Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dün oruçlu oruçlu iş çıkışı 1.5 saat hem yürüyüş hem aletlerle spor yaptım ben inad ediyorum vereceğim diye vücudum inat ediyor gram verdirmeyeceğim sana diye dün le bugün arasında 500 gram fazlalık vardı 4 gündür kabızım hiç birşey fayda etmedi...

kardeşim yağlarını aldırdı daha sonra iyice kilo aldı bu çözüm değil....ben geçende yazmıştım bu yaşıma kadar 100 lerce diyet denedim hep aldım ..karatay yapan bir sürü arkadaşım var hepside allah razı olsun senden iyiki öğrettin bize diyorlar benden cok kilo verdiler benim kabızlık ve metabolizma bozukluğum var haşimato mda var zor veriyorum benimle başlayanlar 15 verdi ben 7 lerdeyim hala ...karataydan vazgeçme deneyipte veremeyen görmedim internettende takip ettiğim bir site var orada zayıflayanlar resimlerinide paylaşıyorlar süper oluyorlar ...

Son düzenleme:
işe kadar yarım saat yürüyüş
iş çıkışı 1 saat yürüyüş ve yarım saat parktaki aletlerle spor (karşılığında bugün 500 gram fazlalık )

ben 10 gündür sahura kadar uyumuyorum (başlarda uyumayı denedim yatakta dön dön uyku tutmuyor sinir oldum artık uyumuyorum) mide su dolu uyumakta zor oluyor 5 i buluyor uyumam 9 da kalkıyorum işe geliyorum uykusuzluktan kanlanmış gözlerim...leptin uykuda gece 2 den sonra çalışıyormuş ya ben uyumadığım için gece leptin çalışmıyor ondan mı kg kaybım olmuyor kızlar acaba...

iftarda....zetin, yeşil mercimek çorbası, et sote, yoğurt (nane,sarımsak, keten tohumu ve bol sızma)

sahurda...karatay kahvaltısı

Dün aksam yediklerim 1 kepce bulgur pilavi, 1 kepce tas kebabi, bol su. Cay.

Sabah Kahvaltim. 12 badem, 2 kaysi, 1 muz, 8-9 tane siyah üzüm.
1 fincan kahve, 1 kücük pet su.

Ögle. 1 kase yogurt, 1 kücük pet su, 10 tane siyah zeytin.
4 km yürüyüs isten sonra.

Aynen ben de çaydan vazgeçemem,kahvaltıdan sonra yeşil çayımı da içtim mi tam olur,ayrıca soğuk yeşil çay tarifim var,
bir ara yazarım
Bende de kabızlık sorunu had safhada idi,çok şükür çok azaldı 1 gün geçse hemen ilk işim aç karna sabahları 1 kaşık elma sirkeli ılık suyu içiyorum,15,20 dk kadar bir şey yemiyorum biraz egzersiz,bazen hemen etki ediyor.akşamları yatmadan önce de form çayımı içiyorum (sadece kabız olduğumda veya olacağımı hissettiğimde),böylece artık eskisi gibi sıkıntım yok.

Son düzenleme:

kahvaltıda doydm diyorsun da ara öğün yapmıyorsan bir kaç ceviz,yarım çay bardağı fındık fıstık seni akşama kadar tok tutar,ara öğüne gerek kalmaz hem de kuruyemişlerdeki faydalı yağlardan da yararlanmış olursun,enerjin yüksek olurkahvenin cinsinden bahsetmemişsin,türk kahvesi serbest,neskafe işlenmiş olduğundan yasak...nohut faydalı bakliyatlardandır ancak pişinde gi si yükseliyor,o yüzden sık tüketmemeli,porsiyonları küçük tutmalı

Yok canım ya, şu ara işlerde biraz boşluk var da ondan takılıyorum öyle ara ara, geçmişe bakarsan birçok kez bu ve diğer topiklerle bağ kurmaya çalıştım ama sonu hep hüsran, ruhum özgür benim Karatayı seviyorum, yaklaşık 1,5 yıldır bu şekilde yaşamaya çalışıyorum, sağlıklıyım ha benim de her hatun gibi mutlaka en az bi 5 kilo vermem lazım Kendimi hiç kasamadığım için 2 ileri 1 geri gidip geliyorum.. Herkesin bana teyze dediği bir dönemde her ne kadar ama ile cümleyi bağlasan da beni öğrenci yapman sanal da olsa yalan da olsa çok sevindirik oldum Ama akıllı olduğum doğru bir tespit

benim de met. hızım düşük 3 haftada toplam 1.5 kilo verdim bu yine iyi arkadaşlar güzel şeyler yazmış bize kulak ver vazgeçme karataydan başka ömür boyu devam edebileceğinve seni inceltecek beslenme şekli yok

seam da yazmış çiğ kuruyeniş şart sabah 1 avuç akşam 1 avuç da yiyebilirsin

Kızlar, haklısınız. Sabah çok doyduğum halde 4'te acıktım ve badem yedim bir avuç. Akşam da ton balıklı salata. Günü kapattık ama çay serbest sanırım?

Erensoy pes etme canım, daha çok başındasın bu arada sabah tek yumurta var menünde 2 yemen daha iyi sonuç verir daha uzun süre tok tutar seni..
canım aynı dert bende de var.. ben sahurdan önce uyursam zaten 12 gibi yatıp 3 saat sonra kalkmak çok zor geliyor, sahur sonrası da uyuyamıyorum dolu mideyle dediğin gibi.. uykusuzluk gerçekten zorluyor, ben de artık sahura kadar uyumuyorum, akşam daha doğrusu gece 11 den sonra yürüyüşe gidiyoruz 1 gibi eve geliyoruz.. sonra sahur yapıp yatıyorum, uyunmuyor dolu mideyle bilhassa su dolu mideyle.. bütün gün uykusuzluktan sonra akşamüstü eve geldiğimde uyuyorum biraz.. leptinimiz gece çalışmıyor ama gündüz boyunca çalışıyor olması lazım değil mi? bilemedim şimdi

sahur menüm:
karatay kahvaltısı
bir parça tahinli pide

iftar:
2-3 kaşık tarhana çorbası
1 tabak taze fasulye
4-5 sarma
1-2 çatal et sote
2 bardak ayran​

canım sen oruç halinle nasıl spor yapıyorsun açlık neyse de susuzluk insanı mahveder kendine dikkat et
senin sorunun kabızlık kaç gündür yedklerin içinde onlar çıkınca +500 den fazlası gider emin ol

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:1 içli köfte,4 kaşık et sote,1 kase yoğurt.

akşam:10 tane böğürtlen

bahçeden topladım dayanamadım yedim zaten öğlen yemeğimi 15:30 da yedim ve sonra acıkmadım

46 dk leslie yaptım,çok terletti umarım işe yarar

SABAH;menemen,8-9 zeytin,avuçiçi kadar peynir,6 tane ceviz,yeşil çay 1 kupa AKŞAM;taze fasulye,2 kase cacık

bugün nasılsınız bakalım herkesin keyfi yerinde mi
hepinize mutlu neşeli ve güzel bir gün diliyorum rahat olmanın kilo vermede diyet kadar etkili olduğunu unutmamanızı hatırlatarak güne başlayayım bugün verdim veremedim laflarını bırakalım nasılsa gidecek bu kilolar
hepinize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…