Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın herkese dün tam 5 km eliptik +koşu bandındaydım akşam atıştırmadım bukez 2 tane günkurusu kayısı yedim yattım.acaba bende 7 li rakamları görecekmiyim bigün:44:

günaydın herkese dün tam 5 km eliptik +koşu bandındaydım akşam atıştırmadım bukez 2 tane günkurusu kayısı yedim yattım.acaba bende 7 li rakamları görecekmiyim bigün:44:

Ben gördümse sen de görürsün canım:)) ben de inanamıyordum ama oldu,şimdi 75 in altına inmek istiyorum.! artık sabrım taşmaya başladı,her gün spor yapacam ve 2,5 öğün yapmaya karar verdim...!! Sanki daha etkili olmuştu.!!! Biraz aç yattığım zamanlar(uyuyabileceğim kadar aç:)) zayıflıyorum....:)

Günaydııınnnn, kızlar süper süper gidiyo! Çok mutluyum. Sabah kahvaltı: biraz b. Peynir, menemen, 6-7 zeytin, biraz badem, 8 kiraz. 4. Günüm ve resmen inceldim.

kahvaltını tam yaparsan metabolizman %30 daha fazla çalışır ve devamlı yağ yakar..senin kahvaltında tok tutacak bişey yokki....yumurta yok peynir yok ceviz yok bunlar olmazsa olmazlardan...muz yeyince yumurtayı 1 e indir diğer zamanlar mutlaka 2 tane ye....hepsini beraber yemezsen 5 km koşmuş gibi yağ yakamazsın ....zayıflarsın ama tok olarak değil aç olarak zamanlada kaçamaklar başlar kilo almaya başlarsın karataya uy tok zayıfla canın başka bişey çekmesin .....oruç tuttuğum halde daha pide kaçamağı bile yapmadım eve ekmek almayı 2 ay önce kesmiştim pide almakta hiç aklıma gelmiyor

canım sen oruç halinle nasıl spor yapıyorsun açlık neyse de susuzluk insanı mahveder kendine dikkat et
senin sorunun kabızlık kaç gündür yedklerin içinde onlar çıkınca +500 den fazlası gider emin ol
susuzluk hissetmiyorum....geçen sene susuzluktan mahvolurdum orucu açar açmaz 2-3 bardak su içerdim birden ter bosalırdı vucudun hararet yapardı devamlı su içer terden ıslanan üstümü değiştirirdim...bu sene karatayla yapıyorum ya hiç susuzluk hissetmiyorum zeytinle orucumu açıyorum 1 bardak su sonra yemek hiç hararet yok susuzluktan ölmek yok...2-3 gündür sporada başladım etkilemiyor yine oruç açarken susuzluktan ölmüyorum...oruç tutmak bile güzel karatayla

bende 6 lıları görebilecekmiyim hayalindeyim....bana 65 normal ama ben 60 hırsı yapıyorum ki o zaman korumaya geçerim kaçamak yapınca 60-62 arası gider gelir diye düşünüyorum

bugün biraz geç kaldım ama herkese bir günaydın da benden

felluz
gerçekten akşam aç yatınca ertesi üzerimizde bir hafiflik oluyor tartıda da az çıkıyoruz..
ben de doğum günümde 75 olmak istiyorum ama doğum günüm çok yakın 4 ağustos, olabilir miyim bilmiyorum seninle kilomuz çok yakın ne dersin yarışalım mı? 2 hafta sonraki tartı gününde 75 olmaya var mısın?

xc9
pilates yapan tavuklara bayıldım
ama inekleri okuyamadım ya.. ne diyo biri diğerine?

sabah 1 bardak süt
2 kaşık yulaf
avuç içi kadar üzüm
1 avuç ceviz

ara 1 tane gün kurusu
1 bardak yeşilçay

öğle 4 kaşık nohut
1 bardak ayran

Ben de 6'lıları 4-5 yıldır göremiyorum. Hep 73 civarı. Bu sabah 70.5'i gördüm. İlk hedefim 65. Sonra 62.

Herkese Selamlar !!!

Dün bana destek mesajı atan herkese tek tek tşk.. : )
Pes etmeye inanın niyetim yok, önce beynimizde bitireceğiz, sonra yağlar akıpp gidiyorr zatenn.. : )

Akşam neler yedim ;

Tarhana çorbası
2 yemek k. yoğurt
Az barbunya ve bir avuç t.yağlı pide
arada forever bitki çayı

Sabah :
1 yumurta haşlanmış (2 yi denedim ama çok fazla geliyor.. bu bile öglene kadat arasız tutuyor beni)
B.peynir
7-8 ceviz
domates
zeytin
açık & limonlu çay

ögleni dönüşde yazarımm...

yeni başlayanlar beden ölçülerinizi alın 1 ay sonra tekrar ölçün
karatayla sadece yağlardan verdiğimiz için geniş yer kaplayan ama hafif olan yağ kümeleri erirken kilo kaybı az da olsa görüntüde etkisi büyük oluyor
3 kilo verdiğinizde 5 vermiş gibi görünüyorsunuz

menümü de yazıp kaçayım
sabah
kkk

akşam
etli taze fasülye
çok az bulgur pilavı
cacık

su 3 lt olur 1 saat yürüyüş+20 dk yüzme

Son düzenleme:

Sıra geldi öglene ;

az tas kebabı
az salata (birer kaşık brokoli, kısır,köz.patlıcan ve yogurtlu ıspanak içeren)

arada 2 dilim ananas yemeyi planlıyorum, malum yag yakmanın olmazsa olmazı....

Sıra geldi öglene ;

az tas kebabı

Arada derken, ara öğün yapmayı düşünmüyorsun değil mi, hele de ananasla Yemeğini doyana kadar yemelisin, ananası da yemekle beraber yemelisin ve ara öğün olmamalı ancak çok acıkırsan yoğurt veya süt, ayran olabilir. Ben meyve yersem yanında yoğurt ya da süt tüketiyorum gi düşürmek için..

bende ramazan öncesi forever bitki çayı içiyordum ....son zamanlarda şekerliymiş hissi vermeye başladı aloe vera danmı ki

bende tam tersi oldu belim 2 cm kalınlaştı....75 kg yken 89 cm di..3 kilodan fazla verdim şimdi 91 cm

işten eve giderken yarım saat yürüyüş ve 20 dkk spor

iftarda...yeşil mercimek çorbası, kıymalı kırmızı dolma biber 2 tane, keten tohumlu yoğurt ve 2-3 tane zeytin

sahurda KK

sabak işe kadar 25 dkk yürüyüş

Sıra geldi öglene ;

az tas kebabı

meyve yemekle beraber yenecek günde 1 kere sabah veya öğle arada yersen insülin salınımı başlar öğünler arası en az 4 saat olmalı yağ yakan leptin hormonu 4. saatte salınmaya başlıyor keşke yemeğini az az değil de doyasıya yeseydin

karpuz kavun üzüm incir dut cıssslı meyveler yersen kaçamak sayarız

.......
bende tam tersi oldu belim 2 cm kalınlaştı....75 kg yken 89 cm di..3 kilodan fazla verdim şimdi 91 cm

çok enteresan karatayda önce karın yağları eriyor oysa ki bence bu da kabızlıktan yakında geçer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…