Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hahahahahaaa
onlarda başka horoz vardı 1 horoz bütün kümese yetiyor herhalde

Teşekkür ederim,
Yani,
Bakliyat haftada en fazla 2 gün o da 3-4 kaşık doğru mu anladım?

tam öyle değil bir menüde mesela sebze yemeğinin yanında 3-4 kaşık kadar olacak haftada kaç gün olacağı benim tercihim sonuçta bakliyatın ve bulgurun gi si sebzeye ve ete göre daha yüksek ancak karbonhidrat ihtiyacını karşılamak için yiyoruz sen de 1 haftalık yeme miktarını o hafta verdiğin kiloya göre ayarlarsın hızını düşürüyorsa azaltır düşürmüyorsa kafana göre takılırsın

SABAH;kkk +enginar yaprağı çayı 2 kupa...ÖĞLEN;1 fincan türk kahvesi...AKŞAM;semizotu yemeği,yoğurt,patlıcan salatası...

hymarry ben de senin takipçinim, hadi bakalım kolay gelsin bana..
xc9 tavuk bulmak için neler çekmişsin ya, üzüldüm valla, allaha şükür biz de öyle sorun yok, köy tavuğu da yumurtası da bulabiliyorum, sütü zaten köylülerden alıyorum.. bunlar da güccük şeer avantajları :)

Yeminlen İstanbulda yaşamaktan nefret ediyorum
İnsanlıktan çıktık fabrikasyon olduk

xc9 canım seni temin ederim ki,o horoz bütün kümese yeter

mahzen canım kolay gelsin,ben de gevşemiştim,toparlıyım bu şekilde..

menüm bildirim yapamayacak kadar yoğun bir çanta rica ediyim :26:

bu hafta çantaları gül-0663 yollasın yeni üyemiz ve çok istikrarlı

Kıymetli arkadaşımızı azminden dolayı tebrik ederim lakin,
Ben yine de eski birilerinden yemeyi tercih ederim,
Serde gurur var yani :26:

Son düzenleme:
günaydın felluz seni görüyorum

ben görüyorum da sen benim farkımda bile değilsin ühühühühühhüüüüü
gelsene artık son sayfaya şimdi kahvaltı diye başlayacaklar kalkmak zorunda kalıcam

Son düzenleme:
boşver be felluz xc9 la sözleşmiştiniz siz bak o da öğlen kısır yemiş, sen de kırma arkadaşını... nihayetinde bulgura az da olsa izin var diyetimizde :)
tek sorun bizi yavaşlatıyor veya durduyor olması ama telafi edecez, yapacak bir şey yok:))

ben bu hafta dört gün bulgur yeyip şişmiş bir karataycı olarak kimseye çanta manta yollayamam yüzüm yok
bu not felluz içindi
Bende,Dün akşam 2,5 içli köfte yedim,ikimize de güveniyorum telafi edicez:)
günaydın felluz seni görüyorum

Günaydın canım geçmişi okuyordum anca bitti:)

Xc9;ben de az sonra kahvaltı edicem oğluşumla.
Bugün moralimi düzelten bir şey olduuuu:) aynada kendimi başka biri sandııımm:) bayaaa ince gördüm kendimi,tartıda aynı ama demek ki inişe geçicem yakında inşallah...

Heyyy gittin mi?? Ben de kahvaltı hazirliim o zaman.ben tel den girdiğim için ayrıntı göremiyorum var mısınız yok musunuz diye..!! Balkonda daha kolay oluyo bu sıcakta ama smileyy yapamıyorum işte.telefona o kadar alıştım ki geçen normal bilgisayar kullanırken zorlandım:))

güzel haber

ben de otururken yukarıdan bacaklarıma baktığımda eskiye nazaran oldukça incelmiş görüyorum yeni yemek yemiş olsam bile karnımı içime çekmiş gibi hissediyorum bunlar da beni mutlu ediyor

sabah:karatay kahvaltısı

öğlen:1dilim sütlü tatlı,1 poğaça(biberli)

akşam:2,5 içli köfte,1dilim tepsi et,1 kase cacık,3 çatal humus,salata,

Kızlaaar bazı önemli bilgileri hatırlatayım ben de unutmuştum.!! Mesela;karatay kahvaltısı metabolizmayı 12 saat süre ile%30 hızlandırıyormuş ve 4-5 km bir koşu koşmuş gibi kalori harcıyormuşuz,kahvaltıyı ihmal edenler düşünsün:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…