Aaa..!!! o zaman istediğimiz kadar banıp banıp yerdik,eminmisiniz ? Bugün eşim ekmekle tereyağı yiyordu önünden aldım valla:))
Ben yine de cesaret edemem,zaten şurda zor kilo veriyoruz hatta veremiyoruz:)
Benim de Yediğim iki dilim zeytinyağlı terbiyeli kebap ekmeğiydi...
çantalar başım üstüne, herşeyin bir bedeli var nihayetinde :)Muhallebi için
Mahzencim yavaş yavaş verecem desen de; çantalardan kurtulamazsın:))
Maalesef koca bir göbişi var, ama zaaflarından vazgeçemiyor:))kendimizi arada bilinçli bir şekilde ödüllendirebiliriz tabiki de...yeter ki;abartmayalım ve hedefimizi unutmayalım mahzencim...canım hoca ramazanda bir parça pideye bol tereyağlı yada zeytinyağlı olmak kaydıyla izin verdi.. sıfırın altına inmesi tabiki şakaydıama zeytin yağı ve tereyağı ile gi si yüzün altına düşüyormuş.. kocanın kilo problemi yoksa yesin boşver ben de ileride hedef kiloma ulaşınca yiycem yani bol tereyağlı yada zeytinyağlı ekmek yada pide.. hatta iyi gidersem ramazan bitmeden kendimi ödüllendirebilirim pideyle...
Nasıl yani ? Bilerek mi atlıyorsun? Canım aldığın kalori çok düşük olursa; metabolizman yavaşlar ve kilo vermen zorlaşır.ayrıca acıkmıyor musun? Ben akşam yemezsem uyku tutmuyor:)Arkadaşlar ya ben akşam yemeğini atlıyorum arada bir... Acaba sorun olur mu kii??
Maalesef koca bir göbişi var, ama zaaflarından vazgeçemiyor:))kendimizi arada bilinçli bir şekilde ödüllendirebiliriz tabiki de...yeter ki;abartmayalım ve hedefimizi unutmayalım mahzencim...
Nasıl yani ? Bilerek mi atlıyorsun? Canım aldığın kalori çok düşük olursa; metabolizman yavaşlar ve kilo vermen zorlaşır.ayrıca acıkmıyor musun? Ben akşam yemezsem uyku tutmuyor:)
çok saçma ama akşamları acıkmıyorum bazen. sıcaklardan oluyor sanırım. ay yavaşlamasın yaa tamam ben az da olsa bir şeyler akşam da yiyeyim. bir de keten tohumu kullanan var mı aramızda? ben aldım da her yemeğe katılır mı ki bu
Ben kullanmıyorum,arkadaşlar kullanıyor.özellikle yoğurtla,sanırım 1 yemek kaşığı karıştırılarak yeniliyor.omega 3 için,ama tadını ben sevemedim bir türlü...
bence hiç sorun olmaz, hatta iyi olur, sabah ve öğlen yiyorsun sanırım ve 2 öğün oluyor, ama öğleyin yemiyorsan günde tek öğün sağlıksız olur.. Karatay hocanın önerisi de 2 öğün zaten ayrıca dün paylaştığım yazıdaki gibi aralıklı açlık yapmış oluyosun ve faydaları saymakla bitmiyor..Arkadaşlar ya ben akşam yemeğini atlıyorum arada bir... Acaba sorun olur mu kii??
Arkadaşlar ya ben akşam yemeğini atlıyorum arada bir... Acaba sorun olur mu kii??
İlk defa leslie yaptım,yürüyüş için hazırlanmıştım ki; bantım çalışmadı ve böylece lesli ile tanıştım gayet zevkliymiş :) 46 dk yaptım:))
Benimle yürüyecek kimse yokbizimkiler çok formda yaa.!! hiç biri yürümüyor )
tam da onu yapıyordm bakalım olmuş mu kaplumbağacık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?