Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

liste için tşk xc9 sen de olmasan işimiz yaman yani, verenleri tebrik ediyorum ben yine artıdayım bu hafta
bu arada durum biraz karışıktı pek anlamadım ama, haftaya yapacak yoksa ben alabilirim listeyi..

o zaman tatil bitip topikte yeniden herkes düzenli bildirim yapmaya başlayana kadar her hafta bir gönüllü çıksın aramızdan öncelik hiç yapmamış olanlarda olsun
mahzencim haftaya listeler sende o zaman

Dün bildirim kilo bildirimi yaptıktan sonra topiğe giremedimm,2. Olmuşum çok sevindim:)) kilo verenleri tebrik ediyorum,alanların da enn kısa zamanda toparlanacağını umuyorum:)

Düğüne gelen misafirlerin bir kısmı hala gitmedi; sanırım burayı çook sevdiler:) elimi kaldıracak takatim kalmadı desem doğru olur.neyse yavaş yavaş düzene girerim artık.

geçmiş olsun canım bu hafta listeyi sen yapıyorsun di mi
saol canım, ben mi yapıyorum haberim yoktu?yalnız ben bildirim yapmak için bile çok zor geçiyorum bilgisayar başına,kızım izin vermiyor,birde 84 yaşındaki hasta ananem bende kalacak bir süre...birde oğlumun yaz kursları var tabii. nasıl olacak bilmiyorum,mecbursam birşeyler yaparım ama pek sağlıklı bir liste çıkmayabilir.

------------ ler

1. tebessüm % 1.44
2. felluz % 1.39
3. gül-0663 % 0.60
4. sea % 0.49
5. seam % 0.20
6. leneva % 0.17

++++++++ lar

7. milagros % 0.29
8. degua % 0.31
9. xc9 % 0.47
10. mahzen % 0.60
11. melezgi % 0.95
saol canım eline sağlık,ya kusura bakma valla haberim yoktu liste sırasının bende olduğundan .

ben yapmayayım diyorsun yani

ben yapmayayım diyorsun yani
xc9 cum yapmamayayım demiyorum ,kaçmak istemiyorum şimdi ananem bende olduğu için gelen giden çok olacak siz oturun, ben bilgisayarda liste hazırlayacağım desem beni akrabalıktan aforoz ederler.ama bu pzt si için elimden geleni yapacağım, allahtan bir aksilik çıkmazsa...

haftaya mahzen yapacak sen de uygun olduğun hafta hazırlarsın listeye bağlı kalamıyoruz yaz dolayısıyla yapmayanlar sırayla yapacak bi tur böyle dönsün bakalım

ellerine sağlık güzel olmuş arkadaşım

dün sabah 9.00 karatay kahvaltısı

akşam 6.5 a kadar öğle yemeğine vakit bulamadım

akşam yemeği: tarhana çorbası, menemen, kırmızı soğan

sabah 9 da karatay kahvaltısı

gitmeyenler sende mi kalıyorlar

Oteldeler,bir kişi de bende kalıyor;yemeğe, oturmaya falan geliyorlar,akraba ve komşulardan hayırlı olsuna gelen giden de var..pazar günü düğünün ertesi günü bayılmadığıma şükrediyorum.hepsi evimde toplandı,tüm gün ikramlar falan,çaydı,kahveydi başım döndü,eltim yardım edecekti fakat;sohbet etmekten, kikiki,kokoko yapmaktan fırsat bulamadı:))
Allahıma şükürler olsun ki güçlü bir bünyem var:)

dün yediklerim pek diyete uygun olmadı ama yinede, burada menü paylaşmanın sürekliliği için yazıyorum
08,30 1 bardak ayran, 1 avuç çiğ badem
13,00 2 bardak ayran, 1 tabak pirinç pilavı 2 adet sarma (pirinçli) biraz salata+1 havuç, 1 domates, 3 yeşil biber
16, 00 kestane şekeri 2 parça. tatlıyla pek aram yoktur ama buna hayır demem mümkün değildi. üstelik bursadan gelmişti. kaderime razıyım.
18. 00 1 parça börek
20.00 bir parça ekmek biraz tavuk biraz köfte, salata, 2 parça börek 2 küçük bardak kola

Tebrikler kilo verenler vermeyenler. Eline sağlık xc9'cum. Bende İsveç yapıyordum ilk 3 gün dışında tam uygulayamadım sınav v.s 13 günü tamamlayana kadar uygulamaya çalışacam kaçamaklıda olsa. Bugün tartıldım 59.8dim. 5 yıl sonra 59'da gördüm yaa çok mutlu oldum. Herkese sağlıklı kilo vermeler inşallah.

sana ne demeli bilmiyorum
gerçi sen fıstık gibi oldun onu biliyorum ama bu kadar çok kaçamak seni eski günlere götürür o nedenle aklını başına al diye sana bi çanta yollayayım

başka bi topikte bi arkadaş vardı ideal kilosuna 1.5 kg kalmıştı biz de hep onu örnek alıyorduk aramızdan ayrılacak diye de üzülüyorduk ipin ucunu bi kaçırdı 2 hafta sonra 3.5 kg alarak döndü durup dururken +5 olunca yeniden başlamış gibi oldu yeniden kendini diyete vermesi zor oldu bu hepimize örnek olsun burada bulunmayı ve paylaşım yapmayı bu nedenle çok önemsiyorum senin de kaçamak maçamak yine de buraya yazman iyi olmuş o arkadaş 2 hafta ara vermeseydi bu kadar çok almazdı

bugün bi daha giremem annemlere gidiyorum menümü yazayım hemen
sabah
2 domates
1 kırmızı biber
1 kk peynir
ince 1 dilim kaşar
2 erik
3 ceviz

öğle
1 tabak tavuklu çorba

akşam
etli sebze yemeği olacak ama ne olacak bilmiyorum 1 tabak ondan
yoğurt
umarım herkes meyve yerken ben yemeden durabilirim

suyum 3 lt geçer yürüyüş yapamam ama denize gireceğiz kardeşler yeğenler egzersiz de o olsun
öpüldünüz

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:4,5 kaşık sini et,1 içli köfte,2 dilim ekmek(cıss),yoğurt

çok haklısın canım ipin ucu kaçabilir. misafirlerdi etkinliklerdi derken biraz gevşedim sanırım. biraz daha dikkat etmekte yarar var.

sabah
1 domates
6 zeytin
büyük bir parça peynir
semizotlu omlet
½ çb fıstık
2 kupa yeşilçay

öğle
3 kayısı 1kase susamlı yoğurt

akşam
hindi sote
yoğurt
kaşık salatası 2 kaşık pilav:18:

suyum 2 lt yürüyüş az önce yaptım 4.5km

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…