Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

desene şansımız artıyor ?

Benim bile şansım olabilir bu durumda

yok öyle hemen pes etmek yok hemen çık o mutfaktan karpuzu falan da unut

Taze soğan daha yenilebilir birşey ama kuru soğan hocanın yediği, gerçi onda kükürt varmış o nedenle yiyorlarmış falan ama sonuçta hocanın sistemi çalışıyor,siz birşey yapmadan vücut tüm şekerli, işlenmiş, zararlı gıdaları otomatikman istemiyor, sadece bizim psikolojimiz ve beynimiz karıştırıyor arada ortalığı.. Bir arkadaşım sarımsağı böyle 5-6 diş incecik salataya rendeliyordu, nefis oluyordu.. Salata demişken bol domates, zeytinyağlı, sarımsaklı buz gibi bir börülce salatası da nefis olurdu.. Oruçlu olan var mı aramızda :18:

sakın bana yatırmayın azönce simit yedim

dakka 1 gol 1
biz senle 1-0 geriden başlayacağız olan oldu

hoca gittiği yemek programlarında ne buluyorsa yiyor zaten evde aç mı bırakıyorlar acep karataycı biri mi var ki mutfakta

Bu düşünceler şeytanın işi bence:) yemeye devam ediyorsan duuur.!!! sen de yarışmaya katılmıştın di mi?

yok öyle hemen pes etmek yok hemen çık o mutfaktan karpuzu falan da unut

destekleriniz gözlerimi yaşarttı:13: ama o karpuz şimdi sindirim sistemimin çarkları arasında yemeseydim stres yapacaktım metabolizmam kendini kasacaktı şimdi dert etme telafi ederiz diyor

Kızlar kayınbabam yıllardır aynen canan karatay gibi besleniyor ve maşallahı vaaaar.! Sizden benden çoook sağlıklııı,adam 76 yaşında ve kendinden çoook genç biriyle evlendi(kayınvaldemi 2 yıl önce kaybettik...karısıyla gayet de iyi valla yaş farkı yokmuş gibilerrr:))))

ben orucum ama önemli değil bu sattlerde sıkıntı yok :)

hoca gittiği yemek programlarında ne buluyorsa yiyor zaten evde aç mı bırakıyorlar acep karataycı biri mi var ki mutfakta
ben de öyle tahmin ediyorum :)

destekleriniz gözlerimi yaşarttı:13: ama o karpuz şimdi sindirim sistemimin çarkları arasında yemeseydim stres yapacaktım metabolizmam kendini kasacaktı şimdi dert etme telafi ederiz diyor
stres yapmasın tabi canım, sen boşver bence de telafi edersin.. akşamı hafif geçirirsin..

Mrb, evet yemekde doydum aslında, o yüzden daha sonra acıkırsam ananas yerim diye düşündüm,
yoğurt konusunda haklısın, iş yerinde kalmamıştı, her zaman istediğin gibi olmuyor işte, sade yedim o yüzden.
Ama hani yemekten en az 2 sa.sonra meyve yiyin diyorlardı ??

maşallah, darısı başımıza inşallah, hoca da 70 yaşındaymış ama hiç gösteriyor mu?

OK, bundan sonra meyve yemekle beraber !.. : )
Az yemek diye tabirim, porsiyonu belirtmek içindi, yoksa doymadan kalkmıyorum.. : )
yeterli oluyor.
İlginize tşk !!
: )

hayır canım ödül değil, balığın yanında tahin helvası serbest, yani tahin omega3 ün emilimini artırdığı için öneriyor hoca..

bunu ögrendiğim iyi oldu, bayılırım.. : )
Ama Glisemik Index düşükmü ki ? Kalorisi bombadır helvanın, geröi kalori hesaba yapmayın diyor Karatay ama
benim vicdanım el vermiyor,

Peki balık kızartma değil mi ?

Merhabalar

Ben de yeniyim burada. Yaklaşık 12 gündür karatay diyeti yapıyorum, yapmaya başladığım günden beri de her gün düzenli olarak burayı ve muhabbetlerinizi takip ediyorum. Oldukça yoğundum son zamanlarda ha kaydoldum kaydolucam derken 12 gün erteledim işte. Bugün kendime ödül olarak çikolata vereyim dememle sayısız çikolatayı ardı ardına götürmem bir olunca vakti geldiğini anladım. Çantalarla falan engellenirim sanırım :)

Boyum 1.68 kilom 65. 68'ten indim 12 günde ama zaten 68 normal bi kilo değildi benim için normalde 63.5'un üstüne çıkmışlığım yoktu, o yüzden hemencik gitti çoğu şişlikti.

İnşallah bundan sonra ben de burada olacağım

yeni karataycılar gelmiş aramızahoşgeldinizdünkü menümü paylaşıp kaçıyorum hemen;SABAH;kkk+ 15 tane ahududu AKŞAM;1.5 lahmacun,salata,ayran...künefe geldi yemedim...muhabbetler edilmiş pek güzelvaktim yok benim

benimde öyle oldu.10 gün yaptım bir lokma bozmamla 3gün bozdum ve bütün verdiklerimide aldım.ben de varım bu yarışta

benimde öyle oldu.10 gün yaptım bir lokma bozmamla 3gün bozdum ve bütün verdiklerimide aldım.ben de varım bu yarışta

Öyle oluyor malesef. Bütün gün, bütün hafta iradeli bi şekilde fire vermeden sürdürüyorum sonra ufacık bi kaçamakta o kaçamaklar çığ gibi büyüyor durduramıyorum. Bozsan da kaldığın yerden devam et, ben de bu saatten sonra (burada saat 18:20) bir şey yemeyeceğim ve yarın menümü çok hafif tutmaya çalışacağım.

Bugünkü menümü de paylaşayım
Sabah (6:00): 1 muz, ufak bi kase yoğurt, 1 hurma
Ara (10:30): 2 avuç karışık kuruyemiş, 2 hurma
Akşam (17:00): gelsin çikolatalaaar kaç tane yediğimi sayamadım bile. Mercimekli bulgur pilavı, ufak yoğurt, salata.

Artık yemek yok bu saatten sonra

Spor: 5 km yürüyüş

Son düzenleme:
Kızlar beni de alın yarışmaya. Bu sabah tartıldım:70.4

kızlar hergün düzenli menü bildirimi yapan ve sıra geldiğinde liste yapmayı kabul eden herkes yarışmaya katılyor pzt ilk sayfadaki şablonu doldurup yolluyorsunuz hepsi bu

karatay bir beslenme şekli sıradan bir zayıflama diyeti değil bu nedenle yediğimiz cısslar ödül değil ancak kaçamak olur bunu böyle düşünürseniz daha rahat uygularsınız her cısdan sonra çekilen vicdan azabı sizi lesslie yapmaya yürümeye vs vs bir aktiviteye yönlendirir ödül derseniz tv karşısında yayıla yayıla yersiniz sonra da hooop verilen kilolar geri gelir

canım karatayda araöğün yok 2 veya 3 öğün var öğünler arası en az 4 saat olacak çok acıkırsan aralarda ayran veya süt içebilirsin o kadar
bu arada sen nerede yaşıyorsun çinde falan mı

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabah
kuru meyvesiz 1 dilim karpuzlukaratay kahvaltısı

akşam
mercimek çorbası
imambayıldı
cacık

3 lt su 1 saat yürüyüş+20 dk yüzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…