Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu hafta verdiğin kiloyu 0,5'i geçen haftaki kilona bölüyorsun,çıkan sonucu 100'e çarpıyorsun,sonuç 0,603

rumuz:yklm
başlangıç tarihi:09/07/2013
başlangıç kilo:75.5
şimdiki kilo:74.3
fark:1.2
spor:leslie 3 mil düzenli
boy:1.65
beden:42
yüzde:1,58( doğrumu yaptım bilmiyorum)

rumuz:yklm
başlangıç tarihi:09/07/2013
başlangıç kilo:75.5
şimdiki kilo:74.3
fark:1.2
spor:leslie 3 mil düzenli
boy:1.65
beden:42
yüzde:1,58( doğrumu yaptım bilmiyorum)

Doğru hesaplamışsın canım:) ayrıca tebrikler iyi kilo vermişsin,devamını diliyorum:)

ben 75 in altına düştüğümde yürüyüş dışında başka bir spora başlamayı düşünüyordum,fitness mi, pilates mi, tae bo mu, kick boks mu karar verememiştim. ha birde callanetics var ki sormayın.. kadını izleyince aslında ruhum daralıyor sanki, çok sıkıcı geliyor ama sonuçlarını okuyunca da yapasım geliyor ama nasıl olcek bilemiyorum.. bana kalsa jillian michaels yapardım ama bel fıtığım bu yıl bayaa kötü ve o da baya hoplamalı zıplamalı bu kiloda sakatlarım belimi diye korkuyorum..

pilatese de ebru şallı'ya da oldum olası bir antipatim vardır daha doğrusu ebruya olan antipatimi pilatese de yöneltmişliğim vardı ama o da sıkılaşmada çok etkili ve belim için de faydalı olur diye düşündüm, yerinde ağır ağır zorlanmadan yapıyosun gibi geliyor.. zaten karar verirsem hiçbiri için kursa gitmeye falan gitmeye niyetim yok hepsini evde videolardan yapıcam. hem zaman hem de para açısından :)

ha bir de son zamanlarda yoga ya merak sardım türkçe bir video indirdim ama onu da izlerken sıkıldım nasıl yapıcam bilmiyorum.. aslında jillian ın da yoga meltdown diye bir egzersiz programı var onu mu yapsam acaba hem jilly tanıdık hem de sıkıcı değil..
yani öyle işte bana bir akıl verin kızlar.. içinizden bunlardan birini yapan, tecrübesi olan vardır.. yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyorum.. aslında 75 inaltında başlıycaktım ama bu ara kilo veremiyorum ve görüntümde de hiç daralma hissetmiyorum o yüzden başlamam gerek sanırım..

3 kaşık tahin pekmez'e sanki karatay izin veriyo gibi hatırladım ama zihnim beni aldatmışta olablir:))
biz burda konuşmuştuk, tahin helvasına izin varsa tahin pekmeze de izin vardır diye ama, kitaplarında geçiyor mu bilmiyorum...

Son yarım saat hadi kızlar bekliyoruuuum..!!! Bildirim yapmayanlar hadiiiii..!!!

Herkese İyi Haftalar,

valla son dk.yetişdim, kusura bakmayın ltf !!!
Kızın ayağını çatlattı, acillerde onunla ugraştım, alçıya alındı.. : (
Neyse bununla atlattık şükür.
Sabah 1 kilo fark etrmişti, Şu an 83'üm, haftada 1 kilo gibi şu an,
Olsun bu da iyi şimdilik.. : )

Bu arada hala weight ticker'ı buraya ekleyemedim,
siteden düzenledim de eklemek istediğimde boyutu fazla geliyor, uğraşmam lazım az daha.. : )

geç kalmadım umarım
başlangıç kg :77,3
şu andaki kg:74,0
geçen haftaki kg:74,0
toplam verilen :3,3
yüzde:0
hedef:60
boy:1,58
spor:düzensiz yürüyüş

Kızlar listeyi şimdi yayınlayamıyorum komşularım kahveye uğradı onlar gider gitmez yayınlayacam.(

tahin pekmez yok,,,balığın yanında 2 kibrit kutusu tahin helvasına izin var sadece...

Bu arada karatay hocanın ekibinden mesaj geldi..

balığın yanında tahin helvası yerine tahin+kuru üzüm yenilebilirmiş..

önemli olan tahin yemekmiş

Bu arada karatay hocanın ekibinden mesaj geldi..

balığın yanında tahin helvası yerine tahin+kuru üzüm yenilebilirmiş..

önemli olan tahin yemekmiş

aklın yolu bir
senin karatay hocanın ekibi dediğin karatay diyeti adına facebook açanlar mı eğer öyleyse onlar da bizim gibi kitaplarından tv den videolarından diyeti öğrenip yapan hocayı takip eden sıradan insanlar yani hocanın üniversiteden asistanları falan değil eminim onlar da bizim sabah yaptığımız beyin fırtınasını aralarında yaparak bu sonuca varmışlardır

verenler

1 yklm % 1,58:119: :128:
2 Gül-0663 % 1,50 :119: :128:
3 Erensoy % 1,19 :119: :128:

4 xc9 %0,94
5 mahzen % 0,75
6 Felluz % 0,63
7 Kaania % 0,60

duraksayanlar

seam :44:

alanlar

Leneva % + 0,17 :26:

Son düzenleme:
verenler

4 xc9 %0,94 :119: :128:
5 mahzen % 0,75
6 Felluz % 0,63
7 Kaania % 0,60

duraksayanlar

seam

alanlar

Leneva :26:

kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum.
veremeyenlerede eksili günler diliyorum....

hayır canım asistan değiller.....karatay diyeti ile fazlaca kilo verince canan hoca ile tanışmışlar ve medyada büyük yankı uyandırmış o günden beride hocayla irtibat halinde devamlı görüşüp fikir alışverişi yapıyorlar .... ağustos sonu hoca Datça'ya yanlarına gidecek ben karatayı ilk tv'de reklamlarda duydum, internetten araştırmaya başladım ve onların sitesini buldum ..yazılanları okudum mantıklı gelincede hemen başladım ....sonrada kitaplarını aldım

Son düzenleme:
İlk listemdi.!! umarım doğru hazırlamışımdır:)) kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyen ve alanların da haftaya telafi edeceklerini umuyorum:13:

verenler

4 xc9 %0,94
5 mahzen % 0,75
6 Felluz % 0,63
7 Kaania % 0,60

duraksayanlar

seam :44:

alanlar

Leneva % + 0,17 :26:
eline sağlık ama ben neredeyim göremedim kendimi

melezgi seni görmemiştim canım ancak alıntıyla ekleyebildimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…