canım karatayda araöğün yok 2 veya 3 öğün var öğünler arası en az 4 saat olacak çok acıkırsan aralarda ayran veya süt içebilirsin o kadar
bu arada sen nerede yaşıyorsun çinde falan mı
kızlar hergün düzenli menü bildirimi yapan ve sıra geldiğinde liste yapmayı kabul eden herkes yarışmaya katılyor pzt ilk sayfadaki şablonu doldurup yolluyorsunuz hepsi bu
karatay bir beslenme şekli sıradan bir zayıflama diyeti değil bu nedenle yediğimiz cısslar ödül değil ancak kaçamak olur bunu böyle düşünürseniz daha rahat uygularsınız her cısdan sonra çekilen vicdan azabı sizi lesslie yapmaya yürümeye vs vs bir aktiviteye yönlendirir ödül derseniz tv karşısında yayıla yayıla yersiniz sonra da hooop verilen kilolar geri gelir
bugünkü menüm
sabah
kuru meyvesiz 1 dilim karpuzlukaratay kahvaltısı
akşam
mercimek çorbası
imambayıldı
cacık
3 lt su 1 saat yürüyüş+20 dk yüzme
karatyda sık yemek yok canım, leptin hormonu için en az 4-5 saat açlık gerekyor.. meyve veya herhangi bir kaçamak yapacaksan öğünlerde yemen gerek..Mrb, evet yemekde doydum aslında, o yüzden daha sonra acıkırsam ananas yerim diye düşündüm,
yoğurt konusunda haklısın, iş yerinde kalmamıştı, her zaman istediğin gibi olmuyor işte, sade yedim o yüzden.
Ama hani yemekten en az 2 sa.sonra meyve yiyin diyorlardı ??
benim vicdanım gayet rahattı, rahat olmazsam zaten o helva bana kilo olarak yapışırdı. balık kızartmaydı malesef işte o kaçamaktı ama ben kaçamak olarak algılamadım nedense..bunu ögrendiğim iyi oldu, bayılırım.. : )
Ama Glisemik Index düşükmü ki ? Kalorisi bombadır helvanın, geröi kalori hesaba yapmayın diyor Karatay ama
benim vicdanım el vermiyor,
Peki balık kızartma değil mi ?
şu 2 haftada 2.5 kilo yarışından bahsediyorsan ptsi günkü kilomuzu baz alıcaz.. ptesi günkü kilon var değil mi?Kızlar beni de alın yarışmaya. Bu sabah tartıldım:70.4
hoşgeldin aramıza.. ilk günden çanta atmayalım sanaMerhabalar
Ben de yeniyim burada. Yaklaşık 12 gündür karatay diyeti yapıyorum, yapmaya başladığım günden beri de her gün düzenli olarak burayı ve muhabbetlerinizi takip ediyorum. Oldukça yoğundum son zamanlarda ha kaydoldum kaydolucam derken 12 gün erteledim işte. Bugün kendime ödül olarak çikolata vereyim dememle sayısız çikolatayı ardı ardına götürmem bir olunca vakti geldiğini anladım. Çantalarla falan engellenirim sanırım :)
Boyum 1.68 kilom 65. 68'ten indim 12 günde ama zaten 68 normal bi kilo değildi benim için normalde 63.5'un üstüne çıkmışlığım yoktu, o yüzden hemencik gitti çoğu şişlikti.
İnşallah bundan sonra ben de burada olacağım
canım ben kaçamağın dışında ödül de yapmak isterim ya.... yani iyi gidersem mesela 2 hafta sonra 75 olabilirsem (zor biraz ama) yarış kendime büyük bir ödül vermek isterim ne olduğunu düşünmedim ama bence aralarda ödül, sürekli kaçamaktan daha mantıklı geliyor, hem ismi de rahatsız edici değil.. ama tabi ödül vermek için de kaçamak yapmamak gerek o ayrı..kızlar hergün düzenli menü bildirimi yapan ve sıra geldiğinde liste yapmayı kabul eden herkes yarışmaya katılyor pzt ilk sayfadaki şablonu doldurup yolluyorsunuz hepsi bu
karatay bir beslenme şekli sıradan bir zayıflama diyeti değil bu nedenle yediğimiz cısslar ödül değil ancak kaçamak olur bunu böyle düşünürseniz daha rahat uygularsınız her cısdan sonra çekilen vicdan azabı sizi lesslie yapmaya yürümeye vs vs bir aktiviteye yönlendirir ödül derseniz tv karşısında yayıla yayıla yersiniz sonra da hooop verilen kilolar geri gelir
karatyda sık yemek yok canım, leptin hormonu için en az 4-5 saat açlık gerekyor.. meyve veya herhangi bir kaçamak yapacaksan öğünlerde yemen gerek..
benim vicdanım gayet rahattı, rahat olmazsam zaten o helva bana kilo olarak yapışırdı. balık kızartmaydı malesef işte o kaçamaktı ama ben kaçamak olarak algılamadım nedense..
şu 2 haftada 2.5 kilo yarışından bahsediyorsan ptsi günkü kilomuzu baz alıcaz.. ptesi günkü kilon var değil mi?
hoşgeldin aramıza.. ilk günden çanta atmayalım sana
canım ben kaçamağın dışında ödül de yapmak isterim ya.... yani iyi gidersem mesela 2 hafta sonra 75 olabilirsem (zor biraz ama) yarış kendime büyük bir ödül vermek isterim ne olduğunu düşünmedim ama bence aralarda ödül, sürekli kaçamaktan daha mantıklı geliyor, hem ismi de rahatsız edici değil.. ama tabi ödül vermek için de kaçamak yapmamak gerek o ayrı..
Eki Görüntüle 763927
İÇİMDEN BİR İNSAN NASIL ÇIKTI?
Bugün itibarıyla yaklaşık 50 kilo vermemi iki şeye borçluyum.
KARATAY DİYETİ + DATÇA ’NIN DOĞAL ÜRÜNLERİ...
Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay’ın sağlıklı beslenme prensipleri ile Datça ’nın doğal ve sağlıklı... ürünleri, bedensel egzersizle bir araya gelince “DATÇA SAĞLIKLI YAŞAM KASABASI” ilk çıktılarını vermiş oldu. Ben ve 25 kilo veren eşim bu projenin ilk örnekleriyiz.
Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan’ın ev sahipliğinde yapılacak olan DATÇA SAĞLIKLI YAŞAM KASABASI söyleşisinin onur konuğu Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay
Yer: My Marina Select Hotel - Hürriyet Cad. No 27 Datça / MUĞLA
Tarih: 21 Ağustos 2013
Saat: 21:30
Okan Çağlar
www.saglikliyasiyoruz.com
gerçekten ilginçtir benim de hiç zorlanmadığım şey karpuz :) çok şanslıyım, meyveyle pek aram yoktur zaten, bir yaz boyunca bir dilim karpuz canım istemez.. hele karataya başlayınca yiyeceğimi hiç sanmıyorum.. eşim eve karpuz alırken bile sinir olurum, evde durmasına, dolapta gereksiz yer kaplamasına bile tahammülüm yoktur ama kavunu çok yemesem de severim, diyete başlayalı tabiki hiç yemedim. yasak meyvelerden bir de şeftaliyi severim ve geçenlerde 1 dilimcik yedim :)
kahvaltıda soğan ilginçmiş gerçekten, oktay usta yemek yemerken biberlerin çekirdeklerini ayırmış, o da kızmıştı niye çıkarıyosun bunları, bütün tohumlar faydalıdır diye.. sonra alıp o çekirdekleri bir güzel yedi, ben de şaşırdım ve hoşuma da gitti, o zamandan beri ben de çıkarmıyorum biberin çekirdeğini..
Ellerim titremeye başladı bile bugünkü şeker yüklememden sonra. Ne kadar zararlı bir şey olduğunu bir kez daha anlamış oldum. Resmen terler boşanıyor üstümden, ne güzel alışmıştı vücudum sağlıklı beslenmeye. Aferin bana yani.
kadınları da öyle canım, sanırm senin kayınpederin maddi durumu iyi, yanılıyor muyum?Aralarında oldukça yaş farkı var canım,bu erkekleri anlamak imkansız gibi bir şey.40 lı yaşlarda
kadınları da öyle canım, sanırm senin kayınpederin maddi durumu iyi, yanılıyor muyum?
gul_0663 eline sağlık canım, dün o biberleri görüp, görüntüye bayılmıştım, ne kadar güzel kırmızıydılar öyle
ALLAH zihin açıklığı versin...sanada kolay kilo vermeler ....arkadaşlar benim eylüle kadar ders çalışmam gerekiyor beni buralarda göremezsen
z merak etmeyin arada girerim ama uzun kalamıcam artıkama karatay a devam hayat boyuu herkese kolay kilo vermeler
biz öyle yapıyoruz canım ama sen şimdiden hedefe ulaşmışsın :) o nedenle bugünkü kilonu baz almanda fayda varAma ben pazar başladım ve pazartesi kilom 71.8'di, şimdi 70.4 oldum. Yine de pazartesi kilomla mı yarışayım?
Hay allah onu es geçmişim.!! asıl böyle kadınları anlamak zor demeliydim canım.çoook haklısın.maddi durumunun başını döndürdüğü kesin...!!!kadınları da öyle canım, sanırm senin kayınpederin maddi durumu iyi, yanılıyor muyum?
arkadaşlar benim eylüle kadar ders çalışmam gerekiyor beni buralarda göremezsen
z merak etmeyin arada girerim ama uzun kalamıcam artıkama karatay a devam hayat boyuu herkese kolay kilo vermeler
Ellerim titremeye başladı bile bugünkü şeker yüklememden sonra. Ne kadar zararlı bir şey olduğunu bir kez daha anlamış oldum. Resmen terler boşanıyor üstümden, ne güzel alışmıştı vücudum sağlıklı beslenmeye. Aferin bana yani.
Mrb, evet yemekde doydum aslında, o yüzden daha sonra acıkırsam ananas yerim diye düşündüm,
yoğurt konusunda haklısın, iş yerinde kalmamıştı, her zaman istediğin gibi olmuyor işte, sade yedim o yüzden.
Ama hani yemekten en az 2 sa.sonra meyve yiyin diyorlardı ??
ben orucum ama önemli değil bu sattlerde sıkıntı yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?