Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tebrikler

kilo vermiş diğer arkadaşlar da resim koysa ne güzel olur

ben de koyacağım da eski halimin resmi yok bi de ben fotoğraflarda hep kilolu çıkıyorum pek bişey anlaşılmaz herhalde

erensoy
hoşgeldin aramıza karatayda light ürün yemiyoruz doğal yağlı yoğurt süt ve peyniri rahatlıkla yiyebilirsin

kızlar bu aralar ekmeğe karşı koyamıyorum beni ye diyor sanki
ben de kıramıyorum az da olsa yiyorum bu gidişe dur demem gerek en iyisi yarın restimi çekeyim

sabah
kıymalı yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
domates-biber
1 elma
1 avuç yerfıstığı
1 elim büyüklüğünde pide

akşam
1 tabak bamya
1 kase cacık
1 kase donmuş şekersiz erik kompostosu(burada hava o kadar sıcak ki soğuk su kesmiyor donmuş bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum)

1 saat yürüyüş 3-4 lt su

Pide için al sana

9:00.Sabah:karatay kahvaltısı

17:30. 1 lahmacun,yarım dilim kremalı kek(cıssss),1 tabak taze fasülye,1 dilim katıklı ekmek(cısss)

Çantaları hakkettim

iftarda yediklerim

yayla çorbası
barbunya
yoğurt
tavuk sote den çok az yedim
3 kayısı
5-6 fındık
su
şimdi de çay içiyorum
bi ısırık pide

birazdan 3 mil yürüyeceğim
inşallah ramazanda bu şekilde devam edersem 4-5 kiloyu hedefliyorum

Ve saat 16:30 gibi 3 kaşık light yogurt içine bir kayısı,bir kırmızı erik ve az tarçin ekleyip yedim,
üzerine yeşil çay.. : )

Herkese iyi akşamlarr...

erensoy aramıza hoşgeldiniz ve hemen ilk uyarımızı yapalım.. xc9 un da dediği gibi biz hiç bir diyet ürünü yemiyoruz, herşeyin en doğalını, en güzelini yiyoruz, karatayın en güzel yanı da bu bence.. evde yapılmış yoğurttan hemi de kaymaklı tarafından rahat rahat yiyoruz.. ben yoğurdun kaymağını çok severim ve eskiden kaymaklı yoğurt yerken vicdan azabı duyardım, karatay sayesinde bu suçluluk duygusundan kurtuldum :)

xc9 ben de hocadan yüz buldum bol tereyağlı az pide yiyebilirsiniz demişti, ona istinaden ben de yiyorum bu ara, o yüzden pide için sana çanta atmaya hakkım yok diye düşünüyorum.. bana da atmayın lütfen, şurda ramazan dışında olmuycak zaten, ayrıca da tüm gün aç olduğumuzdan yediğimizi de yakıyoruzdur heralde..

bu arada sahur menüm karatay kahvaltısına ek olarak bol tereyağlı küçük bir parça pide, 3 bardak su

sabah
biberli omlet
büyük bir parça peynir
8 zeytin
domates-salatalık
3 kayısı
1 çay bardağı fıstık
1 kupa biberiye çayı

akşam
4 tane fırında pişmiş mücver
1 kase cacık
1 kase yayla çorba

erensoy aramıza hoşgeldin xc9 ben buralarda sıcaktan yürüyemiyorum pes ettim,sen daha sıcak yerde istikrarla yürüyüşüne devam ediyorsun ya tebrik ve takdir ediyorum

Dün mutfağı toparlarken 1 dilim kremalı kek yedim( hem de 24:00 da.. akşam yemeğimi erken yedim ondan çoook cazip göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…