Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Saat 10.00-Sabah kahvaltı: biraz b. Peynir, menemen, 6-7 zeytin, biraz badem, 8 kiraz
Saat 15.00: 3-4 erik
Saat 16.30: 1,5 bardak ayran
18.00: tavuk Izgara ve salata

Kuruyemişi unuttum ama şimdi yesem?

az önce benimkilere karpuz keserken kabuğunda kalanları yedim toplasam ince 1 dilim eder haberiniz olsun

Son düzenleme:

İyi akşamlar mahzencim:) tabiki de varım yarışmaya,belki hızlanırım biraz:) yalnız ben çizelgedekinden 1 kg fazlayım,özellikle değiştirmemiştim,sonradan aldığımı hemen veririm diye de.! kaldı öyle ama yine de elimden geleni yapacam.bayrama incecik olacazzz yaşasııınnn:))))

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:bulgur pilavı (biraz kaçtı)
1 kase sebze çorbası.

Akşam:1kase sebze çorbası
1 tabak z.yağlı kabak.

Bugün sporumu yapamayacam,başağrısı ve kırgınlık var,umarım yarına geçer.!

benim de aynen öyle olmuştu bir ara çizelgemden fazla gitmiştim, reglden sonra inersin sen de..
çizelgenden fazlaysan senin için hedef daha büyük olur, bu durum diyete motivasyonu olumsuz etkilemeyecekse, yarışalım dersen ben varım.. zaten zaman amaç motive olmak ama dediğim gibi karar senin.. ya da 2 hafta değil de 3 hafta mı yapalım?

''sağıldıktan sonra tartıl''

ha ha bu da süpermiş

ben karataya başladıktan 2 hafta sonra almıştım ölçülerimi ama hala aynı ya ölçülerim:18:

az önce benimkilere karpuz keserken kabuğunda kalanları yedim toplasam ince 1 dilim eder haberiniz olsun
1 dilim etse de kabuğunun gi si düşüktür çanta yollamıyorum

kızlar ben de bayrama kadar 60 ı görmek istiyorum umarım önce haftaya 61 li bir rakam bayrama da 60.9 a bile razıyım bakalım

ben karataya başladıktan 2 hafta sonra almıştım ölçülerimi ama hala aynı ya ölçülerim:18:

1 dilim etse de kabuğunun gi si düşüktür çanta yollamıyorum

benim bel ve basenden 7 şer cm daraldı kol ve bacaktan da gitti ama ölçüleri aklımda değil

evet evet bi ara ender saraç karpuz yiyosanız kabuğundaki pembeleri yeyin diyordu ya o hesap ama kırmızıları sabah yeme ihtimalim var kendimde o potansiyeli görüyorum

kızlar karataycıların faceteki sitesinde bir resim gördüm burda paylaşsam sıkıntı olur mu ki? yada link versem?
kadın 50, eşi 25 kilo vermiş ve önceden giydikleri kıyafetin içine 2 si birden girmişler çok etkileyici..

O resim çok etkileyici gerçekten, pilates hocasıyla beraber girmişler kıyafetin içine ama yakında eşiyle beraber girmek istiyor, yani halen zayıflamaya devam.. Paylaş bence herkes için çok yararlı olur..

Merhaba arkadaslar ben cok kilolu degilim ama hamile kalmadan once en az 5kilo ver ek istiyorumbu seferpazartesiyi beklemiyecem ve yarin basliyorum :)))

İÇİMDEN BİR İNSAN NASIL ÇIKTI?

Bugün itibarıyla yaklaşık 50 kilo vermemi iki şeye borçluyum.
KARATAY DİYETİ + DATÇA ’NIN DOĞAL ÜRÜNLERİ...

Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay’ın sağlıklı beslenme prensipleri ile Datça ’nın doğal ve sağlıklı... ürünleri, bedensel egzersizle bir araya gelince “DATÇA SAĞLIKLI YAŞAM KASABASI” ilk çıktılarını vermiş oldu. Ben ve 25 kilo veren eşim bu projenin ilk örnekleriyiz.

Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan’ın ev sahipliğinde yapılacak olan DATÇA SAĞLIKLI YAŞAM KASABASI söyleşisinin onur konuğu Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay

Yer: My Marina Select Hotel - Hürriyet Cad. No 27 Datça / MUĞLA
Tarih: 21 Ağustos 2013
Saat: 21:30

Okan Çağlar
www.saglikliyasiyoruz.com

sahur:
karatay kahvaltısı
1 parça yufka

iftar:
1 levrek tava
salata
1 bardak şalgam suyu
veee tahin helvası

ben de bugun başlıyorum karatay diyetine.aslında gecen 10 gün boyunca yapıp 2 günde bozunca bütün verdiklerimi geri aldım maalesef o yüzden bugun hiç bozmamacasına bir lokma bile başlıyorum.sizden de destek istiyorum.tekrardan merhaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…