Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iftarda;
2 yumurtadan bol tereyağlı bol peynirli omlet, semizlik salatası, azıcık havuç salatası, 5 hurma, 2 küçük şeftali, yarım mısır
saat 10buçuk gibi yarım mısır daha yedim. 12 gibi de yattım.
bugün oruçlu değilim, ama kahvaltıda yapmadım. öğlen yemek yerim artık

erensoy aramıza hoşgeldin xc9 ben buralarda sıcaktan yürüyemiyorum pes ettim,sen daha sıcak yerde istikrarla yürüyüşüne devam ediyorsun ya tebrik ve takdir ediyorum

ben dün yatsıdan sonra 11 gibi yürüdüm çok güzeldi, gece geç vakit olmasına rağmen park o kadar doluydu ki.. böyle bir imkanınız var mı bilmiyorum ama varsa tavsiye ederim kızlar..

günaydın herkese çok mutluyum sabah bi tartıldım 81.7 aldığım kiloyu geri vermişim :)) bunu karatay a ve 2 gün 45 dk çevirdiğim eliptik bisiklete borçluyum sanırım :)) emeği oan bana destek olan herkese öpücük yolluyorum karatay a devam

Aramıza hoşgeldin bildirimlerini bekliyecez canım:)) kitapları da mutlaka alıp oku derim..!!

mrb..hoşbulduk,çok tşk.. : ) kitaplar var evet, kışdan okumaya başlamıştım epey önce.
farklı metodlar denerken vakit kaybettim sadece,

Bu arada bir arkadaşım da light yerine normal yoğurt yiyebilirsin demiş, tşk ederim ona da,
iş yerinde hazır vardı diye onu bitirmek istedim, Kendim mayalıyorum şimdi, normale döneceğim.. : )
Destekleriniz için tekrar tşk !!
: ))

Akşamdan başlıyım o zaman ben de, sabah ne yediğim ile bitireyim ;

20:00 - Kabaklı sebzeli (unsuz) karatay böreği
1 kase yoğurt
domates & salatalık
1 saat tempolu yürüyüş
23:00 Bitki çayı şekersiz
Bol Su

sabah - 1 haşlanmış yumurta (dün 2 çok gelmişti..)
az peynir
domates & salatalık
1 çay b.ceviz
7-8 zeytin
Bitki çayı şekersiz
...............

sabah 10.00
1 yumurta rafadan
1 yumurta peynirli omlet
1 salatalık
1kk peynir
10 tane badem
10 tane zeytin
yeşilçay

ben dün yatsıdan sonra 11 gibi yürüdüm çok güzeldi, gece geç vakit olmasına rağmen park o kadar doluydu ki.. böyle bir imkanınız var mı bilmiyorum ama varsa tavsiye ederim kızlar..

ah mahzencim ahhyürüyüş yolum bana 6-7 dakika mesafede...akşam geç saat olunca eşim tek göndermiyor,biraz ıssız yerler var...kendi de koca göbeğini kaldırıp bana eşlik etmiyor...sen benle gel bankta otur ben yürüyeyim diyorum,yemeğin rehaveti,serinleten rüzgarın ferahlığı ile uykusu geliyor başlıyor esnemeye...ee tabi ben huzursuz oluyorum15-20 dak.bitiriyorum(ki bu sadece haftada 1 oluyor ısrarlarım üzerine) böyle olunca da en iyisi sonbaharı beklemek

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum dukan da yaklaşık 10 kilo verdim ama 5 kilosunu hemen aldım artık sağlıklı kilo vermek istiyorum ramazanda da yapılabiliyor galiba kitabını aldım okudum ama 2-3 ay oluyo,, siz ce karatay diyeti ile ayda ortalama ne kadar veriliyor birde ramazan da yapınca diyeti acıkır yada susarmıyım cçokkk:18:

haklısın seamcim, akşam iftardan sonra çıkmak gerçekten zor oluyor ama çıknca da iyiki çıkmışım diyorum.. bu kocişler hep böyle, biz de çok zorlanıyoruz çıkarırken, aslında bizim parkta ıssız yerler yok ama yine de eve dönüş yolu ıssız tek gitmek sıkıntı olabilir.. sonbaharı beklemek istemezsen evde leslie falan yapabilirsin canım..

hoşgeldiniz aramıza, karatayla kilo verme kişiden kişiye değişiyor haliyle ama diyete dikkat eder ve spor da yaparsan 4 kilo verirsin, ben ilk ay 4 kilo verdim diyebilirim.. başlayalı 1.5 ay oldu, şuan 1 ileri 1 geri gidiyorum ama ramazanda bunu kıracağımı düşünüyorum..

Aramıza hoşgeldin:) kilo verme kişiye göre değişiyor ben ayda ortalama 2 kilo verdim mesela,arada kaçamaklarım oldu,sporum da yok.düzensiz yürüyüşlerim oldu.

Her gün düzenli mönü bildirimi yaparsan, pt günleri de 14 00 a kadar kilo bildirimi yaparsan yarışmamıza da katılabilirsin:)

teşekkürler arkadaşlar 2 kilo vermek iyi almazsak tabi çünkü diğer diyetlerde hizli veriyosun da ne oluyor hemen alıyorsun,
peki yemekleri normal şekildemi yapıyoruz dukanda kendi yemeğini yapmak zorundaydım hep ve bazen sıkıntı oluyordu,

ramazanda azıcık pideye müsade vardı di mi peki oruç tutmayanlara da var mı o izin benim ki oruçlu kontenjanından olsun bari ama pzt ye kadar kaçamak yok söz

erensoy aramıza hoşgeldin xc9 ben buralarda sıcaktan yürüyemiyorum pes ettim,sen daha sıcak yerde istikrarla yürüyüşüne devam ediyorsun ya tebrik ve takdir ediyorum

sağol canım vallahi ben de yürüyüş sonunda pert oluyorum ama kocam işin stresini ancak yürüyerek atıyor yoksa bana kalsa klimanın karşısında leslie yaparım resmen sürüyerek çıkartıyor beni

Dün mutfağı toparlarken 1 dilim kremalı kek yedim( hem de 24:00 da.. akşam yemeğimi erken yedim ondan çoook cazip göründü
sen o pastayı akşam da yedin biliyorum o zaman ses çıkarmadım benim de kabahatim var diye ama bu sefer kaçamazsın artık düğün de bitti düştün elime

süper

hoşgeldin canım
topiğin 1. sayfasında ayrıntılar var bi göz at

Karatay uygulanması en kolay diyet çünkü; diyet gibi değil,bir yaşam biçimi.yemekleri hazırlamak ta sorun olmuyor tüm aile fertlerinin yiyebileceği ve yemesi gereken şeyler.doğal şeyler tercih ediliyor.glisemik indeksi yüksek şeyler yenmiyor.(patates,havuç,pirinç,meyve vb.şeyler.)sebzeleri pişirirken zeytinyağlı veya etli pişiriyoruz,ekmek yok,yerine kahvaltıda 1 çay bardağı kavrulmamış tuzsuz,badem,ceviz,fındık yeniliyor.
Kitapları mutlaka alıp okuyun,ben ara sıra göz atıp bilgilerimi tazeliyorum.

ben bu sabah tartildim uzun zamandan sonra 66.9 oldum buda guzel 67 den kurtuldum :))) arada 100 gr oynasa bile insan seviniyor

sen o pastayı akşam da yedin biliyorum o zaman ses çıkarmadım benim de kabahatim var diye ama bu sefer kaçamazsın artık düğün de bitti düştün elime

Çok hakkettim hemde bu hafta aldığım kiloyu vereyim başka bir şey istemem...

Kocan seni yürüyüşe çıkarıyor diye şanslısın:) bizimkiler anca göbiş büyütsün:))

hoşgeldin aramıza
ben karatay'ı harfi harfine uyguluyorum evde karataya uymayan herşeyi kaldırıyorum (şeker,un, makarna, pirinç...v.b) kristal kaya tuzumdan (çankırı kristal kaya tuzu) yağıma (soğuk sıkım zeytinyağı) kadar herşeyi internetten güvenilir yerlerden alıyorum..ben ilk ay 5 kg verdim...sonraki ay hiç veremedim duraksama yaşadım ..15 gündür de 1.5 verdim...benimle başlayan başka bir arkadaşım 2 ayda 10 kg verdi....bu kişiye ve kan değerlerine göre değişiyor..demir, ferritin, B12, D vitamini eksikse kg vermek zorlaşıyor..ben duraksama yaşarken 2. kitabı okuyordum orada zayıflayamama sebeblerini okuyunca hemen kan aldırdım D vitaminim eksikmiş en düşük 30 olması gerekirken 8 miş..takviyeye başladım kg vermemde başladı

iftar yemeğim..mercimek çorbası, kıymalı semizotu yemeği, yeşil salata, yoğurt
sahur...karatay kahvaltısı bol su

hergün işten eve kadar 25 dkk yürüyüş

bu arada karataya alıştırdığım küçük kızım (15 yaşında) öğlen 2 aylığına babasının yanına istanbul'a gitti....orada devam edecekmiş duyda inanma, kalacağı sitede havuz ve spor salonuda var kalçalarını eritip gelecekmiş hadi bakalım ...
istanbul'da okuyan büyük kızımda öğlen bindi akşam benim yanıma gelecek tatilde çocukları değiş tokuş ediyoruz ... yarından itibaren oda karatayı öğrenmeye başlayacak....oğlum Azerbaycan'da onada telefonda bahsetmeye başladım ...1 ay sonra gelince kitaplarını hediye edeceğim orada okuyup uygulayabildiği kadar uygulasın boyu var ama kg da var göbek yağlanmış...ailece karataycı olacağız

Çok hakkettim hemde bu hafta aldığım kiloyu vereyim başka bir şey istemem...

Kocan seni yürüyüşe çıkarıyor diye şanslısın:) bizimkiler anca göbiş büyütsün:))

benimkinde de göbiş var ama o türk kası diyor
erkeklerin ekmekle aralarında organik bi bağ oluşmuş ayrılmaları mümkün değil yoksa o göbek olmayacak

gül-0663

bugün kahvaltıda kulaklarını çınlattım:13:
kaymağa ceviz ve üzüm koyup yedim uzun zamandır yapmıyordum mmmmmmmmmmmm nefis oldu

benim de 10 yaşında kızım var sevdiği yemek varsa karataycıyım sevmediği yemek varsa çocuğum diyor kafası çok karışık anlayacağın

sabah
9.00-10.00
2 yumurta
1 kk peynir
1/4 dilim kaşar
12 zeytin
domates-salatalık-nane
1 yk kaymak+3 ceviz+6 k.üzüm

arada 1 bardak süt
akşam
17.30-18.00
1 tabak kısır
1/2 portakal

1 saat yürüyüş 3-4 lt su olacak yatana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…