kaç kiloydun 53 e indin..ne kadar sürede verdin canım
gül_0663 sana katılıyorum ben zaten tatlı düşkünü değilimdir, ama eskiden regl dönemlerinde isterdi o zaman da tahin helvası yada bitter çikolata yerdim.. başlayalı benim de 1 ayı geçti ve ben de tatlı ile kaçamak yapmadım.. kaçamak yapma ihtiyacı da duymadım, kaçamaklarım izin verilen gıdaları abartmakla yada öğün aralarını kısa tutmakla oldu ama akşamki kaçamağım kirazdı, o kadarcık da oluversin be gül0663 :) ama bunu telafi edeceğim, bu akşam ya hafif besleneceğim yada yemeyeceğim ve 6 km yürüyeceğim..
ben hala detaylı incelemek üzere senin menülerini paylaşmanı bekliyorum.
neyseki gerek kalmamış. tebrikler
sabah:kk
ara(maalesef):1 dilim katıklı ekmek,2 çatal sütlü tatlı,1 erik.(sabah kahvesi vardı yemezsem çok tuhaf bakıp inceliyorlar yoksa çok canım çekmemişti aslında)biraz rahatsız olsam ekmek yemeğe başlasan iyi olur demeye başlıyorlar
öğlen 151 içli köfte,4 kaşık güveç,yarım kase yoğurt.
akşama erken yarım öğün düşünüyorum
56 dan 53 e indim 3 ayda
56 dan 53 e indim 3 ayda
çok uzun sürede inmişsin canım ya... karatay hocayla ilgili bir site var yazmam sakıncalımı bilemediğim için yazmıyorum....bugün benimle başlayan bir bayan 2 ayda 10 kg vermiş kıskandım...ben ilk ay 5 sonra duraksama bu hafta da 1 verdim....
çok uzun sürede inmişsin canım ya... karatay hocayla ilgili bir site var yazmam sakıncalımı bilemediğim için yazmıyorum....bugün benimle başlayan bir bayan 2 ayda 10 kg vermiş kıskandım...ben ilk ay 5 sonra duraksama bu hafta da 1 verdim....
karataya hoş geldin canım, boyumuz kilomuz yakın, senin yaşın kaç ? ayrıca ramazan diyete engel değil, zaten karatay 2 öğün öneriyor, ben aynen dvm edicem ramazanda da karataya..meraba hanımlar aranıza yeni katılıyorum 79 kiloyum 155 boyundayım acilen zayıflamak istiyorum yardımcı olur musunuz ramazanda geldi napcaz valla :)
karataya hoş geldin canım, boyumuz kilomuz yakın, senin yaşın kaç ? ayrıca ramazan diyete engel değil, zaten karatay 2 öğün öneriyor, ben aynen dvm edicem ramazanda da karataya..
ara(maalesef):1 dilim katıklı ekmek,2 çatal sütlü tatlı,1 erik.(sabah kahvesi vardı yemezsem çok tuhaf bakıp inceliyorlar yoksa çok canım çekmemişti aslında)biraz rahatsız olsam ekmek yemeğe başlasan iyi olur demeye başlıyorlar
öğlen saat 15 te:1 içli köfte,4 kaşık güveç,yarım kase yoğurt.
Arkadaşlar merhaba yazlıkta olduğundan dolayı giremedim. Bugün 12. Günüm 60 kg ile başladım sabah ilk kez tartıldım 58.3 üm😘😘😘😘👯😘👯😘mutluyum çok hem de Bu sabah saat 10: bir domates+salatalık +biraz peynir+çay+yarım avuç ceviz artık cnm hiç yumurta istemiyor 😣saat 12:sade kahve
bu seferhakettin
allah bağışlasın maşallah sen erken kalkıp yol alanlardansın.. ben 35 yaşındayım ve oğlum 8 yaşında.. ben hafta içi 3 öğün haftasonu 2 öğün besleniyorum.. karatyda 2 öğün önerileriyor.. karatayın kitabını okumanı yada netten iyi araştırmanı tavsiye ederim, ben 4 kitabını aldım hocanın henüz bitiremedim o ayrı.. özetle protein ağırlıklı ve glisemik indeksi düşük besinler yiyoruz.. hazır ve işlenmiş gıdalar tüketmiyoruz... kolay gelsin canım..40 a girdim canım 20 yaşında kızım var :)) birlikte devam edelim cnm yediklerimi buraya yazarım nasıl bi menü uyguluyorsun
allah bağışlasın maşallah sen erken kalkıp yol alanlardansın.. ben 35 yaşındayım ve oğlum 8 yaşında.. ben hafta içi 3 öğün haftasonu 2 öğün besleniyorum.. karatyda 2 öğün önerileriyor.. karatayın kitabını okumanı yada netten iyi araştırmanı tavsiye ederim, ben 4 kitabını aldım hocanın henüz bitiremedim o ayrı.. özetle protein ağırlıklı ve glisemik indeksi düşük besinler yiyoruz.. hazır ve işlenmiş gıdalar tüketmiyoruz... kolay gelsin canım..
öğlen saat 15te:1 içli köfte,4 kaşık güveç,yarım kase yoğurt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?