Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:1 kase kıymalı sebze çorbası,1 tabak fasülye,2 avuç badem,fındık (ancak doydum)
Akşam: 1 kase yoğurt,1 kase kıymalı bamya.(şimdi yiyecem)
hoşgeldin aramıza
ben karatay'ı harfi harfine uyguluyorum evde karataya uymayan herşeyi kaldırıyorum (şeker,un, makarna, pirinç...v.b) kristal kaya tuzumdan (çankırı kristal kaya tuzu) yağıma (soğuk sıkım zeytinyağı) kadar herşeyi internetten güvenilir yerlerden alıyorum..ben ilk ay 5 kg verdim...sonraki ay hiç veremedim duraksama yaşadım ..15 gündür de 1.5 verdim...benimle başlayan başka bir arkadaşım 2 ayda 10 kg verdi....bu kişiye ve kan değerlerine göre değişiyor..demir, ferritin, B12, D vitamini eksikse kg vermek zorlaşıyor..ben duraksama yaşarken 2. kitabı okuyordum orada zayıflayamama sebeblerini okuyunca hemen kan aldırdım D vitaminim eksikmiş en düşük 30 olması gerekirken 8 miş..takviyeye başladım kg vermemde başladı
ekmek yememeni tavsiye ediyoruz ama hiç yiyemeyeceksen yumurtayı ekmeksiz ve sırf bu yüzden karataydan vazgeçmendense azıcık tam buğday yiyebilirsin bence.. sonraları da alışırsın.. ama ekmeği bırakamasam ben bırakamazdım arkadaşım, ben hiç zorlanmıyorum, hem ekmek yemediğinde çok daha uzun süre tok kaldığını farkedeceksin..Arkadaşlar acaba sabahları bir dilim ekmek yesem çok mu sıkıntı olur ki? yumurtayı tek başına yemek çok zor geliyor
Arkadaşlar acaba sabahları bir dilim ekmek yesem çok mu sıkıntı olur ki? yumurtayı tek başına yemek çok zor geliyor
SABAH;kkk ÖĞLEN;1kase yoğurt 2 tane kabak mücver 10 tane kiraz AKŞAM;yine semizotu yemeği(çok toplamışım),yoğurt,ve cıss 1 parça pide(4-5 gündür direniyordum,akşam sıcak olunca dayanamadım)
Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay Simge Fıstıkoğlu ile Burası Haftasonu programında Saat 09.15'te Haber Türk'te konuk...
ekmek yememeni tavsiye ediyoruz ama hiç yiyemeyeceksen yumurtayı ekmeksiz ve sırf bu yüzden karataydan vazgeçmendense azıcık tam buğday yiyebilirsin bence.. sonraları da alışırsın.. ama ekmeği bırakamasam ben bırakamazdım arkadaşım, ben hiç zorlanmıyorum, hem ekmek yemediğinde çok daha uzun süre tok kaldığını farkedeceksin..
Merhaba Arkadaşlar ,
Ben Karatay diyetine yaklaşık 2 ay önce başladım. İlk bir ay hiç aksatmadan yaptım sadece 2 haftada bir gün dondurma yeme hakkı verdim kendime ve 7 kilo verdim. ...........
Sizi dinleyip ekmeksiz yedim çok da zor olmadı:) Daha ilk günüm diyette ama ilginç bir şekilde hala acıkmadım dört saat olmasına rağmen. Kahvaltıda iki yumurta, biraz peynir, üç dört tane zeytin, biraz domates ve salatalık yedim. Çok umutluyum bu diyetten, güzel olmasını umuyorum:) Bu arada kitabı okudum ama peynir çeşitleriyle ilgili pek bilgi göremedim. Acaba kaşar peyniri de yiyebilir miyiz ki?
ne metabolizmaymış seninki ben o kadar kiloyu 5 ayda verdim üstelik sabah 1 saat+akşam 1 saat egzersiz ve hareketli günlük tempoyla
zeytini daha da artırabilirsin kuruyemiş yememişsin kuruyemişi kahvaltına eklemen gerek
eski kaşarı hoca öneriyor hileli olma ihtimali olmadığı için taze kaşarı da doğallığından emin olduğumuz markalardan yiyebiliriz eritme peynirini kaşar diye satanlar var çünkü bu arada krem peynir de yasak
Aaaa tamam teşekkürlerr, kuruyemişi unuttum gerçekten de :/ yarınki kahvaltıya ekliyorum hemen. Bir de verilen kilo herhalde kilo miktarına da bağlıdır. Fazlalığı daha çok olan arkadaşlar daha hızlı vereceklerdir ilk dönemlerde. Fazlalıklar azaldıkça vermesi de zorlaşıyor
110 kilonun üzerinde bir arkadaşımız var haftada 3 kilo verdi başlarda sonra yavaş yavaş düştü ama yine de her hafta 1-1.5 kilonun altına düşmüyor ama tabi en son 101 kiloydu ondan
metabolizma hızı da önemli benim metabolizma hızım yaşıma aktiviteme vs vs göre düşük çıkmıştı kansızlık kabızlık troid insülin direnci gibi sorunlarım da yok son haftalar hariç sabah akşam egzersiz ve hiç kaçamaksız en fazla ayda 3-3.5 kilo verdimnapalım bu da benim gerçeğim ama yine de yılmak vazgeçmek umutsuzluğa kapılmak yok
merhaba kızlar
3 gündür reglim oruç tutamıyorum,tatlı krizlerim tutuyor zaman zaman, biraz önce çikolatalı bir dilim keki mideye indirdim kandım mı hayır,olsa evde bir tane daha yerdim. bu aralar çok düzensiz yemek yiyorum ama allaha şükür son iki haftadır aynı kilodayım sürekli hareket halindeyim bu yüzden heralde.Menü olarak karataya uymaya çalışsamda yanında bir parça pide olmadan olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?