Kan arayanlara kan vermeye hazırım A RH+
Hepinizi tebrik ederim, şahsen kasılmayan zamanlarda gerçekten kilo kaybının daha rahat gerçekleştiğini gördüm ama bu çok sınırlı tutulmalı, insülin dengesi çok önemli, tekrar hortlattığımız zaman dön başa oluyor..
dukan diyeti tamam kısa sürede çok kilo verdiriyor ama sağlıksız bir diyet, karatay sağlıklı yaşam şekli ve yan etkisi kilo verme.. tercih senin..
ayrıca kilo vermek için ameliyat masasına yatmak da çok mantıklı değil, yeterince mücadele ettikten sonra da başaramazsan en son çare cerrahi olabilir belki ama zaten yeterince isteyip yeterince mücadele ettikten sonra da başarısızlık ihtimali çok düşük..
canım arada yediklerini ve 1 yumurta daha kahvaltına eklesen ayrıca zeytin de yesen tam karatay kahvaltısı olur bu seni akşama kadar götürür ara öğün diyete alışma evresinde var ama zaten sabah o kadar iyi doyacaksın ki bunlarla en az 7 saat açlık hissetmezsin böylece daha uzun süre yemeden durmuş ve metabolizmana kilo vermesinde yardımcı olmuş olursun akşamki kuruyemişi de yemeğinin üstüne ye daha iyi doyarsın
canım ben de dukan yaptın şeklinde anlamadım zaten de, dukana gizliden bir meyil hissettim sende o yüzden yazdım ama dediğim gibi tercih senin, eğer bu kiloyla çok mutsuzsan ve hızlı vereceğin 3-5 kilo ruhuna çok iyi gelecekse dukanı dene ama dediğim gibi biz tavsiye etmiyoruz, tüm diyetleri yaşam tarzı haline getirmediğin sürece verilen kiloyu geri almak kaçınılmaz lakin Karatay yaşam tarzı haline getirmeye en müsait diyet bence..Sevgili mahzen77. Canim ben yapmadim dukan diyeti yapmayi düsündüm.
Bu diyette de kg geri aliniyor canim, sürekli dikkat etmek gerekiyor..
Canim ben zaten ne imkanim ne cesaretim var estetige. Rabbim sonucunu hayr eylesin.
76 kg yakinim ama, cok üzgünüm.
2 gündür dikkat ediyorum. bari 5- 6 kg versem. Yeni yila kadar RAbbim ömür veririse.
Ben yeterince istiyorum zayiflamayi, sporuda biraktim 2 aydir.
zeytin yeşil siyah farketmez ama siyah da daha çok yağ var, bu siyah tercih sebebi olabilir ama tuzsuz ve ev yapımı olmalı ayrıca sucuk da aynı şekilde ev yapımı ise serbest.. Karatayda pakete girmiş hiç bir ürün önerilmiyor.. herşey doğal haliyle tüketilmeli, işlem görmüş, rafine edilmiş gıdalar tüketmiyoruz..Çok teşekkürler canım. Tavsiyene uyucam. Zeytin yeşil mi siyah mı olmalu?? Bir de sucuk serbest mi?
Çok teşekkürler canım. Tavsiyene uyucam. Zeytin yeşil mi siyah mı olmalu?? Bir de sucuk serbest mi?
bayrama kadar buralardayımhadi sana iyi dinlenmeler canım, 2 ay sonra artıyla dönme bize bakalım.. çok da özletme
Seam; O zaman ne yapıp edip tatildeyken haftada bir tartıl.!! emeklerine yazık olmazsın,kilolar öyle çabuk yerleşiyor ki.!!
öyle yapıcam,o benim kontrol mekanizmamonsuz yapamıyorum...
Sevgili mahzen77. Canim ben yapmadim dukan diyeti yapmayi düsündüm.
Bu diyette de kg geri aliniyor canim, sürekli dikkat etmek gerekiyor..
Canim ben zaten ne imkanim ne cesaretim var estetige. Rabbim sonucunu hayr eylesin.
76 kg yakinim ama, cok üzgünüm.
2 gündür dikkat ediyorum. bari 5- 6 kg versem. Yeni yila kadar RAbbim ömür veririse.
Ben yeterince istiyorum zayiflamayi, sporuda biraktim 2 aydir.
SABAH;kkk biberiye çayı ile birlikte AKŞAM;domates çorbası,etli patlıcan ve sıcaklığına dayanamadığım 2 parça pide...sonrası şişkinlik,ağırlık,uyku hali...çantalayın da tam olsun
Dün 1 saat yüzdüm çıkınca salata yemeye karar verdim herşey buraya kadar iyiydi sonra salata bar ın yanında sigara böreği gördüm kızartılmamış fırınlanmıştı bunu bahane edip 4 tane yedim:18: üstüne de tabiki insülin tatlı istedi ve ben hasan ustanın kazandibinden aldım ama lightt üzerne bol fındık döktüm nekadar suçluyum siz söyleyin
herkes iyidir umarım.. benim çok uykum var ve uyanmaya çalışıyorum..
merak ettiğim 2 husus var
1-İnsanoğlu uygarlaşırken "sabahın köründe kalkıp işe gidelim" fikrini kim ortaya attı?
2-Niye onu dinlediler?
Yaaa aynen yaaa.!! kızım sağlıkçı ve her gün onun yakınmaları beni mahvediyor.ama evde oturduğunda da çok sıkılıyor.! Sanırım tek sorun işe gitme saatlerinin erken olması:)herkes iyidir umarım.. benim çok uykum var ve uyanmaya çalışıyorum..
merak ettiğim 2 husus var
1-İnsanoğlu uygarlaşırken "sabahın köründe kalkıp işe gidelim" fikrini kim ortaya attı?
2-Niye onu dinlediler?
Dün sıcacık pideyle bakışıp durduk,önceki kaçamaklarımı düşününce başka tarafa yöneldim:)SABAH;kkk biberiye çayı ile birlikte AKŞAM;domates çorbası,etli patlıcan ve sıcaklığına dayanamadığım 2 parça pide...sonrası şişkinlik,ağırlık,uyku hali...çantalayın da tam olsun
Ne kadar bilemem ama; suçlu olduğun kesin:)Dün 1 saat yüzdüm çıkınca salata yemeye karar verdim herşey buraya kadar iyiydi sonra salata bar ın yanında sigara böreği gördüm kızartılmamış fırınlanmıştı bunu bahane edip 4 tane yedim:18: üstüne de tabiki insülin tatlı istedi ve ben hasan ustanın kazandibinden aldım ama lightt üzerne bol fındık döktüm nekadar suçluyum siz söyleyin
Herkese günaydıııınnnnn!!!Akşam 5'ten sonra bi şey yemedim dün ve bugün çooook aç uyandım. 2 yumurtadan omlet ve domates peynir zeytin ve az sucuk üstüne 15 adet kiraz. Akşama kadar tutar heralde:)
kuruyemiş yememişsin yarın unutma aralarda çok acıkırsan süt veya ayran içebilirsin karatay hoca izin veriyor bunlar araöğün sayılmıyor ben bazen 2-3 kaşık yoğurt da yiyorum yeterki gi si 0 olsun ve çiğneyerek yediğin bişey olmasın
saat 14:00
sabahtan kalan 1 yumurta
1 bardak ayran
1 salatalık
3-4 kayısı
1 bardak sütlü kahve şekersiz kahvesi çokk azz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?