Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugünkü menüm belli oldu yazayım hemen
sabah
kkk
kuruyemişimin yarısını akşama ayırdım

akşam
barbunya pilaki
cacık
yerfıstığı

yine 4 lt ye yakın su 1 saat yürüyüş+20 dk yüzme

canım kilo bildirimi yapmamışsın....

sen kaçamakla --200 ben kaçamaksız---300 2 ay bitti hala metabolizmam düzelmedi kabızlık hala devam....yaş faktörüde var tabiiki 49 sene sağlıksız beslenmeden sağlıklıya geçince yılların yaptığı tahribatlar kolay kolay düzelmiyor...eee napcan be gül_0663 yıllarca kaçamak yaptın oldun 79 ...şimdi kaçamaksız gram gram vererek çekecennnnn mecburrrrrrrrrr

Sabah:
1 parça b. Peynir
1 yumurtadan maydonozlu omlet
1 salatalık

Arada:
1 avuç fındık
1 avuç badem
1/2 bardak süt

Birazdan:
Ton balıklı salata

Akşam otururken de kuruyemişlerimi yiyeceğim:)

2.olmuşum çokk morl oldu bana Oysa haftasonu hiç diyetle ilgim yoktu eşim sağolsun.. Hafta içi verdiğim emeğime üzülüyorum böyle yapınca demekki tam uysam diyete ne güzel olcak..
Hemen menümü paylaşayım

saat 16:00 2.öğün bugün ara öğün yapmadım

1 tabak bulgur pilavı
1 tabak salata
2 bardak ayran
2 kaşık taze fasülye
2 kaşık yeşil mercimek

2 bardak yeşilçay ve içine boru tarçın attığım su 1 lt akşama da 1 lt içerim toplam 2lt :)

ben metabolizmanın sırrını çözemedim bir türlü:44:
sana geçmişten 1 haftamı anlatayım
hersabah 5 mil leslie+30 dk pilates
öğlen kızımın okuluna gidiş-geliş 30 dk
akşam 1 saat yürüyüş
sadece pzt kısır haftaiçi 1 gün de bakliyattan biri
diğer günler ve öğünlerde sebze salata et her öğün mutlaka yoğurt
akşam 7 den sonra hiçbişey yok
3 lt su kabızlık yok

buraya kadar tablo harika di mi
böyle bir haftanın sonunda +1 kg dım

bu hafta baktım başta ipin ucu kaçıyor ve yakalayamıyorum son 3 gün ben de abartmamak kaydıyla kasmadım bence onun etkisi var kendimizi kasdığımız zaman metabolizma da direniyor adeta:95:
duraklamaların sebebi de bu ben nispeten daha zararsız şeylerle arada kaçamak yapmayı bünyenin sarsılması için faydalı buluyorum yoldan çıkarmak gibi olmasın da arada dediysem bikaç haftada bir

Son düzenleme:
Sabah:
1 parça b. Peynir
1 yumurtadan maydonozlu omlet
1 salatalık

Arada:
1 avuç fındık
1 avuç badem
1/2 bardak süt

Birazdan:
Ton balıklı salata

Akşam otururken de kuruyemişlerimi yiyeceğim:)

canım arada yediklerini ve 1 yumurta daha kahvaltına eklesen ayrıca zeytin de yesen tam karatay kahvaltısı olur bu seni akşama kadar götürür ara öğün diyete alışma evresinde var ama zaten sabah o kadar iyi doyacaksın ki bunlarla en az 7 saat açlık hissetmezsin böylece daha uzun süre yemeden durmuş ve metabolizmana kilo vermesinde yardımcı olmuş olursun akşamki kuruyemişi de yemeğinin üstüne ye daha iyi doyarsın

Son düzenleme:
regl öncesi öyle oluyor canım ama oyunbozanlık yapmak yok.. geçen hafta ben de öyleydim ama bak bu hafta tartıdan istediğimi aldım, sen de haftaya iyi bir rakam görceksin eminim
umarım öyle olur elimden geleni yapacam

aramıza hoşgeldin haloshon
22.7.2013

KİLO VERENLER

Mahzen77 % -1.52

kaAnia %-0.97

seam %-0.61

gul_0663 %-0.416

xc9 % -0.32

DURAKSAYANLAR

Felluz 0:105:

ALANLAR

Yklm %+134

eline sağlık gülcüm kilo verenleri tebrik ediyorum kendime ve yklm ye de aklımız başımıza gelsin...

Sabahları aç karna 1 yemek kaşığı elma sirkesini ılık suyla içiyorum 15 dk sonra kahvaltı ediyorum(her zaman uygulamıyorum) ama işe yarıyor,metabolizmayı hızlandırıyor ve kabızlığa iyi geliyor.!!

gül eline sağlık ilk defa ilk 3 e girdim...xc9 internet olacaktır gideceğim yerde ama dedim ya karataya çok uyamayacağım...yani isteyerek 2 aylık bir ara vericem,bu dönemde çok kasmıycam,o yüzden buraya uğrayacak yüzüm olmayacak

Son düzenleme:
Bugün Sabah 1 avuc badem 1 muz. 5 tane cilek. 1 litre naturel yogurt yedim.
malum deneme isindeyim. Gec kaliyorum bazen hazirladigim yemegimi evde unutuyorum.
Yemekten 2 saat sonra 2 bardak cay.
Ögle 1 kepce patlican kebabi 1 bardak ayran.
1 litre su ictim. 1 seftali. 1 km yürüdüm.

Arkadaslar ben 72. kg ken. midem cikiyordu anlam veremedim buna kg verdikce midem sis gibi cikiyordu.
Beni bu diyetten uzaklastiran aslinda o neden oldu.

Dukan diyetini de cok düsündüm arkadasim benden sonra basladi 2 ay icinde 10 kg verdi.
simdi Tr de 20 kg daha verdi estetikle.
Ben estettige karsi degilim ancak benim imkanim yok, 1 de o aciya dayanamam ben sanirim.

Son düzenleme:
canım yaş faktörü de önemli tabi ama çizelgene bakılırsa 2 ayda 7.5 kilo vermişsin zaten daha ne olsun.. başlangıcımız yakınmış senle, ben de başlarda çok güzel verip sonra takıldım ama ne zaman kasmadım o zaman daha iyi rakam gördüm. önemli olan beynimizi, bilinçaltımızı da rahat bırakmak, stres yapmadığımız zaman her işimiz daha düzenli gidiyor... ayrıca bu kiloları gram gram aldığımıza göre kilo kilo vermemiz biraz zor, gram gram vericez hepimiz...
aynen öyle çok kasmadan ama istikrarlı devam etmek ve stres yapmamak en az diyet yapmak kadar önemli faktörler..
hadi sana iyi dinlenmeler canım, 2 ay sonra artıyla dönme bize bakalım.. çok da özletme

2-3 kaşık tarhana çorbası
2-3 kaşık et sote (bir parça yufka ile dürüm şeklinde)
domates, soğan, salatalık
2 bardak ayran
bolca su

dukan diyeti tamam kısa sürede çok kilo verdiriyor ama sağlıksız bir diyet, karatay sağlıklı yaşam şekli ve yan etkisi kilo verme.. tercih senin..
ayrıca kilo vermek için ameliyat masasına yatmak da çok mantıklı değil, yeterince mücadele ettikten sonra da başaramazsan en son çare cerrahi olabilir belki ama zaten yeterince isteyip yeterince mücadele ettikten sonra da başarısızlık ihtimali çok düşük..

yemeği 6 da yedim üstüne 1 saatyürüdüm 20 dk yüzdüm şimdi menülerinizi okuyunca midem kazınmaya başladı

Kesinlikle katılıyorum. İki konuda da yaşanmış örnekler vereyim. birincisi dukanı ben de denedim bir sene önce. insan çok mutlu oluyor çok hızlı kilo verdiriyo fakat feci sağlıksız bir diyet. ben sürekli kabızdım karın ağrısı çekiyordum. meyveye sebzeye izin olmaması çok kötü. ki ben normalde pek meyve aramam ama ona rağmen çok zorlandım meyvesiz sebzesiz. ve bırakır bırakmaz verdiğim kiloyu almamın yanı sıra bir de üstüne iki kilo daha aldım. çünkü dukan yaşam şekli haline getirilebilecek bir diyet değil kesinlikle. Ameliyatla da bir tanıdığımız yağlarını aldırdı ve inanın o bölgeler çok daha fena oldu sonra. Ameliyatla aldırıp sonrasında diyet falan yapmak gerekliymiş yine. Bence hiç gerek yok

Seam; O zaman ne yapıp edip tatildeyken haftada bir tartıl.!! emeklerine yazık olmazsın,kilolar öyle çabuk yerleşiyor ki.!!

Sivasın gülü şaşırttın beni! bu beslenme tarzı benim şişkinliklerimi çook azalttı oysa...acaba bir öğünde çok mu yemek yiyordun ve midende sindirim sorunu mu vardı.? Diye düşündüm...en iyi sen tanırsın kendini,ve dukanı sakın yapma derim,çevremde yapanlar hep geri aldı kilolarını.!!

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:4 kaşık bulgur pilavı,ızgara et,5 tane yaprak sarma

Akşam:humus 2 kaşık,3 kaşık süzme yoğurt,salata,zeytin salatası,3 tane çiğ köfte,2 kaşık et sote,1 ayran.!

45 dk leslie yapacam

Son düzenleme:
Hepinizi tebrik ederim, şahsen kasılmayan zamanlarda gerçekten kilo kaybının daha rahat gerçekleştiğini gördüm ama bu çok sınırlı tutulmalı, insülin dengesi çok önemli, tekrar hortlattığımız zaman dön başa oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…