erensoy aramıza hoşgeldinxc9 ben buralarda sıcaktan yürüyemiyorum pes ettim,sen daha sıcak yerde istikrarla yürüyüşüne devam ediyorsun ya tebrik ve takdir ediyorum
Aramıza hoşgeldin bildirimlerini bekliyecez canım:)) kitapları da mutlaka alıp oku derim..!!
mrb..hoşbulduk,çok tşk.. : ) kitaplar var evet, kışdan okumaya başlamıştım epey önce.
farklı metodlar denerken vakit kaybettim sadece,
Bu arada bir arkadaşım da light yerine normal yoğurt yiyebilirsin demiş, tşk ederim ona da,
iş yerinde hazır vardı diye onu bitirmek istedim, Kendim mayalıyorum şimdi, normale döneceğim.. : )
Destekleriniz için tekrar tşk !!
: ))
ben dün yatsıdan sonra 11 gibi yürüdüm çok güzeldi, gece geç vakit olmasına rağmen park o kadar doluydu ki.. böyle bir imkanınız var mı bilmiyorum ama varsa tavsiye ederim kızlar..
haklısın seamcim, akşam iftardan sonra çıkmak gerçekten zor oluyor ama çıknca da iyiki çıkmışım diyorum.. bu kocişler hep böyle, biz de çok zorlanıyoruz çıkarırken, aslında bizim parkta ıssız yerler yok ama yine de eve dönüş yolu ıssız tek gitmek sıkıntı olabilir.. sonbaharı beklemek istemezsen evde leslie falan yapabilirsin canım..ah mahzencim ahhyürüyüş yolum bana 6-7 dakika mesafede...akşam geç saat olunca eşim tek göndermiyor,biraz ıssız yerler var...kendi de koca göbeğini kaldırıp bana eşlik etmiyor...sen benle gel bankta otur ben yürüyeyim diyorum,yemeğin rehaveti,serinleten rüzgarın ferahlığı ile uykusu geliyor başlıyor esnemeye...ee tabi ben huzursuz oluyorum15-20 dak.bitiriyorum(ki bu sadece haftada 1 oluyor ısrarlarım üzerine) böyle olunca da en iyisi sonbaharı beklemek
hoşgeldiniz aramıza, karatayla kilo verme kişiden kişiye değişiyor haliyle ama diyete dikkat eder ve spor da yaparsan 4 kilo verirsin, ben ilk ay 4 kilo verdim diyebilirim.. başlayalı 1.5 ay oldu, şuan 1 ileri 1 geri gidiyorum ama ramazanda bunu kıracağımı düşünüyorum..merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum dukan da yaklaşık 10 kilo verdim ama 5 kilosunu hemen aldım artık sağlıklı kilo vermek istiyorum ramazanda da yapılabiliyor galiba kitabını aldım okudum ama 2-3 ay oluyo,, siz ce karatay diyeti ile ayda ortalama ne kadar veriliyor birde ramazan da yapınca diyeti acıkır yada susarmıyım cçokkk:18:
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum dukan da yaklaşık 10 kilo verdim ama 5 kilosunu hemen aldım artık sağlıklı kilo vermek istiyorum ramazanda da yapılabiliyor galiba kitabını aldım okudum ama 2-3 ay oluyo,, siz ce karatay diyeti ile ayda ortalama ne kadar veriliyor birde ramazan da yapınca diyeti acıkır yada susarmıyım cçokkk:18:
teşekkürler arkadaşlar 2 kilo vermek iyi almazsak tabi çünkü diğer diyetlerde hizli veriyosun da ne oluyor hemen alıyorsun,Aramıza hoşgeldin:) kilo verme kişiye göre değişiyor ben ayda ortalama 2 kilo verdim mesela,arada kaçamaklarım oldu,sporum da yok.düzensiz yürüyüşlerim oldu.
Her gün düzenli mönü bildirimi yaparsan, pt günleri de 14 00 a kadar kilo bildirimi yaparsan yarışmamıza da katılabilirsin:)
................
xc9 ben de hocadan yüz buldum bol tereyağlı az pide yiyebilirsiniz demişti, ona istinaden ben de yiyorum bu ara, o yüzden pide için sana çanta atmaya hakkım yok diye düşünüyorum.. bana da atmayın lütfen, şurda ramazan dışında olmuycak zaten, ayrıca da tüm gün aç olduğumuzdan yediğimizi de yakıyoruzdur heralde..
bu arada sahur menüm karatay kahvaltısına ek olarak bol tereyağlı küçük bir parça pide, 3 bardak su
erensoy aramıza hoşgeldinxc9 ben buralarda sıcaktan yürüyemiyorum pes ettim,sen daha sıcak yerde istikrarla yürüyüşüne devam ediyorsun ya tebrik ve takdir ediyorum
sen o pastayı akşam da yedin biliyorumDün mutfağı toparlarken 1 dilim kremalı kek yedim( hem de 24:00 da.. akşam yemeğimi erken yedim ondan çoook cazip göründü
günaydın herkese çok mutluyum sabah bi tartıldım 81.7 aldığım kiloyu geri vermişim :)) bunu karatay a ve 2 gün 45 dk çevirdiğim eliptik bisiklete borçluyum sanırım :)) emeği oan bana destek olan herkese öpücük yolluyorumkaratay a devam
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum dukan da yaklaşık 10 kilo verdim ama 5 kilosunu hemen aldım artık sağlıklı kilo vermek istiyorum ramazanda da yapılabiliyor galiba kitabını aldım okudum ama 2-3 ay oluyo,, siz ce karatay diyeti ile ayda ortalama ne kadar veriliyor birde ramazan da yapınca diyeti acıkır yada susarmıyım cçokkk:18:
teşekkürler arkadaşlar 2 kilo vermek iyi almazsak tabi çünkü diğer diyetlerde hizli veriyosun da ne oluyor hemen alıyorsun,
peki yemekleri normal şekildemi yapıyoruz dukanda kendi yemeğini yapmak zorundaydım hep ve bazen sıkıntı oluyordu,
teşekkürler arkadaşlar 2 kilo vermek iyi almazsak tabi çünkü diğer diyetlerde hizli veriyosun da ne oluyor hemen alıyorsun,
peki yemekleri normal şekildemi yapıyoruz dukanda kendi yemeğini yapmak zorundaydım hep ve bazen sıkıntı oluyordu,
ah mahzencim ahhyürüyüş yolum bana 6-7 dakika mesafede...akşam geç saat olunca eşim tek göndermiyor,biraz ıssız yerler var...kendi de koca göbeğini kaldırıp bana eşlik etmiyor...sen benle gel bankta otur ben yürüyeyim diyorum,yemeğin rehaveti,serinleten rüzgarın ferahlığı ile uykusu geliyor başlıyor esnemeye...ee tabi ben huzursuz oluyorum15-20 dak.bitiriyorum(ki bu sadece haftada 1 oluyor ısrarlarım üzerine) böyle olunca da en iyisi sonbaharı beklemek
slm bende ayni dertten yakiniyorum benim esimde isten gelince yemekten sonra hemen uzaniyor koltuga bende diyorum aksam yürüyüsü yapali diye ama orali olmuyor yakin olsaydik birlikte yururduk:)))
sen o pastayı akşam da yedin biliyorumo zaman ses çıkarmadım benim de kabahatim var diye ama bu sefer kaçamazsın artık düğün de bitti düştün elime
Çok hakkettim hemdebu hafta aldığım kiloyu vereyim başka bir şey istemem...
Kocan seni yürüyüşe çıkarıyor diye şanslısın:) bizimkiler anca göbiş büyütsün:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?