Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kan arayanlara kan vermeye hazırım A RH+

biz de seni bekliyorduk:94:

bakıyorum da yavaş yavaş bağlanmaya başladın buraya anlat bakalım sen de mi karataycısın kaç kilo verdin yaşın kaç tahminim üniversite öğrencisi bi gençsin ama akıllı bi kıza benziyorsun

Sevgili mahzen77. Canim ben yapmadim dukan diyeti yapmayi düsündüm.
Bu diyette de kg geri aliniyor canim, sürekli dikkat etmek gerekiyor..
Canim ben zaten ne imkanim ne cesaretim var estetige. Rabbim sonucunu hayr eylesin.
76 kg yakinim ama, cok üzgünüm.
2 gündür dikkat ediyorum. bari 5- 6 kg versem. Yeni yila kadar RAbbim ömür veririse.
Ben yeterince istiyorum zayiflamayi, sporuda biraktim 2 aydir.

Son düzenleme:

Çok teşekkürler canım. Tavsiyene uyucam. Zeytin yeşil mi siyah mı olmalu?? Bir de sucuk serbest mi?

canım ben de dukan yaptın şeklinde anlamadım zaten de, dukana gizliden bir meyil hissettim sende o yüzden yazdım ama dediğim gibi tercih senin, eğer bu kiloyla çok mutsuzsan ve hızlı vereceğin 3-5 kilo ruhuna çok iyi gelecekse dukanı dene ama dediğim gibi biz tavsiye etmiyoruz, tüm diyetleri yaşam tarzı haline getirmediğin sürece verilen kiloyu geri almak kaçınılmaz lakin Karatay yaşam tarzı haline getirmeye en müsait diyet bence..
Çok teşekkürler canım. Tavsiyene uyucam. Zeytin yeşil mi siyah mı olmalu?? Bir de sucuk serbest mi?
zeytin yeşil siyah farketmez ama siyah da daha çok yağ var, bu siyah tercih sebebi olabilir ama tuzsuz ve ev yapımı olmalı ayrıca sucuk da aynı şekilde ev yapımı ise serbest.. Karatayda pakete girmiş hiç bir ürün önerilmiyor.. herşey doğal haliyle tüketilmeli, işlem görmüş, rafine edilmiş gıdalar tüketmiyoruz..

herkes iyidir umarım.. benim çok uykum var ve uyanmaya çalışıyorum..
merak ettiğim 2 husus var
1-İnsanoğlu uygarlaşırken "sabahın köründe kalkıp işe gidelim" fikrini kim ortaya attı?
2-Niye onu dinlediler?

hadi sana iyi dinlenmeler canım, 2 ay sonra artıyla dönme bize bakalım.. çok da özletme
bayrama kadar buralardayım
Seam; O zaman ne yapıp edip tatildeyken haftada bir tartıl.!! emeklerine yazık olmazsın,kilolar öyle çabuk yerleşiyor ki.!!
öyle yapıcam,o benim kontrol mekanizmamonsuz yapamıyorum...

ben çalışmadığım halde dukan yaptığım dönemde mutfaktan çıkamyordumsen işe başlamışken kendine ayrı yemek yapıp götürebilecek misin:26:

SABAH;kkk biberiye çayı ile birlikte AKŞAM;domates çorbası,etli patlıcan ve sıcaklığına dayanamadığım 2 parça pide...sonrası şişkinlik,ağırlık,uyku hali...çantalayın da tam olsun

Dün 1 saat yüzdüm çıkınca salata yemeye karar verdim herşey buraya kadar iyiydi sonra salata bar ın yanında sigara böreği gördüm kızartılmamış fırınlanmıştı bunu bahane edip 4 tane yedim:18: üstüne de tabiki insülin tatlı istedi ve ben hasan ustanın kazandibinden aldım ama lightt üzerne bol fındık döktüm nekadar suçluyum siz söyleyin

SABAH;kkk biberiye çayı ile birlikte AKŞAM;domates çorbası,etli patlıcan ve sıcaklığına dayanamadığım 2 parça pide...sonrası şişkinlik,ağırlık,uyku hali...çantalayın da tam olsun

seam a 1 se sana

yüzdükten sonra insan çok acıkıyor yanında ayranın kuruyemişin hazır olsun işin biter bitmez onları ye yemek bölümüne falan hiç gitme yoksa sonu böyle olur

hahahahaaaaa
medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar değil miydi?

Yaaa aynen yaaa.!! kızım sağlıkçı ve her gün onun yakınmaları beni mahvediyor.ama evde oturduğunda da çok sıkılıyor.! Sanırım tek sorun işe gitme saatlerinin erken olması:)
Dün sıcacık pideyle bakışıp durduk,önceki kaçamaklarımı düşününce başka tarafa yöneldim:) pide için.
Ne kadar bilemem ama; suçlu olduğun kesin:)
sigara börekleri için
kazandibi için

bakıyorum da herkes online ama başka başka topiklerde sanırsam karatay
kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum oh mis havalar ne kadar sıcak olursa olsun çaysız bir kahvaltı düşünemiyorum akşam da çaysız geçemem arada buzlu çay da içiyorum o da iyi geliyor

Son düzenleme:
Herkese günaydıııınnnnn!!!Akşam 5'ten sonra bi şey yemedim dün ve bugün çooook aç uyandım. 2 yumurtadan omlet ve domates peynir zeytin ve az sucuk üstüne 15 adet kiraz. Akşama kadar tutar heralde:)

Sabah 11:00
1 yumurta
5 zeytin
2 çatal lor peynir
1 salatalık
6-7 tane kiraz
5 tane kelebek ceviz
1 avuç fındık
yeşilçay

Herkese günaydıııınnnnn!!!Akşam 5'ten sonra bi şey yemedim dün ve bugün çooook aç uyandım. 2 yumurtadan omlet ve domates peynir zeytin ve az sucuk üstüne 15 adet kiraz. Akşama kadar tutar heralde:)

kuruyemiş yememişsin yarın unutma aralarda çok acıkırsan süt veya ayran içebilirsin karatay hoca izin veriyor bunlar araöğün sayılmıyor ben bazen 2-3 kaşık yoğurt da yiyorum yeterki gi si 0 olsun ve çiğneyerek yediğin bişey olmasın

Pzt işe gelemediğim için ve yazlık'da bağlantım olmadığı için kilo bildirimi yapamadım, özür dilerim !
Zaten aynı kiloda kalmışım nedense... : (

Canım sıkkın, Karatay da işe yaramazsa artık pes edeceğim,
her şeye baktırdim, insülin, tiroid vs, metabolizma yavaş da bu kadar mı olur anlamıyorum..
kronik kabizlığım daha da beter durumda,
Sabah-akşam aç karnına aspir yağı içiyorum, çok methini duymuştum, daha 1 hafta oldu, umarım işe yarar
Yürüyüşümü sadece 2 gün aksattım, bu hafta da devam edeceğin inş.

Ama kahvaltım çok doyurucuydu. Yine de kuruyemiş yemem gerekiyor mu? Sütün içine azıcık kahve de atanilir miyim? Akşam nohut yiyebilir miyim? Çok çok yolun başındayım. Yardımlarınız için teşekkürler! Böyle destek olması çok çok motive edici.

saat 14:00
sabahtan kalan 1 yumurta
1 bardak ayran
1 salatalık
3-4 kayısı
1 bardak sütlü kahve şekersiz kahvesi çokk azz

saat 14:00
sabahtan kalan 1 yumurta
1 bardak ayran
1 salatalık
3-4 kayısı
1 bardak sütlü kahve şekersiz kahvesi çokk azz

Benim de sabah ve öglen yemeklerim ,
çok çok acıkmadıkca ara ögun yapmıyorumi pek de gerek kalmıyor,
4-5 saat leptin hormonu salınımı için izin vermek gerekiyormuş, kitabdaki açıklama bu şekilde idi,
ama sanırım GI 0 olanları az da olsa tüketebiliyoyruz.

sabah : 1 yumurta / b.peynir / 5 tam ceviz / 8 zeytin / domates & salatalık / papatya çayı şekersiz
öglen : 5-6 kaşık kısır / 4-5 kaşık yoğurtlu semizotu

Biryerde hata yaptığımı sanmıyorum, neden veremiyorum
: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…