Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kitapda Pekmez ve bal'a izin yok, yeni okudum daha ,mlsf.. : ( Gİ yüksek...

Ben de yapıcam, çok kıskandımm ;

başlangıç tarihi: 08/07/2013
başlangıç kilo: 84
şimdiki kilo: 83
fark: ?
spor: her akşam 1 saat tempolu açık hava yürüyüşü
boy: 1.75
beden: 4
yüzde: 1,19

selam kızlar.. ben bugün kilo bildirimi yapamadım çünkü sabah işe geç kalıyordum çok acele çıktım.

akşamda erken olur diye yazmamıştım.

haftaya yazarım artık inş.

bu arada kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum bende bu hafta 1 kilo verdim.

haftada 1 kilo veriyorum 2 haftadır

Bilgilerini tam vermiştin diye; seni rahat ekledim.
Kızın için de acil şifalar canım:)

melezgi seni görmemiştim canım ancak alıntıyla ekleyebildimm
saol canım,aslında yazılmaya değer pek bir faaliyetimde yok ,zaten haç haftadır pasif durumdayım ..bu hafta daha aktif olacağım,bakalım.. pataloji sonuçlarım iyi çıkarsa önümüzdeki hafta listeyi ben hazırlarım.eline sağlık.

Ben de geçen hafta aldığım 1 kilonun 500 gr nı verebildim sadece ne yapalım kilo vermek çok ta kolay değil...önemli olan devam etmek.

Umarım sonuçların iyi çıkar,dualarımız seninle:)

felluzcum eline sağlık

erensoy geçmiş olsun canım:94:

canım 2 hafta önce verdiğin tahliller mi
iyi sonuçlarını bekliyoruz

bende bu diyeti yapmak istiyorum ama bende gizli şeker var iyi gelirmi acaba

sorun üzerine gizli şekeri biraz araştırdım alttaki linki okuyunca kesinlikle doğru yerde olduğunu anlayacaksın karatay diyeti glisemik indexi düşük gıdalarla beslenilen bir diyet ara öğün almayarak da sürekli insülin salınımına müsade etmiyor öncelikle sağlığın sonra da estetik görüntün için seni de aramıza bekliyoruz

arkadaşlar bu linki hepiniz okuyun lütfen karatay usulü beslenmeden ve kilo vermeden önce bende bazıları vardı tahlillerde bişey çıkmıyordu ama biraz daha şişmanlasam o da olurmuş

Gizli şeker nedir? - Milliyet

Son düzenleme:
dün akşam 1 tabak istavrit yedim yanında roka
1 kaşık kısır 1 kaşık sebze yemeği
hiç ekmek yemedim
2 km elptik bisiklet
ve sabah 400gr daha gitmiş
diyete uyarsam ne güzel veriyorum
ama bazen inanamıyorum
birgünde 400gr verdiğime
ama bir öğün fazla kaçırsam hemen geri geliyor 400
siz de de öyle mi oluyor almakta vermek te bukadar kolay olmamalı sanki ??

Bu arada işlenmiş, sucuk,salam,sosis ,vs yasak diyor kitapda ?: P[/QUOTE]

evet yasak sucuğu kendimiz yaparsak serbest

geçmiş olsun
sonuçlarınız inşallah iyi çıkar

ne kadar fazlan varsa kilo verme hızın o kadar yüksek oluyor zayıfladıkça daha yavaş vereceksin buna hazırlıklı ol ama diyete devam ettiğin sürece bütün fazlalıklar gidecek

yediğin yiyeceğin miktarı ve içeriği ertesi gün seni + gösterebilir mesela bulgur veya baklagiller su tutuyor akşam yeyip sabah tartıldığında + görebilirsin bu geçici bi durum benim tavsiyem sürekli tartılmaman seni anlıyorum ben de sık sık tartılıyorum meraktan başlarda ibredeki oynamalar canımı sıkıyordu artık takmıyorum sadece pzt günkü nihai kiloma bakıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…