sen 2 öğün yapıyorsun o zaman ben 3 öğün diye düşündüm
2 öğün yaptığım günler ben de bu kadar yiyorum ama yağı daha az alıyorum
xc9 çok tatlısı yaaa. felluza, yklme denvire yaptığın yorumlara bayıldım.
hoca 1 bardak demedi. 1 kahve fincanı meyve suyu içebilirsiniz dedi. acaba ikisi farklı program ve hoca 2 sini de mi dedi??????
dün yediklerim
iftarda 1 byk bardak ayran, su, fırında patates, semizotu salatası 4 büyük hurma, 1 şeftali
iftardan sonra çekirdek çitledim.
01.00 4 büyük hurma biraz patates. ben önceleri oruç tutarken konuşmaya bile halim olmazdı. ama şimdi geyet iyiyim. enerjimde bariz bir düşüş yok. çok mutlu oldum.
ama gece 1 gibi kendimi kötü hissettim. sanki bacaklarım kesildi. elim ayağım titredi. sonra hemen geçti. bu yediğim patatesten de olabilir şeyi biraz fazla kaçırmıştım ondanda olabilir.
Eki Görüntüle 751580 karataydan sonra
afiyet olsun canım...yediğin hurmalar seni tırmalar ...diye espriler vardır....bu hurmalarda seni tırmalayacak hurma yemek yok onun yerine zeytin yemek lazımmış (karatay hoca 10-15 tane zeytin yerseniz eliniz ayağınız titremez diyor).. sadece ramazan içinde 1-2 tane kaçamak olabilirmiş..
hurma kan şekerini yükseltir...patates kan şekerini yükseltir....şeftali de aynı ..bütün olmazlar biraraya gelmiş
ben hurmayi cok seviyorum bundan dolayimi yavas kilo veriyorum iki gundur tartiliyorum 67.3 geliyorum sinir oldum birde adet gecikmesi oluyor bende kendimi bilmesem hamileyim diyecegim:))
hoca tv de '' bana kibrit kutusu demeyin, fıttırıyorum'' dedi. el hareketleriyle de destekledi,çok güldüm herkes kendi elinin ayası kadar yağlı peynir yiyecek dedi.
xc9 çok tatlısı yaaa. felluza, yklme denvire yaptığın yorumlara bayıldım.
hoca 1 bardak demedi. 1 kahve fincanı meyve suyu içebilirsiniz dedi. acaba ikisi farklı program ve hoca 2 sini de mi dedi??????
teşekkürler canımwavvvvv süper olmussun darisi kilo vermek isteyenlere:))
cok özledim zayif halimi(((
teşekkürler canımsüpersin canım......ben bu kg dayken daha tombuldumsenin boyun uzun sanırım benim 1.58'im
Selam kizlar bugun iftardan on dk once 67kg geldim bu gercek olabilir mi?
İftar menum bol su tarhana corbasi yarim lahmacun iki parmak kadar kiyma tepsi ceyregin yarisi kadar pide ekmek uc hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?