Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:1 erik,1şeftali,6kiraz,1 çay bardağı kuruyemiş.yeşilçay.

Misafirim vardı,öyle olmak zorundaydı:) meyve yiyince erken acıkma oluyor,acıkmaya başladım bile..!.

Akşam: 5 kaşık et kavurma,1 kase yoğurt.

Yeşil çay

karatay diyetini eşimde uyguladı 7 kilo verdi :) hoş sonra ramazan geldi :) ama ramazanda alınan kilolar da karatayla verilir :):)

nane yaprakları, birkaç dilim limon, birkaç kiraz v.s.

dün yediklerim:
12.00 kıyma kavurdum domates soğan biberle, yanında barbunya yedim, 5-6 adette hurma yedim
20.00 yoğurtlu fırın patlıcan-kabak, bulgur pilavı, kavun
xc9 geçen gün diyodunya bulgur serbest olmasına rağmen + çıkarıyo tartıda, sabah tartıya çıktım 56,3 gösteriyodu
gerçi wc ye çıkamadım dün.

Cevap yazanlara teşekkür ederim limonu deneyeceğim keşke nar olsaydı çok güzel lacağına emnim gelecek kış kesin bende atıcam buzluğa

gelelim dün akşam ne yaptım
saat 16:00
4-5 kaşık taze fasulye yoğurt
yatana kadar başka da hiçbişey yemedim
Vee 45 dk eliptik bisiklet 45 dk da koşu bandındaydım
4 km yürüdüm ve sanırım 300 kalori falan yaktım

ben dün kavun yemişim, o yüzden tamamen bulguru suçlamak yanlış olur herhalde

Çantayı hak ettim zaten Ama yarından itibaren bir daha moral bozukluğunda bile bozmuyorum diyeti. Yaz sonuna kadar karatayla taş gibi olunca baya moral olucak bana:)

Arkadaşlar azminize hayranım gerçekten çoğunuz hiç bozmuyorsunuz diyeti. Cidden gaza geldim bi daha bozmıycam asla!!!

işte bu!
sen bu kararlılıkta olduğun sürece kaçamaklar seni yolundan döndüremez

wc nin etkisi büyük ama düşün bulguru şişirerek kısır yapıyoruz o midede şişmeye devam ediyor sünger gibi

ben dün kavun yemişim, o yüzden tamamen bulguru suçlamak yanlış olur herhalde

hedefine daha çooook kalanlar yerine de ye

Karatay kahvaltımı ettim az önce:)

işlerimi halletmeye gidiyorum, sanırım bugün arkadaşlarım gelecek.onlara mevsim meyveleri ikram edecem ,bir sütlü tatlı yapsam mı bilemedim..!! Ya da çayla kuru kayısı, kuruyemiş:))

Kızlar merhaba, daha öncede yazmıstım burada. Dukan diyeti ile Karatay arsında kalmıştım. Dukan ile daha hızlı kilo vereceğimi düşünerek Dukan diyetine basladım sonradan Karataya dönecektim. 5 günde 3 kilo verdim ama hamile olabilirim. Daha kesin değil ama ugrasyık oyle diyeyim Hamilelik sürecinde gercekten saglıklı beslenmek ve kendimden cok bebeğin kilo almasını ve gelişimini eksiksiz tamamlamasını istiyorum. Tabi eger hamileysem. Neyse değilsem bile dukan bende tansiyon falan bırakmadı. Ben hareketli biriyim yerimden kalkamadım resmen. Ay ne cok konustum. Simdi sizce hamileysem karatay diyeti bana uygun olur mu? ZAten ara ogun hiç huyum değildir. Bebeğime faydası olurmu. Yanlış anlaşılmasın amacım kilo vermek değil. ama gereksiz yere cok kilo alıpda 2 kilo cocugum olsunda istemiyorum. Yardım edebilr misiniz?

Bence dukan hamileyken kesinlikle uygun değil karatay daha iyi ben ilk 3 ay diyet yapılabilir diye düşünüyorum ben şahsen yapıcam ama bol su içmek kaydıyla tabii..

Nasıl yapmayı planlıyorsun peki canım banada yol gösterir misin*

tabiki tatlım ben daha hamile değilim ama bende istiyorum olurda hamile kalırsam karatay a devam edicem çünkü hiçbir zararı yok tatlı yemiceksin ekmek yemiceksin bunlar zaten gebelikte şeker yükselmesine sebep oluyor zaten yenmemesi gereken şeyler !süt,yoğurt,yumurta,sebze serbest bence hamile için enönemli şeyler de zaten bunlar bitek meyve konusu var onuda vitamin takviyesi alarak halledebiliriz hem bazı meyveler ara öğünde yenebiliyor sanırım kiraz,erik,yeşil elma,kayısı... meyve kurusu zaten mutlaka yemek lazım bide 3 lt su işte tamam:))

sabah canım bişey istemedi aslında doğru değil ama yemedim oyüzden

öğle 1 tabak bulgur pilavı
3 kaşık taze fasulye
salata ayran
şimdide yeşilçayımı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…