Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çok olmadı başlayalı hatırlamıyorum açıkçası,
2 ay olmuş olabilir,
Ve ilk zamanlar güzel kilo verdim,sonra çalışamadan ev ortamına geçince biraz kilo verişim durdu,
Fakat artık ramazanla beraber sıkı bişekilde devam ederek ya bu iş bu yağla bu proteinle bu kuruyemişlerle nasıl olacak dediğim işte şimdi 7 kilo vermiş durumdayım..

Hayatımda belki de bu kadar kiloyu hiç vermemiştim,
Ne vermişssinki diyebilirsiniz haklısınız ama ben bir diyet özürlüydüm,hala da oyleyim sanırım fakat,bu hayatımı değiştirecek ve bana gençliğimi geri verecek bence..
Çünkü beni çok değil,1.5-2 ay önce görüp bugün görenler verdiğim kilonun 7 den fazla farkedildiğni söylüyorlar..
Sanırım sıkılaşmadan..

Vel hasılı ramazandan önce kahvaltıda yumurtalı peynirli domatesli bir kahvaltı,
İkindide ya bakliyat yoğurt yada et-balık tavuk yoğurt salata gibi yedim,
Bol süt içtim,ayran içtim..
Kuruyemişle pek aram yok,az ceviz tükettim,
Çayda kahvede şekeri yavaştan kestim,tatlı krizlerim oldu azıcık bieşleri öğün içinde meyve ile mümkünse sabahtan tükettim..
Böyle..

Ramazanda ise iftarda çorba salata,protein,yoğurt
Sahurda ise iftarda bunların ikisini yediysem sadece süt ceviz,
eğer sadece çorba salata yemişssem yumurtalı peynirli sütlü bir kahvaltı yaptım..

Ve açıkçası bu şkeilde ramazanda ramazan dışındakinden daha hızlı kilo verdim..

Umarım devam eder..

Herkese kolaylıklar diliyor,mübarek ramazanınızı hayırla icra edebilmenizi temenni edyorum.
Esen kalın

sen kendini zaten cezalandırmışsın leslie yaparak durumu kurtarmışsın rahat uyuyabilirsin artık

Ben hergün minik de olsa bir kaçamak yapıyorum maleseff( Bana kızın falan bişey yapın bu konuda

o minik kaçamak nedir ve neden hergün yapıyorsun bi nedeni var mı önce onu söyle sonra gereğini yaparız

hymary seni tebrik ederim

Bugün bir parça pide meselaa, çok büyük değil ama olmamalı Dün de bir parça çikolata. Regl olucam ondan mı ki acaba. Bu kadar iradesiz değildim normalde

yav kızlar ne kaynatmışınız be oku oku ne çektim be :)

şaka bi yana gerek psikolojik, gerek felsefik baya muhabbet etmişsiniz ben bugün çok yoğundum uğrayamadım bu aralar yoğunum hep.. maşallah hal böyle olunca topiği pek takip edemiycem sanırım

kızlar sizler gibi bu aralar bende de kötü bir ruh hali ve cozutma vardı ama artık yavaş yavaş yavaş toparlıyorum inşallah.
sabah yediğim azıcık pideyi saymazsak menüm fena değil, sporumu da yaptım ve ilk günlerdeki kararlılığıma en kısa sürede döneceğim pazar günü kısmetse oruca da başlayınca ptesiden oldukça umutluyum..

leneva evleniyormuş sanırım mutluluklar diliyorum..

xc9 şu felekli elekli lafını çok tuttum, hiç duymamıştım :)

hymary çok tebrik ederim seni, başlangıcımız boyumuz kilomuz yakındı senle yanlış mı hatırlıyorum? benimde 2 aya yaklaştı 3 haftada 3 kilo vermiştim sonra ayda 4 oldu, sonraki 1 ayda ise 1 ileri bir geri.. bu yüzden belki son zamanlarda biraz saldım ama toparlanıyorum inşallah, 7 kilo çok iyi vermişsin ama bu kadar açma arayı canım, sık sık uğra ki bize de motivasyon olsun..

herkese iyi akşamlar şekerler :)

sabah:
1 yumurtalı karatay kahvaltısı
azıcık pide (yarın olmuycak ama)

öğle:
1 porsiyon döner
ayran

akşam:
2-3 kaşık kabak yemeği
2 kaşık barbunya
3 bardak ayran

yemekten önce 1 saat yürüyüş​

omega3 ün dibine vurdum bugün SABAH;semizotlu menemen,4-5 zeytin,biberiye çayı AKŞAM;levrek,salata,tahini helva şeklinde değil de dondurma şeklinde yedim o da 1 top

Merhaba Sevgili felluz. Öncelikle cevabiniz icin cok tsk ediyorum.
Ben doktoruma danistim. neler yedigimi yazdim bana cok güzel ve uygun diyet demisti.
Son aylarda tam manasiyla ugulayamadim diyeti. Karatay diyetiyle 12 kg vermistim.
Simdi aliyorum iste. Sabah kahvaltiisnda tam karatay diyeti yapiyorum. Lütfen bama yardimci olun arkadaslar destege ihtiyacim var.
karatay diyetinde göbegim gitti midem sis gibi duruyordu.
Spor yapmama ragmen. Ben ilac aliyorum tansiyon icin. Asla tuzlu yemek yiyen biri degilim.

Bugün bir parça pide meselaa, çok büyük değil ama olmamalı Dün de bir parça çikolata. Regl olucam ondan mı ki acaba. Bu kadar iradesiz değildim normalde

regl öncesi bende de oluyor bittikten sonra geçer geçmezse geçiririz

mahzen
fazla uzaklaşma özleriz sonra

seam
tahini dondurmada yedim deyip yanına öpücük konduruca şekerin etkisi geçiyor mu

sivasıngülü
canım sen buraya daha çok vakit ayırmaya çalış o kadar kilo verdikten sonra geri almak olmaz çok yazık olur

seam
tahini dondurmada yedim deyip yanına öpücük konduruca şekerin etkisi geçiyor mu

günaydın xc9tabiki geçmiyor ama biliyorsun ya helvada da şeker onda da...üstelik sütlü olduğu için daha masum geldi...ama çantalayacaksan razıyım:18:ayrıca ben genelde öpücük koyarım

Kilo vermek gerçekten de çok zor..!! bunu da en iyi bilenlerden sen olmalısın, artık neyin ne olduğunu da biliyorsun,ama kendini frenleyemiyorsan yediklerini her gün paylaş,burdan uzak kalma derim...

Hepimizin yanlışları oluyor,kilo aldığımız da oluyor,verdiğimizde,ama hep U dönüşü yapıp devam ediyoruz,vazgeçmek kiloların kat kat geri dönüşü demektir,ve unutmamamız gereken bunun yaşam biçimi olduğu..:))

dünden sonra pek sessiz kalmış burası.. kimsecikler yok

seam tahinli dondurma var mı ya? yapsalar fena olmaz aslında karataycılar yer, bunun için de her akşam balık yer

xc9 uzaklaşmam mrk etme de çok kaynarsa da okuyamam hepsini, geçen yıl ramazan da napmış kızlar, oruç tutanlar ne vakit tartılmış diye bi bakayım dedim de bir günü bile oku oku bitiremedim anacım, sonra pes ettim.. iyi ki topik şimdi sakin diye şükretmiştim.. ama dün zorlandım, eylülde burası da tekrar coşar gibi geliyor bana..

sivasın gülü sen de sık uğraki yardımcı olabilelim, birbirimizi motive edelim..

bu arada sabah menüm: karatay kahvaltısı

Dün yoğun bir gün geçirdim,iftara misafirim vardı.yediklerimi yazamadım,şimdi yazayım

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:kahve,minik bitter çikolata

Akşam:sebze çorbası,fırında kabak kızartması,et sote,salata,10adet üzüm(cısss)
Sanırım küçük bir dilim de ekmek yedim(

iyi tatiller canım...tatildeyim diye kendini bırakma bunu diyet olarak düşünürsen tatilde kilo alırsın......sağlıklı beslenme programı olarak düşünüp yediklerine dikkat edersen kilo vermesen bile aynı kiloda gelirsin....

iftar menüm....fırında mücver ..ayran..domates..salatalık..marul..zeytin
(kızım 2 gündür evde yok onun payıda bana kaldı bu akşamda aynı şeyi yiyeceğim..10 gündür sahura kadar uyku tutmuyor tok yatıncada 5e kadar uyuyamıyorum 3-4 saat uykuyla işe geliyorum dönüşte yarım saat eve kadar yürüyorum hareket olsun diye eve yorgun ve uykusuz gidiyorum yemekle uğraşmaya halim kalmıyor uzanıyorum yine uyku yok gözlerim kanlandı artık.. iftardan yarım saat önce kalkıp ne bulursam onu hazırlıyorum)

sahur... 2 yumurtalı menemen ve karatay kahvaltı çeşitleri

cısssss lar artmaya başladı

günaydın xc9tabiki geçmiyor ama biliyorsun ya helvada da şeker onda da...üstelik sütlü olduğu için daha masum geldi...ama çantalayacaksan razıyım:18:ayrıca ben genelde öpücük koyarım

hedefe 1kg kalmış çantalamayacağım o kadar da kötü kalpli değilim dediğin doğru tahinli dondurma tahin helvasından çok daha mantıklı ben hiç yemedim tahin yoğunluğu nasıl ağıza net bir tahin tadı geliyor mu merak ettim
bi öpücük de benden olsun

Son düzenleme:
buralar çok ıssız kalmış
bugün annemle ablam kahveye geldiler öğle yemeğini birlikte yiyeceğimizi bildiğim için bugün 3 öğün yapacağım menümü yazayım unutmadan
sabah
2 yumurta
1 bardak süt
10 zeytin
domates

öğle
1 tabak kısır (bu hafta bir daha bulgur yemeyeceğim diyen xc9 muydu)
1 bardak ayran

akşam
1 tabak semizotu yemeği
1 bardak ayran
1 avuç yerfıstığı

3-4 lt su 30 dk yüzme

Son düzenleme:
merhaba ben pek sık yazmıyorum. 120 kg. den 110 a 58 günde Karatay sayesinde indim. bu aralar diyeti azıcık bozdum. çiğ börek yaptım ve 3 tane yedim. bir salkım üzüm yarım dilim karpuz ve biraz beyaz peynir yedim.. bu tüm gün yediklerim. acaba çok mu abarttım?

merhaba....başlangıcınız iyi ama çok çabuk bozmaya başlamışsınız... 1.5 senedir yapan arkadaş var... başka bir sitede 48 kg vermişti bugün tam 50 kg olmuş bu süredede 1-2 kaçamak dışında kaçamak yapmamış... 10 tane ilaç kullanırken (tansiyon,,şeker hemde ölümcül tip hepsini bırakmış artık ilaca gerek kalmamış ) başka biriside 6 ayda 28 kg vermiş... ...siz maşşallah bugün bütün yasakları yemişsiniz omega 3 hapı kullanmıyorsanız antioksidanla beraber alın daha çabuk kg verirsiniz...

belirli hastalıklarınız varsa kurtulmak için kaçamak yapmayın derim...burayada sık sık uğramaya çalışırsanız motive olursunuz ...kg fazla olunca vermeside kolay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…