Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım ben leneva ve kaçamak yapan diğer arkadaşa yazacaktım en sonda sen vardın onlara cevap veren seninkinden alıntı yapıp yapıştrmışım kabak senin başına patladı özür....

ben hala detaylı incelemek üzere senin menülerini paylaşmanı bekliyorum.
neyseki gerek kalmamış. tebrikler

teşekkürler leneva. Aslında 3 kilo fazlalığım var ama arkadaşlarım yüzümün çöktüğünü, artık kilo vermemem gerektiğini söylüyorlar.Bazı arkadaşlarımda yüzümün çöktüğünü fakat zamanla oturacağını söylüyorlar. Ne yapacağıma karar veremedim. 53 kiloda mı kalsam, 50 kiloya insem mi bilemedim. Bu arada çok inceldiğimi de söyleyenler var hatta mekik çekiyorsun ama bize söylemiyorsun diyenlerde var. Ama mekik falan çekmiyorum kışa girerken çekmeyi düşünüyorum. Yani gerçekten Karatay diyetiyle inceliyor insan. Belki okuyan ya da karatay diyetine yeni başlayanlar inanmayacak ama gerçekten inceldim. 2 gündür eski beslenme şeklime döneyim dedim ama hem kendimi suçlu hissettim hem de artık ekmek falan istemedi canım. Sence ne yapmalıyım?

bu sefer hakettin

56 dan 53 e indim 3 ayda

çok uzun sürede inmişsin canım ya... karatay hocayla ilgili bir site var yazmam sakıncalımı bilemediğim için yazmıyorum....bugün benimle başlayan bir bayan 2 ayda 10 kg vermiş kıskandım ...ben ilk ay 5 sonra duraksama bu hafta da 1 verdim....

Evet çok uzun sürede indim. Normalde 1 ayda inmem gerekirdi. Ama ben çok zor kilo veriyorum zaten bu 3 ayda 3 kilo benim için mucize. 10 senedir spor yapıyorum ama hiç kilo veremiyordum yediklerimide kısmama rağmen. 2 ayda 10 kilo veren arkadaşını kıskanman normal bende hep yiyip yiyip kilo verenleri kıskanırdım. Ben kısıtlı yememe rağmen veremezdim. Ama üzülme bu bünyeden bünyeye değişiyor. Benim arkadaşımda 1 ayda 8 kilo veriyor. Ama o kadar kilolu ki. Ve çok kilolu olanlar daha hızlı veriyor. Eminim 10 kilo veren arkadaş senden çok çok kiloludur. Ve ilk ay 5 kilo vermen müthiş tebrikler. En kısa zamanda istediğin kiloya ulaşman dileğiyle.

meraba hanımlar aranıza yeni katılıyorum 79 kiloyum 155 boyundayım acilen zayıflamak istiyorum yardımcı olur musunuz ramazanda geldi napcaz valla :)

slm tebrik ederim yine kilo vermeyi basarmissin az yada cokfark etmez herkesin bunyesi farkli bakalim ben ne kadar verecegim

bence 3 ayda 3 53 kilo için gayet iyi ben 53 kilo olsam başka ne isterim ki? ben 1 ayda 3.5 falan verdim ama çok düzenli yürüyemedim..

meraba hanımlar aranıza yeni katılıyorum 79 kiloyum 155 boyundayım acilen zayıflamak istiyorum yardımcı olur musunuz ramazanda geldi napcaz valla :)
karataya hoş geldin canım, boyumuz kilomuz yakın, senin yaşın kaç ? ayrıca ramazan diyete engel değil, zaten karatay 2 öğün öneriyor, ben aynen dvm edicem ramazanda da karataya..

karataya hoş geldin canım, boyumuz kilomuz yakın, senin yaşın kaç ? ayrıca ramazan diyete engel değil, zaten karatay 2 öğün öneriyor, ben aynen dvm edicem ramazanda da karataya..

40 a girdim canım 20 yaşında kızım var :)) birlikte devam edelim cnm yediklerimi buraya yazarım nasıl bi menü uyguluyorsun

'Saat 15 te'olarak düzelttim 15 içli köfte zannedilmesin bana da yazık bi sürü çanta yerim:))))

Saat 14:00 bir bardak kefir +1 nektari. Saat 17:45 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı+ 3 kaşık börülce+1 kase yoğurt 30 dk bisiklet + 50 squat

40 a girdim canım 20 yaşında kızım var :)) birlikte devam edelim cnm yediklerimi buraya yazarım nasıl bi menü uyguluyorsun
allah bağışlasın maşallah sen erken kalkıp yol alanlardansın.. ben 35 yaşındayım ve oğlum 8 yaşında.. ben hafta içi 3 öğün haftasonu 2 öğün besleniyorum.. karatyda 2 öğün önerileriyor.. karatayın kitabını okumanı yada netten iyi araştırmanı tavsiye ederim, ben 4 kitabını aldım hocanın henüz bitiremedim o ayrı.. özetle protein ağırlıklı ve glisemik indeksi düşük besinler yiyoruz.. hazır ve işlenmiş gıdalar tüketmiyoruz... kolay gelsin canım..

öyle oldu canım amin seninkini de allah bağışlasın .. ah şu iştah olmasa ama artık kafama koydum bu seferki diyette inşallah vericem şu kiloları

Akşam:4 tane tavuk köfte,közlenmiş biber.

Akşam taş kadayıf vardı ama yemedimm:124:

SABAH;1 muz,1 parça peynir 5 adet ceviz... ÖĞLEN;1 kase susamlı yoğurt,1 kase tarhana çorbası AKŞAM;1 tabak bulgurlu semizotu,yoğurt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…