Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaşlar ya selülit sıkıntısı olan var mıdır aranızda? Acaba karatay buna da çözüm oluyor mu merak ediyorum:) Çok çirkin bir görüntü malesef bende de var bol bol

bugün keyifler nasıl
ben 3 gündür yediğim içli köftenin şişliğini taşıyorum pzt ye kadar daha dikkatli olmalıyım bir daha da bu kadar çok yapmamalıyım ye ye bitmedi zaten 1 yıldır yemiyordum uzunca bir süre yemem
bugün fırında patlıcan kızartmayı planlıyorum deneyen arkadaşlar yanıtlasın lütfen çok mu ince dilimlemeliyim kızarması uzun sürüyor mu domates biberi yanın kızartabiliyor musunuz
hadi bakalım herkes hünerlerini döksün ortaya

Son düzenleme:

çok iyi fikir. biz misafirliğe gidince onların ''diyet''indeki yiyeceklerle ağırlanıp bide onları yemek için ısrar görüyoruz. bizde onları kendi diyetimize uygun ağırlarsak onlarda biz onlara gididnce belki uygun şeylerde yapıp diğerleri için ısrarı bırakırlar. felluzcum sakın yanlış anlama senin arkadaşların için söylemiyorum eminim onlar dünya iyisi insanlardır. senin söylediğinden yola çıkarak bunun güzel taktik olduğunu düşünüyorum

günaydın canım. ben daha dün yada bir önceki gün yaptım.iri küp doğradım. kabakla patlıcanı yağlı kağıt üstüne serdim( aslında yağlı kağıt kullanmakta istemiyorum ama davul fırınım var ondada camlar çatlıyıp patlıyomuş cesaret edemiyorum bir türlü, evlenene kadar bunu kullanmaya devam. bakarsın çok beklemem) ne yağ ne tuz hiç bişey koymadım. yumuşadılar çıkardım üstüne sarımsaklı bol süzme yoğurt salata gibi oldu valla. yanına bol soğanlı bol domatesli bulgur pilavı yaptım (yarın tatile çıkıyorum evde başka malzeme yoktu) erkek arkadaşım ıhmmm diye diye yedi.bende tabi

Son düzenleme:

:18: Çok ciddi komplo teorileri bunlar Onu diyen ben değilim canım, gül de ben değilim Bende bağlanma fobisi var o yüzden serbest takılıyorum Ayça Kaya'yı da okuyordum ama hiç yakalayamamıştın Ben bu sitede yılların deneyimli okuyucusuyum

hahahahahahaaaaa bağlanma fobisi haa demek o yüzden aramıza gelmiyorsun ayça kaya ya 1 ay kadar takıldım orada dikkatimi çekmedin gülle ilgili sen dedin diye hatırlıyordum yanlışlık olmuş
bak şimdi iyice gizemli olmaya başladın yılların deneyimli okuyucusu ha
esrarlı şatonun sakinleri gibi yani

yağsız kızartma gibi oldu mu ben biraz yağlayacağım canım kızartma istiyor

parmak şeklinde doğranmış patatesi bol zeytin yağ bol baharatla yapınca kızartma isteğini giderecek bir tat ortaya çıkıyor. 40 dakka 1 saatte pişiyo.ama domates ve biberi yağlı denemedim. biberide yağsız atınca közleme gibi oluyo

İki gün önce patlıcanı fırında kızarttım korkunç güzeldi :)) patlıcanları 2'ye bölüp doğradım,göz kararı zeytin yağıyla karıştırıp, yağlı kağıda serdim,hemen pişti,(sık sık kontrol edin,)bu arada wok tavada yemeklik doğranmış eti kavurdum,üstüne soğanı ekledim biraz pişince,ufak doğranmış domates ve biberleri ekledim,biraz karabiber,kekik,nane ekledim(tuz)bunlar da pişince,tepside ki patlıcanların üzerine yaydım 5 dk fırına verdim.bu yemeğe herkes bayılıyor, kızartmasız güveç ama kızartma tadında:)))afiyet olsun

gülmekten zor yazıyorum şu an
dün gül63 (bizim gül-0663 değil) yine geldi o andan itibaren yazdıklarımı okumuşsunuzdur akasya1612 ile diyaloglarımı falan gerilim filmi tadında esprili yazışırken seninle de aradan kızartma muhabbeti yapınca ortaya karışık bişeyler çıktı

ben bunları yazarken bi tarif de felluzdan gelmiş

Son düzenleme:

yaa napalım bizde izliyoruz olanları. ikinizde süpersiniz sabah sabah ne bu neşe enerji banada bulaştı maaşallah

işte bulduuumöğlen ayran az önce ayran, 1tabak kısır....al sana şişkinlik,bulgur böyle yapıyor maalesef

cnm cvp yazdığın için çok sağol aslında haklısın bende farkettim dün fazla kaçırdım ama ben bulgurlu şeyleri okadar seviyorum ki karataya başlarken ekmek yasaksa bulgur serbest diye başlamıştım Bugün ++ çıkmadım ama okadar spora rağmen aynı çıktı kilom 6 km yürüdüm oysa dünn
şişkinlik sadece dün değil 1 haftadır böyleyim salatalık çok yiyorum ondan mı acaba

canım kabızlık problemin var mı tuzlu yiyorsan ödem yapar nemli bir bölgede yaşıyorsan ödem çok olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…