Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugün oğluşumun tercihlerini hazırlicez kızlar pozitif olacam yaaa bugün arabesk modundaydım,şu anda itibaren düzeliyoruuuummm. Sağlıcakla kalın, musmutlu olunn..:))

lenevacım sen evlenecek misin ben nişangibi düşünmüştüm az önce araya başka laflar girince soramadım

elbise tam olmadanalmam çok pahalı o riske giremem

felluzcum hayat 40 ında değil farkında başlarmış iyi yine senin arkadaşın kendini geç belli etmiş de 40 a kadar kazık yemeden ilişkiniz devam etmiş
kocamın lafı vardır ''neler geldi neler geçti felekten un elerken deve geçti elekten'' işte o develer kazığın büyüğünü atanlar oluyor salla gitsin

gülcüm kafamı gözümü patlatmayacaksan acıma

Sanıyorum bir evlilik teklifi falan bekleniyor:) Ayy ne güzel ben daha okuyorum ama seneye mezun olucam, sonrasında darışı başıma inşallah

evlilik teklifi aldım. şimdi ailemle tanıştırıcam . bayrama falan bakarsınız nişanlanabilirim. kısmet hayırlısı.
canım sevgilin varmı bilmiyorum ama, varsa onunla yoksa da karşına çıkacak tam sana göre biriyle olsun inşallah.

doğru düşünmüşsün canım nişanlanabilirim. yani daha evlenmiyorum.
inşallah o kiloya gelirsin o zaman zaten daha güzelini bile bulursun.
hayat 40ında değil farkında başlar haa güzel laf.
bencede cezalar arttırılmalı yapılan kaçamaklar olsun, menü bildirimleri olsun
silkinip kendimize gelmeliyiz.

kahvaltı yerine üzüm yediysen hemen yanına 1 bardak süt iç veya yoğurt ye biraz da kuruyemiş yoksa 1 saat sonra fena acıkırsın

canım ya sen söyleyince hemen kalktım bir bardak ayran içtim :)) üzerine bir tabak yeşilmercimek çorbası ve zor da olsa 2 yumurta yedim sabah la öğle birleşmiş oldu ama napim artık

canım ya sen söyleyince hemen kalktım bir bardak ayran içtim :)) üzerine bir tabak yeşilmercimek çorbası ve zor da olsa 2 yumurta yedim sabah la öğle birleşmiş oldu ama napim artık

çok iyi yapmışsın sadece üzümden daha iyi artık sadece akşam yersin olur biter sen sabahları iştahsız oluyorsan en iyisi 2 öğün yap ama kuruyemiş ve peynir de ye bi dahaki sefere
şimdi gün boyu su iç oh mis

tabi senin 700 gr ın kalmış işin kolay işkence de olsun mu

yazarken çok güldüm kendime

sabah 56,3 çıktım. ve tatile gidiyorum. annem beni besiye çekecek şişip gelmiyeyimde sen ona bak. 700 gr deyip geçme verilmiyor yaaa. arkadaş yapıştı kaldı bi git, yoook!
yani ben daha bayaaa buralarda olucam

teşekkür ederim canım, çankırı tuzunu 10 gün önce internetten aldım fazlacada aldım her defasında kargoya para vermeyeyim diye oda tuzu, mineralli sabun ve killi banyo tuzuda aldım her derde devaymış hepside

hayırlı olsun canım

Bugün oğluşumun tercihlerini hazırlicez kızlar pozitif olacam yaaa bugün arabesk modundaydım,şu anda itibaren düzeliyoruuuummm. Sağlıcakla kalın, musmutlu olunn..:))

hayırlı tercihler inşallah istediği yer olur

tuzu nerden kaça aldığını mesaj atabilirmisin, bende bakmak istiyorum. uygun bişeylerse bende alabilirim.

menümü de yazıp kaçayım
sabah
9-10
kkk

akşam
6-6.30
karatay usulü kızartma
cacık
1 avuç yerfıstığı yeme ihtimalim var

1 saat yürüyüş 3-4 lt su

kızlar 2 gündür yani reglimden sonra ruh halim çok bozuk tatlılara saldırmak istiyorum
sabah kalktım 1 salkım üzüm yedim üstüne oğlumun bi poğaçasını yedim kendime çok kızıyorum
o kadar kararlı gidiyordum ki bugün 6-7 km yürümem lazım ancak eritirim yediklerimi
çantaları hak ettim

kızlar ben yarından itibaren tatile çıkıyorum. bayram bitişinde gelicem. bu nedenle aranızda olamıyacağım menü ve kilo bildirimide yapamayacağım. beni izinli yazın. allah kısmet ederse 12 ağustosta kilo bildirimi yapıcam. o zaman zarfında nasıl bir dalgalanma yaşayacağım merak ediyorum. ama sizi döndüğümde tığ gibi görmek istiyorum. size güveniyorum. hepinizi çok öpüyorum.

kulağına tak kulaklığını aç müziğini yürüyüşe çık. çok iyi geliyor.

Selamlar çok uzun zmandır buralara giremedim,
Hatırlayan arkadaşlarım olacaktır..
Biraz bildirim yapmak istedim

Sevgilim var canım üç senedir beraberiz:) İnşallah dediğin gibi hayırlısı olur, ben de istiyorum mezun olunca:) Bakalım teklif gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…