Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım karatayda araöğün yok 2 veya 3 öğün var öğünler arası en az 4 saat olacak çok acıkırsan aralarda ayran veya süt içebilirsin o kadar
bu arada sen nerede yaşıyorsun çinde falan mı

biliyorum biliyorum hatmettim kitabı =) ama sabah zorunluluktan 6'da yapmak zorunda kaldım kahvaltımı dolayısıyla saat 10.30 ara/öğle yemeği karışımı bir şeyler oldu. :44:

japonya'da yaşıyorum ben canım

bi de hemen leslie yaptım zaten çikolatalardan sonra :) yedikçe yiyesim geldi o an, istesem engellerdim ama engellemek istemedim herhalde biraz da :18:
bi de motivasyon açısından ben ödüllerin gerekli olduğuna inanıyorum. karatay'a başlamamın en önemli sebeplerinden biri de sağlıklı yaşamaktı zaten zira gördüğüm 68, 61 kilodan 2-3 haftada çıkmıştı çoğunun ödem/su vs olduğunu ve hemen gideceğini biliyordum zaten.

olan oldu artık yapacak bir şey yok. yarın da doğum günüm, kutlama yapacağız arkadaşlarla farklı milletlerden bi sürü insan bi sürü yemek pişirecek nasıl tutucam kendimi bilmiyorum. en iyisi yarın 10-15 km koşmak herhalde yemekten önce.

sabah 1 simit
az peynir kuruyemiş
1 avuç kiraz

öğle nohut yemeği ve salata
keşke ayran olsaydı yanına ama kalmamış

bugünkü menüm
sabah
kuru meyvesiz 1 dilim karpuzlukaratay kahvaltısı

akşam
mercimek çorbası
imambayıldı
cacık

3 lt su 1 saat yürüyüş+20 dk yüzme

tebrik ediyorum seni süpersin özellikle 1 saat yürüyüş 20dk yüzme.benyerimden kımıldamak istemiyorum resmen

karatyda sık yemek yok canım, leptin hormonu için en az 4-5 saat açlık gerekyor.. meyve veya herhangi bir kaçamak yapacaksan öğünlerde yemen gerek..

benim vicdanım gayet rahattı, rahat olmazsam zaten o helva bana kilo olarak yapışırdı. balık kızartmaydı malesef işte o kaçamaktı ama ben kaçamak olarak algılamadım nedense..

Kızlar beni de alın yarışmaya. Bu sabah tartıldım:70.4
şu 2 haftada 2.5 kilo yarışından bahsediyorsan ptsi günkü kilomuzu baz alıcaz.. ptesi günkü kilon var değil mi?

hoşgeldin aramıza.. ilk günden çanta atmayalım sana

canım ben kaçamağın dışında ödül de yapmak isterim ya.... yani iyi gidersem mesela 2 hafta sonra 75 olabilirsem (zor biraz ama) yarış kendime büyük bir ödül vermek isterim ne olduğunu düşünmedim ama bence aralarda ödül, sürekli kaçamaktan daha mantıklı geliyor, hem ismi de rahatsız edici değil.. ama tabi ödül vermek için de kaçamak yapmamak gerek o ayrı..

Son düzenleme:

Ben de akşamdan beri menülerimi yaziyim ;

Dün akşam :
Tarhana çorbası
Bamya yemeği
yoğurt
Bitki çayı

1 saat yürüyüş + 20dk yüzme

Bu sabah :
1 yumurta
B.peynir
7-8 ceviz, zeytin,domates & salatalık,yeşil çay

Öglen :
Zeytinyağlı barbunya
Etli bamya yemeği
Şeftali
1 sade türk kahvesi

Ellerim titremeye başladı bile bugünkü şeker yüklememden sonra. Ne kadar zararlı bir şey olduğunu bir kez daha anlamış oldum. Resmen terler boşanıyor üstümden, ne güzel alışmıştı vücudum sağlıklı beslenmeye. Aferin bana yani.

ben karatayı tv de duydum sonraki gün internetten araştırmaya başladım ve bu karı kocanın sitesini buldum orada yazılanlarla başladım karataya sonra kitaplarını aldım aklıma takılanları yazıp soruyorum onlara ...onlar karatay hocayla devamlı görüşüyorlar geçen balık helva olayı vardı ya bunlara sordum onlarda canan hocaya soruyorlar....ağustos sonu hoca datçaya gidecek onların yanına... nasıl bir organızasyon yapalım dıye sormuşlar bende eşinizle yemekten sonra tango gösterisi yapın dedim başkanlarıyla görüştü yapacaklar büyük ihtimal.... dünde o sitede yemek paylaştım kırmızı biber dolması

bende o programı videolardan seyrettim aynı şekilde çekirdekleride yiyorum..kırmızı biber çekirdekleri sert yiyemiyorum onlarıda yeyin diyor yiyemiyorum

kızma kendine hepimiz yaptıkben de senin gibiyim hem yapıp sonra pişman olup kendimi üzüyorum.hadi gel degişelim.gecmişe diil gelecege bakalım hala düzeltebiliriz hala kilo verebiliriz

Sabah:kkk

Öğlen:1 kase sebze çorbası,6 kaşık z.yağlı kabak,1 minik lahmacun.salatalık,domates.

Aralarında oldukça yaş farkı var canım,bu erkekleri anlamak imkansız gibi bir şey.40 lı yaşlarda
kadınları da öyle canım, sanırm senin kayınpederin maddi durumu iyi, yanılıyor muyum?

gul_0663 eline sağlık canım, dün o biberleri görüp, görüntüye bayılmıştım, ne kadar güzel kırmızıydılar öyle

arkadaşlar benim eylüle kadar ders çalışmam gerekiyor beni buralarda göremezsen
z merak etmeyin arada girerim ama uzun kalamıcam artık ama karatay a devam hayat boyuu herkese kolay kilo vermeler

benimde renkleri hoşuma gitti aldım ilk defa yaptım ...çokta lezzetli oldu normal dolma biberler ince kabuk oluyor bu kalınmış yani etli etli derler ya öyle içinede kıyma koydum...o sitede karatay menüsü var her çeşit yemek ve tarifide yazıyor bakıyormusun ...

z merak etmeyin arada girerim ama uzun kalamıcam artık ama karatay a devam hayat boyuu herkese kolay kilo vermeler
ALLAH zihin açıklığı versin...sanada kolay kilo vermeler ....

şu 2 haftada 2.5 kilo yarışından bahsediyorsan ptsi günkü kilomuzu baz alıcaz.. ptesi günkü kilon var değil mi?

hoşgeldin aramıza.. ilk günden çanta atmayalım sana

Ama ben pazar başladım ve pazartesi kilom 71.8'di, şimdi 70.4 oldum. Yine de pazartesi kilomla mı yarışayım?

Ama ben pazar başladım ve pazartesi kilom 71.8'di, şimdi 70.4 oldum. Yine de pazartesi kilomla mı yarışayım?
biz öyle yapıyoruz canım ama sen şimdiden hedefe ulaşmışsın :) o nedenle bugünkü kilonu baz almanda fayda var

gul_0663 menüleri ilk başladığımda incelemiştim, çok ta beğenmiştim bir kaç tarif te yaptım ama sanırım yenileri eklenmiş, uzun süredir bakmıyordum, ara ara bakıyım bari..

kadınları da öyle canım, sanırm senin kayınpederin maddi durumu iyi, yanılıyor muyum?
Hay allah onu es geçmişim.!! asıl böyle kadınları anlamak zor demeliydim canım.çoook haklısın.maddi durumunun başını döndürdüğü kesin...!!!

Başarılar canım,ara sıra bize takılmayı unutma.mönü ve kilo bildirimi yap emi ?

Son düzenleme:
arkadaslarımla buluşmaya gidicem ama gercekten hiçbirseyim olmuyoooookendimi hamile gibi hissediyorum tam 2 senedir gardirobum giyilmeyi bekliyooo :18: sizede oluyo mu?sırf kıyafetleriniz olmadıgı için dışarı çıkmak istemiyorum.insanlarla buluşmak istemiyorum

Olur da kendini kaybedersen hemen üstüne 1 bardak süt iç, yanlışı doğrulamaz ama daha uzunca bir sürede telafi eder, bu arada çok şanslısın gibi geldi bana, Japonya'da bolca deniz ürünleri tüketebilirsin çok sağlıklı ve lezzetli olarak..

Canım 2 saat sonra meyve Karatay ile çürüdü, Karatay'da arada süt yoğurt ayran dışında birşey yok ve meyve de ana öğünle beraber yeniyor, yemek araları da minimum 4 saat.. Sadece yeni başlamışsan ara öğün şart değil ibaresiyle kuru yemiş vs. yiyebilirsin birkaç gün..

ben orucum ama önemli değil bu sattlerde sıkıntı yok :)

Allah kabul etsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…