Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah:
karatay kahvaltısı

öğle:
1 tabak etli taze fasulye
1 ayran

akşam:
1 tabak yoğurt (kaymaklı tarafından)
3 ceviz

yürüyüş yapamadım malesef o yüzden akşamı hafif geçirmeye çalıştım.

Arkadaşlar bende 3 gündür karatay yapıyorum.Daha önce 15 gün kadar yapmıştım bu diyeti.kilomu takip edemedim ama vücudumda büyük ölçüde rahatlama olmuştu.etkisi baya farkedilirdi.Sabahları geç kalkıyorum 11.30-12 gibi o yüzden 2 öğün bana yetiyor.

Sabah kahvaltı:
2 adet haşlanmış yumurta
yarım çay bardağı karışık fındık badem ceviz
salatalık domates maydonoz
8 adet yeşil zeytin

Akşam
Bol domatesli kabak yemeği
Cacık

2 lt kadar su.

şuan kilom:59

hedef:54

Bakalım inşallah böyle istikrarlı devam edebilirim.

arkadaşlar bişey sorcam, burda haftada bir tartılma kuralı yok tamam peki kilo çizelge si değiştirme için kural var mı,ben haftalık değiştiriyordum ama uzun süredir değiştiremiyorum, bir ileri bir geri oldu.. eksi çıktığımda acaba değiştirsem mi diyorum lenevanın da dediği gibi malum çekim yasası :)

Ben her sabah tartılıyorum,en azından + olursa kendime çekidüzen veriyorum...aydınlıkta yol almak gibi bir şey oluyor)) - görünce çizelgemi hemen değiştiriyorumm herkes görsün felluz neymiş:)) ama;200gr,300gr + lar olursa çizelgemi değiştirmiyorum çünkü; onu hemen atmaya çalışıyorum zaten ve bu beni motive ediyor:)))

ben haftalık değiştiriyordum artıdaysam haftalık ta değiştirmiyordum.. geçen hafta 77 leri görmüştüm ama çizelgemi değiştirmemiştim sonra da haftasonu il dışına çıkınca kaçamaklar falan çizelgemdeki kilomu da geçtim maalesef.. ben de o zaman her ekside değiştiriyorum bundan sonra.. bir de böyle deneyeyim

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:4,5 kaşık sini et,1 içli köfte,2 dilim ekmek(cıss),yoğurt

Akşam:1 parça tavuk,salata,2 çatal humus,1dilim sac oruğu,3 tane çiğ köfte,3 lokma künefe,1 dilim karpuz.(cıssslar)

Biraz cıssss oldu ama misafirimi uğurlama yemeği vardı dün akşam.karpuzla künefeye dayanamadım :)

mahzencim 14 ten sonra müsait olduğun an yayınla fazla geçiktirme ama merak ederiz sonra zaten yayınlanmaya başlayınca not alırken liste şekilleniyor

felluzcum ben de aynen öyle yapıyorum -----lerde hemen çizelgemi değiştiriyorum ++++++ larda da menülerimi değiştiriyorum hemen geri vereyim diye

günaydın
akşam...tarhana çorbası, menemen, salata ve yoğurt
sabah... karatay kahvaltısı ....20 dkk işe kadar yürüyüş

Arkadaşlar merhaba ben de diyet yapmak istiyorum ama hangisine başlasam karar veremiyorum, konu çok uzun olduğu için tüm yorumları okuyamadım. Faydasını görüyor musunuz? Kitabını okumak şart mıdır? Yoksa örnek diyet listesine benzer gıdalarla mı yapıyorsunuz diyeti?

ben her hafta kilo bildirimi yapınca değiştiriyorum ama 200-300 gr artı çıkarsam değiştirmiyorum.

dün yediklerim
08,30-09,00 1 bardak ayran 1 ç.b. çiğ badem
12,30 1 tabak pilav 1 bardak ayran 1 salatalık, 1 havuç, 1domates,2 biber minik bir parça peynir
19,45 1 tabak pilav( misafir var diye koca bir tencere yapmışız neyseki bitti.), salatalık bibr havuç ayran

mrhba,bizim diyet listemiz yok...evde ne pişiyorsa onu yiyoruz...gi si yüksek gıdalardan,işlenmiş hazır yiyeceklerden,şekerden,zararlı karbonhidratlardan uzak duruyoruz... faydasını görüyoruz tabii,hem sağlıklı besleniyoruz hem inceliyoruz...başlayacaksan kitap şart...

öğlen menüm...evden acele çıkınca yemek getirmeyi unutmuşum..marketten domates, salatalık, kırmızı biber, peynir ve kıvırcık aldım işyerindede zeytin vardı onlarla geçiştirdim

sabah:
Karatay kahvaltısı
1 erik

öğle:
Karatay kahvaltısı
1 adet erik

Akşam:
semizotu yemeği ve yoğurt olacak

yemekten önce de 1 saat yürüyüş inş.

sabah:karatay kahvaltısı
öğle:etli bezelye ve ayran
akşam:ayran çorbası,salata ve ızgara köfte

merhaba ben 49 yaşındayım 15 yaşımdan beri her türlü diyeti denedim yazın verdim kışın aldım 30 sene boyunca uğraştım bunaldım diyetlerden ve 5 senedir bıraktım..2 ay önce tv de karatay diyetinin reklamını gördüm günde 2 yumurta ye göbeğin erisin diye dikkatimi çekti en büyük sorunum göbeğimdeydi zayıflasamda küçülüyor ama erimiyordu..kilo alınca iyice büyüyordu..internetten araştırdım karatay mantıklı geldi hemen başladım 3 tanede kitabını aldım okudukça daha mantıklı geldi herşeyin açıklaması vardı neyi neden yemeliyiz neye iyi gelir ne kadar yemeliyiz neler yararlı neler zararlı yaparsak ne olur yapmazsak ne gibi...yemek kitabı bile var onlara bakarak herşeyi yapabiliyoruz hemde doğal olarak katkı olmadan ben harfi harfine uyguluyorum çocuklarımada uygulatıyorum hepimiz memnunuz hem aç kalmıyor hemde zayıflıyoruz sağlıklı beslenmekte keyif veriyor

sabah
2 domates
2 kırmızı biber
3 ceviz
1 kk peynir

öğle
1 tabak tavuklu bulgur pilav
salata

akşam
1 tabak ciğer
salata
1 kase donmuş vişne

3 lt su 1 saat avm de gezinti 30 dk yüzme 45 dk yürüyüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…