Yaa atlamayacağım bir daha akşam yemeğini... Sabah tartıldım ve 200 gram fazla çıktım. Üstelik dün o kadar az yedim ki neden fazla çıktım anlamıyorum. Böyle hergün tartılmıycam yaa moral bozuyo. Haftada bir yeter
rumuz: xc9
başlangıç tarihi: 01.03.2013
başlangıç kilo: 71 kg
geçen haftaki kilo: 62.7 kg
bu haftaki kilo: 62.5 kg
fark: -200 gr
toplam fark: 8.5 kg
fark yüzdesi: % -0.32
hedef: 55 kg
boy: 1.55
beden: 40
spor: yürüyüş+yüzme
kaçamaklı bir haftanın sonunda az da olsa ----- çıkmak beni çoook mutlu etti
hiç liste hazırlamamış arkadaşlardan bir gönüllü varsa bu hafta listeyi o hazırlasın yoksa ben hazırlayacağım
sen kaçamakla --200 ben kaçamaksız---3002 ay bitti hala metabolizmam düzelmedi kabızlık hala devam....yaş faktörüde var tabiiki 49 sene sağlıksız beslenmeden sağlıklıya geçince yılların yaptığı tahribatlar kolay kolay düzelmiyor...eee napcan be gül_0663 yıllarca kaçamak yaptın oldun 79 ...şimdi kaçamaksız gram gram vererek çekecennnnn mecburrrrrrrrrr
Sabah:
1 parça b. Peynir
1 yumurtadan maydonozlu omlet
1 salatalık
Arada:
1 avuç fındık
1 avuç badem
1/2 bardak süt
Birazdan:
Ton balıklı salata
Akşam otururken de kuruyemişlerimi yiyeceğim:)
umarım öyle olurregl öncesi öyle oluyor canım ama oyunbozanlık yapmak yok.. geçen hafta ben de öyleydim ama bak bu hafta tartıdan istediğimi aldım, sen de haftaya iyi bir rakam görceksin eminim
aramıza hoşgeldin haloshonMerabalar, ben de aranıza katılmak istiyorum. Diyete dün başladım:)
Haloshon
Başlangıç tarihi:21 temmuz 2013
Başlangıç kg:72.8
Geçen hafta:72.8
Bu hafta:71.8
Fark:1 kg
Toplam fark:1 kg
Beden:42,44
Spor:düzensiz yürüyüş,yüzme
Boy:1.60
Hedef: 62
yüzde:0
22.7.2013
KİLO VERENLER
Mahzen77 % -1.52
kaAnia %-0.97
seam %-0.61
gul_0663 %-0.416
xc9 % -0.32
DURAKSAYANLAR
Felluz 0:105:
ALANLAR
Yklm %+134
sen kaçamakla --200 ben kaçamaksız---3002 ay bitti hala metabolizmam düzelmedi kabızlık hala devam....yaş faktörüde var tabiiki 49 sene sağlıksız beslenmeden sağlıklıya geçince yılların yaptığı tahribatlar kolay kolay düzelmiyor...eee napcan be gül_0663 yıllarca kaçamak yaptın oldun 79 ...şimdi kaçamaksız gram gram vererek çekecennnnn mecburrrrrrrrrr
canım yaş faktörü de önemli tabi ama çizelgene bakılırsa 2 ayda 7.5 kilo vermişsin zaten daha ne olsun.. başlangıcımız yakınmış senle, ben de başlarda çok güzel verip sonra takıldım ama ne zaman kasmadım o zaman daha iyi rakam gördüm. önemli olan beynimizi, bilinçaltımızı da rahat bırakmak, stres yapmadığımız zaman her işimiz daha düzenli gidiyor... ayrıca bu kiloları gram gram aldığımıza göre kilo kilo vermemiz biraz zor, gram gram vericez hepimiz...sen kaçamakla --200 ben kaçamaksız---3002 ay bitti hala metabolizmam düzelmedi kabızlık hala devam....yaş faktörüde var tabiiki 49 sene sağlıksız beslenmeden sağlıklıya geçince yılların yaptığı tahribatlar kolay kolay düzelmiyor...eee napcan be gül_0663 yıllarca kaçamak yaptın oldun 79 ...şimdi kaçamaksız gram gram vererek çekecennnnn mecburrrrrrrrrr
aynen öyle çok kasmadan ama istikrarlı devam etmek ve stres yapmamak en az diyet yapmak kadar önemli faktörler..ben metabolizmanın sırrını çözemedim bir türlü:44:
sana geçmişten 1 haftamı anlatayım
hersabah 5 mil leslie+30 dk pilates
öğlen kızımın okuluna gidiş-geliş 30 dk
akşam 1 saat yürüyüş
sadece pzt kısır haftaiçi 1 gün de bakliyattan biri
diğer günler ve öğünlerde sebze salata et her öğün mutlaka yoğurt
akşam 7 den sonra hiçbişey yok
3 lt su kabızlık yok
buraya kadar tablo harika di mi
böyle bir haftanın sonunda +1 kg dım
bu hafta baktım başta ipin ucu kaçıyor ve yakalayamıyorum son 3 gün ben de abartmamak kaydıyla kasmadım bence onun etkisi var kendimizi kasdığımız zaman metabolizma da direniyor adeta:95:
duraklamaların sebebi de bu ben nispeten daha zararsız şeylerle arada kaçamak yapmayı bünyenin sarsılması için faydalı buluyorum yoldan çıkarmak gibi olmasın daarada dediysem bikaç haftada bir
hadi sana iyi dinlenmeler canım, 2 ay sonra artıyla dönme bize bakalım.. çok da özletmegül eline sağlık ilk defa ilk 3 e girdim...xc9 internet olacaktır gideceğim yerde ama dedim ya karataya çok uyamayacağım...yani isteyerek 2 aylık bir ara vericem,bu dönemde çok kasmıycam,o yüzden buraya uğrayacak yüzüm olmayacak
canım kilo bildirimi yapmamışsın....
tam bir hafta düzgünce yapmam gerek diye düşündümm.. başlayalı bir hafta oldu ama iki gün falan hiç uyamamıştım diyete. şimdi düzgün şekilde yaptığım 3. günüm. haftaya yapacağım o yüzden kilo bildirimi:)
menüm de şu şekilde
sabah karatay kahvaltısı
öğlen bir lşahmacun ve salata
akşam da büyük bi kase cacık (içine bir yemek kaşığı keten tohumu attım)
dukan diyeti tamam kısa sürede çok kilo verdiriyor ama sağlıksız bir diyet, karatay sağlıklı yaşam şekli ve yan etkisi kilo verme.. tercih senin..Bugün Sabah 1 avuc badem 1 muz. 5 tane cilek. 1 litre naturel yogurt yedim.
malum deneme isindeyim. Gec kaliyorum bazen hazirladigim yemegimi evde unutuyorum.
Yemekten 2 saat sonra 2 bardak cay.
Ögle 1 kepce patlican kebabi 1 bardak ayran.
1 litre su ictim. 1 seftali. 1 km yürüdüm.
Arkadaslar ben 72. kg ken. midem cikiyordu anlam veremedim buna kg verdikce midem sis gibi cikiyordu.
Beni bu diyetten uzaklastiran aslinda o neden oldu.
Dukan diyetini de cok düsündüm arkadasim benden sonra basladi 2 ay icinde 10 kg verdi.
simdi Tr de 20 kg daha verdi estetikle.
Ben estettige karsi degilim ancak benim imkanim yok, 1 de o aciya dayanamam ben sanirim.
dukan diyeti tamam kısa sürede çok kilo verdiriyor ama sağlıksız bir diyet, karatay sağlıklı yaşam şekli ve yan etkisi kilo verme.. tercih senin..
ayrıca kilo vermek için ameliyat masasına yatmak da çok mantıklı değil, yeterince mücadele ettikten sonra da başaramazsan en son çare cerrahi olabilir belki ama zaten yeterince isteyip yeterince mücadele ettikten sonra da başarısızlık ihtimali çok düşük..
Seam; O zaman ne yapıp edip tatildeyken haftada bir tartıl.!! emeklerine yazık olmazsın,kilolar öyle çabuk yerleşiyor ki.!!gül eline sağlık ilk defa ilk 3 e girdim...xc9 internet olacaktır gideceğim yerde ama dedim ya karataya çok uyamayacağım...yani isteyerek 2 aylık bir ara vericem,bu dönemde çok kasmıycam,o yüzden buraya uğrayacak yüzüm olmayacak
Bugün Sabah 1 avuc badem 1 muz. 5 tane cilek. 1 litre naturel yogurt yedim.
malum deneme isindeyim. Gec kaliyorum bazen hazirladigim yemegimi evde unutuyorum.
Yemekten 2 saat sonra 2 bardak cay.
Ögle 1 kepce patlican kebabi 1 bardak ayran.
1 litre su ictim. 1 seftali. 1 km yürüdüm.
Arkadaslar ben 72. kg ken. midem cikiyordu anlam veremedim buna kg verdikce midem sis gibi cikiyordu.
Beni bu diyetten uzaklastiran aslinda o neden oldu.
Dukan diyetini de cok düsündüm arkadasim benden sonra basladi 2 ay icinde 10 kg verdi.
simdi Tr de 20 kg daha verdi estetikle.
Ben estettige karsi degilim ancak benim imkanim yok, 1 de o aciya dayanamam ben sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?