kızlar 2 gündür yani reglimden sonra ruh halim çok bozuk tatlılara saldırmak istiyorum
sabah kalktım 1 salkım üzüm yedim üstüne oğlumun bi poğaçasını yedim kendime çok kızıyorum
o kadar kararlı gidiyordum ki bugün 6-7 km yürümem lazım ancak eritirim yediklerimi
çantaları hak ettim
Ben hergün minik de olsa bir kaçamak yapıyorum maleseff( Bana kızın falan bişey yapın bu konuda
sen kendini zaten cezalandırmışsın leslie yaparak durumu kurtarmışsın rahat uyuyabilirsin artık
o minik kaçamak nedir ve neden hergün yapıyorsun bi nedeni var mı önce onu söyle sonra gereğini yaparız
hymary seni tebrik ederim
merhaba sivasın gülü:)yeni işin hayırlı olsun,ayrıca geçmiş olsun,sağlığına uygun bir diet yapman gerekiyor..!! en iyisi bir doktora danışarak devam edip etmeyeceğine karar ver.kilo tansiyonu çok etkiliyor ne yapıp edip sana uygun bir beslenme tarzına başla canım.mesela ben karatay diyetini uygularken yemeğimi fazla kaçırdığım zamanlar çok bunalıyorum,bende de tansiyon var ama ilaç verilmedi,kilo verip,tuzsuz yemem gerektiği söylendi.yemeğimi de çok doymadan bırakmam gerekiyor yoksa sindirim sorunu ve baş ağrısı oluyor bazen,kısacası kendi kendimin doktoru olmaya ve hatalarımı tekrar etmemeye çalışıyorum,
Bugün bir parça pide meselaa, çok büyük değil ama olmamalıDün de bir parça çikolata. Regl olucam ondan mı ki acaba. Bu kadar iradesiz değildim normalde
seam
tahini dondurmada yedim deyip yanına öpücük konduruca şekerin etkisi geçiyor mu
Merhaba Sevgili felluz. Öncelikle cevabiniz icin cok tsk ediyorum.
Ben doktoruma danistim. neler yedigimi yazdim bana cok güzel ve uygun diyet demisti.
Son aylarda tam manasiyla ugulayamadim diyeti. Karatay diyetiyle 12 kg vermistim.
Simdi aliyorum iste. Sabah kahvaltiisnda tam karatay diyeti yapiyorum. Lütfen bama yardimci olun arkadaslar destege ihtiyacim var.
karatay diyetinde göbegim gitti midem sis gibi duruyordu.
Spor yapmama ragmen. Ben ilac aliyorum tansiyon icin. Asla tuzlu yemek yiyen biri degilim.
kızlar ben yarından itibaren tatile çıkıyorum. bayram bitişinde gelicem. bu nedenle aranızda olamıyacağım menü ve kilo bildirimide yapamayacağım. beni izinli yazın. allah kısmet ederse 12 ağustosta kilo bildirimi yapıcam. o zaman zarfında nasıl bir dalgalanma yaşayacağım merak ediyorum. ama sizi döndüğümde tığ gibi görmek istiyorum. size güveniyorum. hepinizi çok öpüyorum.
Dün yoğun bir gün geçirdim,iftara misafirim vardı.yediklerimi yazamadım,şimdi yazayım
Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:kahve,minik bitter çikolata
Akşam:sebze çorbası,fırında kabak kızartması,et sote,salata,10adet üzüm(cısss)
Sanırım küçük bir dilim de ekmek yedim(
günaydın xc9tabiki geçmiyor ama biliyorsun ya helvada da şeker onda da...üstelik sütlü olduğu için daha masum geldi...ama çantalayacaksan razıyım:18:ayrıca ben genelde öpücük koyarım
merhaba ben pek sık yazmıyorum. 120 kg. den 110 a 58 günde Karatay sayesinde indim. bu aralar diyeti azıcık bozdum. çiğ börek yaptım ve 3 tane yedim. bir salkım üzüm yarım dilim karpuz ve biraz beyaz peynir yedim.. bu tüm gün yediklerim. acaba çok mu abarttım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?