Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:1 erik,1şeftali,6kiraz,1 çay bardağı kuruyemiş.yeşilçay.
Misafirim vardı,öyle olmak zorundaydı:) meyve yiyince erken acıkma oluyor,acıkmaya başladım bile..!.
ya ben su içmeyi hiç sevmiyorum tatsız geliyor bana içine bişeyler atayım dedim aklıma tarçın geldi ama o daha da kötü oldu şekeri düzenliyormuş diye yinede zorluyorum kendimi ama tadı güzel ne olabilir acaba fikri olan var mı?
offf üç gündür ne güzel devam ediyordum ama bugün o kadar moralim bozuktu ki oturup bi dilim pasta sonra bi de çikolata falan yedimÇok üzgünüm yarın tekrar devam edeceğim artık
dün yediklerim:
12.00 kıyma kavurdum domates soğan biberle, yanında barbunya yedim, 5-6 adette hurma yedim
20.00 yoğurtlu fırın patlıcan-kabak, bulgur pilavı, kavun
xc9 geçen gün diyodunya bulgur serbest olmasına rağmen + çıkarıyo tartıda, sabah tartıya çıktım 56,3 gösteriyodu
gerçi wc ye çıkamadım dün.
Çantayı hak ettim zatenAma yarından itibaren bir daha moral bozukluğunda bile bozmuyorum diyeti. Yaz sonuna kadar karatayla taş gibi olunca baya moral olucak bana:)
Arkadaşlar azminize hayranım gerçekten çoğunuz hiç bozmuyorsunuz diyeti. Cidden gaza geldim bi daha bozmıycam asla!!!
dün yediklerim:
12.00 kıyma kavurdum domates soğan biberle, yanında barbunya yedim, 5-6 adette hurma yedim
20.00 yoğurtlu fırın patlıcan-kabak, bulgur pilavı, kavun
xc9 geçen gün diyodunya bulgur serbest olmasına rağmen + çıkarıyo tartıda, sabah tartıya çıktım 56,3 gösteriyodu
gerçi wc ye çıkamadım dün.
ben dün kavun yemişim, o yüzden tamamen bulguru suçlamak yanlış olur herhalde
Bence dukan hamileyken kesinlikle uygun değil karatay daha iyi ben ilk 3 ay diyet yapılabilir diye düşünüyorum ben şahsen yapıcam ama bol su içmek kaydıyla tabii..
Nasıl yapmayı planlıyorsun peki canım banada yol gösterir misin*
benim yerime teşekkür etmişsiniz...iyi yapmışsınız da siz kimsiniz ?yeni mi girdiniz foruma ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?