Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım hoca ramazanda bir parça pideye bol tereyağlı yada zeytinyağlı olmak kaydıyla izin verdi.. sıfırın altına inmesi tabiki şakaydı ama zeytin yağı ve tereyağı ile gi si yüzün altına düşüyormuş.. kocanın kilo problemi yoksa yesin boşver ben de ileride hedef kiloma ulaşınca yiycem yani bol tereyağlı yada zeytinyağlı ekmek yada pide.. hatta iyi gidersem ramazan bitmeden kendimi ödüllendirebilirim pideyle...

Maalesef koca bir göbişi var, ama zaaflarından vazgeçemiyor:))kendimizi arada bilinçli bir şekilde ödüllendirebiliriz tabiki de...yeter ki;abartmayalım ve hedefimizi unutmayalım mahzencim...
Arkadaşlar ya ben akşam yemeğini atlıyorum arada bir... Acaba sorun olur mu kii??
Nasıl yani ? Bilerek mi atlıyorsun? Canım aldığın kalori çok düşük olursa; metabolizman yavaşlar ve kilo vermen zorlaşır.ayrıca acıkmıyor musun? Ben akşam yemezsem uyku tutmuyor:)

çok saçma ama akşamları acıkmıyorum bazen. sıcaklardan oluyor sanırım. ay yavaşlamasın yaa tamam ben az da olsa bir şeyler akşam da yiyeyim. bir de keten tohumu kullanan var mı aramızda? ben aldım da her yemeğe katılır mı ki bu

İlk defa leslie yaptım,yürüyüş için hazırlanmıştım ki; bantım çalışmadı ve böylece lesli ile tanıştım gayet zevkliymiş :) 46 dk yaptım:))
Benimle yürüyecek kimse yok bizimkiler çok formda yaa.!! hiç biri yürümüyor)

Ben kullanmıyorum,arkadaşlar kullanıyor.özellikle yoğurtla,sanırım 1 yemek kaşığı karıştırılarak yeniliyor.omega 3 için,ama tadını ben sevemedim bir türlü...

Son düzenleme:
Ben kullanmıyorum,arkadaşlar kullanıyor.özellikle yoğurtla,sanırım 1 yemek kaşığı karıştırılarak yeniliyor.omega 3 için,ama tadını ben sevemedim bir türlü...

bir de tok tutma özelliği varmış. Şimdi sıcaklardan çok yiyemiyorum ama normal zamanda feci iştahlıyım malesef. Faydası olur inşallah

Canlarim. Bugün sabah yediklerim. 1 avuc badem 2 kk kaysi. 1 dilim peynir. Cay
Ögle 1 Tane cokomel, 8 tane sarma, 1 bardak ayran.
Aksam 1 köfte, 1 dilim ramazan pidesi, 1 dilim peynir.
Gün boyu 4 büyük bardak su, 1 bucuk litre ediyor 4 bardak.
haftada 3 gün 5 km yürüdüm.

Arkadaşlar ya ben akşam yemeğini atlıyorum arada bir... Acaba sorun olur mu kii??
bence hiç sorun olmaz, hatta iyi olur, sabah ve öğlen yiyorsun sanırım ve 2 öğün oluyor, ama öğleyin yemiyorsan günde tek öğün sağlıksız olur.. Karatay hocanın önerisi de 2 öğün zaten ayrıca dün paylaştığım yazıdaki gibi aralıklı açlık yapmış oluyosun ve faydaları saymakla bitmiyor..
ben akşam yemeğimi tedavülden kaldırmayı yıllardır istemiş ama başaramamış biriyim, nihayetinde ev halkı yiyor, onlara hazırlıyosun ve senin de canın istiyor... onlarla yememeyi başarsam bile sonrasında geç vakitte acıkıyorum ve yiyorum..

bu arada akşam güllaç niyetine yediğim hafif sütlü tatlıyı telafi ettim.. 1 saat yürüyüş ve sonrasında da oğlumla futbol oynadım 1 saat..

sivasın gülü menün iyi ama o çokomel olmamış canım. 1 tane çokomel demişsin, benim çokomelden anladığım şu ekmeğe sürülen krem çikolata da 1 tane nasıl yedin? yoksa başka bişey mi çokomel?

birazdan tartılacağım çok korkuyorum:18: 62 leri görmüşken bu hafta kendimi nasıl kaybettim anlamıyorum:44:

canım sen onu zeytinyağına bandığında sıfırlanmıştır gi si, hatta ben geçen hafta yediğimde tereyağına da bandım (hem zeytinyağı hem tereyağı) sıfırın altına indi resmen aklında olsun[/QUOTE]

geçin dalganızı

geçenlerde karataycı bir endokrinoloji doktorunun yazısını okumuştum diyor ki
''ne bir dilim pizzayla şişmanlarsınız ne 1 kase salatayla zayıflarsınız''
özetle az yiyerek veya hiç yemeyerek zayıflayamayız doğru besinlerle doğru zamanlamayla yeterli beslenirsek zayıflayabiliriz

hahahahaaaaa

rumuz: xc9
başlangıç tarihi: 01.03.2013
başlangıç kilo: 71 kg
geçen haftaki kilo: 62.7 kg
bu haftaki kilo: 62.5 kg
fark: -200 gr
toplam fark: 8.5 kg
fark yüzdesi: % -0.32
hedef: 55 kg
boy: 1.55
beden: 40
spor: yürüyüş+yüzme

kaçamaklı bir haftanın sonunda az da olsa ----- çıkmak beni çoook mutlu etti
hiç liste hazırlamamış arkadaşlardan bir gönüllü varsa bu hafta listeyi o hazırlasın yoksa ben hazırlayacağım

nerdesiniz kızlar kahvaltıyı yalnız mı yaptıracaksınız bana
pzt oldu bildirimleri merak ediyorum

Rumuz:seam
Başlangıç tarihi:21/01/2013
Başlangıç kg:69
Geçen hafta:65.1
Bu hafta:64,7
Fark:400
Toplam fark:4.3
Beden:40
Spor:
Boy:1.61
Hedef:64
Yüzdesi%0.61

Rumuz:Mahzen77
Başlangıç tarihi:27.05.2013
Başlangıç kilo:82
geçen hafta:78.7 kg
bu hafta:77.5 kg
giden:-1.2 kg
toplam giden:4.5 kg
yüzde:% -1.52
hedef:70
boy:1.58
spor: 5 gün yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…