Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

duydum ki unutmamışsınız gözlerimin rengini.teşekkürlerrr.

ben dün iftarda,
mercimek çorbası
hünkar beğendi
2-3 içliköfte
biraz ceviz,1dilim pide yedim.

sonra çayın yanına da elcağazlarımla yaptığım az şekerli fındıklı güllaçı oturttum.yanında 3-4 erikte yedim.

sonra 12 gibi sen yat.sahura kalkama...Ama yine de oruçluyum tabii.Nedense kendimiiyi hissediyorum.yani ne biliyim yediğim eriğin bile pişmanlığı geçmiş oldu böyle.umarım akşama bayılmam.

bugün iftarda;
karalahana çorbası
haşlanmış tavuk,salata ve mücver (az unlu),sonra çay yanında güllaç

sahurda:karatay kahvaltısı.

ilk defa ramazanda kilo vereceğim inşallah.

herkese merhaba..
sanırım bir aydan uzun süredir yazmadım ama diyetim devam ediyor. yaklaşık 10-11 kilo verdim. 3 ay gibi bir zamanda çok mutluyum. daha da devam edeceğim. bazı bazı karatay diyetinden çıkmış olsam da ana hatları ile diyeti sürdürdüm ve sonuç başarılı. umarım bir 10 kilo daha verebilirim:) herkese iyi günler dilerim...

saat 11.00
kk kahvaltısı
10 tane badem
1 yumurtadan omlet
salatalık domates
10 tane zeytin
1kk peynir

öğle yemeği yemem artık 4 gibi bişeyler yerim
akşama da ara öğün yaparım

buarada söylemeyi unuttum dün 2 km yürüdüm :))
bugün 3 km işallah:))

günaydın arkadaşlar..ramazanın ilk günü ile ondan önceki günü karşılaştırdım...

1 günlük kilo analizimi paylaşmak istiyorum...

pazartesi sabah............................73.1 (normal kilom)
pazartesi akşam yemekten sonra.....74
sahurdan sonra..............................76 (akşamdan sahura kadar 2 lt su içmişim :)
iftardan önce.................................72.8

sahurla iftar arası 3.2 kg fark var

saat 13.00
1 kase yoğurda elma kurusu karıştırıp yedim
ama nedense çok acıktım yaa:)
4e kadar bekleyemicem sanırım:)

herkese selam
dün sahurda 1 bardak süt ile 3-5 fındık yemiştim, dün bütün çok kötüydüm, halsizdim, hiç bişeye konsantre olamadım, işten izin aldım erken çıktım amaevde de ne yatabildim ne kalkabildim,bir tuhaftım yani..ilk kez bu kadar zorlandım bir ramazanda.. o yüzden bugün sahurda iyi beslendim ve daha iyiyim çok şükür..

sahur menüm:
2 tereyağlı yumurta
1 parça yufka
peynir, zeytin
domates, maydonoz
2 bardak su içebildim..

Saat 14.00
1 adana
3-4 kaşık bulgur pilavı
salata

niye bukadar çabuk acıktım acaba ben ya 11 de kahvaltı yapmıştım oysaki

canım karatay kahvaltısını tam yapınca ne acıkıyorsun ne susuyorsun ......gündüzde enerjik oluyorsun ben 2 gecedir 3-4 saat sahurdan sonra ancak uyuyabiliyorum sabah iş için yataktan zor kalkıyorum kalkıncada hiç uykum kalmıyor oruçlulardan daha zindeyim maşşallah diyeyim kendime

canım kahvaltıda 1 yumurta yemişsin 2 ye çıkar ve 8 kelebek ceviz ye bunlar tok tutar......
tşk cnm öyle yapim dimi kahvaltıda nedense canım bişey istemiyor
bademleri bile zorla yedim bende
ara öğün de yoğurtun yanında kuruyemş yemedim
ondan mı acaba diye düşünmüştüm

Saat 14.00
1 adana
3-4 kaşık bulgur pilavı
salata

niye bukadar çabuk acıktım acaba ben ya 11 de kahvaltı yapmıştım oysaki

canım kahvaltıda 1 yumurta yemişsin 2 ye çıkar ve 8 kelebek ceviz ye bunlar tok tutar......

tşk cnm öyle yapim dimi kahvaltıda nedense canım bişey istemiyor
bademleri bile zorla yedim bende
ara öğün de yoğurtun yanında kuruyemş yemedim
ondan mı acaba diye düşünmüştüm

canan hoca kahvaltıyı krallar gibi yapın doyana kadar yeyin diyor...az yeyince vücuk kıtlığa gireceğim diye depoya yağ olarak atarmış....az yiyerek zayıflama karatayda geçerli değil doyana kadar yiyerek düşük glisemik indeksli yiyeceklerle zayıflama geçerli...ben kızıma (15 yaşında) kahvaltıyı zorla yediriyorum bunuda ye bunuda diye az yerse acıkıyor alıştı artık hepsinden yiyor acıkmıyor

Herkese Merhaba,
Yeni üyeyim ve ben de çok farklı diyetisyen denemelerimden sonra bana en mantıklı gelen Karatay Diyeti'ne başladım,
Hem geçen sürecimi paylaşmak, fikir alışverişlerinde bulunmak için aranıza katılmak istedim.. : )
Sabah kahvaltım aşağıdaki gibiydi ve inanın 14:00 e kadar nerdeyse hiç acıkmadım, boşa yemişiz bu güne kadar hamurları..: (

Sabah saat 09:00
2 yumurta (kayısı)
6-7 ceviz
az b.peynir
7-8 zeytin
kırmızı tatlı biber
domates & salatalık
elmalı & tarçınlı çay

Ya bu arada ben de kilo çizelgesi istiyorum.. : ) Nerden bulabilirim ?

aramıza hoş geldin kk da kilo çizelgesi yapılması tarif ediliyor. oradan bakabilirsin.

saat 16.30 bir yumurta
1 elma
1 salatalık
1 lokma ekmek !
iyi akşamlar herkese yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…