işte benimkisi dar geliyor biraz genişleteyim ailemi diyorum hayatım:123:
Sanıyorum bir evlilik teklifi falan bekleniyor:) Ayy ne güzel ben daha okuyorum ama seneye mezun olucam, sonrasında darışı başıma inşallah
lenevacım sen evlenecek misin ben nişangibi düşünmüştüm az önce araya başka laflar girince soramadım
elbise tam olmadanalmam çok pahalı o riske giremem
felluzcum hayat 40 ında değil farkında başlarmış iyi yine senin arkadaşın kendini geç belli etmiş de 40 a kadar kazık yemeden ilişkiniz devam etmiş
kocamın lafı vardır ''neler geldi neler geçti felekten un elerken deve geçti elekten'' işte o develer kazığın büyüğünü atanlar oluyor salla gitsin
gülcüm kafamı gözümü patlatmayacaksan acıma
..............bencede cezalar arttırılmalı yapılan kaçamaklar olsun, menü bildirimleri olsun
silkinip kendimize gelmeliyiz.
kahvaltı yerine üzüm yediysen hemen yanına 1 bardak süt iç veya yoğurt ye biraz da kuruyemiş yoksa 1 saat sonra fena acıkırsın
canım ya sen söyleyince hemen kalktım bir bardak ayran içtim :)) üzerine bir tabak yeşilmercimek çorbası ve zor da olsa 2 yumurta yedim sabah la öğle birleşmiş oldu ama napim artık
tabi senin 700 gr ın kalmış işin kolay işkence de olsun mu
yazarken çok güldüm kendime
birbuçuk ayda 4 kilo, sendeki bu azim ve sebatla bence 5 -6 bile verirsin. düğünde çokta güzel olursun inşallah.
çankırı tuzum çok az kalmıştı. sadece salatalara kullanıyorum. yemeklere rafine tuz kullanıyorum.şimdi alıcam tekrar. zaten rafine tuzda bitiyo evde, artık istesemde kullanamıcam yani
hayırlı olsun canımevlilik teklifi aldım. şimdi ailemle tanıştırıcam . bayrama falan bakarsınız nişanlanabilirim. kısmet hayırlısı.
canım sevgilin varmı bilmiyorum ama, varsa onunla yoksa da karşına çıkacak tam sana göre biriyle olsun inşallah.
Bugün oğluşumun tercihlerini hazırlicez kızlarpozitif olacam yaaa bugün arabesk modundaydım,şu anda itibaren düzeliyoruuuummm. Sağlıcakla kalın, musmutlu olunn..:))
tuzu nerden kaça aldığını mesaj atabilirmisin, bende bakmak istiyorum. uygun bişeylerse bende alabilirim.
kızlar 2 gündür yani reglimden sonra ruh halim çok bozuk tatlılara saldırmak istiyorum
sabah kalktım 1 salkım üzüm yedim üstüne oğlumun bi poğaçasını yedim kendime çok kızıyorum
o kadar kararlı gidiyordum ki bugün 6-7 km yürümem lazım ancak eritirim yediklerimi
çantaları hak ettim
evlilik teklifi aldım. şimdi ailemle tanıştırıcam . bayrama falan bakarsınız nişanlanabilirim. kısmet hayırlısı.
canım sevgilin varmı bilmiyorum ama, varsa onunla yoksa da karşına çıkacak tam sana göre biriyle olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?