Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben de 23 yaşındayım. Yaklaşık 5 kilo fazlam var. Bu yaz onları vermek istiyorum ama bir türlü veremiyorum çünkü diyet listelerinde bulunması çok zor gıdalar var genelde. Bu karatay diyeti kolay gibi. ilk iş kendime bir kitap edineyim o halde

dün yediklerimi yazayım şekerler
08,30-09,00 1 bardakl ayran 1 ç.b. çiğ badem
13.00 1 yumurta, dil peyniri 2 sosisten omlet, domates salatalık havuç ayran
20.00 azıcık katmer, bir tabak salata, biraz karpuz

sabah
1 domates
5 zeytin
4 ceviz
büyükçe bir parça peynir
1 haşlanmış yumurta 1kupa yeşilçay
öğle
15 kiraz 1 kupa biberiye çayı
1 kase ketentohumlu yoğurt

akşam
1 tabak şeker fasulye
salata
yoğurt

karatay diyeti diğerlerine göre hem kolay hem bıktırmıyor ne zaman bitecek diye düşünmüyorsun kg verince bırakırsan tekrar alırsın sağlıklı beslenme programı olarak uygulamaya devam edersen hiç kg almazsın ömür boyu sıkıntı çekmezsin, 5 kg çok kolay verilir ben ilk ay verdim 5 kg yu , kızım 15 yaşında 2 ay önce başladığımızda okula gittiği için sabah ve akşam benimle yiyordu öğlen okulda tost sandviç falan yiyordu yarım yamalak yaptığı halde 20 günde 3 kg vermişti 10 cm göbekten, yürüyüş yapmadığı için kalça 3 cm bel 3 cm incelmişti

gençlerin metabolizması hızlı çalıştığı için kg vermeside kolay yeterki zararlı cola,cips, çikolata, hamurişi, tatlı...gibi şekerli ve katkılı şeyler yemesinler

akşam yemeğim...tarhana çorbası, kabak yemeği, yoğurt ve kıvırcık salatası

sabah...karatay kahvaltısı
25 dkk işe kadar yürüyüş

seni gördüm naber canım misafirlerin gitti mi

aaaaa felluz gitmiş:44:

Son düzenleme:
kızlar dün bi topik buldum acaip komik ''eşinizin ailesinde en çok kime sinir oluyorsunuz'' başlık bu bi girip bakın çok eğleneceksiniz

görümceler açık ara önde

resimdeki sen misin

seni gördüm naber canım misafirlerin gitti mi

aaaaa felluz gitmiş:44:

Canım misafirler nihayet gittiyavaş yavaş kendime gelmeye başladımçok kötüyüm değil mi? Ne yapiim düğüne değil tatile gelmişlerdi sankim

Tel den giriyorum ayarlarla oynadım yazılar minnacık görünüyor,bir türlü düzeltemiyorum

misafirlerin gitmiş gözünaydın canım...aartık kaçamak yapmadan karataya devam edersin ,
yazılar burada normal çıkıyor

misafirlerin gitmiş gözünaydın canım...aartık kaçamak yapmadan karataya devam edersin ,
yazılar burada normal çıkıyor

teşekkürler canımevet artık düzenli yapmayı düşünüyorum çünkü insan yeniden doğmuş gibi oluyor hakikatenve artık fazla yiyince rahatsız oluyorumm...

sorun sadece benim telefonumla ilgili neyse düzeltebilirim inşallah:))

slm arkadaslar geri geldim tatildeydim bu yuzden yazamadim ama gene basladim hatta sporuda yapmaya basladi insallah ay sonuna kadar 4 kilo verebilsem cok istiyorum kilom fazla degismedi sabah tartildim 67.8 geldi 200 gr almisim özlemisim burayi:))))

SABAH;kkk AKŞAM;1 lahmacun,4-5 kaşık salata,1 bardak ayran...1 ısırık çikolatalı kurabiye,1 kaşık muhallebibunları saat 5 te yedim...umarım acıkmam,acıkırsam sadece süt ya da yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…