sorun üzerine gizli şekeri biraz araştırdım alttaki linki okuyunca kesinlikle doğru yerde olduğunu anlayacaksın karatay diyeti glisemik indexi düşük gıdalarla beslenilen bir diyet ara öğün almayarak da sürekli insülin salınımına müsade etmiyor öncelikle sağlığın sonra da estetik görüntün için seni de aramıza bekliyoruz
arkadaşlar bu linki hepiniz okuyun lütfen karatay usulü beslenmeden ve kilo vermeden önce bende bazıları vardı tahlillerde bişey çıkmıyordu ama biraz daha şişmanlasam o da olurmuş
Gizli şeker nedir? - Milliyet
felluz,leneva,xc9 çok teşekkürler ,15 gün önce vermiştim evet, ama daha sonuçlanmadı ..felluzcum eline sağlık
erensoy geçmiş olsun canım:94:
canım 2 hafta önce verdiğin tahliller mi
iyi sonuçlarını bekliyoruz
Bu arada işlenmiş, sucuk,salam,sosis ,vs yasak diyor kitapda ?: P
ya ben su içmeyi hiç sevmiyorum tatsız geliyor bana içine bişeyler atayım dedim aklıma tarçın geldi ama o daha da kötü oldu şekeri düzenliyormuş diye yinede zorluyorum kendimi ama tadı güzel ne olabilir acaba fikri olan var mı?
dün cozutan tek sen değilsin mrk etme, yediğimi söylemiyim ama abarttım biraz ve dün beni çok rahatsız etti.. tüm akşam kötüydum sürekli yatmak istedim, yürüyüşe gidemedim, gece de uyuyamadım, sersem gibiydim anlıycanız, aylardan sonra ilk kez tatlı yedim ve dokundu, dersimi de aldım.. çantaları da alırsam tam olacak :)9:00 -karatay kahvaltısı
16:30 -1 tabak makarna(cııssss),2 lokma ekmek.(cıss)1,5 dolma hem de pirinçli:)(cısss),1 kase yoğurt,
Akşam:böğürtlen,et kavurma.
Dün tam tozuttum:) hem de bilerek.!! dayanabilirdim ama;sanırım kendime ödül falan vermek istedim..niye?? onu da bilmiyorum.neyse ki kilom dünkü ile aynı çıktı, tek tesellim bu:) ama düzgün devam edecem,bunu biliyorum..!( Makarna yemeyeli aylar olmuştu) oğlum pişirmişti,onun tuzağı diyelim:))
su içmeyi ben de sevmezdim ama tadı kötü geldiği için, şimdi alıştım hiç de zorlanmıyorum, hele şu sıcak yaz günlerinde buz gibi su harika geliyor, iftarı en çok su için bekliyorum.. limon sıkmayı deneyebilirsin..ya ben su içmeyi hiç sevmiyorum tatsız geliyor bana içine bişeyler atayım dedim aklıma tarçın geldi ama o daha da kötü oldu şekeri düzenliyormuş diye yinede zorluyorum kendimi ama tadı güzel ne olabilir acaba fikri olan var mı?
felluzcum ellerine sağlık, listenin kilo alan tek insanı olarak: çok pişmanım yediklerim için. çantaları bekliyorum.
ama bu sabah tartıldığımda yine 55,7 idiiiim. yaniii çizelgemi değiştirmeme gerek kalmadıııı
limon katarak içebilirsiniz ....karatay bol bol limonlu su tavsiye ediyor....
offf üç gündür ne güzel devam ediyordum ama bugün o kadar moralim bozuktu ki oturup bi dilim pasta sonra bi de çikolata falan yedimÇok üzgünüm yarın tekrar devam edeceğim artık
yazık sana kim moralini bozdu
böyle durumlarda kendini mutfağa değil sokağa atacaksın kızdığın kişiye veya olaya söylene söylene hızlı hızlı yürüyeceksin formül bu yoksa çantayı yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?