merhaba ben 49 yaşındayım 15 yaşımdan beri her türlü diyeti denedim yazın verdim kışın aldım 30 sene boyunca uğraştım bunaldım diyetlerden ve 5 senedir bıraktım..2 ay önce tv de karatay diyetinin reklamını gördüm günde 2 yumurta ye göbeğin erisin diye dikkatimi çekti en büyük sorunum göbeğimdeydi zayıflasamda küçülüyor ama erimiyordu..kilo alınca iyice büyüyordu..internetten araştırdım karatay mantıklı geldi hemen başladım 3 tanede kitabını aldım okudukça daha mantıklı geldi herşeyin açıklaması vardı neyi neden yemeliyiz neye iyi gelir ne kadar yemeliyiz neler yararlı neler zararlı yaparsak ne olur yapmazsak ne gibi...yemek kitabı bile var onlara bakarak herşeyi yapabiliyoruz hemde doğal olarak katkı olmadan ben harfi harfine uyguluyorum çocuklarımada uygulatıyorum hepimiz memnunuz hem aç kalmıyor hemde zayıflıyoruz sağlıklı beslenmekte keyif veriyor
sabah:karatay kahvaltısı
öğle:etli bezelye ve ayran
akşam:ayran çorbası,salata ve ızgara köfte
1 bardak meyve suyu(cısss)
1 küçük dilim karpuz(cısss)
Geçmiş olsuna gittim ve orda cısss oldu maalesef.akşama dengelerim inşallah.!
Ben de 23 yaşındayım. Yaklaşık 5 kilo fazlam var. Bu yaz onları vermek istiyorum ama bir türlü veremiyorum çünkü diyet listelerinde bulunması çok zor gıdalar var genelde. Bu karatay diyeti kolay gibi. ilk iş kendime bir kitap edineyim o halde
merhaba ben 49 yaşındayım 15 yaşımdan beri her türlü diyeti denedim yazın verdim kışın aldım 30 sene boyunca uğraştım bunaldım diyetlerden ve 5 senedir bıraktım..2 ay önce tv de karatay diyetinin reklamını gördüm günde 2 yumurta ye göbeğin erisin diye dikkatimi çekti en büyük sorunum göbeğimdeydi zayıflasamda küçülüyor ama erimiyordu..kilo alınca iyice büyüyordu..internetten araştırdım karatay mantıklı geldi hemen başladım 3 tanede kitabını aldım okudukça daha mantıklı geldi herşeyin açıklaması vardı neyi neden yemeliyiz neye iyi gelir ne kadar yemeliyiz neler yararlı neler zararlı yaparsak ne olur yapmazsak ne gibi...yemek kitabı bile var onlara bakarak herşeyi yapabiliyoruz hemde doğal olarak katkı olmadan ben harfi harfine uyguluyorum çocuklarımada uygulatıyorum hepimiz memnunuz hem aç kalmıyor hemde zayıflıyoruz sağlıklı beslenmekte keyif veriyor
seni gördüm naber canım misafirlerin gitti mi
aaaaa felluz gitmiş:44:
resimdeki sen misin
Canım misafirler nihayet gittiyavaş yavaş kendime gelmeye başladım çok kötüyüm değil mi? Ne yapiim düğüne değil tatile gelmişlerdi sankim
Tel den giriyorum ayarlarla oynadım yazılar minnacık görünüyor,bir türlü düzeltemiyorum
küçük kızımın 10 yaşındaki hali
misafirlerin gitmiş gözünaydın canım...aartık kaçamak yapmadan karataya devam edersin,
yazılar burada normal çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?