Herkese Merhaba,
Yeni üyeyim ve ben de çok farklı diyetisyen denemelerimden sonra bana en mantıklı gelen Karatay Diyeti'ne başladım,
Hem geçen sürecimi paylaşmak, fikir alışverişlerinde bulunmak için aranıza katılmak istedim.. : )
Sabah kahvaltım aşağıdaki gibiydi ve inanın 14:00 e kadar nerdeyse hiç acıkmadım, boşa yemişiz bu güne kadar hamurları..: (
Sabah saat 09:00
2 yumurta (kayısı)
6-7 ceviz
az b.peynir
7-8 zeytin
kırmızı tatlı biber
domates & salatalık
elmalı & tarçınlı çay
aramıza hoşgeldiniz.....pazartesi günleri kilo bildirimimiz var liste yapılıyor...
Weight Loss - Diet Ticker adresine girin türkçeye çevirin yönlendirmeleri takip ederek yapabilirsiniz .......
oradan yapılıyor çizelge
çok teşekkürler, hoşbulduk.. : ) Orayı da incelicem birazdan, işden fırsat kalmıyor, arada kaçıyorum buraya,
Ok, pzt ben de bildirim yaparım.. : )
arama motorundn tickerfactory weight loss yaz
takıldığın yerleri sor ben san yardımcı olurum.
Çok tşk Menekşe, akşam incelicem artık.. : )
işde zor oluyor.
herkese merhaba..
sanırım bir aydan uzun süredir yazmadım ama diyetim devam ediyor. yaklaşık 10-11 kilo verdim. 3 ay gibi bir zamanda çok mutluyum. daha da devam edeceğim. bazı bazı karatay diyetinden çıkmış olsam da ana hatları ile diyeti sürdürdüm ve sonuç başarılı. umarım bir 10 kilo daha verebilirim:) herkese iyi günler dilerim...
kilo vermiş diğer arkadaşlar da resim koysa ne güzel olur
kızlar bu aralar ekmeğe karşı koyamıyorum beni ye diyor sanki
ben de kıramıyorum az da olsa yiyorum bu gidişe dur demem gerek en iyisi yarın restimi çekeyim
sabah
kıymalı yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
domates-biber
1 elma
1 avuç yerfıstığı
1 elim büyüklüğünde pide
akşam
1 tabak bamya
1 kase cacık
1 kase donmuş şekersiz erik kompostosu(burada hava o kadar sıcak ki soğuk su kesmiyor donmuş bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum)
1 saat yürüyüş 3-4 lt su
Pide için al sana
Ve saat 16:30 gibi 3 kaşık light yogurt içine bir kayısı,bir kırmızı erik ve az tarçin ekleyip yedim,
üzerine yeşil çay.. : )
Herkese iyi akşamlarr...
Ve saat 16:30 gibi 3 kaşık light yogurt içine bir kayısı,bir kırmızı erik ve az tarçin ekleyip yedim,
üzerine yeşil çay.. : )
Herkese iyi akşamlarr...
Dün mutfağı toparlarken 1 dilim kremalı kek yedim( hem de 24:00 da.. akşam yemeğimi erken yedim ondan çoook cazip göründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?