xc9
sana katılıyorum, hocanın amacı bizim geleneklerimize uygun bir diyet listesi vermek, sonuçta ramazan senede bir kez geliyor, pide ve güllaç adetimiz olmuş, bunu yasaklasa biliyor ki daha çok yenecek, bir miktar izin vererek nefsimizi köreltmemizi ve/veya kendimizi şımartmamızı, diyetten soğumamamızı hedefliyor bence..
bu hafta + ları görenlerdenim. umarım sadece ben görmüşümdür. bu hafta oruç tutmamama rağmen (ilk 3 gün tutmuştum) bütün yemeklerim saat 8'den sonraya kaldı. insanlar okadar hazırlık yapıyor hepsinden azar azar bir sürü oluyor, çok yemiş oluyorum. (sağlıksız şeylerden bahsetmiyorum) bide reglim offffff oruç tutaydım iyiydi.
Ayyy arkadaşlar bu iki yumurta çok fazla geliyor bana. Ben de midemi bulandıracağıma bir yumurta yiyeyim dedim. Bir de ben kitabı okudum ama hatırlayamıyorum bu kuruyemişin içinde antep fıstığı da var mıdır? Kalorisi yüksek diye korktum biraz yemedim ama canım çekmiyor da değil bir avuç yiyebilir miyim sizcee??
üzülme haftaya ---leri görürsün ama vki ne ve beden ölçülerine göre sen zaten çok iyi durumdasın verecek fazlalık olmadığı niçin veremiyor olabilirsin biliyorsun karatay sadece yağdan verdiriyor sende de bizde hala var olan bıngıl bıngıl yağlardan yok di mi
teşekkür ederim canım.yok yaaa basen bölgesinde verilecek 1 kilom mutlaka vardır.
Ayyy arkadaşlar bu iki yumurta çok fazla geliyor bana. Ben de midemi bulandıracağıma bir yumurta yiyeyim dedim. Bir de ben kitabı okudum ama hatırlayamıyorum bu kuruyemişin içinde antep fıstığı da var mıdır? Kalorisi yüksek diye korktum biraz yemedim ama canım çekmiyor da değil bir avuç yiyebilir miyim sizcee??
Kilo bildirimleri gelsin..!!! bekliyorum hu huuuu :))
canım pilatesi ne zaman yaptın ya ben de düşünüyorum ama sen tavsiye ediyomusun? sonuçlarından falan bahseder misin biraz vaktin olduğunda?o senin vücut tipin bak diyetisyen taylan kümeliyi bliyorsundur kadın incecil ama basenleri var ona bu konuda çok eleştiri geliyordu bi ara diyetisyensinkilon var diye o da bi programda vücut analizini yaparak açıkladı bu benim vücut tipim diye bazıları da incecik oluyor ama bel ve popo aynı kalınlıkta oluyor bende de basen var karatayla ve pilatesle fazlalıklar yontuldu ama kıvrımlar yerinde
canım pilatesi ne zaman yaptın ya ben de düşünüyorum ama sen tavsiye ediyomusun? sonuçlarından falan bahseder misin biraz vaktin olduğunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?