Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhabalar kızlar uzun zaman önce karatay yapmıştım istediğim kiloya geldim evlendim işe başlayınca 1 yılda tam 10 12 kilo aldım bebek istiyorum ama önce fazla kilomu vermem lazım ramazan da karatay nasıl gidiyor zorlanıyor musunuz???

gebelikte karatay yapılabiliyor, zaten karatay diyet değil sağlıklı yaşam şekli olduğu için yapılması tavsiye ediliyor.. bir ara 2 gebişimiz vardı topikte ama uğramaz oldular

bir arkadaşımız da karatay mı dukan mı diye sormuş, biz tabiki karatay diyoruz.. dukan topiğine sorsa onlar da dukan diyecektir ama şurası kesin, karatay sağlıklı yaşamı, dukan da kısa sürede çok kilo verdirmeyi hedefliyor..
karatayın yan etkisi olarak kilo veriliyor ama dukanın yan etkileri bilemiyorum yani

kızlar bu arada benim menüm de ruh halim de çok karışık.. hiç diyet ve spor modunda değilim.. depresif ve çok agresifim sanırım reglim yüzünden, havaların da etkisi vardır.. derhal toparlanmam lazım

merhaba
sanırım karatay kitabının 2. cinde (işyerimde 1. kitapı evde 2. yolculukta 3. kitapı okuyorum hangisinde emin olamadım) hamile ve emziren annelere yönelik konular var

sizce dukan mı karatay diyeti mi

tabiki karatay ...aşşağıya nedenini yazdım

Handrake..merhabalar kızlar uzun zaman önce karatay yapmıştım istediğim kiloya geldim evlendim işe başlayınca 1 yılda tam 10 12 kilo aldım bebek istiyorum ama önce fazla kilomu vermem lazım ramazan da karatay nasıl gidiyor zorlanıyor musunuz???[/QUOTE]

beni zorlamıyor karatay da zaten 2 öğün yemek lazım bende iftar ve sahur olarak 2 yapıyorum...karatayı sadece diyet olarak yaparsanız istediğiniz kg ya gelince bırakır ve sonra tekrar aynı kg yu alırsınız......sağlıklı beslenme programı olarak yaparsanız istediğiniz kg da kalır ve ömür boyuda hastalıklardan uzak sağlıklı yaşarsınız....burada bazı arkadaşlar sadece diyet amaçlı yapıyorlar ...benim tavsiyem böyle bir sağlıklı beslenme programı bulmuşken devam edelim...ben 49 yaşındayım 14 yaşımdan beri her diyeti denedim hep verdim aldım bıktım...hem sağlık hem diyet diyorum ve harfi harfine uyguluyorum...hem zayıf olayım her giydiğim yakışsın hmde sağlıklı olayım gençlere taş çıkartayım..

Son düzenleme:
saat 14:00 1 avuç kiraz 1 bardak ayran

saat 16:00 1 tabak kısır 1 bardak ayran

buda bugünün son yemeği olur umarım akşama spor yapcam yine

bende acaip şişkinlik oldu karataya başladığımdan beri neden acaba sizde oldu mu?

slm,ben karatayı uygulamaya başladığımdan beri tüm şişkinlik,gaz,hazımsızlık problemlerimden kurtuldum...menülerine geri dönüp bakamadım ama bulgur yedin mi,regl yakın mı,sütü yoğurdu fazla kaçırdın mı? hiç biri değilse de büyükler derler ya ayaklarını üşütmüşsündür

saat 14:00 1 avuç kiraz 1 bardak ayran

saat 16:00 1 tabak kısır 1 bardak ayran

buda bugünün son yemeği olur umarım akşama spor yapcam yine

işte bulduuumöğlen ayran az önce ayran, 1tabak kısır....al sana şişkinlik,bulgur böyle yapıyor maalesef

sabah canım bişey istemedi aslında doğru değil ama yemedim oyüzden

öğle 1 tabak bulgur pilavı
3 kaşık taze fasulye
salata ayran
şimdide yeşilçayımı içiyorum

sen bugün bulguru fazla kaçırmışsın...bulgura izin var evet ama en fazla 3-4 yemek kaşığı kadar,arada bir o da....sen aynı gün hem bulgur pilavı,hem kısır yemişsin yarın +++ görmen kesin gibi...

Iyı..aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar,dunku menum ...... 1.ogun(sahur): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (ıftar)kebap.ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: ramazan dışında Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ramazan harıcı tabıkı ) ayran ya da sut ıcıyorum. sahur menumu..geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze :71

bikaç mesajdan alıntı yapmıştım elektrik gitti geldi hepsi uçtu tekrar alıntalayamadım

birisi dukan mı karatay mı diye sormuştu burada olduğumuza göre tabi ki karatay diyoruz yoksa burada ne işimiz var o arkadaş dukanın 5 günde vücudunu ne kadar sarstığından bahsetmişti zaten kendisi de dukanın ne kadar sağlıksız bir diyet olduğunu görmüş arkadaşlar da diyetimizi çok güzel anlatmışlar
pierre dukan'ın ülkesi fransada doktorluk yapma izninin elinden alındığını da ayrıca eklemek isterim geçmiş sayfalarda dukanla verdiği kiloların 3 katını alarak gelen bi arkadaş vardı uzun uzun sağlığındaki bozulmaları ve yaşadığı pişmanlığı anlatmıştı tarama yaparsanız o yazıyı bulursunuz ben ismi hatırlayamadım
benim tavsiyem hocanın kitaplarını okuyarak veya videolarını izleyerek neyi neden yemeliyiz neden yememeliyiz onu öğrenerek yola devam etmek girdiğiniz yola inancınız varsa devam ettirebilirsiniz yoksa devamlılık sağlayamazsınız

epey uzun oldu benden bu kadar

sabah
9-9.30
kkk

akşam
18-18.30
1 tabak t.fasülye
3 tane içli köfte
1 bardak ayran

şimdi 1 saatlik yürüyüş yine 3-4 lt su

sabah:
1 yumurta
biraz peynir
birkaç zeytin
domates
küçük bir parça pide (cıss)

öğle:
2 kaşık bulgur pilavı
2 fırın tavuk baget
2 kaşık semizotu
2 acı sivri biber

akşam:
küçük bir kase keten tohumlu yoğurt
(son günlerde yaptığım kaçamakları telafi etmek adına)

suyum malesef az
spor son 3 gündür malesef yok, burada hava 2 gündür yağmurlu , yürüyüşe çıkamıyorum, evde de bişey yapasım gelmiyor

Sabah :karatay kahvaltısı

Öğlen:1 şeftali,6 kiraz,4 erik

Akşam:3 içli köfte,2 dilim biberli ekmek(cısss)

Akşam yemeğimi çok erken yedim..!! 17:00 da harcarım inşallah.umarım acıkmam

Misafirim olduğu zaman düzenim bozuluyor maalesef

Yine kaçırmışsın

hooopp o sen misin yoksa?
daha önce gül63 ün hesabını biri ele geçirmiş olabilir demiştin uzaktan uzağa bizi izliyorsun aramıza gel diyoruz gelmiyorsun şüpheli hareketler bunlar
zaten profil resmindeki chuky kılıklı çocuk da çok fena içimi ürpertiyor:18::18::18:
itiraf et sen kimsin akasya1612:111:
yoksa yoksa...

iftar menüm...fırında mücver..ayran..azar azarda domates....salatalık...kırmızı biber...marul..zeytin
şimdide çay keyfi yapıyorum

2 akşamdır kuru fasulye yiyordum artı 200 oldum... bugün az yedim
çayı fazla içince midem kıyılmaya başlıyor ama sahura kadar idare edecek çaresi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…