ben 75 in altına düştüğümde yürüyüş dışında başka bir spora başlamayı düşünüyordum,fitness mi, pilates mi, tae bo mu, kick boks mu karar verememiştim. ha birde callanetics var ki sormayın.. kadını izleyince aslında ruhum daralıyor sanki, çok sıkıcı geliyor ama sonuçlarını okuyunca da yapasım geliyor ama nasıl olcek bilemiyorum.. bana kalsa jillian michaels yapardım ama bel fıtığım bu yıl bayaa kötü ve o da baya hoplamalı zıplamalı bu kiloda sakatlarım belimi diye korkuyorum..
pilatese de ebru şallı'ya da oldum olası bir antipatim vardır daha doğrusu ebruya olan antipatimi pilatese de yöneltmişliğim vardı ama o da sıkılaşmada çok etkili ve belim için de faydalı olur diye düşündüm, yerinde ağır ağır zorlanmadan yapıyosun gibi geliyor.. zaten karar verirsem hiçbiri için kursa gitmeye falan gitmeye niyetim yok hepsini evde videolardan yapıcam. hem zaman hem de para açısından :)
ha bir de son zamanlarda yoga ya merak sardım türkçe bir video indirdim ama onu da izlerken sıkıldım nasıl yapıcam bilmiyorum.. aslında jillian ın da yoga meltdown diye bir egzersiz programı var onu mu yapsam acaba hem jilly tanıdık hem de sıkıcı değil..
yani öyle işte bana bir akıl verin kızlar.. içinizden bunlardan birini yapan, tecrübesi olan vardır.. yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyorum.. aslında 75 inaltında başlıycaktım ama bu ara kilo veremiyorum ve görüntümde de hiç daralma hissetmiyorum o yüzden başlamam gerek sanırım..
biz burda konuşmuştuk, tahin helvasına izin varsa tahin pekmeze de izin vardır diye ama, kitaplarında geçiyor mu bilmiyorum...
melezgi seni görmemiştim canımancak alıntıyla ekleyebildimm
tahin pekmez yok,,,balığın yanında 2 kibrit kutusu tahin helvasına izin var sadece...
Herkese İyi Haftalar,
valla son dk.yetişdim, kusura bakmayın ltf !!!
Kızın ayağını çatlattı, acillerde onunla ugraştım, alçıya alındı.. : (
Neyse bununla atlattık şükür.
Sabah 1 kilo fark etrmişti, Şu an 83'üm, haftada 1 kilo gibi şu an,
Olsun bu da iyi şimdilik.. : )
geçmiş olsun canım....
Çok tşk ederim..
tahin pekmez yok,,,balığın yanında 2 kibrit kutusu tahin helvasına izin var sadece...
Herkese İyi Haftalar,
valla son dk.yetişdim, kusura bakmayın ltf !!!
Kızın ayağını çatlattı, acillerde onunla ugraştım, alçıya alındı.. : (
Neyse bununla atlattık şükür.
Sabah 1 kilo fark etrmişti, Şu an 83'üm, haftada 1 kilo gibi şu an,
Olsun bu da iyi şimdilik.. : )
geçmiş olsun canım....
Bu arada işlenmiş, sucuk,salam,sosis ,vs yasak diyor kitapda ?
: P
Ben de yapıcam, çok kıskandımm ;
başlangıç tarihi: 08/07/2013
başlangıç kilo: 84
şimdiki kilo: 83
fark: ?
spor: her akşam 1 saat tempolu açık hava yürüyüşü
boy: 1.75
beden: 4
yüzde: 1,19
benim yerime teşekkür etmişsiniz...iyi yapmışsınız da siz kimsiniz ?yeni mi girdiniz foruma ?Elinize sağlık, tşk !!!
: )
saol canım,aslında yazılmaya değer pek bir faaliyetimde yok ,zaten haç haftadır pasif durumdayım ..bu hafta daha aktif olacağım,bakalım.. pataloji sonuçlarım iyi çıkarsa önümüzdeki hafta listeyi ben hazırlarım.eline sağlık.melezgi seni görmemiştim canımancak alıntıyla ekleyebildimm
saol canım,aslında yazılmaya değer pek bir faaliyetimde yok ,zaten haç haftadır pasif durumdayım ..bu hafta daha aktif olacağım,bakalım.. pataloji sonuçlarım iyi çıkarsa önümüzdeki hafta listeyi ben hazırlarım.eline sağlık.
saol canım,aslında yazılmaya değer pek bir faaliyetimde yok ,zaten haç haftadır pasif durumdayım ..bu hafta daha aktif olacağım,bakalım.. pataloji sonuçlarım iyi çıkarsa önümüzdeki hafta listeyi ben hazırlarım.eline sağlık.
bende bu diyeti yapmak istiyorum ama bende gizli şeker var iyi gelirmi acaba
dün akşam 1 tabak istavrit yedim yanında roka
1 kaşık kısır 1 kaşık sebze yemeği
hiç ekmek yemedim
2 km elptik bisiklet
ve sabah 400gr daha gitmiş
diyete uyarsam ne güzel veriyorum
ama bazen inanamıyorum
birgünde 400gr verdiğime
ama bir öğün fazla kaçırsam hemen geri geliyor 400
siz de de öyle mi oluyor almakta vermek te bukadar kolay olmamalı sanki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?