Saat 10.00-Sabah kahvaltı: biraz b. Peynir, menemen, 6-7 zeytin, biraz badem, 8 kiraz
Saat 15.00: 3-4 erik
Saat 16.30: 1,5 bardak ayran
18.00: tavuk Izgara ve salata
Kuruyemişi unuttum amaşimdi yesem?
dükkanı kapatmadan ye bari afiyet olsunBu arada 40 dk tempolu yürüyüş
bugün biraz geç kaldım ama herkese bir günaydın da benden
felluz
gerçekten akşam aç yatınca ertesi üzerimizde bir hafiflik oluyor tartıda da az çıkıyoruz..
ben de doğum günümde 75 olmak istiyorum ama doğum günüm çok yakın 4 ağustos, olabilir miyim bilmiyorum seninle kilomuz çok yakın ne dersin yarışalım mı? 2 hafta sonraki tartı gününde 75 olmaya var mısın?
hayır hayır ancak ince 1 dilim kadar ama belki kahvatıda yerim o zaman kınarsınız beniEmin misin ? umarım kendini kaybedip çok yememişsindir:))
benim de aynen öyle olmuştu bir ara çizelgemden fazla gitmiştim, reglden sonra inersin sen de..İyi akşamlar mahzencim:) tabiki de varım yarışmaya,belki hızlanırım biraz:) yalnız ben çizelgedekinden 1 kg fazlayım,özellikle değiştirmemiştim,sonradan aldığımı hemen veririm diye de.! kaldı öyleama yine de elimden geleni yapacam.bayrama incecik olacazzz yaşasııınnn:))))
''sağıldıktan sonra tartıl''
ben karataya başladıktan 2 hafta sonra almıştım ölçülerimi ama hala aynı ya ölçülerim:18:yeni başlayanlar beden ölçülerinizi alın 1 ay sonra tekrar ölçün
karatayla sadece yağlardan verdiğimiz için geniş yer kaplayan ama hafif olan yağ kümeleri erirken kilo kaybı az da olsa görüntüde etkisi büyük oluyor
3 kilo verdiğinizde 5 vermiş gibi görünüyorsunuz
1 dilim etse de kabuğunun gi si düşüktüraz önce benimkilere karpuz keserken kabuğunda kalanları yedim toplasam ince 1 dilim eder haberiniz olsun
ben karataya başladıktan 2 hafta sonra almıştım ölçülerimi ama hala aynı ya ölçülerim:18:
1 dilim etse de kabuğunun gi si düşüktürçanta yollamıyorum
kızlar karataycıların faceteki sitesinde bir resim gördüm burda paylaşsam sıkıntı olur mu ki? yada link versem?
kadın 50, eşi 25 kilo vermiş ve önceden giydikleri kıyafetin içine 2 si birden girmişler çok etkileyici..
hadi o zaman yarışa sen de dahil ol, hedefimiz 2.5 kilo...kızlar ben de bayrama kadar 60 ı görmek istiyorum umarım önce haftaya 61 li bir rakam bayrama da 60.9 a bile razıyım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?