Arkadaşlar ya selülit sıkıntısı olan var mıdır aranızda? Acaba karatay buna da çözüm oluyor mu merak ediyorum:) Çok çirkin bir görüntü malesef bende de var bol bol
Karatay kahvaltımı ettim az önce:)
işlerimi halletmeye gidiyorum, sanırım bugün arkadaşlarım gelecek.onlara mevsim meyveleri ikram edecem ,bir sütlü tatlı yapsam mı bilemedim..!! Ya da çayla kuru kayısı, kuruyemiş:))
sizce dukan mı karatay diyeti mi
Arkadaşlar ya selülit sıkıntısı olan var mıdır aranızda? Acaba karatay buna da çözüm oluyor mu merak ediyorum:) Çok çirkin bir görüntü malesef bende de var bol bol
bugün keyifler nasıl
ben 3 gündür yediğim içli köftenin şişliğini taşıyorum pzt ye kadar daha dikkatli olmalıyım bir daha da bu kadar çok yapmamalıyım ye ye bitmedi zaten 1 yıldır yemiyordum uzunca bir süre yemem
bugün fırında patlıcan kızartmayı planlıyorum deneyen arkadaşlar yanıtlasın lütfen çok mu ince dilimlemeliyim kızarması uzun sürüyor mu domates biberi yanın kızartabiliyor musunuz
hadi bakalım herkes hünerlerini döksün ortaya
hooopp o sen misin yoksa?
daha önce gül63 ün hesabını biri ele geçirmiş olabilir demiştin uzaktan uzağa bizi izliyorsun aramıza gel diyoruz gelmiyorsun şüpheli hareketler bunlar
zaten profil resmindeki chuky kılıklı çocuk da çok fena içimi ürpertiyor:18::18::18:
itiraf et sen kimsin akasya1612:111:
yoksa yoksa...
:18: Çok ciddi komplo teorileri bunlarOnu diyen ben değilim canım, gül de ben değilim Bende bağlanma fobisi var o yüzden serbest takılıyorum Ayça Kaya'yı da okuyordum ama hiç yakalayamamıştın Ben bu sitede yılların deneyimli okuyucusuyum
yağsız kızartma gibi oldu mu ben biraz yağlayacağım canım kızartma istiyor
parmak şeklinde doğranmış patatesi bol zeytin yağ bol baharatla yapınca kızartma isteğini giderecek bir tat ortaya çıkıyor. 40 dakka 1 saatte pişiyo.ama domates ve biberi yağlı denemedim. biberide yağsız atınca közleme gibi oluyo
gülmekten zor yazıyorum şu an
dün gül63 (bizim gül-0663 değil) yine geldi o andan itibaren yazdıklarımı okumuşsunuzdur akasya1612 ile diyaloglarımı falan gerilim filmi tadında esprili yazışırken seninle de aradan kızartma muhabbeti yapınca ortaya karışık bişeyler çıktı
ben bunları yazarken bi tarif de felluzdan gelmiş
işte bulduuumöğlen ayran az önce ayran, 1tabak kısır....al sana şişkinlik,bulgur böyle yapıyor maalesef
cnm cvp yazdığın için çok sağol aslında haklısın bende farkettim dün fazla kaçırdım ama ben bulgurlu şeyleri okadar seviyorum ki karataya başlarken ekmek yasaksa bulgur serbest diye başlamıştımBugün ++ çıkmadım ama okadar spora rağmen aynı çıktı kilom 6 km yürüdüm oysa dünn
şişkinlik sadece dün değil 1 haftadır böyleyim salatalık çok yiyorum ondan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?