- 31 Temmuz 2007
- 904
- 839
- 648
Günaydın kızlar, aldığım bir son dakika haberine göreacilen medcezir durumuma son diyerek, önümüzdeki 20 gün içinde 2 kilo vermiş olmam gerekiyor ki bu benim için ütopya.. Tamam Karatay yapıyorum ama arada nasılsa şöyle, böyle vb. bahanelerle kaçırdığım çok oluyor, şimdiyse tavuk ve yumurta ilişkisine girdim anlarsınız.. :18:Bu süreçte bana çanta gönderecek, alkış tutacak, öpücük atacak, gelmezsem nerdesin diyecek Karatay hatunları aranıyor.. Bugünden itibaren başlıyorum yazmaya, xc9 gördün mü bak
benim bel ve basenden 7 şer cm daraldı kol ve bacaktan da gitti ama ölçüleri aklımda değil
Canım kaç kiloda 7'şer cm gitti acaba?
8.5 kiloda benim kemiklerim ince ve minyon tipliyim onun da etkisi var 42 ye zor giriyordum şimdi çok rahat 40 ım hatta bazı markalarda 38 e zorlayınca oluyor ama tercih etmiyorum yanlardan fırtlayınca çok kilolu gibi gözüküyor
hoşgeldin hergün menünü paylaş pzt listeye girebilirsinben de bugun başlıyorum karatay diyetine.aslında gecen 10 gün boyunca yapıp 2 günde bozunca bütün verdiklerimi geri aldım maalesefo yüzden bugun hiç bozmamacasına bir lokma bile başlıyorum.sizden de destek istiyorum.tekrardan merhaba :)
Günaydın kızlar, aldığım bir son dakika haberine göreacilen medcezir durumuma son diyerek, önümüzdeki 20 gün içinde 2 kilo vermiş olmam gerekiyor ki bu benim için ütopya.. Tamam Karatay yapıyorum ama arada nasılsa şöyle, böyle vb. bahanelerle kaçırdığım çok oluyor, şimdiyse tavuk ve yumurta ilişkisine girdim anlarsınız.. :18:Bu süreçte bana çanta gönderecek, alkış tutacak, öpücük atacak, gelmezsem nerdesin diyecek Karatay hatunları aranıyor.. Bugünden itibaren başlıyorum yazmaya, xc9 gördün mü bak
biliyordum bir gün geleceğini biliyordum
hayrola acelen ne
melezgi
fotoğtaf güzel de adamın karısı da pek rahatmış
ben pilates hocası milates hocası anlamam kocamın pantolonuna benden başka kadın giremez hem de aynı anda o kadar
xc9
sana da günaydın canım
ben de o yüzden karısı sandımdı, başka türlüsünü tahmin edemedim.. bu arada melezgi nerden çıktı alıntı yaptığın mesajın sahibi akasya, hani şu bağlanma fobisi olan arkadaşımız
Valla ol arkadaşım ama 2 haftada benden ancak 300 gr. zor gider, metabolizmam nasıl çalışıyor benim bilmiyorum ama o rakamlar imkansızaranan hatunlardan biri ben olabilirm :)
o zaman sen de dahil ol yarışa hedefimiz 2 haftada 2.5 kilo vermek..
akasya
ben pilates hocası milates hocası anlamam kocamın pantolonuna benden başka kadın giremez hem de aynı anda o kadar
8.5 kiloda benim kemiklerim ince ve minyon tipliyim onun da etkisi var 42 ye zor giriyordum şimdi çok rahat 40 ım hatta bazı markalarda 38 e zorlayınca oluyor ama tercih etmiyorum yanlardan fırtlayınca çok kilolu gibi gözüküyor
hoşgeldin hergün menünü paylaş pzt listeye girebilirsin
biliyordum bir gün geleceğini biliyordum
hayrola acelen ne
Kendisi ve eşi eleklerini asmış kişiler olduğundan olabilir bu rahatlıkBenim çok sevdiğim görümcelerimden birisi geliyor tatile, hatun 40'ına yaklaşmış 2 çocuk anası ancak halen 40 lı kilolarda hüküm süren çıtır birşeydir, onun yanında kendimi kötü hissetmek istemiyorum, psikolojik sınırım 2 kg. Sonrası sökülüyor zaten çorap gibi..
pardon benden alıntılamışsın akasyanın yorumu vardı ya pilates hocasıyla girmiş ben de onu alıntıladın sanmışım neyse oruç oruç olur o kadar :)hahahahaaa
ya ben mahzen yazacağıma melezgi yazmışım ne zamandır ortalarda yok nerde bu kız diye düşünüyordum o nedenle m lerden melezgi diye çıkmış hemen düzelteyim de ben alıntıyı senden yapmadım mı hay allah:44: resmi sen paylaştın ama
canan hocayı katıldığı programda izledim de yüz yüzemiydi neydi? kenan erçetingözün programında.. sordu hocaya siz hiç mi yemiyosunuz bu ekmeği şekeri, hiç mi yemiycez yani dedi.. o da ben de yedim elbette bunlardan ama dedi kilo vermek istiyorsanız yemiyceksiniz dedi..kızlar
karpuzun da içinde olduğu yasaklı meyveler var ya acaba karatay hoca yazın hiç karpuz yemiyor mudur diye düşünüyorum
siz bu satırları okurken ben ince 1 dilim karpuzu almak için mutfakta olacağım
Benim dayanamadığım sınırlı şeylerden birisidir karpuz, geçen yaz karatay uygularken sabahları yiyordum hep, birşey olmuyordu ancak bu sabah nefis lokum gibi karpuzun yüzüne bile bakmadım, bol peynir, yumurta, ceviz, zeytin vs. karatay kahvaltımı yaptım.. Hoca biraz değişik bir kişiymiş, soğan falan yermiş her sabah kahvaltıda
Kesinlikle varım yoksa başka türlü veremiyecem.! Amaç 2 haftada 2,5 kg olsun sonrasında zaten devam edecez nasılsa.75,8 benim hedefim olsun.2 haftada 2,5 kg için yarışıyoruz o zaman.78.3 tüm geçen pt. Ona göre yaparız.benim de aynen öyle olmuştu bir ara çizelgemden fazla gitmiştim, reglden sonra inersin sen de..
çizelgenden fazlaysan senin için hedef daha büyük olur, bu durum diyete motivasyonu olumsuz etkilemeyecekse, yarışalım dersen ben varım.. zaten zaman amaç motive olmak ama dediğim gibi karar senin.. ya da 2 hafta değil de 3 hafta mı yapalım?
Hoşgeldin simsims:)desteğe hazırız..:)ben de bugun başlıyorum karatay diyetine.aslında gecen 10 gün boyunca yapıp 2 günde bozunca bütün verdiklerimi geri aldım maalesefo yüzden bugun hiç bozmamacasına bir lokma bile başlıyorum.sizden de destek istiyorum.tekrardan merhaba :)
Düzenli takılırsan iyi sonuçlar alırsın, hepimiz sana destek oluruz:)Günaydın kızlar, aldığım bir son dakika haberine göreacilen medcezir durumuma son diyerek, önümüzdeki 20 gün içinde 2 kilo vermiş olmam gerekiyor ki bu benim için ütopya.. Tamam Karatay yapıyorum ama arada nasılsa şöyle, böyle vb. bahanelerle kaçırdığım çok oluyor, şimdiyse tavuk ve yumurta ilişkisine girdim anlarsınız.. :18:Bu süreçte bana çanta gönderecek, alkış tutacak, öpücük atacak, gelmezsem nerdesin diyecek Karatay hatunları aranıyor.. Bugünden itibaren başlıyorum yazmaya, xc9 gördün mü bak
akasya
ben pilates hocası milates hocası anlamam kocamın pantolonuna benden başka kadın giremez hem de aynı anda o kadar Ha ha hahaaaaa ne rahatlar di mi? Sanki başka türlü anlamayacaktık kilo verdiklerini:) ben de izin veremezdiimm:))
kızlar
karpuzun da içinde olduğu yasaklı meyveler var ya acaba karatay hoca yazın hiç karpuz yemiyor mudur diye düşünüyorum
siz bu satırları okurken ben ince 1 dilim karpuzu almak için mutfakta olacağım
Bu düşünceler şeytanın işi bence:) yemeye devam ediyorsan duuur.!!! sen de yarışmaya katılmıştın di mi?
sakın bana yatırmayın azönce simit yedim
Kendisi ve eşi eleklerini asmış kişiler olduğundan olabilir bu rahatlık..........
canan hocayı katıldığı programda izledim de yüz yüzemiydi neydi? kenan erçetingözün programında.. sordu hocaya siz hiç mi yemiyosunuz bu ekmeği şekeri, hiç mi yemiycez yani dedi.. o da ben de yedim elbette bunlardan ama dedi kilo vermek istiyorsanız yemiyceksiniz dedi..
xc9 kilo vermek istiyorsun değil mi? o zaman yemiyoruz canım, ya da ye ye boşver, yarışta şansımız artan?
Benim dayanamadığım sınırlı şeylerden birisidir karpuz, geçen yaz karatay uygularken sabahları yiyordum hep, birşey olmuyordu ancak bu sabah nefis lokum gibi karpuzun yüzüne bile bakmadım, bol peynir, yumurta, ceviz, zeytin vs. karatay kahvaltımı yaptım.. Hoca biraz değişik bir kişiymiş, soğan falan yermiş her sabah kahvaltıda
Sen yarışmaya katılmak istemiştin yanılmıyorsam:))sakın bana yatırmayın azönce simit yedim
Ben de karpuz konusunda şanslıyım pek canım çekmiyor neyse ki:) geçen yaz yedim mi duramazdım,bir kaç dilim yerdim şişene kadar:)şimdi daha rahatım,önce beyinde bitirmek gerekiyor.!!gerçekten ilginçtir benim de hiç zorlanmadığım şey karpuz :) çok şanslıyım, meyveyle pek aram yoktur zaten, bir yaz boyunca bir dilim karpuz canım istemez.. hele karataya başlayınca yiyeceğimi hiç sanmıyorum.. eşim eve karpuz alırken bile sinir olurum, evde durmasına, dolapta gereksiz yer kaplamasına bile tahammülüm yoktur ama kavunu çok yemesem de severim, diyete başlayalı tabiki hiç yemedim. yasak meyvelerden bir de şeftaliyi severim ve geçenlerde 1 dilimcik yedim :)
kahvaltıda soğan ilginçmiş gerçekten, oktay usta yemek yemerken biberlerin çekirdeklerini ayırmış, o da kızmıştı niye çıkarıyosun bunları, bütün tohumlar faydalıdır diye.. sonra alıp o çekirdekleri bir güzel yedi, ben de şaşırdım ve hoşuma da gitti, o zamandan beri ben de çıkarmıyorum biberin çekirdeğini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?