Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Eline sağlık canım,bu belirtiler bende de vardı,ve zaten ailede şeker olduğu için( annemi de şeker ve hipertansiyona bağlı kalp krizinden kaybettim 2,5 yıl önce)( .3 çocuğum da 4,5 -5 kg arası doğdu,yani ben tam bir şeker hastası adayıyım,doktor söylemişti.zayıflamam,egzersiz yapmam kesinlikle şart..!! Tahlillerde bir şey çıkmıyor ama; buna güvenerek yan gelip yatamam,sonra geri dönüşü olmayan hasarlar oluyor,bunları annemde gördüğüm için çoook iyi biliyorum(

felluzcum ellerine sağlık, listenin kilo alan tek insanı olarak: çok pişmanım yediklerim için. çantaları bekliyorum.
ama bu sabah tartıldığımda yine 55,7 idiiiim. yaniii çizelgemi değiştirmeme gerek kalmadıııı

melezgi inşallah sonuçlar iyi olur.
ben günümüzdeki yaygın beslenme şekliyle beslenenleri gördükçe çok üzülüyorum. en iyi ihtimalle hepsi şeker hastası olacak.(allahım sen koru ) o yüzden kola içen biri v.s. görürsem ( ben hiç mi içmiyorum, 2 ayda bir bi piknikte falan kaçamak olarak içiyorum ama günde 2,5 lt içenler var!!!!) hemen ona asit olmasa o anda bayılması gerektiğini söylüyorum. uğraşım tek bir denizyıldızı..

9:00 -karatay kahvaltısı
16:30 -1 tabak makarna(cııssss),2 lokma ekmek.(cıss)1,5 dolma hem de pirinçli:)(cısss),1 kase yoğurt,

Akşam:böğürtlen,et kavurma.

Dün tam tozuttum:) hem de bilerek.!! dayanabilirdim ama;sanırım kendime ödül falan vermek istedim..niye?? onu da bilmiyorum.neyse ki kilom dünkü ile aynı çıktı, tek tesellim bu:) ama düzgün devam edecem,bunu biliyorum..!( Makarna yemeyeli aylar olmuştu) oğlum pişirmişti,onun tuzağı diyelim:))

felluzcum eline sağlık

erensoy geçmiş olsun canım:94:

canım 2 hafta önce verdiğin tahliller mi
iyi sonuçlarını bekliyoruz
felluz,leneva,xc9 çok teşekkürler ,15 gün önce vermiştim evet, ama daha sonuçlanmadı ..

Bu arada işlenmiş, sucuk,salam,sosis ,vs yasak diyor kitapda ?: P

evet yasak sucuğu kendimiz yaparsak serbest

geçmiş olsun
sonuçlarınız inşallah iyi çıkar[/QUOTE]teşekkür ederim
menümüde yazayım buradayken
sabah:kk.
öğle:etli taze fasulye ve yoğurt
akşama oğlum pizza istedi,onu yapacağım küçük bir dilim yerim birde ayran çorbası var

ya ben su içmeyi hiç sevmiyorum tatsız geliyor bana içine bişeyler atayım dedim aklıma tarçın geldi ama o daha da kötü oldu şekeri düzenliyormuş diye yinede zorluyorum kendimi ama tadı güzel ne olabilir acaba fikri olan var mı?

limon katarak içebilirsiniz ....karatay bol bol limonlu su tavsiye ediyor....

melezgi geçmiş olsun canım, umarım sonuçların iyi çıkmıştır..
erensoy un da kızı rahatsızdı sanırım bi geçmiş olsun da ona...

dün cozutan tek sen değilsin mrk etme, yediğimi söylemiyim ama abarttım biraz ve dün beni çok rahatsız etti.. tüm akşam kötüydum sürekli yatmak istedim, yürüyüşe gidemedim, gece de uyuyamadım, sersem gibiydim anlıycanız, aylardan sonra ilk kez tatlı yedim ve dokundu, dersimi de aldım.. çantaları da alırsam tam olacak :)

su içmeyi ben de sevmezdim ama tadı kötü geldiği için, şimdi alıştım hiç de zorlanmıyorum, hele şu sıcak yaz günlerinde buz gibi su harika geliyor, iftarı en çok su için bekliyorum.. limon sıkmayı deneyebilirsin..

İyi o zaman, sana çanta da yok:) zaten yolun sonuna gelmişsin, çabuk verip bizi terketme nolurr:))

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:1 erik,1şeftali,6kiraz,1 çay bardağı kuruyemiş.yeşilçay.

Misafirim vardı,öyle olmak zorundaydı:) meyve yiyince erken acıkma oluyor,acıkmaya başladım bile..!

Akşamı yazarım...

Kızlaaar sabah uyandığımda,üst damağımda sadece ön dişime yakın br şişlikle uyandım,1,2 saat içinde kayboldu,diyorum ki; acaba akşam yediğim böğürtlenler allerji mi yaptı..??? Daha önce sadece kirazdan iki defa allerji olmuştum,(çoook eskiden.) sonra çok kiraz yedim bir şey olmadı.artık böğürtlen yerken soru işareti olacak...

merhaba hanımlar

sabah çok fena karın ağrısıyla uyandım regl olmuşum

kahvaltıda 5 zeytin 1 yumurta be bi parça peynir yedim

saat 16.00 da 1 kase çorba
kıymalı yumurta
2 kase koy yoğurdu

bol bol su

limon katarak içebilirsiniz ....karatay bol bol limonlu su tavsiye ediyor....

ben sana suyun içine nar tanesi atmanı tavsiye ederim .çok değil 3-4 adet. daha güzel oluyor. ben nar zamanı bir kutuya taneleri çıkarıp dipfrize atıyorum. sonra yazın suya ve sodaya atıyorum. hele soda da çok süper oluyor. yukarı doğru kabarcıklarla nar taneleri dans ediyor. tadı da şeker koymasamda hafif tatlanıyor.

dün menümü yazmayı unutmuşum iki günlük yazayım

sabah
kkk (iki öğün yapınca tam şartıyla kahvaltı yapıyorum)
akşam
5 tane ufakla orta arası haşlama içli köfte(karatay hocayı anarak)
tahinli soğan salatası

sabah
5 tane içli köfte(insan başladı mı durduramıyor kendini)

akşam
1 kase bamya
8-10 tane ızgara sardalya
1 tk tahin+5 kuruüzüm
2 tane kırmızı erik

her iki günde de 4 lt ye yakın su

offf üç gündür ne güzel devam ediyordum ama bugün o kadar moralim bozuktu ki oturup bi dilim pasta sonra bi de çikolata falan yedim Çok üzgünüm yarın tekrar devam edeceğim artık

offf üç gündür ne güzel devam ediyordum ama bugün o kadar moralim bozuktu ki oturup bi dilim pasta sonra bi de çikolata falan yedim Çok üzgünüm yarın tekrar devam edeceğim artık

yazık sana kim moralini bozdu
böyle durumlarda kendini mutfağa değil sokağa atacaksın kızdığın kişiye veya olaya söylene söylene hızlı hızlı yürüyeceksin formül bu yoksa çantayı yersin

Çantayı hak ettim zaten Ama yarından itibaren bir daha moral bozukluğunda bile bozmuyorum diyeti. Yaz sonuna kadar karatayla taş gibi olunca baya moral olucak bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…