Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sen 2 öğün yapıyorsun o zaman ben 3 öğün diye düşündüm
2 öğün yaptığım günler ben de bu kadar yiyorum ama yağı daha az alıyorum

evet canım genelde 2 öğün yapmaya çalışıyorum sabah 9 akşam 19.30

karatay hoca geçen gün yeşil elma programında sızma yağ yada soğuk sıkım yağ kullanmaktan korkmayın, elinizi korkak alıştırmayın salataya, zeytine, domatese bolca dökün vücudumuzun bu yağlara ihtiyacı var dedi..

38 yıldır yağ kullanmıyordum çocuklar dökünce yağlı yemeyin kg yapar diyordum hep öyle kandırdılar bizi ömür boyu kabızlık çektim...şimdi bolca dökmeye çalışıyorum kabızlığa iyi geliyor....karatay hoca hergün tuvalete çıkamazsanız toksinler birikir diyor

dün yediklerim
iftarda 1 byk bardak ayran, su, fırında patates, semizotu salatası 4 büyük hurma, 1 şeftali
iftardan sonra çekirdek çitledim.
01.00 4 büyük hurma biraz patates. ben önceleri oruç tutarken konuşmaya bile halim olmazdı. ama şimdi geyet iyiyim. enerjimde bariz bir düşüş yok. çok mutlu oldum.
ama gece 1 gibi kendimi kötü hissettim. sanki bacaklarım kesildi. elim ayağım titredi. sonra hemen geçti. bu yediğim patatesten de olabilir şeyi biraz fazla kaçırmıştım ondanda olabilir.

o kiloyu vermekte okdara kolay olmayabilir. ramazan davetleri. gece yemeler falan. hem versemde burayı terk etmeyi düşünmüyorum

afiyet olsun canım... yediğin hurmalar seni tırmalar ...diye espriler vardır....bu hurmalarda seni tırmalayacak hurma yemek yok onun yerine zeytin yemek lazımmış (karatay hoca 10-15 tane zeytin yerseniz eliniz ayağınız titremez diyor).. sadece ramazan içinde 1-2 tane kaçamak olabilirmiş..

hurma kan şekerini yükseltir...patates kan şekerini yükseltir....şeftali de aynı ..bütün olmazlar biraraya gelmiş

2 tane sarma 3 kaşık kısır
ayran

ara 10tane badem 3 erik kurusu

akşam yemeği erken oldu umarım yatmadan bişey yemem
sabah görüşürüz

hoca tv de '' bana kibrit kutusu demeyin, fıttırıyorum'' dedi. el hareketleriyle de destekledi,çok güldüm herkes kendi elinin ayası kadar yağlı peynir yiyecek dedi.

karatay hocam sinirlenince çok güzel oluyorsun

ben genelde 1 kk yiyorum bana yetiyor ama daha fazla da yenebildiğini biliyorum yazarken acaba yeni gelenlere yanlış örnek oluyor mu diye de düşünüyorum ama biz de yalan yok 1kk sa 1kk 1dilimse yani avuç içi 1 dilim olduğu gibi yazıyorum hoca duyarsa bana da kızarmı ki

xc9 çok tatlısı yaaa. felluza, yklme denvire yaptığın yorumlara bayıldım.
hoca 1 bardak demedi. 1 kahve fincanı meyve suyu içebilirsiniz dedi. acaba ikisi farklı program ve hoca 2 sini de mi dedi??????

senin bütün yorumların çok tatlı canımcım meyve suyu konusuna gelirsek benim yanlış duyma ihtimalim var hoca tv ye çıkınca herkes bak seninki çıktı deyip laf kalabalığı yapmıştı

Son düzenleme:
Selam kizlar bugun iftardan on dk once 67kg geldim bu gercek olabilir mi?
İftar menum bol su tarhana corbasi yarim lahmacun iki parmak kadar kiyma tepsi ceyregin yarisi kadar pide ekmek uc hurma

slm kızlar
iftar:
1 hurma
3 fındık
1tabak yayla çorbası
1.5 tabak barbunya çok oldu biliyorum
bol salata
ve bo bol su

birazdan 3 mil yürüyeceğim

wavvvvv süper olmussun darisi kilo vermek isteyenlere:))

cok özledim zayif halimi(((
teşekkürler canım
kilo vermek gerçekten de zormuş:2: duraksamalar veya geri alma çok oluyor ama değer bilinçli bir şekilde vazgeçmeden devam etmek gerekiyor canım bence sen de başarabilirsin

sabah:kk
saat17.30 2şiş et,salata,2 dilim lavaş,1 ayran
1 avuç badem yedim saat 22 00 gibi

dün Adana ya gidememiştik,bugün gittik geçmiş olsun işini hallettikten sonra kebapları götürdük

güzel yorumlarınızla beni motive ettiniz çoook teşekkürler:))

xc9 cum bir tatil düşünüyoruz...inşallah kısmet olur ağustosun sonu falan...ama benim ilginç bir tarafım var tatillerde çabuk sıkılıyorumm,aklım çocuklarda çiçeklerde köpeklerde kalıyor:44:

Selam kizlar bugun iftardan on dk once 67kg geldim bu gercek olabilir mi?
İftar menum bol su tarhana corbasi yarim lahmacun iki parmak kadar kiyma tepsi ceyregin yarisi kadar pide ekmek uc hurma

ortalama 17 saat aç kalınıyor canım. tabiikide gerçek. ramazan bitene kadar hepiniz fıstık gibi olacaksınız. yalnızca insülin direncimizi tetikleyen gıdalar tüketmemeliyiz( mesela ben hurma, patates filan yiyorum ya) ki ramazan bitince kilo almayalım

günaydın sabah 1 kase kiraz yedim
şimdide içine tarçın attığım suyumdan içiyorum
10.30 gibi karatay kahvaltısı yapıcam umutluyum busefer vericem ben bu kiloları:))

SABAH;tek yumurtalı kk +2 çay kaşığı ahududu reçeli(bahçeden toplayıp reçel yaptım ee tabii arada tadına da baktım) ÖĞLEN;1 kase keten tohumlu koyun yoğurdu,1 çay bardağı fındık AKŞAM;actifryda yapılmış kızartma patateslerden yemedim sadece patlıcan,kabak,biber ve yoğurt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…