Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende bildirimimi yapayım

başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:62
geçen haftaki kilo:55,7
bu hafta kilo:55,8
haftalık yüzde:0,17
fark:+100gr
toplam fark:6,2
beden:38-36-34
boy:1.68
spor:

aynen öyle bunu kendisi söyledi
bu arada senin ----leri görünce farkettim ben ++++ yazmışım hemen düzelttim bu hafta ikimiz de 600 gr vermişiz
yaşasın karatay kardeşliği:13:

Son düzenleme:
bu hafta + ları görenlerdenim. umarım sadece ben görmüşümdür. bu hafta oruç tutmamama rağmen (ilk 3 gün tutmuştum) bütün yemeklerim saat 8'den sonraya kaldı. insanlar okadar hazırlık yapıyor hepsinden azar azar bir sürü oluyor, çok yemiş oluyorum. (sağlıksız şeylerden bahsetmiyorum) bide reglim offffff oruç tutaydım iyiydi.

Rumuz:seam
Başlangıç tarihi:21/01/2013
Başlangıç kg:69
Geçen hafta:65.1
Bu hafta:65.1
Fark:0
Toplam fark:3.9
Beden:40
Spor:
Boy:1.61
Hedef:64
Yüzdesi:0

üzülme haftaya ---leri görürsün ama vki ne ve beden ölçülerine göre sen zaten çok iyi durumdasın verecek fazlalık olmadığı niçin veremiyor olabilirsin biliyorsun karatay sadece yağdan verdiriyor sende de bizde hala var olan bıngıl bıngıl yağlardan yok di mi

Ayyy arkadaşlar bu iki yumurta çok fazla geliyor bana. Ben de midemi bulandıracağıma bir yumurta yiyeyim dedim. Bir de ben kitabı okudum ama hatırlayamıyorum bu kuruyemişin içinde antep fıstığı da var mıdır? Kalorisi yüksek diye korktum biraz yemedim ama canım çekmiyor da değil bir avuç yiyebilir miyim sizcee??

Felluz
Başlangıç tarihi:9 mart 2013
Başlangıç kilo:87
Geçen hafta: 78,8
Bu hafta:78,3
Fark:-500
Toplam fark:8.7
Beden:42,44
Yüzde:0,634
Spor:yok
Boy:1.63
Hedef: 65

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar...
bende kilo bildirimimi yapayım

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:73.1
Bu hafta:72.0
Fark:-1100
Toplam fark:7.2
Beden:44
Spor:düzensiz yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:60
Yüzdesi: -%1.504

antep fıstığı var ama kavrulmamış olacak yerfıstığı susam ayçekirdeği de yiyebilirsin yeter ki çiğ olsun günde 1 çb hakkın var ben bazen yoğurda susam koyup yiyorum simit+ayran tadında oluyor ve çok da doyurucu
yumurta da 1 yiyorsan peyniri biraz daha artırabilirsin süt veya yoğurt ekleyebilirsin kahvaltına yeterli protein alman için

teşekkür ederim canım.yok yaaa basen bölgesinde verilecek 1 kilom mutlaka vardır.

teşekkür ederim canım.yok yaaa basen bölgesinde verilecek 1 kilom mutlaka vardır.

o senin vücut tipin bak diyetisyen taylan kümeliyi bliyorsundur kadın incecil ama basenleri var ona bu konuda çok eleştiri geliyordu bi ara diyetisyensinkilon var diye o da bi programda vücut analizini yaparak açıkladı bu benim vücut tipim diye bazıları da incecik oluyor ama bel ve popo aynı kalınlıkta oluyor bende de basen var karatayla ve pilatesle fazlalıklar yontuldu ama kıvrımlar yerinde

Karatayda fıstık var:)kahvaltıda yiyebilirsin canım, ekmeğin yerini tutuyor,ama kuruyemiş bir ince belli çay bardağını geçmediği sürece...
Yumurtaya gelince 2 tane yersen; daha uzun süre tok kalabiliyorsun.tabi ki kendini çok fazla zorlama...

kızlar karatay hoca geçen gün haşlama içli köfteden 10-15 tane yiyebilirsiniz dedi mahcup bir gülümsemeyle
ama ben elazığlıyım bizimkiler ufak olur diye ekledi

Rumuz: kania
Başlangıç tarihi:01/05/2013
Başlangıç kg:90
Geçen hafta: 82.8
Bu hafta:82.3
Fark:-500
Toplam fark:7.7
Beden:44
Spor:2 gün 45 dk eliptik bisiklet
Boy:1.65
Hedef: 70
yüzde
:hesaplayamadım nasıl hesaplanıyor?

canım pilatesi ne zaman yaptın ya ben de düşünüyorum ama sen tavsiye ediyomusun? sonuçlarından falan bahseder misin biraz vaktin olduğunda?

canım pilatesi ne zaman yaptın ya ben de düşünüyorum ama sen tavsiye ediyomusun? sonuçlarından falan bahseder misin biraz vaktin olduğunda?

pilates daralmayı sağlıyor kaslar uzuyor sıkılaşıyor böylece göbeğin popon olsa bile sarkık durmuyor kaslar içeriden onları toparlıyor kilolu bile olsan fit görünüyorsun nisanın başında başlamıştım ancak 2 ay devam edebildim çünkü burada havalar mayısta ısınıyor artık zorlanarak yapıyorduk ama aletlerimle youtube dan evde 1 ay daha devam ettim başladığım dönemde diyette 1 ay duraklama yaşamıştım ama pilatesle görüntüde değişiklik oluyordu
biz sitede bir grup gitmiştik ama eğer yalnız sıkılmam yaparım dersen evde kendin yap para vermeye gerek yok başlangıç için lastik yeterli gidişata göre küçük top da alırsın bence çember gereksiz aynı hareketleri lastikle de yapabiliyorsun çember pahalı çünkü ben de büyük top yok ama onu da ilerledikçe kullanıyorlar youtube da ebru şallı nın videolarını yapabilirsin ya da yabancı videolardan yapabilirsin ben youtube dan blogilates videolarını açıyordum orada nerdeyse hiç alet kullanılmıyor ama ebru da çok iyi bence
1.5 aydır yapmıyorum gevşeme hissediyorum bu aralar başlayacağım hergün en azından 15 dk lık esneme yapsa herkes kaslarının nasıl uzadığını ve sıkılaştığını görür sadece yürüyüş yetmiyor toparlamak da lazım

Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet
1 salatalık 10 zeytin
10 badem

öğle
dün zaten öğle kalktım
2 yumurtadan omlet
1 parça pide

akşam
sucuklu yumurta
1 parça pide
yoğurtlu buğday-nohut
2 çatal kadayıf
3 kaşık tahin pekmez'e sanki karatay izin veriyo gibi hatırladım ama zihnim beni aldatmışta olablir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…