Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah:
karatay kahvaltısı

öğle:
patlıcan musakka
cacık

akşam:
3 adet dolma
1 kase yoğurt
3-5 kaşık semizotu yemeği

yemekten sonra yarın için bulgurlu mercimek yemeği yapmıştım, oğlumda çok sever ona koyunca benimde çok canım çekti ve onla birlikte bir tabak ta mercimek yedim bununla da kalmadı sayısını bilmiyorum ama kiraz yedim maalesef üzgünüm

Yarını hafif yemeklerle geçiştir canım,hareketini arttırmayı da unutma sakın,mahzen ahhh mahzen!! 3 dolma neyine yetmedi ki kuzum:)) yoksa reglin yakın mı? Bak o da çok acıktırıyor bizi..neyse olan olmuş bundan sonrasına bakalım:)

Sabah:kk

Öğlen:2 tane içli köfte,1 kase yoğurt,salata.

Akşam:4,5 fındık,1 tabak fırında patlıcan güveci(zeytin yağlı kızartmasız),1tabak yoğurt.1 içli köfte.

İçli köfteler bitene kadar mönümde olacak:))

tıka basa yememe rağmen aklım hala mutfakta..sanırım regl yüzünden; 5 ila 7 gün içinde gelecek, umarım bu ilk ve son cozutmam olur :) bu gün çok yoğundum çok yoruldum yürüyüşe de gitmek istemedi canım uyumadan önce leslie falan yapabilsem süper olacak ama...

Benim de regl zamanım yaklaşınca,ne yaparsam yapayım,canım bir şeyler çekiyor ve kaçamak yapıyorum.ama eskiden yediklerimi düşünürsek,şimdikiler çok masum kalır:)
Reglden hemen sora ki günlerde düzgün yapmaya çalışıyorum ki; daha kolay sonuç alabileyim:)

aynen canım en azından şerbetli ağır tatlı yemedim.. telafi ederim :)

mrb arkadaşlar karatay dıyetıne yenı merak saldım oğle yemeği tavsıye edılmıyor mu gercekten

bu, sabah ne kadar erken yada geç kalktığınla ilgili. ben üç öğün yiyorum. 15 nisanı tam başlama tarihim olarak alıyorum.zaman geçtikçe 3. öğün kalkabilirmiş.

şimdi, dün yediklerimi sayıcam ve ardından tonla sopa yiycem:
09.00 1 parça peynir, 1 havuç, 1 ç.b. 1çiğ fındık
13.00 1 tabak mercimek çorbası, biraz pilav, biraz taze barbunya, biraz et yemeği,2-3 kaşık cacık, biraz yeşil salata, biraz karpuz
17.30 da 1lokum yedim( iş yerine getirmişler günlerdir reddediyorum saatim geçti yiyemem diye, öğlen yemeğini beraber yemiştik, 5buçukta dört saat doldu ye dediler yedim ) çok lezzetli geldi 1 tane daha attım ağzıma çiğnedim ama o kadar kötü geldiki tadı onu ağzımdan dışarı çıkarmak zorunda kaldım. ve bu sevindirici bişey artık içinde rafine şeker olan şeylere çok tahammül edemiyorum demekki diye düşündüm.
19.00 yoğurtlu biber kavurma, biraz marul
saat 22 de doğumgünü vardı kendime ödül verdim ve pasta yedim ( ay diyet yapma sen, bak hasta olursun, yüzün müzün çöker diyen birsürü insan vardı) bende inadına 2 dilim yedim ( Allahtan kalabalıktıda dilimler inceydi) onların boğazından zor geçti ben iki taneyi yuttum ve ''ben hep böyle yiyorum herşeyi, üstüne birde kilo veriyorum hahayt'' dedim
aslında yemek bana ceza onlara değilde hem canım çok çekmişti 1 kez leptinimi bozmuş olduğum için takılmadım hemde sinir oldum.
ama ne yaptım hemen saat 12 gibi yarım saate yakın yürüdüm ve öyle yattım. sabahta çok güzel bir kiloda uyandım şükür.
burdan herkese ders olsun bizi tökezletmeye çalışan çok insan var. nede olsa bir çok kişi başkalarının mutsuzluğuyla besleniyor. zaten de ondan şişmanlar

ve yediğim pastada midemi bir tuhaf yaptı sanki. ondada rafine şeker var ya ona yordum.

evet bende de oluyor kaçamak yapınca,1-2 lokmada bile davul yutmuş gibi oluyorum,trans yağlarla yapılmış bişey yedisem işte o zaman zor tutuyorumbu arada xc9 nerelerdesin yahu?cee deyip gidiyorsun:44:

aynen canım en azından şerbetli ağır tatlı yemedim.. telafi ederim :)

günaydın canım

karatay diyetini harfi harfine uygularsan canın hiç tatlı çekmez regl dönemi bile olsa. .. şunun ucundan azıcık bundan azıcık derken insülin direnci kırılmaz ve tatlı isteği devam eder
ben işim gereği ( protokole bakıyorum) ayın yarısı 5 yıldızlı otellerdeyim... 100lerce çeşit çıkıyor sabah-öğle-akşam..ilk işim tatlıyı tabağa doldurup sonra yemek çeşitlerine bakmak oluyordu 1 hafta sonra döndüğümde 3 kg almış olarak dönüyordum bir baktım 79 olmuşum frene bastım o sırada tv de karatayı duydum araştırdım ve uygulamaya başladım kitabta yazanları harfi harfine uyguluyorum 2 aydır daha 1 kere kaçamak yapmadım...yapmamda insülin direncini kırmam lazımki verdiğim kilolar kalıcı olsun....istediğim kiloya gelince ufak kaçamaklar yaparım bedelinide 5 km yürüyerek öderim

Arkadaşlar merhaba yazlıkta olduğundan dolayı giremedim. Bugün 12. Günüm 60 kg ile başladım sabah ilk kez tartıldım 58.3 üm😘😘😘😘👯😘👯😘mutluyum çok hem de Bu sabah saat 10: bir domates+salatalık +biraz peynir+çay+yarım avuç ceviz artık cnm hiç yumurta istemiyor 😣saat 12:sade kahve

işten eve 25 dkk yürüyüş
akşam....kabak yemeği..salata...yoğurt

sabah karatay kahvaltısı, papatya çayı
25 dkk güneşte yürüyüş D vitamini için

gül_0663 sana katılıyorum ben zaten tatlı düşkünü değilimdir, ama eskiden regl dönemlerinde isterdi o zaman da tahin helvası yada bitter çikolata yerdim.. başlayalı benim de 1 ayı geçti ve ben de tatlı ile kaçamak yapmadım.. kaçamak yapma ihtiyacı da duymadım, kaçamaklarım izin verilen gıdaları abartmakla yada öğün aralarını kısa tutmakla oldu ama akşamki kaçamağım kirazdı, o kadarcık da oluversin be gül0663 :) ama bunu telafi edeceğim, bu akşam ya hafif besleneceğim yada yemeyeceğim ve 6 km yürüyeceğim..

kızlaaar ben hafta sonu yokum. pzrtsi kilo bildiriminde buluşuruz. umarım çıtır olarak gelir herkeees.

sabah:kk

ara(maalesef):1 dilim katıklı ekmek,2 çatal sütlü tatlı,1 erik.(sabah kahvesi vardı yemezsem çok tuhaf bakıp inceliyorlar yoksa çok canım çekmemişti aslında)biraz rahatsız olsam ekmek yemeğe başlasan iyi olur demeye başlıyorlar

öğlen 151 içli köfte,4 kaşık güveç,yarım kase yoğurt.
akşama erken yarım öğün düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…