Sabah:
karatay kahvaltısı
öğle:
patlıcan musakka
cacık
akşam:
3 adet dolma
1 kase yoğurt
3-5 kaşık semizotu yemeği
yemekten sonra yarın için bulgurlu mercimek yemeği yapmıştım, oğlumda çok sever ona koyunca benimde çok canım çekti ve onla birlikte bir tabak ta mercimek yedim bununla da kalmadı sayısını bilmiyorum ama kiraz yedim maalesef üzgünüm
tıka basa yememe rağmen aklım hala mutfakta..sanırım regl yüzünden; 5 ila 7 gün içinde gelecek, umarım bu ilk ve son cozutmam olur :) bu gün çok yoğundum çok yoruldum yürüyüşe de gitmek istemedi canım uyumadan önce leslie falan yapabilsem süper olacak ama...Yarını hafif yemeklerle geçiştir canım,hareketini arttırmayı da unutma sakın,mahzen ahhh mahzen!! 3 dolma neyine yetmedi ki kuzum:)) yoksa reglin yakın mı? Bak o da çok acıktırıyor bizi..neyse olan olmuş bundan sonrasına bakalım:)
tıka basa yememe rağmen aklım hala mutfakta..sanırım regl yüzünden; 5 ila 7 gün içinde gelecek, umarım bu ilk ve son cozutmam olur :) bu gün çok yoğundum çok yoruldum yürüyüşe de gitmek istemedi canım uyumadan önce leslie falan yapabilsem süper olacak ama...
aynen canım en azından şerbetli ağır tatlı yemedim.. telafi ederim :)Benim de regl zamanım yaklaşınca,ne yaparsam yapayım,canım bir şeyler çekiyor ve kaçamak yapıyorum.ama eskiden yediklerimi düşünürsek,şimdikiler çok masum kalır:)
Reglden hemen sora ki günlerde düzgün yapmaya çalışıyorum ki; daha kolay sonuç alabileyim:)
mrb arkadaşlar karatay dıyetıne yenı merak saldım oğle yemeği tavsıye edılmıyor mu gercekten
ve yediğim pastada midemi bir tuhaf yaptı sanki. ondada rafine şeker var ya ona yordum.
aynen canım en azından şerbetli ağır tatlı yemedim.. telafi ederim :)
VE SONUNDA 53 kg OLDUMMMMM TEŞEKKÜRLER KARATAY
günaydın canım
karatay diyetini harfi harfine uygularsan canın hiç tatlı çekmez regl dönemi bile olsa... şunun ucundan azıcık bundan azıcık derken insülin direnci kırılmaz ve tatlı isteği devam eder
ben işim gereği ( protokole bakıyorum) ayın yarısı 5 yıldızlı otellerdeyim... 100lerce çeşit çıkıyor sabah-öğle-akşam..ilk işim tatlıyı tabağa doldurup sonra yemek çeşitlerine bakmak oluyordu 1 hafta sonra döndüğümde 3 kg almış olarak dönüyordum bir baktım 79 olmuşum frene bastım o sırada tv de karatayı duydum araştırdım ve uygulamaya başladım kitabta yazanları harfi harfine uyguluyorum 2 aydır daha 1 kere kaçamak yapmadım...yapmamdainsülin direncini kırmam lazımki verdiğim kilolar kalıcı olsun....istediğim kiloya gelince ufak kaçamaklar yaparım bedelinide 5 km yürüyerek öderim
VE SONUNDA 53 kg OLDUMMMMM TEŞEKKÜRLER KARATAY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?