste hazırlayacağım desem beni akrabalıktan aforoz ederler.ama bu pzt si için elimden geleni yapacağım, allahtan bir aksilik çıkmazsa...
------------ ler
1. tebessüm % 1.44
2. felluz % 1.39
3. gül-0663 % 0.60
4. sea % 0.49
5. seam % 0.20
6. leneva % 0.17
++++++++ lar
7. milagros % 0.29
8. degua % 0.31
9. xc9 % 0.47
10. mahzen % 0.60
11. melezgi % 0.95
gitmeyenler sende mi kalıyorlar
Tebrikler kilo verenler vermeyenler. Eline sağlık xc9'cum. Bende İsveç yapıyordum ilk 3 gün dışında tam uygulayamadım sınav v.s 13 günü tamamlayana kadar uygulamaya çalışacam kaçamaklıda olsa. Bugün tartıldım 59.8dim. 5 yıl sonra 59'da gördüm yaa çok mutlu oldum. Herkese sağlıklı kilo vermeler inşallah.------------ ler
1. tebessüm % 1.44
2. felluz % 1.39
3. gül-0663 % 0.60
4. sea % 0.49
5. seam % 0.20
6. leneva % 0.17
++++++++ lar
7. milagros % 0.29
8. degua % 0.31
9. xc9 % 0.47
10. mahzen % 0.60
11. melezgi % 0.95
dün yediklerim pek diyete uygun olmadı ama yinede, burada menü paylaşmanın sürekliliği için yazıyorum
08,30 1 bardak ayran, 1 avuç çiğ badem
13,00 2 bardak ayran, 1 tabak pirinç pilavı2 adet sarma (pirinçli) biraz salata+1 havuç, 1 domates, 3 yeşil biber
16, 00 kestane şekeri 2 parça. tatlıyla pek aram yoktur ama buna hayır demem mümkün değildi. üstelik bursadan gelmişti. kaderime razıyım.
18. 00 1 parça börek
20.00 bir parça ekmekbiraz tavuk biraz köfte, salata, 2 parça börek 2 küçük bardak kola
sana ne demeli bilmiyorum
gerçi sen fıstık gibi oldun onu biliyorum ama bu kadar çok kaçamak seni eski günlere götürür o nedenle aklını başına al diye sana bi çanta yollayayım
başka bi topikte bi arkadaş vardı ideal kilosuna 1.5 kg kalmıştı biz de hep onu örnek alıyorduk aramızdan ayrılacak diye de üzülüyorduk ipin ucunu bi kaçırdı 2 hafta sonra 3.5 kg alarak döndü durup dururken +5 olunca yeniden başlamış gibi oldu yeniden kendini diyete vermesi zor oldu bu hepimize örnek olsun burada bulunmayı ve paylaşım yapmayı bu nedenle çok önemsiyorum senin de kaçamak maçamak yine de buraya yazman iyi olmuş o arkadaş 2 hafta ara vermeseydi bu kadar çok almazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?