günaydın herkese dün tam 5 km eliptik +koşu bandındaydım akşam atıştırmadım bukez 2 tane günkurusu kayısı yedim yattım.acaba bende 7 li rakamları görecekmiyim bigün:44:
günaydın herkese dün tam 5 km eliptik +koşu bandındaydım akşam atıştırmadım bukez 2 tane günkurusu kayısı yedim yattım.acaba bende 7 li rakamları görecekmiyim bigün:44:
Dün aksam yediklerim 1 kepce bulgur pilavi, 1 kepce tas kebabi, bol su. Cay.
Sabah Kahvaltim. 12 badem, 2 kaysi, 1 muz, 8-9 tane siyah üzüm.
1 fincan kahve, 1 kücük pet su.
Ögle. 1 kase yogurt, 1 kücük pet su, 10 tane siyah zeytin.
4 km yürüyüs isten sonra.
susuzluk hissetmiyorum....geçen sene susuzluktan mahvolurdum orucu açar açmaz 2-3 bardak su içerdim birden ter bosalırdı vucudun hararet yapardı devamlı su içer terden ıslanan üstümü değiştirirdim...bu sene karatayla yapıyorum ya hiç susuzluk hissetmiyorum zeytinle orucumu açıyorum 1 bardak su sonra yemek hiç hararet yok susuzluktan ölmek yok...2-3 gündür sporada başladım etkilemiyor yine oruç açarken susuzluktan ölmüyorum...oruç tutmak bile güzel karataylacanım sen oruç halinle nasıl spor yapıyorsun açlık neyse de susuzluk insanı mahveder kendine dikkat et
senin sorunun kabızlık kaç gündür yedklerin içinde onlar çıkınca +500 den fazlası gider emin ol
bende 6 lıları görebilecekmiyim hayalindeyim....bana 65 normal ama ben 60 hırsı yapıyorum ki o zaman korumaya geçerim kaçamak yapınca 60-62 arası gider gelir diye düşünüyorumgünaydın herkese dün tam 5 km eliptik +koşu bandındaydım akşam atıştırmadım bukez 2 tane günkurusu kayısı yedim yattım.acaba bende 7 li rakamları görecekmiyim bigün:44:
Günaydııınnnn, kızlar süper süper gidiyo! Çok mutluyum. Sabah kahvaltı: biraz b. Peynir, menemen, 6-7 zeytin, biraz badem, 8 kiraz. 4. Günüm ve resmen inceldim.
kahvaltını tam yaparsan metabolizman %30 daha fazla çalışır ve devamlı yağ yakar..senin kahvaltında tok tutacak bişey yokki....yumurta yok peynir yok ceviz yok bunlar olmazsa olmazlardan...muz yeyince yumurtayı 1 e indir diğer zamanlar mutlaka 2 tane ye....hepsini beraber yemezsen 5 km koşmuş gibi yağ yakamazsın ....zayıflarsın ama tok olarak değil aç olarak zamanlada kaçamaklar başlar kilo almaya başlarsın karataya uy tok zayıfla canın başka bişey çekmesin .....oruç tuttuğum halde daha pide kaçamağı bile yapmadım eve ekmek almayı 2 ay önce kesmiştim pide almakta hiç aklıma gelmiyor
susuzluk hissetmiyorum....geçen sene susuzluktan mahvolurdum orucu açar açmaz 2-3 bardak su içerdim birden ter bosalırdı vucudun hararet yapardı devamlı su içer terden ıslanan üstümü değiştirirdim...bu sene karatayla yapıyorum ya hiç susuzluk hissetmiyorum zeytinle orucumu açıyorum 1 bardak su sonra yemek hiç hararet yok susuzluktan ölmek yok...2-3 gündür sporada başladım etkilemiyor yine oruç açarken susuzluktan ölmüyorum...oruç tutmak bile güzel karatayla
bende 6 lıları görebilecekmiyim hayalindeyim....bana 65 normal ama ben 60 hırsı yapıyorum ki o zaman korumaya geçerim kaçamak yapınca 60-62 arası gider gelir diye düşünüyorum
.....xc9
pilates yapan tavuklara bayıldım
ama inekleri okuyamadım ya.. ne diyo biri diğerine?
Herkese Selamlar !!!
Dün bana destek mesajı atan herkese tek tek tşk.. : )
Pes etmeye inanın niyetim yok, önce beynimizde bitireceğiz, sonra yağlar akıpp gidiyorr zatenn.. : )
Akşam neler yedim ;
Tarhana çorbası
2 yemek k. yoğurt
Az barbunya ve bir avuç t.yağlı pide
arada forever bitki çayı
Sabah :
1 yumurta haşlanmış (2 yi denedim ama çok fazla geliyor.. bu bile öglene kadat arasız tutuyor beni)
B.peynir
7-8 ceviz
domates
zeytin
açık & limonlu çay
ögleni dönüşde yazarımm...
Sıra geldi öglene ;
az tas kebabı
az salata (birer kaşık brokoli, kısır,köz.patlıcan ve yogurtlu ıspanak içeren)
arada 2 dilim ananas yemeyi planlıyorum, malum yag yakmanın olmazsa olmazı....
Herkese Selamlar !!!
Dün bana destek mesajı atan herkese tek tek tşk.. : )
Pes etmeye inanın niyetim yok, önce beynimizde bitireceğiz, sonra yağlar akıpp gidiyorr zatenn.. : )
Akşam neler yedim ;
Tarhana çorbası
2 yemek k. yoğurt
Az barbunya ve bir avuç t.yağlı pide
arada forever bitki çayı
Sabah :
1 yumurta haşlanmış (2 yi denedim ama çok fazla geliyor.. bu bile öglene kadat arasız tutuyor beni)
B.peynir
7-8 ceviz
domates
zeytin
açık & limonlu çay
ögleni dönüşde yazarımm...
yeni başlayanlar beden ölçülerinizi alın 1 ay sonra tekrar ölçün
karatayla sadece yağlardan verdiğimiz için geniş yer kaplayan ama hafif olan yağ kümeleri erirken kilo kaybı az da olsa görüntüde etkisi büyük oluyor
3 kilo verdiğinizde 5 vermiş gibi görünüyorsunuz
Sıra geldi öglene ;
az tas kebabı
az salata (birer kaşık brokoli, kısır,köz.patlıcan ve yogurtlu ıspanak içeren)
arada 2 dilim ananas yemeyi planlıyorum, malum yag yakmanın olmazsa olmazı....
.......
bende tam tersi oldu belim 2 cm kalınlaştı....75 kg yken 89 cm di..3 kilodan fazla verdim şimdi 91 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?