merhaba ben pek sık yazmıyorum. 120 kg. den 110 a 58 günde Karatay sayesinde indim. bu aralar diyeti azıcık bozdum. çiğ börek yaptım ve 3 tane yedim. bir salkım üzüm yarım dilim karpuz ve biraz beyaz peynir yedim.. bu tüm gün yediklerim. acaba çok mu abarttım?
olmaz mı?hem ne çeşitler var başka...cevizli,kuru üzümlü,mısır patlaklı,tipitipli...kapısında kuyruk var...geçen seneye kadar haftada 3 kesin yerdim de...seam tahinli dondurma var mı ya? yapsalar fena olmaz aslında karataycılar yer, bunun için de her akşam balık yer
hymary seni tebrik ederim
Ama ben de bu kadarcık kaçırıyorum arada,Bugün bir parça pide meselaa, çok büyük değil ama olmamalıDün de bir parça çikolata. Regl olucam ondan mı ki acaba. Bu kadar iradesiz değildim normalde
mahzencim evet 7 kiloyu buldum çok şükür,ama görenler 10 kilo vermiş gibi görünüyorsun diyorlar,sevindirici tabihymary çok tebrik ederim seni, başlangıcımız boyumuz kilomuz yakındı senle yanlış mı hatırlıyorum? benimde 2 aya yaklaştı 3 haftada 3 kilo vermiştim sonra ayda 4 oldu, sonraki 1 ayda ise 1 ileri bir geri.. bu yüzden belki son zamanlarda biraz saldım ama toparlanıyorum inşallah, 7 kilo çok iyi vermişsin ama bu kadar açma arayı canım, sık sık uğra ki bize de motivasyon olsun..
herkese iyi akşamlar şekerler :)
olmaz mı?hem ne çeşitler var başka...cevizli,kuru üzümlü,mısır patlaklı,tipitipli...kapısında kuyruk var...geçen seneye kadar haftada 3 kesin yerdim de...
mahzencim evet 7 kiloyu buldum çok şükür,ama görenler 10 kilo vermiş gibi görünüyorsun diyorlar,sevindirici tabi
Beraber gidiyorduk evet bi karşılaştırsak sen neler yaptın ya da yapamadın,boylarımız da aynı ya da yakındı diye hatırlıyorum,
Ben bi ara gevşettim,böyle 3 kiloda kaldım, sonra bişeyden bi etkilendimdedim yook böyle olmaz,hemen hızlandı,
Bu ara yine graö gram veriyorum sanırım ama olsun keyfim yerinde
Sen de hızlanailirsin bence..
evet aynencısssss lar artmaya başladı
sen gene iyisin ben bugün öğle yemeği yerine 1 poğaça ile 1 dilim sütlü tatlı yedim.:18: ne yapayımmm misafirlikteydim ve de çok açtımm:26: çanta yemeğe hazırım.dün akşam yediğim üzümler de çok gerekliydi sankiburalar çok ıssız kalmış
bugün annemle ablam kahveye geldiler öğle yemeğini birlikte yiyeceğimizi bildiğim için bugün 3 öğün yapacağım menümü yazayım unutmadan
sabah
2 yumurta
1 bardak süt
10 zeytin
domates
öğle
1 tabak kısır (bu hafta bir daha bulgur yemeyeceğim diyen xc9 muydu)
1 bardak ayran
akşam
1 tabak semizotu yemeği
1 bardak ayran
1 avuç yerfıstığı
3-4 lt su 30 dk yüzme
sabah:karatay kahvaltısı
öğlen:1dilim sütlü tatlı,1 poğaça(biberli)
akşam:akşam yemeğe davetliyim işim zoriçli köfte falan var akşam bulgur yemek istemiyorum ama arkadaş beni yemezsem..
size yazacam mutlaka..
hadi ya valla burası küçük şeer o yüzden görmedim de duymadım da ama en kısa sürede bakicim :)
canım ben ilk haftalar süper yaptım 3 kilo çok güzel gitti 2 haftada, sonra 1 kilo daha 77 leri görmüştüm ama sonrasında il dışına ailemin yanına gidince biraz düzenim bozuldu, tekrar oturtana kadar regl dönemim geldi, sonra baktım veremiyorum salladım biraz, ramazanın da etkisiyle pide falan kaçırdım ama artık toparlıyorum..
çok düzenli spor yapamadım.. haftada 2-3 en fazla 5 gün yürüdüm..
ayrıca bu aralar kendimi acayip kilolu hissetmeye başladım.. işim gereği bazı ziyaretler yaptık ve fotoğraf çektik, fotoğraflarda o kadar şişko çıkıyorum ki allahim ben bu kadarmıydım diyorum, vermiş halim bu kadarsa vermeden önce nasıldım kimbilir..
bu beni biraz daha motive etti etti.. şimdi reglim de bitiyor, ruh halim de daha iyi menülerim de.. bakalım nasıl gideceğim..
şu etkilendiğin şey bizi de etkiler mi acaba? bir de ben normalde de akşam yemeğimi 5.30 ta yer sonrasında bişey yemezdim.. zaten bünyem alışık mı acaba diyorum.. o yüzden mi yavaş veriyorum ama genelde karatayda yavaş ama kalıcı veriliyor tesellim bu..
sen naptın canım spor yaptın mı? omega 3 kullandın mı ben mesala ben omega 3 aldım ama doğru düzgün kullanmadım..
ha birde ilk haftalar yeşil çay ve form çay düzenli 2 fincan içtim bu aralar pek içemiyorum.. yeşil çay ve omega 3 düzenli kullanırsam hızlanırım gibi geliyor, senin önerin var mı?
şimdi şöyle,
ben hayatımda fotoğrafmış,akran mış zayıflayan kimselermiş,ünlülerin maolu fotolarıymış beni bir damla bile etkilemez,
ama bişey beni çok rahatsız etti işte,sorma,, onunla toparlanmam gerekiyor dedim,
hemen ilk hafta tamemen şekeri kestim çayda bile şekersiz içemezdim,kahveyi bile şekersiz içiyorum,
yürüyüş ramazan girmeden önce haftada ancak 2-3 gün yapabildim,1-1.5 saat kadar açık havada,
Ama bu arada öğün aralarını çok açtım,süt,ayran,kontrollü bakliyat et-tavuk yedim,
İki öğün yedim,geç sabah kahvaltısı bir de ikindi yemeği..
Ondan sonra sıfır yemek,soda içmeyi çok severim,soda tükettim..
En önemlisi de bence 3 haftadır devam ettiğim yağ parçalama seanslarım olabilir
iki öğüne indirmek gerek farkındayım ama çalışırken nasıl yapıcam diye düşünmeden edemiyorum, iş yerine götürsem ters bi saat olucak tam işin yoğun zamanı.. çalışan arkadaşlar 2 öğün nasıl yapıyonuz diye sorsam?
yağ parçalama seansların da katkısı olabilir canım ben zaten çayı da kahveyi de şekersiz içiyordum.. çok tatlı ile aram yoktur zaten ama ekmek düşkünü idim..
sodayı ben de yürüyüşten geldikten sonra içiyorum..
canım uğra arada hatta sık sık uğra, sana yetişmeye çalışıcam ben de, hadi bakalım start verdim..
ben bu hafta dört gün bulgur yeyip şişmiş bir karataycı olarak kimseye çanta manta yollayamam yüzüm yok
bu not felluz içindi
Bulgurun yenme izni nedir biraz açar mısın arkadaşım?
bulgur pilavı en fazla 3-4 kaşık yeniyor içli köfte kısır gibi bulgurlu yiyeceklerin miktarını da ona göre ayarlıyorum ama haftada kaç kere yiyebiliriz hocanın kitabında böyle bir bilgi var mıydı hatırlayamıyorum ancak kilo verme sürecinde ben 1 veya 2 günden fazla yemeyi tercih etmiyorum su tuttuğu için şişkinlik hissediyorum bikaç gün aynı şekilde bakliyatı da 1-2 den fazla yememeye çalışıyorum o da bulgurla aynı etkiyi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?