o zaman tatil bitip topikte yeniden herkes düzenli bildirim yapmaya başlayana kadar her hafta bir gönüllü çıksın aramızdan öncelik hiç yapmamış olanlarda olsun
mahzencim haftaya listeler sende o zaman[/QUOTE
tamam canım, haftaya liste bende, bu sefer kimseye vermem ona göre.. :)
saat 14 e kadar bildirim bekliyoruz, peki listeyi en geç kaça kadar yayınlamam gerek? ona göre ayarlayayım kendimi.. işler biraz yoğun ama her halukarda en geç 17 den sonra kesin yayınlarım..
arkadaşlar bişey sorcam, burda haftada bir tartılma kuralı yok tamam peki kilo çizelge si değiştirme için kural var mı,ben haftalık değiştiriyordum ama uzun süredir değiştiremiyorum, bir ileri bir geri oldu.. eksi çıktığımda acaba değiştirsem mi diyorum lenevanın da dediği gibi malum çekim yasası :)
ben haftalık değiştiriyordum artıdaysam haftalık ta değiştirmiyordum.. geçen hafta 77 leri görmüştüm ama çizelgemi değiştirmemiştim sonra da haftasonu il dışına çıkınca kaçamaklar falan çizelgemdeki kilomu da geçtim maalesef.. ben de o zaman her ekside değiştiriyorum bundan sonra.. bir de böyle deneyeyimBen her sabah tartılıyorum,en azından + olursa kendime çekidüzen veriyorum...aydınlıkta yol almak gibi bir şey oluyor)) - görünce çizelgemi hemen değiştiriyorumm herkes görsün felluz neymiş:)) ama;200gr,300gr + lar olursa çizelgemi değiştirmiyorum çünkü; onu hemen atmaya çalışıyorum zaten ve bu beni motive ediyor:)))
Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:4,5 kaşık sini et,1 içli köfte,2 dilim ekmek(cıss),yoğurt
ben haftalık değiştiriyordum artıdaysam haftalık ta değiştirmiyordum.. geçen hafta 77 leri görmüştüm ama çizelgemi değiştirmemiştim sonra da haftasonu il dışına çıkınca kaçamaklar falan çizelgemdeki kilomu da geçtim maalesef.. ben de o zaman her ekside değiştiriyorum bundan sonra.. bir de böyle deneyeyim
Arkadaşlar merhaba ben de diyet yapmak istiyorum ama hangisine başlasam karar veremiyorum, konu çok uzun olduğu için tüm yorumları okuyamadım. Faydasını görüyor musunuz? Kitabını okumak şart mıdır? Yoksa örnek diyet listesine benzer gıdalarla mı yapıyorsunuz diyeti?
Arkadaşlar merhaba ben de diyet yapmak istiyorum ama hangisine başlasam karar veremiyorum, konu çok uzun olduğu için tüm yorumları okuyamadım. Faydasını görüyor musunuz? Kitabını okumak şart mıdır? Yoksa örnek diyet listesine benzer gıdalarla mı yapıyorsunuz diyeti?
Sabah:karatay kahvaltısı
Türk kahvesi
Öğlen:2 içli köfte,150gr kadar et,1 kase yoğurt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?