Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sorma yaa bulgur bende +1 gösteriyorum, 2 gündür bulgur yiyorum. okadar fazla yapmışım ki hatta bu öğlen bile yiycem.

Aynen canım ben de pek istikrarlı bir gidişat içinde değilim,gel pt ye kadar düzgün yapalım,yoksa bu iş olmicekreglim de yakın işim iş
İlk önce şunu söyleyeyim lenevacım,hiç kimse çok iyi değil bunu anladım
En iyi arkadaş zannettiklerim beni yanılttı hep artık çok iyi arkadaş aramıyorum,öylesine arkadaşlıklar işte(reglim yaklaşınca böyle oluyorum işte) bir de burcum akrep diye acı konuşuyorum :)

İkramlara gelince;gerçekten de artık kendimize bir çeki düzen vermemiz lazım.

ben yarın izne çıkıyorum. bayram dönüşü gelicem. o zaman beraber yaparız. hem oruçluda olmamış olurum.

inşallah canım diyet gerçekten desteksiz sohbetsiz zor gidiyor
sana iyi tatiller diliyorum geri gelicem deyip de gelmeyenler gibi yapma sakın

karatayla selülitler de gidiyor merak etme

Ooooh bu yaz taş gibi oluyoruz desenize :)

Ben de sabah menemen yaptım iki yumurtayla, ekmeksiz bunu yedim. ama bi tane de beypazarı kurusu yedim dayanamayıp:)
Öğlen ızgara tavuk yiyeceğim. Salata eşliğinde
Akşam da taze fasulye yemeği ve yoğurt yyieceğim

herkese günaydın
sen ramazanın sonunda garanti 1 beden küçüleceksin bu kadar az yemek yetiyor mu
..17 saat aç kalıp bu kadar yemek normalde yetmez tabiiki ramazandan dolayı iftar açarken bol su içince tıkıyor insanı ...önceki 2 gün kuru fasulye kalmasın diye fazla yemiştim dengelemek için dün dahada az yedim...
7 kg verdim ama göbekten dolayı aynı pantolanları giyebiliyorum biraz bel düşüyor ama göbek tutuyor kaydırmıyor...2 haftadır giymediğim bir pantolonu sabah giydim yine oldu bu ne ya 7 kg öncede aynı şeyi giyiyordum şimdide diye sabah kendime yorum yapmıştım...son 2 kg da bel ve göbekte cm farketmedi...inşallah ağustos sonuna kadar 68 e düşerim özel bir düğün var çoğu gözler benim üzerimde olacak göbeği eritmem lazım....

Arkadaşlar ya selülit sıkıntısı olan var mıdır aranızda? Acaba karatay buna da çözüm oluyor mu merak ediyorum:) Çok çirkin bir görüntü malesef bende de var bol bol
karatay selülitlere faydalı ama tuzunu değiştirirsen...rafine tuzlar selülite sebep olduğu için kristal kaya tuzu kullanmak lazımmış

ben günlere giderken kendi yemeğimi götürüyorum oradada mutlaka uygun bir şey çıkıyor onunla yiyorum..dalga geçiyorlar bende onlara diyorumki şimdi siz dalga geçin zayıflayıncada ben sizinle dalga geçeceğim şişkolar zehirleri yeyip yeyip oturuyorsunuz diye diyorum

tamam felluzcum yapalım ben 1 hafta bulgur ve baklagiller yemeyi düşünmüyorum sebzemizi etimizi yoğurdumuzu yer otururuz

seni
diyetin ilk günlerindeki inatçılığımı görüyorum sende aramızda olman kendimizi salmamıza engel oluyor hele de benim gibi dur kalk gr gr veren biri için iyi geliyorsun
benim de görümcemin eylülün ortaları gibi düğünü var en azından 60 olayım istiyorum malum ayda 1-2 kilo arası veriyorum bakalım
bu arada dün adl de cengiz abazoğlu imzalı kıyafetler denedim olamaz böyle bişey son derece sade bir elbise bu kadar mı çarpıcı olur adam konuşturmuş hepsine bayıldım ama bi tanesi vardı ki bittim tam benim tarzım amma ve lakiiiin yarım beden kadar dar geldi bakalım ağustos sonuna üstüme olursa onu alacağım tabi kalırsa çünkü her bedenden 1 tane geliyormuş

SABAH kahvaltı istemiyo canım 2-3 gündür üzüm yedim azönce yasaktı dimi yaa eniyisi çorba içeyim ben yumurtadan sıkıldım sanırım

SABAH kahvaltı istemiyo canım 2-3 gündür üzüm yedim azönce yasaktı dimi yaa eniyisi çorba içeyim ben yumurtadan sıkıldım sanırım
kahvaltı yerine üzüm yediysen hemen yanına 1 bardak süt iç veya yoğurt ye biraz da kuruyemiş yoksa 1 saat sonra fena acıkırsın

bende akrep burcuyum...
sana katılıyorum canım bende arkadaşlıklarımı sadece yüzeysel yapıyorum canım dediğin canına okuyor....kimseye ne özelimi ne sırrımı vermiyorum çalıştığım yerde (burası bakanlık) 1000 lerce kişi var bölümde 90 kişiyiz çevremdekilerin çoğu iyi insanlar muhabbetim çok hepsini severim hepside beni sever onların bir sıkıntısı varsa konuşurum çözüm getiririm ama ben bir sıkıntımı anlatmam 1 tane dertlerimi paylaşacağım arkadaşım yok..... eskiden paylaşırdım bir bakardım sağır sultan bile duymuş herkes menfaat peşinde birilerinin ayağını kaydırmaya çalışıyor...onun için artık sadece kız kardeşlerimle herşeyimi paylaşıyorum...

yaa insanın ailesi geniş olmalı yanında olmalı insan onlarla arkadaş olunca daha iyi. doğru diyosun çıkarlarıyla çatışmayacaksın kimsenin.
ama benim hala umudum var. kıyıda köşedede olsa kalbi temiz iyi insanlar var

inşallah canım diyet gerçekten desteksiz sohbetsiz zor gidiyor
sana iyi tatiller diliyorum geri gelicem deyip de gelmeyenler gibi yapma sakın

geri gelicem çünkü annem beni besiye çeker şimdi
bir gideyim bakalım belki sürpriz bişiler olur güzel haberlerle gelirim.

bulursan bize de haber ver

birbuçuk ayda 4 kilo, sendeki bu azim ve sebatla bence 5 -6 bile verirsin. düğünde çokta güzel olursun inşallah.
çankırı tuzum çok az kalmıştı. sadece salatalara kullanıyorum. yemeklere rafine tuz kullanıyorum. şimdi alıcam tekrar. zaten rafine tuzda bitiyo evde, artık istesemde kullanamıcam yani

canım çok beğendiysen ve kalmama ihtimali varsa al sen onu. eylül e yarım beden gider senden zaten de almış bulununca ister istemez daha çok dikkat edersin yediklerine

teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için
ben karatay başladığımda ilk ay mayısta 5 kg verince ağustosa kadar 20 verir 59 olurum diye heveslenmiştim sonraki ay sıfır çektim şimdide gram gram gidince 68 e inmeye bile razı oluyorum ...eylüle kadar istediğin kiloya inersin takıl bana hayatını yaşa dermişim ben yeniyim diye fazla tepki vermiyorum kaçamak yapanlara istersen sana tepki veririm sende benden çekinip kaçamak yapamazsın istediğin kg ya inersin

kaania cığım yeni başladın kahvaltı yapmayarak hata yapıyorsun çok az yiyerek çabuk zayıflamaya çalışıyorsun böyle gidersen yakında bıkarsın....kahvaltıyı krallar gibi yapacaksın içindeki yiyecekleri canın istediği şekilde hazırlayacaksın ve yazılan herşeyi yemeye çalışacaksın hepsini yersen en az 6-7 saat tok kalırsın ve metabolizman % 30 hızlı çalışır buda yağ yakımı demek...temel sağlam olacakki akşama kadar abur cubur ve sık sık yemek kalksın .....

tamam felluzcum yapalım ben 1 hafta bulgur ve baklagiller yemeyi düşünmüyorum sebzemizi etimizi yoğurdumuzu yer otururuz
Anlaştık canım:)

Çok haklısın.! kız kardeş gibisi yok,iyi dost önemli günlerde kendini belli ediyor,örneğin; 30 yıllık,her şeyimi anlattığım,üniversite hayatında yardımcı olduğum arkadaşım kızımın düğününe katılmadığı gibi,bana hayırlı olsuna geldiğinde komşularım da hayırlı olsuna gelmişti,onlardan rahatsız oldu susup oturdu,ben kahveleri yaparken yardımcı olabilirdi,veya misafirlerimle sohbet edebilirdi,öyle tuhaflıklar işte.
İyi,çıkarsız insanların hepimize denk gelmesini temmenni ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…