Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu tatlı krizleri için nadiren de olsa kaçamak yapmak çok sorun değil bence abartmadıkça. Ama kepek unla şekeri çok az koyarak hazırlanacak bir kek daha zararsız olur diye düşünüyorum:)

Akşam yemeğim son anda değişti balık ve salata yedim.

canım yanında helvada yeseydin eksik olmuş....

Arkadaşlar acaba sabahları bir dilim ekmek yesem çok mu sıkıntı olur ki? yumurtayı tek başına yemek çok zor geliyor

karatay hoca ekmeği sigarayı bırakır gibi bırakacaksınız diyor karar verecek anında bırakacaksınız...bugün biraz yarın azıcık ucundan derken olmazmış

ilk gunum iftar da mercimek çorbası x1 karnıyarık x 1 köfte x bol salata

karnıyarık derken patlıcanlar kızartmamıydı...

bende sizin gibi 1 ay duraksama yaşadım ama bırakmadım kararlıyım beslenme tarzı olarak devam ettireceğim 2 haftadır zayıflamam tekrar başladı insülin direncini kırmama az kaldı 5 IU olunca kırılacak benimdi 7IU kırmak içinde hiç kaçamak yapmıyorum direniyorum istediğim kg ya gelince ufak kaçamaklar zarar vermez....ama şimdi ufak kaçamaklar yaparsam insülin direnci kırılmadan hep başa dönmez zorunda kalırım

oktay ustanın programında diyet olmayan her türlü peyniri yiyebilirsiniz demişti hoca.. kaşar da yiyorum ben..
En sağlıklısı ayda 4 kilo civarında vermekmiş, bence gayet başarılı:)) Öğlen yemeğinde de iki kaşık patlıcan yemeği yoğurt ve bol salata yedim. Tok ve mutluyum:)
Karatayın farkı tam da bu zaten, aç kalmadan hafiflemek... aç olmadığın için de gözün diğer sağlıksız besinlerde olmuyor..

bir ince belli çay bardağı ceviz, fındık, fıstık ve badem ile 3- 4 günkurusu kayısı yemeyi unutmuşsunuz...özellikle ceviz ekmek yerine yenilerse tok tutarmış..zeytin en az 10 tane olursa ellerde titreme olmazmış...
her çeşit tam yağlı peynir serbest

Evet kuruyemişi unutmuşum maleseff yarın ekleyeceğim onu da

Çok bilinçlisiniz sizi tebrik ediyorum:))

Son düzenleme:
iyi akşamlar kizlar bugünkü menüm sahurda karatay kahvaltısı ama çorba içmedim akşam mercimek çorbası karnıyarık ve salata ve de yoğurt akşam annemlerde olduğum için bir avuç kavrulmamış fındık ve bademi şimdi yedim doymadığımı hissettim yanlışmı yaptım bilmiyorum cçok kuruyemiş de kilo kaybını durdurumuş diye biliyorum

Kuruyemiş kahvaltıda var sadece,ben de doymadığımı hissettiğim zamanlar tavuk,et,balık vb.yemeye çalışıyorum,hem daha tok tutuyor,hem de kilo vermeyi hızlandırıyor.

Çok bilinçlisiniz sizi tebrik ediyorum:))

teşekkür ederim canım...

bu arada balığın yanında helva yeseydin derken ciddiydim...tahin helvası serbest...tahin omega 3 ün emilimini sağlıyormuş... omega3 ün emilimi şekerin zararından daha yararlıymış..onun için balığın yanında 2 kibrit kutusu kadar yemeye müsaade var...

canı tatlı çekenler balık yaparak yanında helva yiyerek tatlı krizini atlatabilirler....

Son düzenleme:
Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:balık,salatalık,2 kaşık bulgur pilavı.
Akşam:2 kaşık etli sebze sote,3 tane çiğ köfte,2 kaşık süzme yoğurt.salata

sahurda...karatay kahvaltısı yanında çay

iftarda...tarhana çorbası
etli kuru fasulye
yoğurt
1 porsiyon vişne ve kuru soğan

Ben de kitapta okumuştum aslında ama; hem balık çok tok tutmuştu hem de iki gün önce yaptığım tatlı kaçamağı oldukça canımı sıktı,şu anda da ,+ dayım onu atmaya çalışıyorum,bir daha ki sefere helva hakkımı kullanacam:))

bunu öğrendiğim iyi oldu, sadece balığın yanında mı serbest peki? ben regl dönemlerimde hep helva yerdim de, çok severim yani.. yarın balık mı yapsam acaba :))

iftar menüm:
küçük bir kase tarhana çorbası
4-5 kaşık taze fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran
bolca su

sahur menüm:
karatay kahvaltısı
bol tereyağlı az yufka

kızlar bu arada oruç tutanlar bugün iftardan önce tartılıyoruz dimi? xc9 liste kimde peki bu hafta? bir gönüllü mü arıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…