merhaba kızlar
3 gündür reglim oruç tutamıyorum,tatlı krizlerim tutuyor zaman zaman, biraz önce çikolatalı bir dilim keki mideye indirdim kandım mı hayır,olsa evde bir tane daha yerdim. bu aralar çok düzensiz yemek yiyorum ama allaha şükür son iki haftadır aynı kilodayım sürekli hareket halindeyim bu yüzden heralde.Menü olarak karataya uymaya çalışsamda yanında bir parça pide olmadan olmuyor..
Akşam yemeğim son anda değişti balık ve salata yedim.
Arkadaşlar acaba sabahları bir dilim ekmek yesem çok mu sıkıntı olur ki? yumurtayı tek başına yemek çok zor geliyor
ilk gunum iftar da mercimek çorbası x1 karnıyarık x 1 köfte x bol salata
Merhaba Arkadaşlar ,
Ben Karatay diyetine yaklaşık 2 ay önce başladım. İlk bir ay hiç aksatmadan yaptım sadece 2 haftada bir gün dondurma yeme hakkı verdim kendime ve 7 kilo verdim. Üstelikte spor da yapamamıştım. Fakat daha sonra durdu ve 3 hafta hiç kilo veremedim. Bu durumda sakın diyeti bırakmayın. Ben öyle bir salaklık yaptım ve arada kaçırdım. ( Gerçi ailemin yanına falan gitmiştim, orada diyet dışında şeyler yedim) Eğer bir bırakırsanız geri alıyorsunuz hemen. Bunu hayat tarzı haline getirmeniz gerekiyor. Yapılması çok kolay değil, biz Türkler ekmek ve hamur işi yemeye çok alışık olduğumuz için . Ama 3 aydır evimize ekmek almıyoruz ve alıştık. Üstelik ekmek yerseniz çok daha çabuk acıkıyorsunuz. Zararlı karbonhidratlar geçici tokluk hissi veriyor. Ben 3 gündür tekrar katı bi şekilde başladım. Henüz kilo vermeye başlamadım ama bırakmayacağım ve spora da başlıyorum artık. Çünkü sadece diyetle olmuyor. Vücudun da sıkılaşması gerekiyor, sarkmaması lazım. Kısacası herkese tavsiye ediyorum. Diyete uygun tariflerin olduğu kitaıbnı da alın ve oradan yapın yemeklerinizi. Ben öyle yapıyorum.
oktay ustanın programında diyet olmayan her türlü peyniri yiyebilirsiniz demişti hoca.. kaşar da yiyorum ben..Sizi dinleyip ekmeksiz yedim çok da zor olmadı:) Daha ilk günüm diyette ama ilginç bir şekilde hala acıkmadım dört saat olmasına rağmen. Kahvaltıda iki yumurta, biraz peynir, üç dört tane zeytin, biraz domates ve salatalık yedim. Çok umutluyum bu diyetten, güzel olmasını umuyorum:) Bu arada kitabı okudum ama peynir çeşitleriyle ilgili pek bilgi göremedim. Acaba kaşar peyniri de yiyebilir miyiz ki?
Karatayın farkı tam da bu zaten, aç kalmadan hafiflemek... aç olmadığın için de gözün diğer sağlıksız besinlerde olmuyor..En sağlıklısı ayda 4 kilo civarında vermekmiş, bence gayet başarılı:)) Öğlen yemeğinde de iki kaşık patlıcan yemeği yoğurt ve bol salata yedim. Tok ve mutluyum:)
Sizi dinleyip ekmeksiz yedim çok da zor olmadı:) Daha ilk günüm diyette ama ilginç bir şekilde hala acıkmadım dört saat olmasına rağmen. Kahvaltıda iki yumurta, biraz peynir, üç dört tane zeytin, biraz domates ve salatalık yedim. Çok umutluyum bu diyetten, güzel olmasını umuyorum:) Bu arada kitabı okudum ama peynir çeşitleriyle ilgili pek bilgi göremedim. Acaba kaşar peyniri de yiyebilir miyiz ki?
bir ince belli çay bardağı ceviz, fındık, fıstık ve badem ile 3- 4 günkurusu kayısı yemeyi unutmuşsunuz...özellikle ceviz ekmek yerine yenilerse tok tutarmış..zeytin en az 10 tane olursa ellerde titreme olmazmış...
her çeşit tam yağlı peynir serbest
Çok bilinçlisiniz sizi tebrik ediyorum:))canım yanında helvada yeseydin eksik olmuş.... :)
bende sizin gibi 1 ay duraksama yaşadım ama bırakmadım kararlıyım beslenme tarzı olarak devam ettireceğim 2 haftadır zayıflamam tekrar başladı insülin direncini kırmama az kaldı 5 IU olunca kırılacak benimdi 7IU kırmak içinde hiç kaçamak yapmıyorum direniyorum istediğim kg ya gelince ufak kaçamaklar zarar vermez....ama şimdi ufak kaçamaklar yaparsam insülin direnci kırılmadan hep başa dönmez zorunda kalırım
karnıyarık derken patlıcanlar kızartmamıydı...
evet bbugunde yedim olmuyormu yoksa
iyi akşamlar kizlar bugünkü menüm sahurda karatay kahvaltısı ama çorba içmedim akşam mercimek çorbası karnıyarık ve salata ve de yoğurt akşam annemlerde olduğum için bir avuç kavrulmamış fındık ve bademi şimdi yedim doymadığımı hissettim yanlışmı yaptım bilmiyorum cçok kuruyemiş de kilo kaybını durdurumuş diye biliyorum
Çok bilinçlisiniz sizi tebrik ediyorum:))
evet bbugunde yedim olmuyormu yoksa
teşekkür ederim canım...
bu arada balığın yanında helva yeseydin derken ciddiydim...tahin helvası serbest...tahin omega 3 ün emilimini sağlıyormuş... omega3 ün emilimi şekerin zararından daha yararlıymış..onun için balığın yanında 2 kibrit kutusu kadar yemeye müsaade var...
canı tatlı çekenler balık yaparak yanında helva yiyerek tatlı krizini atlatabilirler....
teşekkür ederim canım...
bu arada balığın yanında helva yeseydin derken ciddiydim...tahin helvası serbest...tahin omega 3 ün emilimini sağlıyormuş... omega3 ün emilimi şekerin zararından daha yararlıymış..onun için balığın yanında 2 kibrit kutusu kadar yemeye müsaade var...
canı tatlı çekenler balık yaparak yanında helva yiyerek tatlı krizini atlatabilirler....
Kızlar liste bende...kızlar bu arada oruç tutanlar bugün iftardan önce tartılıyoruz dimi? xc9 liste kimde peki bu hafta? bir gönüllü mü arıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?